Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Page 2 of 23 Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 12:42 pm

fourzy wrote:Kawan sebenarnya tak setuju langsung dengan topik ni (sorry la zul..aku cakap ikhlas je)..sebab nampak seperti akan mengeruhkan lagi suasana di dalam PCC ni..(terutama sekali bila melibatkan luahan perasaan sesama forumer nanti apa pula anggapan forumer baru)..dan lebih teruk lagi bila ianya berpanjangan sampai ke luar sana..."mencegah lebih baik dari mengubati".. Rolling Eyes

terima kasih atas pandangan anda
rasa marah kena luahkan ..
ada setengah pandangan mengatakan
memendam perasaan marah boleh
meyebabkan kanser..

#aok jangan la maroh sesama forumer
marah kat boss ke..bini ok lah kat sini
hu hu hu..jangan mare aaa...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 12:43 pm

koi ini hari betul=betul bengang
ngan polis kat kawasan rumah koi
asal nak raya jer adalah roadblock
sampai jem..lambat ke tempat
kerja... Twisted Evil

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 12:45 pm

jasnoraizan wrote:topik lepas geram nih jugek...kwn nok lps lah lg satu perasaan geram kwn nih....
"kwn rasa pelik dan heran kepada orng yg bila diorang yg buat kesalahan ..mcm tak de apa pun..tp bila orang lain yg buat kesalahan ..timbul lah mcm tomahan dan teguran dibuat..(tak de kena mengena dgn yg hidup atau yg mati...cuma lps kan geram kwn ajeee.)

ini contoh lepas geram nya...
lepass la aper aok nak lepas
jangan lepass angin kat dalam
keta udah la yek..
kena pulok bila keta penuh
hari lak ujan..hampesss Laughing

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 12:49 pm

fourzy wrote:
Mrcipizs wrote:xpe fouzy... topik nie bkn utk lepas geram ke dlm warga PCC sebenrnya..
tp lebih pada kalu kita geram kepada org len.. mana tau dgn luahan bole jd lega... hehehe...

Harap2 gitu la..bergantung pada diri dan pandangan memasing..
Hah...Koi pun nak lepas geram juge ni mekala gitu...Ni ha kat flet kawan ..kwn ni dok tkt 1..pastu org bwh ni pulok bela anjing (aokme tau la sape hok bela anjing nih..)siap letak dalam sangkar..bila nyalak punyala riuh..pastu hok lebih geram lagi parking kete pulok dia letok kon (sampai 4 lot seme dia)..hari tu ada org komplen pastu datang MPPJ..ek eleh dia wat muka selambe je..hampehhhh..sampai skrg gitu juge..

kita dok apartment nih
masalah nih mcm dah jadi rutin
koi ni yang jadi comitee JMB
pun tak termarah dah..
silap keta kita la pulok kena
dajall.. scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 12:58 pm

fourzy wrote:
Mrcipizs wrote:xpe fouzy... topik nie bkn utk lepas geram ke dlm warga PCC sebenrnya..
tp lebih pada kalu kita geram kepada org len.. mana tau dgn luahan bole jd lega... hehehe...

Harap2 gitu la..bergantung pada diri dan pandangan memasing..
Hah...Koi pun nak lepas geram juge ni mekala gitu...Ni ha kat flet kawan ..kwn ni dok tkt 1..pastu org bwh ni pulok bela anjing (aokme tau la sape hok bela anjing nih..)siap letak dalam sangkar..bila nyalak punyala riuh..pastu hok lebih geram lagi parking kete pulok dia letok kon (sampai 4 lot seme dia)..hari tu ada org komplen pastu datang MPPJ..ek eleh dia wat muka selambe je..hampehhhh..sampai skrg gitu juge..


aok citer bab anjing pozi...kawan pulok maroh ke monyet kat berlakang umah kawan nei...adus....bosan betul kawan dibuatkannya....nok tembok karang sian juge, nok biarkan makin menjadi-jadi...nak bagi makan x de maknenya....dah goner??

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  edi on Thu Nov 12, 2009 1:01 pm

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
Mrcipizs wrote:xpe fouzy... topik nie bkn utk lepas geram ke dlm warga PCC sebenrnya..
tp lebih pada kalu kita geram kepada org len.. mana tau dgn luahan bole jd lega... hehehe...

Harap2 gitu la..bergantung pada diri dan pandangan memasing..
Hah...Koi pun nak lepas geram juge ni mekala gitu...Ni ha kat flet kawan ..kwn ni dok tkt 1..pastu org bwh ni pulok bela anjing (aokme tau la sape hok bela anjing nih..)siap letak dalam sangkar..bila nyalak punyala riuh..pastu hok lebih geram lagi parking kete pulok dia letok kon (sampai 4 lot seme dia)..hari tu ada org komplen pastu datang MPPJ..ek eleh dia wat muka selambe je..hampehhhh..sampai skrg gitu juge..

kita dok apartment nih
masalah nih mcm dah jadi rutin
koi ni yang jadi comitee JMB
pun tak termarah dah..
silap keta kita la pulok kena
dajall.. scratch

Tu la poblem duk plet, kene redha jer laa...

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  along on Thu Nov 12, 2009 1:22 pm

keh pun nak lepas geram jugak la...
HARGA PELURU MAHAL SANGAT SEKARANG NIE...
Very Happy Very Happy

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 1:26 pm

along wrote:keh pun nak lepas geram jugak la...
HARGA PELURU MAHAL SANGAT SEKARANG NIE...
Very Happy Very Happy
woittt..
awok pemburu ker wei... scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  along on Thu Nov 12, 2009 1:27 pm

zulkbo wrote:
along wrote:keh pun nak lepas geram jugak la...
HARGA PELURU MAHAL SANGAT SEKARANG NIE...
Very Happy Very Happy
woittt..
awok pemburu ker wei... scratch

wat tembak tupai je.... Very Happy Very Happy Very Happy

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 1:28 pm

geram ngan anok
jantan koi pepagi nih
ada ke dia kata angin tayar basikal dia pancit
sebab dia buang anginnya kerana suka bunyi
"cissss" yang keluar tu..hari- hari la pulok koi nak kena pam
tayar tu yang wat bengang nihhh..SABOR jer lah.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Oesandro Jr. on Thu Nov 12, 2009 1:30 pm

lek bro zul.
bole cari alternatif lain bunyi cisss tu..

p/s: bunyi kentut bole??..hehe..

Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  apens7 on Thu Nov 12, 2009 1:45 pm

mengulas tajuk topik ni.. kwn gemor diubah ke 'Luahan Perasaan' ke...

ada history kwn ngn topik camni... tapi kat forum lain la.. huhuhuhu...

'Learn from the Failure'

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Thu Nov 12, 2009 1:49 pm

apens7 wrote:mengulas tajuk topik ni.. kwn gemor diubah ke 'Luahan Perasaan' ke...

ada history kwn ngn topik camni... tapi kat forum lain la.. huhuhuhu...

'Learn from the Failure'

Hari Emosi Anda...

hok lain goner?

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  koy101 on Thu Nov 12, 2009 1:50 pm

Ikut jer... aku lepas perasaan ker... lepas geram ker.... lepas emosi ker...

sumer aku wat kat jalan masuk utan nih..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 1:54 pm

koy101 wrote:Ikut jer... aku lepas perasaan ker... lepas geram ker.... lepas emosi ker...

sumer aku wat kat jalan masuk utan nih..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tu yang koi suka kat aok nih
nak marah lepass jer
jangan disimpan..
idea bukak topik nih
pun dari aok sebenarnya..
hu hu hu Very Happy

#sorry koi ciplak

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  apens7 on Thu Nov 12, 2009 1:55 pm

Deto_8 wrote:
apens7 wrote:mengulas tajuk topik ni.. kwn gemor diubah ke 'Luahan Perasaan' ke...

ada history kwn ngn topik camni... tapi kat forum lain la.. huhuhuhu...

'Learn from the Failure'

Hari Emosi Anda...

hok lain goner?

Apa Emosi Anda Hari Ini?

hehehehe

takde la nak layan geram je.. sbb emosi ni mcm2.. gembire, ceria, sedih, duka, geram, etc... goner?

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 1:56 pm

Deto_8 wrote:
apens7 wrote:mengulas tajuk topik ni.. kwn gemor diubah ke 'Luahan Perasaan' ke...

ada history kwn ngn topik camni... tapi kat forum lain la.. huhuhuhu...

'Learn from the Failure'

Hari Emosi Anda...

hok lain goner?

aok terlambat koi dah bukak dulu
kira sekali lah yek..
hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 1:57 pm

apens7 wrote:mengulas tajuk topik ni.. kwn gemor diubah ke 'Luahan Perasaan' ke...

ada history kwn ngn topik camni... tapi kat forum lain la.. huhuhuhu...

'Learn from the Failure'

aok ke mana apens
cer kongsi sket Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  koy101 on Thu Nov 12, 2009 1:58 pm

zulkbo wrote:
koy101 wrote:Ikut jer... aku lepas perasaan ker... lepas geram ker.... lepas emosi ker...

sumer aku wat kat jalan masuk utan nih..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tu yang koi suka kat aok nih
nak marah lepass jer
jangan disimpan..
idea bukak topik nih
pun dari aok sebenarnya..
hu hu hu Very Happy

#sorry koi ciplak

huh!! bilamasa lak nih bro???
alahai.... sori ler kalu aku ader wat aper-aper yg wat ngko geram.... Embarassed Embarassed Embarassed

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 1:59 pm

apens7 wrote:

takde la nak layan geram je.. sbb emosi ni mcm2.. gembire, ceria, sedih, duka, geram, etc... goner?

emosi ni nanti ada yang
nangis lak kat sini apins
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  apens7 on Thu Nov 12, 2009 1:59 pm

zulkbo wrote:
apens7 wrote:mengulas tajuk topik ni.. kwn gemor diubah ke 'Luahan Perasaan' ke...

ada history kwn ngn topik camni... tapi kat forum lain la.. huhuhuhu...

'Learn from the Failure'

aok ke mana apens
cer kongsi sket Very Happy

hehehee.. x manis rasanyer berkongsi disini... jahat2 koi masih jaga aib org len... so tak payoh la nak bincang secara serius...

buang yang keruh, amik yang jernih..

hehehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 2:00 pm

koy101 wrote:
zulkbo wrote:
koy101 wrote:Ikut jer... aku lepas perasaan ker... lepas geram ker.... lepas emosi ker...

sumer aku wat kat jalan masuk utan nih..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tu yang koi suka kat aok nih
nak marah lepass jer
jangan disimpan..
idea bukak topik nih
pun dari aok sebenarnya..
hu hu hu Very Happy

#sorry koi ciplak

huh!! bilamasa lak nih bro???
alahai.... sori ler kalu aku ader wat aper-aper yg wat ngko geram.... Embarassed Embarassed Embarassed

bukan geram kat ko
tengok ko selalu geram kat bos ko
kat german hari tu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  apens7 on Thu Nov 12, 2009 2:01 pm

zulkbo wrote:
apens7 wrote:

takde la nak layan geram je.. sbb emosi ni mcm2.. gembire, ceria, sedih, duka, geram, etc... goner?

emosi ni nanti ada yang
nangis lak kat sini apins
Very Happy

i fell better if my sorrow make the people surrounding me also crying... hehehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 2:03 pm

apens7 wrote:
zulkbo wrote:
apens7 wrote:mengulas tajuk topik ni.. kwn gemor diubah ke 'Luahan Perasaan' ke...

ada history kwn ngn topik camni... tapi kat forum lain la.. huhuhuhu...

'Learn from the Failure'

aok ke mana apens
cer kongsi sket Very Happy

hehehee.. x manis rasanyer berkongsi disini... jahat2 koi masih jaga aib org len... so tak payoh la nak bincang secara serius...

buang yang keruh, amik yang jernih..

hehehehe

sentimental la pulok
bro apens nih.. scratch
memang tak baik kongsi buruk orang
jangan kita tuju terus kat batang idung seseorang
just tuju secara umum..apa yang terpendam dalam hati kita
bila bila masa..bukan untuk individu tertentu jer..
koi inagt ada salah faham di sini

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  koy101 on Thu Nov 12, 2009 2:04 pm

zulkbo wrote:
koy101 wrote:
zulkbo wrote:
koy101 wrote:Ikut jer... aku lepas perasaan ker... lepas geram ker.... lepas emosi ker...

sumer aku wat kat jalan masuk utan nih..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tu yang koi suka kat aok nih
nak marah lepass jer
jangan disimpan..
idea bukak topik nih
pun dari aok sebenarnya..
hu hu hu Very Happy

#sorry koi ciplak

huh!! bilamasa lak nih bro???
alahai.... sori ler kalu aku ader wat aper-aper yg wat ngko geram.... Embarassed Embarassed Embarassed

bukan geram kat ko
tengok ko selalu geram kat bos ko
kat german hari tu Very Happy

hahahaha... pasai kes jerman ari tu... hehehehe...
lum settle lg nih bro...
senin nanti dier dtg balik.... siap bawak pasukan bantuan... hehehe...
baru tread nih penuh ngan aku nyer jer....
tu pun banyak aku dah tumpahkan kat jalan off-road nih.... hehehehe....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Sponsored content Today at 10:58 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 23 Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum