Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bak memandang, pandangan perempuan.

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 9:34 am

Kita kerap perhatikan bila org perempuan bertemu dgn perempuan lain dalam ertikata memandang perempuan yang lain pandangan mereka seolah-olah ada maksud yang tersirat...mungkin boleh dikatanya ayatnya mungkin berbunyi seperti ini:

Oit..lawalah dia pakai tudung gitu....
apa benderlah pakaian gitu...
buruknya laku (sambil menjebek mulut)
tebalnya makeup....
tak kena lalu pakai kasut macam itu...
alah hai selekehnya...
peh rantai emas dia....

Namun bagi lelaki ttp ada sesuatu pandangan yang tidak sama langsung dgn leteran perempuan itu.

Orang perempuan kat sini ada bender nak komen?
:

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Jeck Sparow on Thu Nov 12, 2009 10:13 am

Malam pasangannya siang,
Jaga pasangannya tidur,
Rajin pasangannya malas,
Dan lelaki pasangannya perempuan.

Kerana perempuan adalah pasangan kepada lelaki, maka Allah telah menciptakan bentuk badan wanita itu dapat memikat hati lelaki. Bila berkata tentang terpikat, maka ia ada hubung kait dengan nafsu.
Jika ia ada hubungkait dengan nafsu, ianya ada hubungan pula dengan bisikan syaitan.


adil untuk mengawal nafsu, mestilah dikawal dengan iman.
Untuk mendapatkan iman mesti menurut perintah Allah dan RasulNya dan menjauhi laranganNya.

Pada mata lelaki, perempuan ini adalah simbol. Simbol apa, semua orang tahu. Orang lelaki mempunyai imaginasi yang nakal jika tidak dikawal dengan iman. Maka mata lelaki ini selalu menjalar apabila terlihat seorang perempuan.

Setiap bentuk badan seorang perempuan boleh dihayati oleh seorang lelaki dengan berbagai-bagai tafsiran nakal nafsu. Apabila seorang lelaki terlihat seorang perempuan, maka perkara pertama yang akan dilihatnya ialah rambut wanita berkenaan.

Maka akan ditafsirlah berbagai2 cara oleh seorang lelaki akan rambut wanita berkenaan. Oleh kerana itulah wanita wajib menutup rambutnya.

Apabila rambut wanita itu telah ditutup, maka mata lelaki itu akan turun ke bawah melihat bentuk lehernya, maka wajiblah wanita itu menutup lehernya.

Maka mata lelaki itu akan turun lagi melihat bentuk payu daranya, maka wanita itu berkewajipanlah menutup bentuk payu daranya dengan melabuhkan tudungnya.

Setelah itu mata lelaki akan turun lagi melihat bentuk ramping pinggangnya, maka labuhkanlah pakaian supaya tidak ternampak bentuk pinggangnya, maka mata lelaki itu akan melihat pula akan bentuk punggungnya, maka wajiblah wanita itu membesarkan pakaiannya agar bentuk punggung tidak kelihatan,
dan lelaki itu akan pula melihat bentuk pehanya,

Maka janganlah sesekali wanita itu memakai kain yang agak ketat sehingga terlihat bentuk pehanya walau sedikit, maka akan dilihat lagi oleh lelaki itu akan bentuk kakinya pula, maka janganlah wanita itu berseluar, kerana terus-terang pihak lelaki bercakap, walau muslimah itu bertudung labuh, ber baju labuh,jika beliau memakai seluar,walau nampak besar sedikit, nafsu kami lelaki akan terusik secara sepontan, entah tak tahu Kenapa?

Mata lelaki ini nakal, setelah tidak ternampak akan bentuk kakinya,maka akan dilihatlah pula akan mata lelaki itu kepada kakinya, maka wajiblah wanita itu untuk menolong lelaki itu tidak berdosa, menutup kakinya dengan melabuhkan kain, atau memakai stokinyg warnanya jangan sesekali berwarna kulit perempuan, maka mata lelaki ini akan kembali ke atas, akan melihat pula bentuk tangan wanita itu,
maka tolonglah wahai muslimah, agar melabuhkan tudung menutupi bentuk tangannya yang indah pada pandangan lelaki.

Maka wahai lelaki, janganlah pula kamu melihat mukanya, kerana ia akan menimbulkan fitnah, kecuali jika kamu wahai lelaki, ingin meminangnya. Jika wanita itu cukup soleh, takut mukanya yang cantik akan menimbulkan fitnah, maka berpurdahlah kamu, jika itu lebih baik untuk kamu.

Tetapi mata lelaki ini ada satu lagi jenis penyakit, iaitu mata lelaki itu akan tertangkap dengan sepontan jika ia terlihat warna yang menyerlah atau terang jika ianya berada pada perempuan. Maka oleh itu wahai perempuan, tolonglah jangan memakai pakaian yang warnanya terang-terangan sangat.

Jika hendak pakai pun, pakailah untuk suami. Itulah wahai muslimah, jika anda semua ingin tahu apakah dia mata lelaki itu, dan perlu diingatkan, jika semua aurat telah ditutup, jangan anggap tugas kita telah selesai, perlulah pula kita menjaga kehormatan diri masing2, jangan keluar seorang2,keluarlah dengan mahram, atau keluarlah sekurang2nya 3 wanita agar tidak diganggu gangguan luar, mata lelaki pula janganlah menjalar langsung kepada muslimah, walau muslimah itu telah menutup aurat, insyaAllah selamat dunia akhirat.

Seperti firman Allah,"Dan tundukkanlah pandanganmu dan jagalah kemaluanmu".

Dunia sekarang telah banyak yang cacat celanya, sehingga ketaraf seseorang yang memakai tudung masih beliau tidak menutup aurat, dan pada kaum lelaki, mata kamu itu wajib untuk tidak mencuri2 melihat wanita muslimah, kerana ia dilarangi oleh Allah SWT. Ingat-ingatkanlah wahai muslimin muslimat.

Sekilau-kilau berlian paling menarik untuk dicuri..
Seindah-indah ciptaan adalah yang paling sukar untuk dijaga..."




Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Jeck Sparow on Thu Nov 12, 2009 10:20 am

Baik anda kaum Adam Atau Pun sebaliknyer anda kaum hawa jagalah pandangan masing masing

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Mrcipizs on Thu Nov 12, 2009 10:23 am

pandangan pertama utk kita.. yg kedua untuk ....

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  ozzy on Thu Nov 12, 2009 10:31 am

Zaman sekarang tutup mata jek baru x nampok mende..buka tv nampok 'mende' tu..bawa kete nampak 'mende' tu..pegi keje pun nampok 'mende' tu juge...masuk blog yassin pung nampok mende tu juge ..ekekekekeke..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  jasnoraizan on Thu Nov 12, 2009 10:36 am

kwn tok brape paham dgn topik nih...(ada sape blh tlg explain kan..)
buah cempedak luar pagor
ambik....(baris kedua dan tiga tak tahu)
kalau salah tlg tunjukan....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  ozzy on Thu Nov 12, 2009 10:37 am

jasnoraizan wrote:kwn tok brape paham dgn topik nih...(ada sape blh tlg explain kan..)
buah cempedak luar pagor
ambik....(baris kedua dan tiga tak tahu)
kalau salah tlg tunjukan....

Kawan pun x berapa faham..kwn reply post jeck sparow je tu..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Jeck Sparow on Thu Nov 12, 2009 10:44 am

fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:kwn tok brape paham dgn topik nih...(ada sape blh tlg explain kan..)
buah cempedak luar pagor
ambik....(baris kedua dan tiga tak tahu)
kalau salah tlg tunjukan....

Kawan pun x berapa faham..kwn reply post jeck sparow je tu..hehe

Kalau tak silap kawan la.. brother yassin kita nak pandangan kaum hawa ni tentang pandangan pompuan terhadap pompuan lain bila memandang tu je...hehe

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  jasnoraizan on Thu Nov 12, 2009 10:46 am

Jeck Sparow wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:kwn tok brape paham dgn topik nih...(ada sape blh tlg explain kan..)
buah cempedak luar pagor
ambik....(baris kedua dan tiga tak tahu)
kalau salah tlg tunjukan....

Kawan pun x berapa faham..kwn reply post jeck sparow je tu..hehe

Kalau tak silap kawan la.. brother yassin kita nak pandangan kaum hawa ni tentang pandangan pompuan terhadap pompuan lain bila memandang tu je...hehe

dia nokkan pandangan kaum hawa tentang bila pompuan pandang ke sape?.. kepada kaum adam ke...?

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Jeck Sparow on Thu Nov 12, 2009 10:50 am

Jeck Sparow wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:kwn tok brape paham dgn topik nih...(ada sape blh tlg explain kan..)
buah cempedak luar pagor
ambik....(baris kedua dan tiga tak tahu)
kalau salah tlg tunjukan....

Kawan pun x berapa faham..kwn reply post jeck sparow je tu..hehe

Kalau tak silap kawan la.. brother yassin kita nak pandangan kaum hawa ni tentang pandangan pompuan terhadap pompuan lain bila memandang tu je...hehe

Perempuan sesama perempuan rasanyerr la..

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  koy101 on Thu Nov 12, 2009 10:52 am

Jeck Sparow wrote:
Jeck Sparow wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:kwn tok brape paham dgn topik nih...(ada sape blh tlg explain kan..)
buah cempedak luar pagor
ambik....(baris kedua dan tiga tak tahu)
kalau salah tlg tunjukan....

Kawan pun x berapa faham..kwn reply post jeck sparow je tu..hehe

Kalau tak silap kawan la.. brother yassin kita nak pandangan kaum hawa ni tentang pandangan pompuan terhadap pompuan lain bila memandang tu je...hehe

Perempuan sesama perempuan rasanyerr la..

urgh!! memula aku xmao komen hapa pun... skali Jack kuar avatar baru...

cam besa laa... jantan.... Trus aku mandang...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  ozzy on Thu Nov 12, 2009 10:54 am

koy101 wrote:

Perempuan sesama perempuan rasanyerr la..

urgh!! memula aku xmao komen hapa pun... skali Jack kuar avatar baru...

cam besa laa... jantan.... Trus aku mandang...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil[/quote]

Kena dohh dengan avatar aku nihh..baru matching wakakakakaka

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 10:54 am

Jeck Sparow wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:kwn tok brape paham dgn topik nih...(ada sape blh tlg explain kan..)
buah cempedak luar pagor
ambik....(baris kedua dan tiga tak tahu)
kalau salah tlg tunjukan....

Kawan pun x berapa faham..kwn reply post jeck sparow je tu..hehe

Kalau tak silap kawan la.. brother yassin kita nak pandangan kaum hawa ni tentang pandangan pompuan terhadap pompuan lain bila memandang tu je...hehe

Sekalung pujian juge utk Jeck Sparow... sebab dia memahami maksud topik kawan nei dan jauh sekali untuk memutarbelikan faktanya...apa pun maksud topik kawan ini telah di jelaskan oleh beliau, terima kasih banyak-banyak yang tak paham tu mungkin permikiran dia tak sampai tahap kawan berfikir.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  ozzy on Thu Nov 12, 2009 10:57 am

Yassin wrote:

Sekalung pujian juge utk Jeck Sparow... sebab dia memahami maksud topik kawan nei dan jauh sekali untuk memutarbelikan faktanya...apa pun maksud topik kawan ini telah di jelaskan oleh beliau, terima kasih banyak-banyak yang tak paham tu mungkin permikiran dia tak sampai tahap kawan berfikir.

Huh...aok yassin bab muji pompuan beri kek aok la yee..hehe.. Sleep

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 10:57 am

fourzy wrote:
koy101 wrote:

Perempuan sesama perempuan rasanyerr la..

urgh!! memula aku xmao komen hapa pun... skali Jack kuar avatar baru...

cam besa laa... jantan.... Trus aku mandang......

Kena dohh dengan avatar aku nihh..baru matching wakakakakaka[/quote]

abender pandangan aok pozi?? hehehe tulah juga maksudnya dgn topik kawan nei hahahahaha

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  jasnoraizan on Thu Nov 12, 2009 10:58 am

Yassin wrote:
Jeck Sparow wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:kwn tok brape paham dgn topik nih...(ada sape blh tlg explain kan..)
buah cempedak luar pagor
ambik....(baris kedua dan tiga tak tahu)
kalau salah tlg tunjukan....

Kawan pun x berapa faham..kwn reply post jeck sparow je tu..hehe

Kalau tak silap kawan la.. brother yassin kita nak pandangan kaum hawa ni tentang pandangan pompuan terhadap pompuan lain bila memandang tu je...hehe

Sekalung pujian juge utk Jeck Sparow... sebab dia memahami maksud topik kawan nei dan jauh sekali untuk memutarbelikan faktanya...apa pun maksud topik kawan ini telah di jelaskan oleh beliau, terima kasih banyak-banyak yang tak paham tu mungkin permikiran dia tak sampai tahap kawan berfikir.

siapa yg tak tahu aok adalah seorang master of the forum...dan mempuyai master of the match dalam bab2 permainan kata2 nih...kwn respect dan hormati aok ..sifu..(jgn sifundekkkk...dah lah...hi..hi..hi..hi)..jgn mare sinn...


Last edited by jasnoraizan on Thu Nov 12, 2009 10:59 am; edited 1 time in total

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  strikerbuncit on Thu Nov 12, 2009 10:59 am

terima kasih banyak-banyak yang tak paham tu mungkin permikiran dia tak sampai tahap kawan berfikir. - sinis Wink

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 10:59 am

fourzy wrote:
Yassin wrote:

Sekalung pujian juge utk Jeck Sparow... sebab dia memahami maksud topik kawan nei dan jauh sekali untuk memutarbelikan faktanya...apa pun maksud topik kawan ini telah di jelaskan oleh beliau, terima kasih banyak-banyak yang tak paham tu mungkin permikiran dia tak sampai tahap kawan berfikir.

Huh...aok yassin bab muji pompuan beri kek aok la yee..hehe..

Mmg kaum adam ini diberi sifat mulia itu utk memuji kaum hawa....(mok kawan tentu suka kala kawan bercakap gini)

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  jasnoraizan on Thu Nov 12, 2009 11:00 am

strikerbuncit wrote: terima kasih banyak-banyak yang tak paham tu mungkin permikiran dia tak sampai tahap kawan berfikir. - sinis

provok tuhhh.....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  ozzy on Thu Nov 12, 2009 11:02 am

[quote="Yassin"]

abender pandangan aok pozi?? hehehe tulah juga maksudnya dgn topik kawan nei hahahahaha

Pandangan kawan ??..mata kawan ni lain skit mekala memandang ibarat scan gitu..wakakakaka

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 11:07 am

jasnoraizan wrote:
Sekalung pujian juge utk Jeck Sparow... sebab dia memahami maksud topik kawan nei dan jauh sekali untuk memutarbelikan faktanya...apa pun maksud topik kawan ini telah di jelaskan oleh beliau, terima kasih banyak-banyak yang tak paham tu mungkin permikiran dia tak sampai tahap kawan berfikir.

siapa yg tak tahu aok adalah seorang master of the forum...dan mempuyai master of the match dalam bab2 permainan kata2 nih...kwn respect dan hormati aok ..sifu..(jgn sifundekkkk...dah lah...hi..hi..hi..hi)..jgn mare sinn...[/quote]

Terima kasih selagi kata2 dtgnya drp kemulian hati seorg sahabat. apa pun kawan makmun seperti anda juga, pujian jua terkadang byk maknenya..jangan dilihat seperti madu semata... silap2 ada racun kat dalam.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 11:09 am

Haru topik kawan nei macam nok membetulkan bender lain pulok.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  jasnoraizan on Thu Nov 12, 2009 11:11 am

Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
Sekalung pujian juge utk Jeck Sparow... sebab dia memahami maksud topik kawan nei dan jauh sekali untuk memutarbelikan faktanya...apa pun maksud topik kawan ini telah di jelaskan oleh beliau, terima kasih banyak-banyak yang tak paham tu mungkin permikiran dia tak sampai tahap kawan berfikir.

siapa yg tak tahu aok adalah seorang master of the forum...dan mempuyai master of the match dalam bab2 permainan kata2 nih...kwn respect dan hormati aok ..sifu..(jgn sifundekkkk...dah lah...hi..hi..hi..hi)..jgn mare sinn...

Terima kasih selagi kata2 dtgnya drp kemulian hati seorg sahabat. apa pun kawan makmun seperti anda juga, pujian jua terkadang byk maknenya..jangan dilihat seperti madu semata... silap2 ada racun kat dalam. [/quote]

terimalah ia dgn hati yg ikhlas...pujian yg di terima ..jgn lah dianggap pujian itu satu penghinaan..buang lah perasaan2 yg memikirkan sebaliknyee...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 11:13 am

[quote="fourzy"]
Yassin wrote:

abender pandangan aok pozi?? hehehe tulah juga maksudnya dgn topik kawan nei hahahahaha

Pandangan kawan ??..mata kawan ni lain skit mekala memandang ibarat scan gitu..wakakakaka

Yang pasti aok tak nengok makeup dia baju dia...dllnya hehehehe...tentu ada sesuatu bender yang sepadan dgn scanner itu hehehehe

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  MD on Thu Nov 12, 2009 11:16 am

bagi kawan mudah je...pandang,tak pandang berkait rapat dengan hati dan niat...so simple

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bak memandang, pandangan perempuan.

Post  Sponsored content Today at 12:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum