Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Keburukan & Kebaikan Facebook

Page 2 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Bayar hutang atau dapat malu dalam Facebook

Post  Deto_8 on Tue Nov 17, 2009 9:04 am

KUALA LUMPUR - Ceti haram atau ah long kini sudah pandai mengugut peminjam yang tidak membayar hutang dengan cara memalukan mereka menerusi tindakan memasukkan gambar mangsa di dalam laman web sosial terkemuka Facebook.

Bersama gambar itu, mereka akan memaparkan maklumat peribadi mangsa dan jumlah hutang yang belum dibayar.

Mereka percaya ugutan melalui Facebook lebih berkesan memandangkan ia kini laman web sosial paling popular dengan anggaran 2.6 juta pengguna di Malaysia atau 300 juta di seluruh dunia.

Insiden itu dialami sendiri oleh seorang pekerja kedai aksesori kereta berusia 25 tahun yang terkejut mendapati gambar, nama dan tuntutan hutang ah long disiarkan dalam laman web itu baru-baru ini.

Mangsa yang berasal dari Batu Caves meminjam RM1,000 daripada ah long pada September lepas tetapi kini terpaksa menjelaskan pinjaman dengan bunga berjumlah RM8,000.

Bimbang dengan keselamatan dirinya, mangsa membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kajang pada Jumaat lalu sebelum merujuk kesnya kepada Jabatan Aduan dan Khidmat Awam MCA.

sumber : Kosmo Online

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Yassin on Tue Nov 17, 2009 9:11 am

Apa pun jua FB rasa saya ttp ada keburukaannya. Kerana yang membuat bender ini org yg bijak juga..pasti kita akan terpedaya...atas alasan nak cari kawan atau sebagainya, jadi kalau letak bukan nama sebenar siapa nak kenal..nak tak nak kita letak nama betul..sudahnya kita juga yang terjerat.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Tue Nov 17, 2009 9:22 am

Yassin wrote:Apa pun jua FB rasa saya ttp ada keburukaannya. Kerana yang membuat bender ini org yg bijak juga..pasti kita akan terpedaya...atas alasan nak cari kawan atau sebagainya, jadi kalau letak bukan nama sebenar siapa nak kenal..nak tak nak kita letak nama betul..sudahnya kita juga yang terjerat.

Koi baca juge topic ni cuma blm nak komen lagi..tgk kwn2 komen dulu laa..


Last edited by ozzy on Tue Nov 17, 2009 9:54 am; edited 1 time in total
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  cikacung on Tue Nov 17, 2009 9:32 am

Yassin wrote:Apa pun jua FB rasa saya ttp ada keburukaannya. Kerana yang membuat bender ini org yg bijak juga..pasti kita akan terpedaya...atas alasan nak cari kawan atau sebagainya, jadi kalau letak bukan nama sebenar siapa nak kenal..nak tak nak kita letak nama betul..sudahnya kita juga yang terjerat.

Takat nak cari kwn, xyah guna FB pun boleh.
Contohnya kwn sendiri, dah dpt cari sumer kwn2 skolah tanpa guna FB.
Kwn sebenonye allergic skit bab2 berkaitan ngan yahudi ni....... Rasa mendidih je darah! Evil or Very Mad

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Yassin on Tue Nov 17, 2009 10:52 am

cikacung wrote:
Yassin wrote:Apa pun jua FB rasa saya ttp ada keburukaannya. Kerana yang membuat bender ini org yg bijak juga..pasti kita akan terpedaya...atas alasan nak cari kawan atau sebagainya, jadi kalau letak bukan nama sebenar siapa nak kenal..nak tak nak kita letak nama betul..sudahnya kita juga yang terjerat.

Takat nak cari kwn, xyah guna FB pun boleh.
Contohnya kwn sendiri, dah dpt cari sumer kwn2 skolah tanpa guna FB.
Kwn sebenonye allergic skit bab2 berkaitan ngan yahudi ni....... Rasa mendidih je darah!

saya suka semangat aok tu!
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  zulkbo on Tue Nov 17, 2009 11:07 am

cikacung wrote:

Takat nak cari kwn, xyah guna FB pun boleh.
Contohnya kwn sendiri, dah dpt cari sumer kwn2 skolah tanpa guna FB.
Kwn sebenonye allergic skit bab2 berkaitan ngan yahudi ni....... Rasa mendidih je darah! Evil or Very Mad

bagus aok mawie ler nih
anti yahudi..koi pun mmg anti gak
tapi bila di pikir..tak de mende yang tak connet
ngan yahudi ler nih...sebaiknya kita orng islam ni bersatu
baru yahudi takut..tapi rasanya susah... Evil or Very Mad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  cikacung on Tue Nov 17, 2009 11:31 am

bagus aok mawie ler nih
anti yahudi..koi pun mmg anti gak
tapi bila di pikir..tak de mende yang tak connet
ngan yahudi ler nih...sebaiknya kita orng islam ni bersatu
baru yahudi takut..tapi rasanya susah... Evil or Very Mad
[/quote]

Betul tu zul... Nak boikot barangan yahudi pun susah jgk.skrg barangan keluaran yahudi dah byk sgt. Mana yg kita boleh elak, kita elakkan la. Mana yg x buleh tu nak buat camne.....

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  zulkbo on Tue Nov 17, 2009 11:35 am

cikacung wrote:bagus aok mawie ler nih
anti yahudi..koi pun mmg anti gak
tapi bila di pikir..tak de mende yang tak connet
ngan yahudi ler nih...sebaiknya kita orng islam ni bersatu
baru yahudi takut..tapi rasanya susah... Evil or Very Mad

Betul tu zul... Nak boikot barangan yahudi pun susah jgk.skrg barangan keluaran yahudi dah byk sgt. Mana yg kita boleh elak, kita elakkan la. Mana yg x buleh tu nak buat camne.....[/quote]



facebook salah satu..
tapi aku ambik yang baik jerlah
sebab nordin ngan zimark
suka layan FB..harap ada kengkawan
lain pun jumpa aku kat FB
dan akan aku promote
kedalam PCC nih... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  zulkbo on Wed Nov 18, 2009 12:34 am

Bayar hutang atau dapat malu dalam Facebook





CHONG memperkatakan sesuatu kepada mangsa (kiri) yang gambarnya diletakkan dalam Facebook selepas gagal membayar hutang di Kuala Lumpur semalam.

http://www.kosmo.com.my

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  edi on Wed Nov 18, 2009 8:24 am

Kesian kt cha ya nun alif tu, tu la pandai brutang tak nak bayar. Nasihat kwn, kalau nak main pesbuk jgn la berutang...ekekekeke
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Qaisara on Wed Nov 18, 2009 11:29 am

Kenali PM di Facebook

Oleh SAIFUL HAIZAN HASAM
saiful.hasam@utusan.com

KUALA LUMPUR 17 Nov. – Laman Facebook rasmi Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak bukan sahaja berperanan sebagai platform untuk rakyat menyuarakan pandangan bahkan memberi peluang kepada semua pihak mengenali pemimpin nombor satu negara itu secara mendalam.

Hanya dengan klik ke alamat www.facebook.com/najibrazak, pengunjung boleh berkongsi maklumat peribadi Perdana Menteri yang jarang diketahui oleh masyarakat.

Dalam laman sosial itu, beliau mendedahkan pelbagai aktiviti yang dilakukan daripada menghadiri mesyuarat dan bekerja sehinggalah menonton perlawanan bola sepak membabitkan pasukan kegemarannya Manchester United, makan ikan patin dan mengunjungi kedai buku.

Antara aktiviti beliau yang dipaparkan untuk tatapan pengunjung:

“Keluarga saya, membaca di Hatchards, London – sebuah kedai buku paling tua di United Kingdom (UK), bola sepak dan kemahiran Cristiano Ronaldo, golf dan Tiger Woods, menjamu selera di Lafite and Shook, bertemu orang baru, fotografi, berjalan dalam hutan dan kapal terbang.”

Dengan pengunjung laman Facebook, Najib turut berkongsi minatnya terhadap penyanyi dan muzik pilihan beliau seperti Ronan Keating - When You Say Nothing At All; Harry Belafonte - Jamaica Farewell dan Ben E. King - Save The Last Dance.

Najib turut menamakan filem-filem yang menjadi pilihannya iaitu Gladiator, A Few Good Men dan yang menampilkan aktor Denzel Washington termasuklah Deja Vu.

Saluran televisyen kegemaran beliau pula adalah CNN, History Channel, Discovery Channel dan National Geographic.

Perdana Menteri turut berkongsi dua petikan oleh Colin Powell yang menjadi kegemarannya iaitu “ambil serius mengenai kerja anda tapi jangan terlalu serius dengan diri anda” serta “jangan tergesa-gesa bertindak terhadap sesuatu perkara, ia kebiasaannya dilihat lebih baik pada hari berikutnya.”

Mengenai dirinya, Najib menulis: “Kehidupan saya sangat sibuk tetapi saya sukakannya. Pada masa lapang saya fokus kepada makan tengah hari bersama keluarga pada hari Ahad, menonton televisyen bersama anak-anak dan bercuti.

“Paling banyak mempengaruhi saya ialah arwah ayah saya, Allahyarham Tun Abdul Razak. Tetapi saya mengagumi kemahiran pidato dan sikap tidak mudah mengalah Sir Winston Churchill, Nelson Mandela kerana pengorbanan beliau dan tidak pernah gentar dengan kesusahan dan John F. Kennedy.”

Sementara itu dalam laman blog www.1malaysia.com.my, Perdana Menteri teruja untuk memaklumkan mengenai penyertaannya dalam Facebook.

Katanya, sebagaimana blog 1Malaysia dan penyertaannya dalam Twitter, beliau akan menggunakan Facebook untuk menyampaikan pemikiran dan aktiviti kepada setiap lapisan rakyat.

“Di samping memaklumkan status terbaru, saya juga akan berkongsi pautan foto Flickr, video daripada You Tube dan maklumat berhubung kegemaran peribadi saya seperti masakan dan aktiviti masa lapang kegemaran saya.

“Silalah berkunjung ke laman Facebook saya bila-bila anda ada kelapangan, silalah berikan pandangan anda bagaimana saya boleh menjadikannya lebih baik lagi,” katanya.

* petikan dr akhbar utusan malaysia hari ini - 18 november 2009
avatar
Qaisara
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 104
Points : 116
Join date : 10/11/2009
Location : Balok, Kuantan, Pahang

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  strikerbuncit on Wed Nov 18, 2009 11:36 am

Balerr...opis kwn hari ni baru je block Youtube,FB & YM..hangin satu badan..kalau dh tokeh gomen (PM) dh buka FB,takkan anak buah dihalang??..baru je nk ajak chat dgn Datuk Seri Najib..huhuhu

Sad - Mad - Rolling Eyes - scratch - Evil or Very Mad - cyclops
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Qaisara on Wed Nov 18, 2009 11:57 am

strikerbuncit wrote:Balerr...opis kwn hari ni baru je block Youtube,FB & YM..hangin satu badan..kalau dh tokeh gomen (PM) dh buka FB,takkan anak buah dihalang??..baru je nk ajak chat dgn Datuk Seri Najib..huhuhu

Sad - Mad - Rolling Eyes - scratch - Evil or Very Mad - cyclops

lebih kurang sama je la nasib kita... kt ofis ni pn facebook dh kena block... tp nasib baik lh ym tk kena block...
avatar
Qaisara
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 104
Points : 116
Join date : 10/11/2009
Location : Balok, Kuantan, Pahang

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Mrcipizs on Wed Nov 18, 2009 12:22 pm

hehehe.. FB mmg menasyikkn...
avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 36
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Qaisara on Wed Nov 18, 2009 12:35 pm

Mrcipizs wrote:hehehe.. FB mmg menasyikkn...

betul tu... tp bukan asyik apa... asyik main game dia...
koi pulok suka main plock...
avatar
Qaisara
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 104
Points : 116
Join date : 10/11/2009
Location : Balok, Kuantan, Pahang

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  strikerbuncit on Wed Nov 18, 2009 12:43 pm

Qaisara wrote:
Mrcipizs wrote:hehehe.. FB mmg menasyikkn...

betul tu... tp bukan asyik apa... asyik main game dia...
koi pulok suka main plock...

kt ofis kwn nih majoriti main game tanam sayur tu..ada kebun ler pulak..baik muda mahupun yg tua main menda ni..nk tergelak pun ada..mana taknya,org zaman skrg,nak berkebun pun guna mouse..kan bagus pegang cangkul yg sebenar..huhuhu..apa2 jelah... Rolling Eyes Shocked Laughing Cool
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Yassin on Wed Nov 18, 2009 12:44 pm

strikerbuncit wrote:
Qaisara wrote:
Mrcipizs wrote:hehehe.. FB mmg menasyikkn...

betul tu... tp bukan asyik apa... asyik main game dia...
koi pulok suka main plock...

kt ofis kwn nih majoriti main game tanam sayur tu..ada kebun ler pulak..baik muda mahupun yg tua main menda ni..nk tergelak pun ada..mana taknya,org zaman skrg,nak berkebun pun guna mouse..kan bagus pegang cangkul yg sebenar..huhuhu..apa2 jelah...

Beza ngat ngan kawan kat opis nie kawan sorang je layan PCC heheheh
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  zulkbo on Wed Nov 18, 2009 1:34 pm

strikerbuncit wrote:Balerr...opis kwn hari ni baru je block Youtube,FB & YM..hangin satu badan..kalau dh tokeh gomen (PM) dh buka FB,takkan anak buah dihalang??..baru je nk ajak chat dgn Datuk Seri Najib..huhuhu

Sad - Mad - Rolling Eyes - scratch - Evil or Very Mad - cyclops

aok keje gomen
ke weh?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  strikerbuncit on Wed Nov 18, 2009 1:38 pm

zulkbo wrote:
strikerbuncit wrote:Balerr...opis kwn hari ni baru je block Youtube,FB & YM..hangin satu badan..kalau dh tokeh gomen (PM) dh buka FB,takkan anak buah dihalang??..baru je nk ajak chat dgn Datuk Seri Najib..huhuhu

Sad - Mad - Rolling Eyes - scratch - Evil or Very Mad - cyclops

aok keje gomen
ke weh?

yep.. Wink
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  zulkbo on Wed Nov 18, 2009 1:45 pm

strikerbuncit wrote:

yep.. Wink

gomen mmg banyak sangat
hei nyer..dengor broadband
pun tak leh bawok mau
kena warning...
hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Wed Nov 18, 2009 2:17 pm

Yassin wrote:
strikerbuncit wrote:
Qaisara wrote:
Mrcipizs wrote:hehehe.. FB mmg menasyikkn...

betul tu... tp bukan asyik apa... asyik main game dia...
koi pulok suka main plock...

kt ofis kwn nih majoriti main game tanam sayur tu..ada kebun ler pulak..baik muda mahupun yg tua main menda ni..nk tergelak pun ada..mana taknya,org zaman skrg,nak berkebun pun guna mouse..kan bagus pegang cangkul yg sebenar..huhuhu..apa2 jelah...

Beza ngat ngan kawan kat opis nie kawan sorang je layan PCC heheheh

Koi pun sama gok yassin... Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Deto_8 on Wed Nov 18, 2009 2:20 pm

hehehe...banyak ngat keburukannya kat opis ni...petang2 dalam kul 5 adalah satu group pompuan kat opis ni berkumpul...ingatkan apa...rupanya bagi tutorial camne nak tanam sayur Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Yassin on Wed Nov 18, 2009 2:26 pm

ozzy wrote:
Yassin wrote:
Beza ngat ngan kawan kat opis nie kawan sorang je layan PCC heheheh

Koi pun sama gok yassin...

Heheheh kita mmg dilahirkan byk keserupaannya
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Wed Nov 18, 2009 2:34 pm

Deto_8 wrote:hehehe...banyak ngat keburukannya kat opis ni...petang2 dalam kul 5 adalah satu group pompuan kat opis ni berkumpul...ingatkan apa...rupanya bagi tutorial camne nak tanam sayur Laughing

Kat opis sini pulak satu group org laki bercerita pasal cara2 bercucuk tanam ..ekekekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Yassin on Wed Nov 18, 2009 2:44 pm

ozzy wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...banyak ngat keburukannya kat opis ni...petang2 dalam kul 5 adalah satu group pompuan kat opis ni berkumpul...ingatkan apa...rupanya bagi tutorial camne nak tanam sayur

Kat opis sini pulak satu group org laki bercerita pasal cara2 bercucuk tanam ..ekekekekeke


Memusim hujan neh mmg subur tanah pozi kala bercucuk tanam...tanah mmg mudah berair...tak macam musim panas tak gitu??
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum