Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Alumni Kolej PSDC

View previous topic View next topic Go down

Alumni Kolej PSDC

Post  kawanorgmaRan on Wed Nov 25, 2009 8:35 pm

Assalammualaimkum w.b.t dan salam sejahtera

Tujuan group Alumni Kolej PSDC ni diadakan adalah untuk mengumpulkan kembali kesemua warga2 Kolej PSDC, tak kira apa course pun dan sesiapa jugak yang pernah menjadi warga Kolej PSDC. Jadikan medan ini sbg tempat untuk kita mengikat kembali silaturrahim sesama kita, mkin selepas kita semua habis belajar dulu, masing2 dah bawak haluan sendiri, dah bekerja, ada yang dah bekeluarga dsbnya. Jadi, kita kumpulkan kembali rakan2 kita dulu. Mkin disini kita boleh bertukar2 pendapat, idea, pengalaman, tips2 dan macam2 ada lagi la. :-)

Petikan dari grup Alumni Kolej PSDC di Facebook.. Jika aokmer ada yg penoh bljor di Kolej PSDC (Pahang Skill Development Center - Pusat Pembangunan Kemahiran Pahang) kt semambu nuhh.. di jemput menyertai grup ni kt Facebook.. Smile

kawanorgmaRan

Posts : 40
Points : 50
Join date : 22/11/2009
Age : 33
Location : HP Tower Damansara Kompo, Maran (TSK, Kg Berkat3, Chenor)

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum