Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

JOM BERNIAGA RODONG2 KOI

View previous topic View next topic Go down

JOM BERNIAGA RODONG2 KOI

Post  iseymiyaki on Wed Nov 18, 2009 5:03 pm

ASSALAMUALAIKUM WBT
koi bukak topik nie bukan untuk mencari keuntungan tapi sekadar untuk berkongsi dengan rodongg koi blake..

kepada rodong2 koi yang tau ada expo2 niaga sekitar kawasan pahang nie leh la maklumlaaa kat forum nie..

bukan per ada sesetngah rodong2 kiter ada yang meniaga kecik2 so klu ada expo2 ke ker leh la inform kat sini..

sape contact person yang boleh dhubungi..
camner nak dapat tapak ker..

maklum laa dari sini la kite leh kembangkan hubungan kite selain membantu akan2 yang berniaga kecilan2..

okiesh dok cadangan klu tak okiesh mod leh delete topik nie .. Very Happy Very Happy

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: JOM BERNIAGA RODONG2 KOI

Post  ozzy on Wed Nov 18, 2009 5:10 pm

iseymiyaki wrote:ASSALAMUALAIKUM WBT
koi bukak topik nie bukan untuk mencari keuntungan tapi sekadar untuk berkongsi dengan rodongg koi blake..

kepada rodong2 koi yang tau ada expo2 niaga sekitar kawasan pahang nie leh la maklumlaaa kat forum nie..

bukan per ada sesetngah rodong2 kiter ada yang meniaga kecik2 so klu ada expo2 ke ker leh la inform kat sini..

sape contact person yang boleh dhubungi..
camner nak dapat tapak ker..

maklum laa dari sini la kite leh kembangkan hubungan kite selain membantu akan2 yang berniaga kecilan2..

okiesh dok cadangan klu tak okiesh mod leh delete topik nie .. Very Happy Very Happy

w'salam WBT..
Molek dah tu cadangan aok tu isey..cuma salah park je..patut kat ruangan EKONOMI & BISNESS topik ni..pasal koi nak tanya juge mende ni tapi koi nak cari area KL ni.. Very Happy

* harap mod boleh tolong alihkan..koi x reti

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: JOM BERNIAGA RODONG2 KOI

Post  Yassin on Wed Nov 18, 2009 6:47 pm

Ingat nok mengomen juge kekya topik nok dipindohkan bimbang berat pulok. Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: JOM BERNIAGA RODONG2 KOI

Post  iseymiyaki on Thu Nov 19, 2009 8:50 am

oo xder masalh tue la koi rasa pun cam salah park jer.. ke guanne .. koi ngikut jerrr.. Very Happy untuk keselesaan seme

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: JOM BERNIAGA RODONG2 KOI

Post  Sponsored content Today at 11:22 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum