Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Laporan cuaca di tempat koi

Page 2 of 33 Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  iyul8386 on Wed Nov 18, 2009 4:33 pm

strikerbuncit wrote:
iyul8386 wrote:kat cyberjaya gelap mcm dh nk maghrib


kt Putrajaya mmg dh masuk maghrib...hehehe...samalah kita,td hujan lebat+angin kencang..maklumlah berjiran&berkongsi dari segi topografi&cuaca... santa pale sunny
kejap lg kang koi masuk la ke putrajaya.hehehe
gelap2 gini tdo je la gaye nye

iyul8386
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 114
Points : 118
Join date : 16/11/2009

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  Deto_8 on Wed Nov 18, 2009 4:47 pm

Shah Alam hujan dah turun...rahmat dari Tuhan

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  apens7 on Wed Nov 18, 2009 6:27 pm

dr midvaley smp s.alam.. hujan memanjang.. huhuhuk

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  edi on Thu Nov 19, 2009 10:45 am

Kuantan hujan lebat...mcm tak mau brenti...

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  WADY on Thu Nov 19, 2009 10:46 am

edi wrote:Kuantan hujan lebat...mcm tak mau brenti...

ye lerrrr.......tgk keadaan tuh mcm lama jerrr....

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  sakur@86 on Thu Nov 19, 2009 10:48 am

kat Bera mendung jek pagi ni...kalau ade toto kat opis ni koi tido dah bawah meja ni...

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  WADY on Thu Nov 19, 2009 10:51 am

sakur@86 wrote:kat Bera mendung jek pagi ni...kalau ade toto kat opis ni koi tido dah bawah meja ni...

kwn pong mata dh layu nih.... kalau dpt tidor nih kompom ptg baru sedar nih.... Very Happy

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  Yassin on Thu Nov 19, 2009 10:52 am

Musim pejor nok goner hujan sokmo.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  Deto_8 on Thu Nov 19, 2009 10:55 am

Yassin wrote:Musim pejor nok goner hujan sokmo.

Shah Alam dah mendung

Jengka hujan dari pagi tadi lagi

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  Yassin on Thu Nov 19, 2009 10:57 am

Deto_8 wrote:
Yassin wrote:Musim pejor nok goner hujan sokmo.

Shah Alam dah mendung

Jengka hujan dari pagi tadi lagi

supa laa di jerantut sebelah pagi gelap skg tgh hujan boleh tahan lebatnya.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  WADY on Thu Nov 19, 2009 11:02 am

Yassin wrote:
Deto_8 wrote:
Yassin wrote:Musim pejor nok goner hujan sokmo.

Shah Alam dah mendung

Jengka hujan dari pagi tadi lagi

supa laa di jerantut sebelah pagi gelap skg tgh hujan boleh tahan lebatnya.

yassin... aok ada jerantut ker raya haji nih.... kwn balik raya jerantut... leh la jupo2...

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  Yassin on Thu Nov 19, 2009 11:05 am

WADY wrote:
Yassin wrote:
Deto_8 wrote:
Yassin wrote:Musim pejor nok goner hujan sokmo.

Shah Alam dah mendung

Jengka hujan dari pagi tadi lagi

supa laa di jerantut sebelah pagi gelap skg tgh hujan boleh tahan lebatnya.

yassin... aok ada jerantut ker raya haji nih.... kwn balik raya jerantut... leh la jupo2...

Rasanya ada mekala x balik kg org rumah....nok jumpa boleh je...hehehe

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  Jeck Sparow on Thu Nov 19, 2009 11:07 am

sakur@86 wrote:kat Bera mendung jek pagi ni...kalau ade toto kat opis ni koi tido dah bawah meja ni...

Yer la Skur@ layu jer mata ni.. hehe Sama sama la kita bentang TOTO

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  edi on Thu Nov 19, 2009 2:08 pm

Kuantan tgh hujan lg, susah tul nak khulu khilir...ekekeke

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  Jeck Sparow on Thu Nov 19, 2009 2:12 pm

Jeck Sparow wrote:
sakur@86 wrote:kat Bera mendung jek pagi ni...kalau ade toto kat opis ni koi tido dah bawah meja ni...

Yer la Skur@ layu jer mata ni.. hehe Sama sama la kita bentang TOTO

Bera Hujan Renyai renyai dah mula turun nak kesan kemari pun payoh

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  iseymiyaki on Thu Nov 19, 2009 2:18 pm

GAMBANG- hujan dari pagi tak berenti2 skang dop renyai2 Very Happy

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  edi on Thu Nov 19, 2009 2:52 pm

iseymiyaki wrote:GAMBANG- hujan dari pagi tak berenti2 skang dop renyai2 Very Happy

Ise tak banjir ker UMP?ekekekekke

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  zulkbo on Thu Nov 19, 2009 2:55 pm

19-11-2009 2.56pm
kuala lumpur city centre
macam hari-hari sebelumnya
mendung manjang..
hujan belum turun lagi Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  sakur@86 on Thu Nov 19, 2009 3:41 pm

Kt Bera ni hujan dah sidang dah pun....

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  sakur@86 on Thu Nov 19, 2009 3:45 pm

[quote="Jeck Sparow"]
Jeck Sparow wrote:
sakur@86 wrote:kat Bera mendung jek pagi ni...kalau ade toto kat opis ni koi tido dah bawah meja ni...

Yer la Skur@ layu jer mata ni.. hehe Sama sama la kita bentang TOTO

hai...ngenang ade bos jek K.jeck..kalau dak lame dah nyusup bawah meja ni...huhuhu

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  strikerbuncit on Thu Nov 19, 2009 3:52 pm

[quote="sakur@86"]
Jeck Sparow wrote:
Jeck Sparow wrote:
sakur@86 wrote:kat Bera mendung jek pagi ni...kalau ade toto kat opis ni koi tido dah bawah meja ni...

Yer la Skur@ layu jer mata ni.. hehe Sama sama la kita bentang TOTO

hai...ngenang ade bos jek K.jeck..kalau dak lame dah nyusup bawah meja ni...huhuhu

mentang2la aok tu kecik..menyusup je keje dia..agaknya siang2 menyusup bwh meja,mlm2 pulak menyusup bwah selimut...ekekeke...larikk!!!
Laughing Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  sakur@86 on Thu Nov 19, 2009 4:07 pm

[quote="strikerbuncit"]
sakur@86 wrote:
Jeck Sparow wrote:
Jeck Sparow wrote:
sakur@86 wrote:kat Bera mendung jek pagi ni...kalau ade toto kat opis ni koi tido dah bawah meja ni...

Yer la Skur@ layu jer mata ni.. hehe Sama sama la kita bentang TOTO

hai...ngenang ade bos jek K.jeck..kalau dak lame dah nyusup bawah meja ni...huhuhu

mentang2la aok tu kecik..menyusup je keje dia..agaknya siang2 menyusup bwh meja,mlm2 pulak menyusup bwah selimut...ekekeke...larikk!!!
Laughing Laughing

Bro...oak ni kalau bercakap macam org dah kawin jek yek...hmmmmm

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  MD on Thu Nov 19, 2009 4:52 pm

Puchong- 4.52pm

mendung

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  strikerbuncit on Thu Nov 19, 2009 4:57 pm

[quote="sakur@86"]
strikerbuncit wrote:
sakur@86 wrote:
Jeck Sparow wrote:
Jeck Sparow wrote:
sakur@86 wrote:kat Bera mendung jek pagi ni...kalau ade toto kat opis ni koi tido dah bawah meja ni...

Yer la Skur@ layu jer mata ni.. hehe Sama sama la kita bentang TOTO

hai...ngenang ade bos jek K.jeck..kalau dak lame dah nyusup bawah meja ni...huhuhu

mentang2la aok tu kecik..menyusup je keje dia..agaknya siang2 menyusup bwh meja,mlm2 pulak menyusup bwah selimut...ekekeke...larikk!!!
Laughing Laughing

Bro...oak ni kalau bercakap macam org dah kawin jek yek...hmmmmm

Komen standard kwn:
kawen lama dah..nikah je belum..hehehe..(dari segi pengetahuannya la,bkn scra fizikal)

Idea tongue bounce

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  zulkbo on Thu Nov 19, 2009 4:59 pm

strikerbuncit wrote:

kawen lama dah..nikah je belum..hehehe..(dari segi pengetahuannya la,bkn scra fizikal)[/color]
Idea tongue bounce

mendalam nih...
koi tak tertafsir maknanyer
Very Happy scratch scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Laporan cuaca di tempat koi

Post  Sponsored content Today at 3:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 33 Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum