Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Tip nak cover malu

View previous topic View next topic Go down

Tip nak cover malu

Post  nordin ahmad on Tue Nov 17, 2009 5:55 pm

Cara-cara nak cover
Message:
1. Kalo tersepak batu: Jangan terus bangun,sebaliknyer anda baring dan
terus berguling-gulinghingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bgn bila
takde orang nampak..
2. Kalo terjatuh beskal: cepat-cepat naik beskalanda semula dan jatuhla lagi
sehingga berkali-kali supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...
3. Kalo terjatuh tangga: terus bersilat seolah-olahanda dirasuk atau sedang
berlawan dengan makhluk halus...
4. Kalo terjatuh dalam longkang: pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah
dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda seorang yang amat prihatin
terhadap kebersihan....
5. Kalo jatuh ketika nak naik bas: jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?"
walaupun tiada orangdi blakang anda....
6. Kalo terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buatpengsan sehingga ada orang
membantuanda..kalo takde..baring terus sampai malam dantakde orang lagi kat bus
stop tu...haa...ni lahmasa sesuai untuk bangun semula....
7. Kalo jatuh tergelincir kat lantai licin: tarik lakawan (atau sesiapa yang ada
kat sebelah anda)untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah andasorang je yang
dapat malu...ye tak?.... Very Happy

nordin ahmad
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 69
Points : 76
Join date : 10/11/2009
Location : Bandar Jengka.

Back to top Go down

Re: Tip nak cover malu

Post  zulkbo on Thu Nov 19, 2009 5:50 pm

kalau nak kentut kat tempat awam
buat la bunyi dehem ke kuat-kuat
tak pun hentak kaki kuat-kuat kat lantai
hu hu hu...hua hua hua
cheers cheers drunken

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Tip nak cover malu

Post  Jeck Sparow on Thu Nov 19, 2009 11:22 pm

wakawakakawakawaka Very Happy

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Tip nak cover malu

Post  zulkbo on Fri Nov 20, 2009 8:55 am

nak tumpang thread ni lah
cer citer pengalaman tebal muka
aok me yang pernah terjadi yang aok me
tak dapat lupakan...hu hu hu
mesti lawok cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Tip nak cover malu

Post  acey on Fri Nov 20, 2009 9:03 am

zulkbo wrote:nak tumpang thread ni lah
cer citer pengalaman tebal muka
aok me yang pernah terjadi yang aok me
tak dapat lupakan...hu hu hu
mesti lawok cheers

awok la mula dulu, nanti koi tumpang tambah nye

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Tip nak cover malu

Post  zulkbo on Fri Nov 20, 2009 9:05 am

acey wrote:
zulkbo wrote:nak tumpang thread ni lah
cer citer pengalaman tebal muka
aok me yang pernah terjadi yang aok me
tak dapat lupakan...hu hu hu
mesti lawok cheers

awok la mula dulu, nanti koi tumpang tambah nye

banyak benor..
koi tengah reply memori
balik mana hat lawok giler Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Tip nak cover malu

Post  zulkbo on Fri Nov 20, 2009 12:13 pm

berceriata bab cover malu ni
koi pernah sekali tersalah mulut
bercakap ..nasib tak kena tampo
citernya ada satu Dato (sultan bagi)
umo koi agak dalam 60an...
koi besembang..koi tak tau dia dato..
bawak sorang anak kecik dalam umo
3 bulan jadi koi dengan selamba jer
"comelnya cucu pak cik"..member dah la
dato kena pulok orang panggil pak cik..
boleh tahan lagi..bab cucu tu..rupernya
kejap lepas tu bini muda dia umo 20an
keluar tandas..panggil "abang' kat dia
koi tau lah tu anak dia...malu tebal nye muka koi...
dah tak tercover dah..hu hu hu Very Happy

#moralnya byk yang tua bangka
pun masih berbini muda 20an lagi boleh
ada anak kecik..jadi kita respeklah yek Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Tip nak cover malu

Post  acey on Fri Nov 20, 2009 12:21 pm

zulkbo wrote:berceriata bab cover malu ni
koi pernah sekali tersalah mulut
bercakap ..nasib tak kena tampo
citernya ada satu Dato (sultan bagi)
umo koi agak dalam 60an...
koi besembang..koi tak tau dia dato..
bawak sorang anak kecik dalam umo
3 bulan jadi koi dengan selamba jer
"comelnya cucu pak cik"..member dah la
dato kena pulok orang panggil pak cik..
boleh tahan lagi..bab cucu tu..rupernya
kejap lepas tu bini muda dia umo 20an
keluar tandas..panggil "abang' kat dia
koi tau lah tu anak dia...malu tebal nye muka koi...
dah tak tercover dah..hu hu hu Very Happy

#moralnya byk yang tua bangka
pun masih berbini muda 20an lagi boleh
ada anak kecik..jadi kita respeklah yek Very Happy

dato mmg la kena tunjuk terrer sikit, baru org respect

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Tip nak cover malu

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum