Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Page 32 of 33 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  MD on Mon Apr 12, 2010 12:05 pm

selamat mendaftar,selamat datang buat azrita

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  strikerbuncit on Mon Apr 12, 2010 12:10 pm

MD wrote:selamat mendaftar,selamat datang buat azrita

emm..sodapnyer nama.. Cool

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  RoyKay33 on Mon Apr 12, 2010 4:06 pm

ermm..sodap yer..ermm.. What a Face

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  zulkbo on Wed Apr 14, 2010 11:29 am

The newest registered user is ADEKBUCUK


Selamat datang buat forumer baru..
alllaaaa..bucuk..bucuk..he he
sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  amienski on Wed Apr 14, 2010 12:49 pm

zulkbo wrote:The newest registered user is ADEKBUCUK


Selamat datang buat forumer baru..
alllaaaa..bucuk..bucuk..he he
sunny

hehe mandi sebulan pun tetap bucuk Very Happy

amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  RoyKay33 on Wed Apr 14, 2010 4:37 pm

slmt dtg kpd yg br dtg..
semuge aokme terhibur hendaknye..yehahahaha

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  zulkbo on Wed Apr 14, 2010 10:41 pm

We have 515 registered users
The newest registered user is ifwat nazri

SELAMAT DATANG KEPADA AHLI PCC
YANG KE-515..moga sudi berforum sama
jangan malu..tak faham boleh PM ke koi
Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  koy101 on Fri Apr 16, 2010 1:40 am

errrr... aku pon member baru gak kat sini..... baru masuk balik......
salam perkenalan kat otai-otai semer aaa..... Embarassed Embarassed Embarassed

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  MD on Fri Apr 16, 2010 12:16 pm

selamat mendaftar dan selamat datang buat cutestuffamy

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  RoyKay33 on Fri Apr 16, 2010 12:18 pm

slmt dtg kpd tg baru dtg..
semuge aokme terhibur hendaknye..yehahahaha

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  MD on Mon Apr 19, 2010 1:15 pm

selamat mendaftar dan selamat datang ke PCC buat amir6871

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  RoyKay33 on Mon Apr 19, 2010 1:17 pm

slmt mendaftar di negeri siber anda l segalanya di sini..masehh

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  MD on Mon Apr 19, 2010 2:17 pm

selamat datang,selamat mendaftar buat shafidshukor

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  ajam serizawa on Mon Apr 19, 2010 4:03 pm

cian sy xde org perkenal kan Razz

ajam serizawa

Posts : 7
Points : 11
Join date : 19/04/2010
Age : 33
Location : BANDAR PALMA

http://www.hyprobulksms2u.com/mzmAJAM

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  MD on Mon Apr 19, 2010 4:16 pm

ajam serizawa wrote:cian sy xde org perkenal kan Razz

Selamat datang ke PCC,
biasanya mana mana forumers yang baru mendaftar mereka akan memperkenalkan diri mereka di topik ini.jadi saudara kena perkenalkan diri lah....
Selamat datang,selamat mendaftar dan selamat berforum!!

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  ajam serizawa on Mon Apr 19, 2010 4:31 pm

nama koi ajam
koi tinggal skrg kat bandar sri damansara..insyaAllah setahun dua lg koi pindoh ke kuantan pulok nak jaga mok kat area bt sekilau, taman berlian blkg east coast mall te.. meh la dtg beraya nanti wehehehe..
kg koi dan tempat koi dibesorkan dr kecik itulah kerayong, simpang bera te.. klu perasan ade sebelum smpai 100m ke pej daerah bera te..ade tepi sbelah kiri te kedai nasi lemok cik ina ,mak sedara koi te 'yellow bamboo cafe' dok nyesal la klu singgoh sebabnye roti canai n nasi lemok cik ina poh paleh sedap ngat... blakang kedai te umah atok koi haji jamain dan hajjah kamaliah.. dan sbelohnye klu perasan lagi ade rumah mcm kaler pink ade 2 tiang beso te umah mak long koi dgn anak bongsunye yg kuat ngat ngayuh beskal dan main petanque nama PIDA, femes la kerayong te dia te.. klu nak join set2 radio amatur kerayong boleh la kontek si PIDA ni ek.. hehe
jadinye koi sekarang gitulah alhamdulillah rezki te dlm niaga, dpt bukok franchise kat kl te, jd sape2 ade interest nak bukok franchise mcm mcdonald,kfc,secret recipe dan lain2 te, insyaAllah boleh tolong la sket2 Very Happy
akhirulkalam, salam perkenalan buat semua warga pahang yg ku cintai neh dan warga komuniti PCC wassalam Cool

ajam serizawa

Posts : 7
Points : 11
Join date : 19/04/2010
Age : 33
Location : BANDAR PALMA

http://www.hyprobulksms2u.com/mzmAJAM

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  MD on Mon Apr 19, 2010 4:44 pm

terima kasih ajam,
sini pun ramai orang Bera dan Kerayong...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  MD on Mon Apr 19, 2010 5:03 pm

Selamat mendaftar,selamat datang buat Harith90

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  Cik_N on Mon Apr 19, 2010 5:35 pm

ajam serizawa wrote:nama koi ajam
koi tinggal skrg kat bandar sri damansara..insyaAllah setahun dua lg koi pindoh ke kuantan pulok nak jaga mok kat area bt sekilau, taman berlian blkg east coast mall te.. meh la dtg beraya nanti wehehehe..
kg koi dan tempat koi dibesorkan dr kecik itulah kerayong, simpang bera te.. klu perasan ade sebelum smpai 100m ke pej daerah bera te..ade tepi sbelah kiri te kedai nasi lemok cik ina ,mak sedara koi te 'yellow bamboo cafe' dok nyesal la klu singgoh sebabnye roti canai n nasi lemok cik ina poh paleh sedap ngat... blakang kedai te umah atok koi haji jamain dan hajjah kamaliah.. dan sbelohnye klu perasan lagi ade rumah mcm kaler pink ade 2 tiang beso te umah mak long koi dgn anak bongsunye yg kuat ngat ngayuh beskal dan main petanque nama PIDA, femes la kerayong te dia te.. klu nak join set2 radio amatur kerayong boleh la kontek si PIDA ni ek.. hehe
jadinye koi sekarang gitulah alhamdulillah rezki te dlm niaga, dpt bukok franchise kat kl te, jd sape2 ade interest nak bukok franchise mcm mcdonald,kfc,secret recipe dan lain2 te, insyaAllah boleh tolong la sket2 Very Happy
akhirulkalam, salam perkenalan buat semua warga pahang yg ku cintai neh dan warga komuniti PCC wassalam Cool

hehe..ajam..koi pun org bera..tq sbb sudi memperkenl kan diri ter Razz

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  ajam serizawa on Mon Apr 19, 2010 6:38 pm

owh org bera gak ek, leh la jupe2 raya nanti .. nice to meet ya.. koi ni baru tengahari ni join, br ngat join , mula2 hepi join PCC ni tetiba jadi badmud sket wekekeke.. kenapa la posting aku kne padam wew~

btw nice meet ya cik N, jkkk betui kah?

ajam serizawa

Posts : 7
Points : 11
Join date : 19/04/2010
Age : 33
Location : BANDAR PALMA

http://www.hyprobulksms2u.com/mzmAJAM

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  koy101 on Mon Apr 19, 2010 6:44 pm

ajam serizawa wrote:owh org bera gak ek, leh la jupe2 raya nanti .. nice to meet ya.. koi ni baru tengahari ni join, br ngat join , mula2 hepi join PCC ni tetiba jadi badmud sket wekekeke.. kenapa la posting aku kne padam wew~

btw nice meet ya cik N, jkkk betui kah?

aik!!! setau aku... xder dalam polisi... padam posting nih...
errrr.... cer report kat moderator kita..... si Zulkbo tuh.... atau sapa-sapa yg nama kat bawah kaler ijao..... antor PM kat dema.... jgn bad mood weh..... PCC nih ceria sesokmo....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  Cik_N on Mon Apr 19, 2010 6:54 pm

koy101 wrote:
ajam serizawa wrote:owh org bera gak ek, leh la jupe2 raya nanti .. nice to meet ya.. koi ni baru tengahari ni join, br ngat join , mula2 hepi join PCC ni tetiba jadi badmud sket wekekeke.. kenapa la posting aku kne padam wew~

btw nice meet ya cik N, jkkk betui kah?

aik!!! setau aku... xder dalam polisi... padam posting nih...
errrr.... cer report kat moderator kita..... si Zulkbo tuh.... atau sapa-sapa yg nama kat bawah kaler ijao..... antor PM kat dema.... jgn bad mood weh..... PCC nih ceria sesokmo....

mungkin ada masalah teknikal tu... jgn sedey2... betul cm KOY ckp ter kt sini seme ceria belaka... nice to meet u to..welcome to d pcc.....

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  ajam serizawa on Mon Apr 19, 2010 7:12 pm

koi harap gitu la hendoknye.. koi dah pm ke moderator te.. tunggu dorg balas lah te.. harap2 kesilapan teknikal shj lah .. koi ade post dr apitmickey kat fb te video dr kerayong JELMAAN PART 1 N 2 moh la nengok reramai huhu~

ajam serizawa

Posts : 7
Points : 11
Join date : 19/04/2010
Age : 33
Location : BANDAR PALMA

http://www.hyprobulksms2u.com/mzmAJAM

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  Bederun on Tue Apr 20, 2010 10:10 pm

Our users have posted a total of 43519 messages

We have 526 registered users

The newest registered user is yanadisney

Selamat Datang ke PCC & Selamat Berforum..
Semoga ceria & meriah sokmo2..

Bederun
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 160
Points : 171
Join date : 25/03/2010
Age : 40
Location : Jerantut - Sintok - Damansara - Muar

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  cekwa on Wed Apr 21, 2010 9:45 am

Selamat datang ke PCC..ajam serizawa, shafidshukor, mazru sensei..org2 kerayong belake te...

cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Untuk Ahli Baru

Post  Sponsored content Today at 5:46 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 32 of 33 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum