Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BERPOLIGAMI

View previous topic View next topic Go down

BERPOLIGAMI

Post  mohd azri deraman on Mon Nov 16, 2009 8:00 pm

nape kwn2 kita suka pasang dua.ko org setuju tak
avatar
mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  zulkbo on Mon Nov 16, 2009 8:02 pm

mohd azri deraman wrote: nape kwn2 kita suka pasang dua.ko org setuju tak

aku ni yang respek ko nih
first posting dah bukak
tajuk gempak la bro... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  zulkbo on Mon Nov 16, 2009 8:03 pm

acey dah ada bunyi skrag
ko PM dia lah... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  zulkbo on Mon Nov 16, 2009 8:10 pm

engko parking salah lot la bro
thread ko patut kat sembang umum

#mod boleh move tak?
sorry member koi ni orang baru
tumpang lalu...hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  Yassin on Mon Nov 16, 2009 8:24 pm

Sebab org baru tu kita maafkan la... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  acey on Tue Nov 17, 2009 1:17 pm

zulkbo wrote:acey dah ada bunyi skrag
ko PM dia lah... Very Happy

koi telah dinasihatkan oleh makwe koi supaya menarik balik cadangan berpoligami sebelum aktiviti ganyang dengan sadisnya berlaku. Atas sebab koi rasa malas nak masuk hospital la, koi dengan perasaan hiba menangguhkan dulu perasaan koi, sehingga koi tamat mempelajari seni mempertahankan diri ninjetsu

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  edi on Tue Nov 17, 2009 1:25 pm

acey wrote:
zulkbo wrote:acey dah ada bunyi skrag
ko PM dia lah... Very Happy

koi telah dinasihatkan oleh makwe koi supaya menarik balik cadangan berpoligami sebelum aktiviti ganyang dengan sadisnya berlaku. Atas sebab koi rasa malas nak masuk hospital la, koi dengan perasaan hiba menangguhkan dulu perasaan koi, sehingga koi tamat mempelajari seni mempertahankan diri ninjetsu

Elok sesgt la tu, belum kawin dh psg niat...memang nak kena la... Very Happy
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  acey on Tue Nov 17, 2009 5:26 pm

edi wrote:
acey wrote:
zulkbo wrote:acey dah ada bunyi skrag
ko PM dia lah... Very Happy

koi telah dinasihatkan oleh makwe koi supaya menarik balik cadangan berpoligami sebelum aktiviti ganyang dengan sadisnya berlaku. Atas sebab koi rasa malas nak masuk hospital la, koi dengan perasaan hiba menangguhkan dulu perasaan koi, sehingga koi tamat mempelajari seni mempertahankan diri ninjetsu

Elok sesgt la tu, belum kawin dh psg niat...memang nak kena la... Very Happy

org tua2 kata niat dapat pahala

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  zulkbo on Tue Nov 17, 2009 5:31 pm

acey wrote:
edi wrote:
acey wrote:
zulkbo wrote:acey dah ada bunyi skrag
ko PM dia lah... Very Happy

koi telah dinasihatkan oleh makwe koi supaya menarik balik cadangan berpoligami sebelum aktiviti ganyang dengan sadisnya berlaku. Atas sebab koi rasa malas nak masuk hospital la, koi dengan perasaan hiba menangguhkan dulu perasaan koi, sehingga koi tamat mempelajari seni mempertahankan diri ninjetsu

Elok sesgt la tu, belum kawin dh psg niat...memang nak kena la... Very Happy

org tua2 kata niat dapat pahala

niat tak baik pahala ke mende nyer aok nih Shocked
nak karate bini..baleerrr..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  strikerbuncit on Tue Nov 17, 2009 5:35 pm

acey wrote:
edi wrote:
acey wrote:
zulkbo wrote:acey dah ada bunyi skrag
ko PM dia lah... Very Happy

koi telah dinasihatkan oleh makwe koi supaya menarik balik cadangan berpoligami sebelum aktiviti ganyang dengan sadisnya berlaku. Atas sebab koi rasa malas nak masuk hospital la, koi dengan perasaan hiba menangguhkan dulu perasaan koi, sehingga koi tamat mempelajari seni mempertahankan diri ninjetsu

Elok sesgt la tu, belum kawin dh psg niat...memang nak kena la... Very Happy

org tua2 kata niat dapat pahala

itu niat nak bala..bukan pahala...

udah2ler topik gini..serik doh weh.. Mad Laughing
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  acey on Tue Nov 17, 2009 5:57 pm

zulkbo wrote:
acey wrote:
edi wrote:
acey wrote:
zulkbo wrote:acey dah ada bunyi skrag
ko PM dia lah... Very Happy

koi telah dinasihatkan oleh makwe koi supaya menarik balik cadangan berpoligami sebelum aktiviti ganyang dengan sadisnya berlaku. Atas sebab koi rasa malas nak masuk hospital la, koi dengan perasaan hiba menangguhkan dulu perasaan koi, sehingga koi tamat mempelajari seni mempertahankan diri ninjetsu

Elok sesgt la tu, belum kawin dh psg niat...memang nak kena la... Very Happy

org tua2 kata niat dapat pahala

niat tak baik pahala ke mende nyer aok nih Shocked
nak karate bini..baleerrr..

koi ambik arah niat yg baik, untuk membantu sesama Islam
koi nak mempertahankan diri la, makwe koi ada blackbelt tingkat tertinggi wooo

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  fadly98 on Sun Nov 29, 2009 9:32 am

kalau loh mahfuz dah memnag menetapkan kita berkahwin lebih dr satu...tiada siapa dapat menghalangnya.....cuma kita sbg manusia hendaklah sentiasa belajar mencari ilmu.
avatar
fadly98

Posts : 10
Points : 10
Join date : 09/11/2009
Age : 35
Location : Isap River, Quantan

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  lepat_ubi on Sun Nov 29, 2009 11:30 am

kalo rase mampu takde salahnye nak berpoligami...cume...sebelum melakukan sesuatu, kite perlu menilai dari pelbagai aspek...baik dan buruk nye...kerana poligami ni bukan satu benda yg boleh di buat secara main2...kalo tak adil...susah...atas dunia memang la nampak ok je...tapi kat akhirat nanti...ada la balasan nye...
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  zulkbo on Mon Nov 30, 2009 1:07 am

lepat_ubi wrote:kalo rase mampu takde salahnye nak berpoligami...cume...sebelum melakukan sesuatu, kite perlu menilai dari pelbagai aspek...baik dan buruk nye...kerana poligami ni bukan satu benda yg boleh di buat secara main2...kalo tak adil...susah...atas dunia memang la nampak ok je...tapi kat akhirat nanti...ada la balasan nye...

oraittt..
jawapan yang matangg gitu..
hu hu hu Razz
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  Yassin on Mon Nov 30, 2009 8:52 am

lepat_ubi wrote:kalo rase mampu takde salahnye nak berpoligami...cume...sebelum melakukan sesuatu, kite perlu menilai dari pelbagai aspek...baik dan buruk nye...kerana poligami ni bukan satu benda yg boleh di buat secara main2...kalo tak adil...susah...atas dunia memang la nampak ok je...tapi kat akhirat nanti...ada la balasan nye...

Kawan setuju hok kaler marah tu.... tanda setuju
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  Awangmaseru on Mon Nov 30, 2009 1:11 pm

salamualaikum.
aki ni memang tak mampu lagi nok poligami. lagi pun lepas nikoh dengan wan dulu sampai sekarang tak ada temanita lain.manekeh nok nikoh dua. heh..heh.. belum sampai seru agoknya.

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 55
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  Yassin on Mon Nov 30, 2009 3:59 pm

Awangmaseru wrote:salamualaikum.
aki ni memang tak mampu lagi nok poligami. lagi pun lepas nikoh dengan wan dulu sampai sekarang tak ada temanita lain.manekeh nok nikoh dua. heh..heh.. belum sampai seru agoknya.

Cer aki try cari tongkat ali, misai ali , dan janggut ali mesti hero punya hehehe.... Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BERPOLIGAMI

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum