Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  SailorMoon on Fri Apr 02, 2010 11:45 am

[quote="iseymiyaki"][quote="SHARK"][quote="iseymiyaki"]
sharkrun wrote:Kwn pulak:

1) Koleksi komik (siap dijilidkan) Alam Perwira (siri 1 - sampai tamat) Hero dia Ji Fat yg terkenal dengan Hikmat Alam Semesta. Pastu komik2 lain ada jugak tapi tak lengkap ler.. spt Raja Rimba dll.
2) Guli. (guli yg kaler2 wat main congkak tu). Penuh satu tong beras. Hasil kemenangan dari main guli sejak umur 7thn-12thn. Skang ada tertanam dilokasi rahsia bawah rumah kat kampung. Banyak kenangan ngat main guli ni (kenal erti gaduh, kawan sejati, kawan tikam kawan dsbnya..mengajar erti persaingan hehehe)
3) Gambar-gambar makwe (boleh ke hehehe) masih ada dlm album (dan dengan izin KDN). Mengajar kwn erti menghargai perasaan dan mengenali diri sendiri dalam pendewasaan ini.

alam perwira ade rasenyer, tp kat kg...dlm kotak..
anak2 wira sape ade?

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  zulkbo on Fri Apr 02, 2010 4:55 pm

semua koleksi koi sayang..
slip gaji kerja 15 tahun dulu pun ada lagi Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  lepat_ubi on Tue Apr 06, 2010 9:46 am

koi adalah pengumpul majalah g3 keluaran karangkraf...
kek nye...selalu di conteng askar2 kecik kalo dorang balik...
hangin jer...
selain tu,,,koi adalah pengumpul penanda buku dan jugak keychain...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  iseymiyaki on Tue Apr 06, 2010 10:45 am

[quote="Cik Shinju"][quote="iseymiyaki"][quote="SHARK"]
iseymiyaki wrote:
sharkrun wrote:Kwn pulak:

1) Koleksi komik (siap dijilidkan) Alam Perwira (siri 1 - sampai tamat) Hero dia Ji Fat yg terkenal dengan Hikmat Alam Semesta. Pastu komik2 lain ada jugak tapi tak lengkap ler.. spt Raja Rimba dll.
2) Guli. (guli yg kaler2 wat main congkak tu). Penuh satu tong beras. Hasil kemenangan dari main guli sejak umur 7thn-12thn. Skang ada tertanam dilokasi rahsia bawah rumah kat kampung. Banyak kenangan ngat main guli ni (kenal erti gaduh, kawan sejati, kawan tikam kawan dsbnya..mengajar erti persaingan hehehe)
3) Gambar-gambar makwe (boleh ke hehehe) masih ada dlm album (dan dengan izin KDN). Mengajar kwn erti menghargai perasaan dan mengenali diri sendiri dalam pendewasaan ini.

alam perwira ade rasenyer, tp kat kg...dlm kotak..
anak2 wira sape ade?


ader ker alam perwira kawan nak pinjam leh dok

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  koy101 on Fri Apr 16, 2010 2:16 am

errrr.... komik jepun aku ngan sumer buku novel..... sayang siut....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  MD on Thu Jul 08, 2010 2:08 pm



Bekas Butang

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  RAFtegang on Thu Jul 08, 2010 2:26 pm

Koleksi pakaian baju, jaket, seluar jeans dan kasut Timberland.....koleksi jaket dan t-shirt Armani Exchange.
cd lagu2 original group2 fav aku.
mende lain tah la...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  MD on Thu Jul 08, 2010 3:17 pm



beli masa WC 2006

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: KOLEKSI Barang-barang peribadi yang anda sayangi

Post  Sponsored content Today at 11:35 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum