Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Page 6 of 23 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Jeck Sparow on Fri Nov 20, 2009 9:11 am

acey wrote:
Jeck Sparow wrote:
Pagi pagi lagi dah buat kawan hilang mood. sikap pemandu pemandu kita sejak akhir akhir ni la...tengah sedap layan lap....opppppssssss emrgency break menyasor kete kawan ketepi... ader la 2-3 biji lagi yang kerayan muka pemandunyer...bukan mende kete yang depan sekali sampai kt hujung selekoh dan dan nak masuk simpang time tu juga la baru bagi signel....hangin betul.... sabor jer la.....
(haru..maru)

mesti pompuan bawok keter tu

silap laa... kaum adam gak yang jadi drivernyer kenapa nak tunding jari pada perempuan kalau salah laku lalulintas tak semestinya kami kaum wanita ni tak boleh nak jadi pemandu yang berhemah...

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Jeck Sparow on Fri Nov 20, 2009 9:12 am

Deto_8 wrote:
Jeck Sparow wrote:
Pagi pagi lagi dah buat kawan hilang mood. sikap pemandu pemandu kita sejak akhir akhir ni la...tengah sedap layan lap....opppppssssss emrgency break menyasor kete kawan ketepi... ader la 2-3 biji lagi yang kerayan muka pemandunyer...bukan mende kete yang depan sekali sampai kt hujung selekoh dan dan nak masuk simpang time tu juga la baru bagi signel....hangin betul.... sabor jer la.....
(haru..maru)

kalaulah kena ke kawan....masak orang tu

kerayan tu apa maksudnya...yang kawan tau kerayong je Very Happy

Kerayan = Gabra hehehe

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  acey on Fri Nov 20, 2009 9:13 am

Deto_8 wrote:
Jeck Sparow wrote:
Pagi pagi lagi dah buat kawan hilang mood. sikap pemandu pemandu kita sejak akhir akhir ni la...tengah sedap layan lap....opppppssssss emrgency break menyasor kete kawan ketepi... ader la 2-3 biji lagi yang kerayan muka pemandunyer...bukan mende kete yang depan sekali sampai kt hujung selekoh dan dan nak masuk simpang time tu juga la baru bagi signel....hangin betul.... sabor jer la.....
(haru..maru)

kalaulah kena ke kawan....masak orang tu

kerayan tu apa maksudnya...yang kawan tau kerayong je Very Happy

kerayan tu boleh juga keadaan panik yg melampau

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Jeck Sparow on Fri Nov 20, 2009 9:13 am

zulkbo wrote:

sabor dik...
cer gi breakfast dulu
pekena nes o ke Very Happy

Alhamdulillah stilll boleh sabor lagi ni....

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  acey on Fri Nov 20, 2009 9:17 am

Jeck Sparow wrote:
acey wrote:
Jeck Sparow wrote:
Pagi pagi lagi dah buat kawan hilang mood. sikap pemandu pemandu kita sejak akhir akhir ni la...tengah sedap layan lap....opppppssssss emrgency break menyasor kete kawan ketepi... ader la 2-3 biji lagi yang kerayan muka pemandunyer...bukan mende kete yang depan sekali sampai kt hujung selekoh dan dan nak masuk simpang time tu juga la baru bagi signel....hangin betul.... sabor jer la.....
(haru..maru)

mesti pompuan bawok keter tu

silap laa... kaum adam gak yang jadi drivernyer kenapa nak tunding jari pada perempuan kalau salah laku lalulintas tak semestinya kami kaum wanita ni tak boleh nak jadi pemandu yang berhemah...

kalu gitu, koi tolong tambah, tak guna nye jantan, hampurah nye budak, bawak keter tak tau nak hormat wanita, dah la tu, dipagi jumaat yg mulia ni pulok, jangan marah ye, koi tersilap sikit

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Fri Nov 20, 2009 9:19 am

acey wrote:

kalu gitu, koi tolong tambah, tak guna nye jantan, hampurah nye budak, bawak keter tak tau nak hormat wanita, dah la tu, dipagi jumaat yg mulia ni pulok, jangan marah ye, koi tersilap sikit

Kalau aok koi rase dah lembik
budak tu yer Cey.. Rolling Eyes Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  acey on Fri Nov 20, 2009 9:23 am

zulkbo wrote:
acey wrote:

kalu gitu, koi tolong tambah, tak guna nye jantan, hampurah nye budak, bawak keter tak tau nak hormat wanita, dah la tu, dipagi jumaat yg mulia ni pulok, jangan marah ye, koi tersilap sikit

Kalau aok koi rase dah lembik
budak tu yer Cey.. Rolling Eyes Very Happy

koi bukan apa, koi ni kan naik moto gi keje, lagi la koi rasa ngerinye kalu berlaku macam tu. kadang2 org bawa keter ni mmg tak recpect ngan org bawa moto, mentang2 la ada keter n kalu jadi accident pun diorang bukan nye jadi apa, yg bawak motor ni la juga yg bahayanya

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Fri Nov 20, 2009 9:25 am

acey wrote:
zulkbo wrote:
acey wrote:

kalu gitu, koi tolong tambah, tak guna nye jantan, hampurah nye budak, bawak keter tak tau nak hormat wanita, dah la tu, dipagi jumaat yg mulia ni pulok, jangan marah ye, koi tersilap sikit

Kalau aok koi rase dah lembik
budak tu yer Cey.. Rolling Eyes Very Happy

koi bukan apa, koi ni kan naik moto gi keje, lagi la koi rasa ngerinye kalu berlaku macam tu. kadang2 org bawa keter ni mmg tak recpect ngan org bawa moto, mentang2 la ada keter n kalu jadi accident pun diorang bukan nye jadi apa, yg bawak motor ni la juga yg bahayanya

sebab aok kena bwk keta
bkn tak mampu aok tu cer
bini pun dah nak dua
hu hu hu
##jangan mareee

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Jeck Sparow on Fri Nov 20, 2009 9:26 am

acey wrote:


koi bukan apa, koi ni kan naik moto gi keje, lagi la koi rasa ngerinye kalu berlaku macam tu. kadang2 org bawa keter ni mmg tak recpect ngan org bawa moto, mentang2 la ada keter n kalu jadi accident pun diorang bukan nye jadi apa, yg bawak motor ni la juga yg bahayanya

Tu la.. kita ni rasanyer sebulan sekali kena masuk kelas kesedaran dan keinsafan dalam teknik memandu

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Fri Nov 20, 2009 10:15 am

Hari ini kawan x dpt nok melepaskan emosi hanya memeramkannya saja
Entoh macam tak berapa sihat je kawan hari ini rasa macam TAK nak demam je.
No

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Fri Nov 20, 2009 10:22 am

Yassin wrote:Hari ini kawan x dpt nok melepaskan emosi hanya memeramkannya saja
Entoh macam tak berapa sihat je kawan hari ini rasa macam TAK nak demam je.
No

mc la bro
tapi boleh join sini
ketawa ubat mujarab...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Fri Nov 20, 2009 10:25 am

zulkbo wrote:

mc la bro
tapi boleh join sini
ketawa ubat mujarab...

Itu pasal laa zul kawan dtg jugak kat PCC nei nak carik ubatnya.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Fri Nov 20, 2009 10:34 am

Yassin wrote:
zulkbo wrote:

mc la bro
tapi boleh join sini
ketawa ubat mujarab...

Itu pasal laa zul kawan dtg jugak kat PCC nei nak carik ubatnya.... Very Happy

wah...PCC sudah jadi apotik....bisa sembuh

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Jeck Sparow on Fri Nov 20, 2009 12:53 pm

Yassin wrote:Hari ini kawan x dpt nok melepaskan emosi hanya memeramkannya saja
Entoh macam tak berapa sihat je kawan hari ini rasa macam TAK nak demam je.
No

Sian oak bro.. take a rest la...

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  acey on Fri Nov 20, 2009 2:32 pm

Yassin wrote:Hari ini kawan x dpt nok melepaskan emosi hanya memeramkannya saja
Entoh macam tak berapa sihat je kawan hari ini rasa macam TAK nak demam je.
No

koi rasa ada menda yg awok tak lepas habis semalam ni, tu yg jadi macam tu

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  ozzy on Fri Nov 20, 2009 2:37 pm

acey wrote:
Yassin wrote:Hari ini kawan x dpt nok melepaskan emosi hanya memeramkannya saja
Entoh macam tak berapa sihat je kawan hari ini rasa macam TAK nak demam je.
No

koi rasa ada menda yg awok tak lepas habis semalam ni, tu yg jadi macam tu

Dia beritau kwn..smlm dia nok berenang tetiba nampok bendera meroh tepi pantai isyarat air pasang wehhh..tu hok x tenteram hari ni tehh...ekekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Jeck Sparow on Fri Nov 20, 2009 2:40 pm

ozzy wrote:

Dia beritau kwn..smlm dia nok berenang tetiba nampok bendera meroh tepi pantai isyarat air pasang wehhh..tu hok x tenteram hari ni tehh...ekekekeke

Kawan dah agok dah tadi tapi tak terkabo wakawakawakawaka ...hu..hu

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  ozzy on Fri Nov 20, 2009 2:44 pm

Jeck Sparow wrote:
ozzy wrote:

Dia beritau kwn..smlm dia nok berenang tetiba nampok bendera meroh tepi pantai isyarat air pasang wehhh..tu hok x tenteram hari ni tehh...ekekekeke

Kawan dah agok dah tadi tapi tak terkabo wakawakawakawaka ...hu..hu

Aokme ni tak patut betee..nyaya ke abg yassin kita..x pe koi pujuk la dia..Yassin nah ambik plastik nih..ikat molekkk..ekekekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Fri Nov 20, 2009 2:50 pm

ozzy wrote:
Jeck Sparow wrote:
ozzy wrote:

Dia beritau kwn..smlm dia nok berenang tetiba nampok bendera meroh tepi pantai isyarat air pasang wehhh..tu hok x tenteram hari ni tehh...ekekekeke

Kawan dah agok dah tadi tapi tak terkabo wakawakawakawaka ...hu..hu

Aokme ni tak patut betee..nyaya ke abg yassin kita..x pe koi pujuk la dia..Yassin nah ambik plastik nih..ikat molekkk..ekekekekeke

Ah ..naya deme mengata kekawan pulok...mmg weh beloh pagi tadi rasa seram sejuk aje macam x nok deman aje... beloh tgh hari lepas jumaat tadi ok dah... lesai malam nei karang hahahahaha Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Jeck Sparow on Fri Nov 20, 2009 3:03 pm

Yassin wrote:

Ah ..naya deme mengata kekawan pulok...mmg weh beloh pagi tadi rasa seram sejuk aje macam x nok deman aje... beloh tgh hari lepas jumaat tadi ok dah... lesai malam nei karang hahahahaha Razz

Idok ler ngate... sajer teka teka hehehe

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  strikerbuncit on Fri Nov 20, 2009 3:05 pm

Jeck Sparow wrote:
Yassin wrote:

Ah ..naya deme mengata kekawan pulok...mmg weh beloh pagi tadi rasa seram sejuk aje macam x nok deman aje... beloh tgh hari lepas jumaat tadi ok dah... lesai malam nei karang hahahahaha Razz

Idok ler ngate... sajer teka teka hehehe

"hanya Johari (jauhari) yg mengenal Maniam (manikam).." Laughing Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Fri Nov 20, 2009 3:08 pm

strikerbuncit wrote:

"hanya Johari (jauhari) yg mengenal Maniam (manikam).." Laughing Laughing

Maniam dan manikam pulok berkenan ngat ker minachee.... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  strikerbuncit on Tue Nov 24, 2009 10:54 pm

arghh...
tensennya kena kursus 4hari..
rindu kt PCC la..rindu aweks pun xmcm ni
mmg gila byg pn ada..
rindu jgk kt ozzy,sakura,jeck dll..hehe

Sad Embarassed Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Tue Nov 24, 2009 11:07 pm

strikerbuncit wrote:arghh...
tensennya kena kursus 4hari..
rindu kt PCC la..rindu aweks pun xmcm ni
mmg gila byg pn ada..
rindu jgk kt ozzy,sakura,jeck dll..hehe

Sad Embarassed Razz


nak naik pangkat bro..
tahan jer lah nanti lebat Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Tue Nov 24, 2009 11:52 pm

koi tido dululah..aok me carry on..




_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 23 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum