Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Apa hadiah bagus nak bagi?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  MD on Wed May 19, 2010 5:57 pm

RAFtegang wrote:bagi je lesung batu....batu giling ke....berat, dorang ingat vcd player ke apa. Bior pueh pengantin menumbuk...hahahahahaha
kalau dorang mintak hadiah lebih2 bagi je penampor.

Raf,
enkau kawen lagi tengok,apa hadiah kitaorang nak bagi heheheee....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  MD on Wed May 19, 2010 6:00 pm

RoyKay33 wrote:boss baru bg jam tgn AlbA kpd 2 org mase farewell ..
sebijik rege RM229..satu utk pompuan satu utk laki..
koi jadik tukang pg beli jer..mintak diskaun pon x dpt..ekekek

bertuoh sapa yang dapat tu...undi ke pilihan melalui sms RK? Very Happy

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  RAFtegang on Wed May 19, 2010 6:22 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:bagi je lesung batu....batu giling ke....berat, dorang ingat vcd player ke apa. Bior pueh pengantin menumbuk...hahahahahaha
kalau dorang mintak hadiah lebih2 bagi je penampor.

Raf,
enkau kawen lagi tengok,apa hadiah kitaorang nak bagi heheheee....
aku tau dah mesti hadiah kelakar2.....sebab tu aku taknak kawen dah...hahahahaha
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  RoyKay33 on Wed May 19, 2010 6:29 pm

RAFtegang wrote:aku tau dah mesti hadiah kelakar2.....sebab tu aku taknak kawen dah...hahahahaha

hah ! abis tuu lisa surihani caner..?
ade can laa aku camnie..yihuuu..ekekek
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  RAFtegang on Wed May 19, 2010 6:31 pm

RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:aku tau dah mesti hadiah kelakar2.....sebab tu aku taknak kawen dah...hahahahaha

hah ! abis tuu lisa surihani caner..?
ade can laa aku camnie..yihuuu..ekekek
jangan nak mimpi la....over my dead body aaaaaaaaaa!!!!!
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  Cik_N on Wed May 19, 2010 9:02 pm

Kalu saya nak kawen nanti..saya nak hadiah lektop.... Razz

sape2 yg kekurangan idea tu leh la aplikasikan koi punya citarasa @ pendapat nih....ala..lektop pun dah murah kan skrg nih srupe beli cekelat jek.... Rolling Eyes Razz Razz
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  zulkbo on Wed May 19, 2010 10:25 pm

Cik_N wrote:Kalu saya nak kawen nanti..saya nak hadiah lektop.... Razz

sape2 yg kekurangan idea tu leh la aplikasikan koi punya citarasa @ pendapat nih....ala..lektop pun dah murah kan skrg nih srupe beli cekelat jek.... Rolling Eyes Razz Razz

aok nak model ape?? Suspect Rolling Eyes Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  MD on Thu May 20, 2010 11:34 am

Cik_N wrote:Kalu saya nak kawen nanti..saya nak hadiah lektop.... Razz

sape2 yg kekurangan idea tu leh la aplikasikan koi punya citarasa @ pendapat nih....ala..lektop pun dah murah kan skrg nih srupe beli cekelat jek.... Rolling Eyes Razz Razz

Cik_N,
hati hati dan waspada bila menulis,Kawan ngabor je ni...cer perati tulisan merah tu..bimbang jugak deme deme ni reply balik dengan ayat = ''Nanti saya nak kawen dengan awak''
yang pasti aok akan terus dapat lektop baru tu... Laughing
larikkkkk.....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  MD on Thu Mar 10, 2011 12:48 pm

musim kenduri kahwen akan bermula....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Apa hadiah bagus nak bagi?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum