Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed May 19, 2010 6:48 pm

sakur@86 wrote:
strikerbuncit wrote:
sakur@86 wrote:okeh...blik nnti koi wat perbincangn semula ngn hubby koi...hehe
Very Happy Wink tq.

emm,nampaknya sakura dah tak segan silu ttg honeymonnya..smlm tersipu2 lg..ekeke Basketball

tok dah....Bro SB dah bukak laman web Janda Baik 2 yang Bro Jas bagi 2 k?try la tgk mesti terpikat...Bro kan tgh cari tempat-tempat yang romantik...
Razz Cool

Janda Baik kampung bapak aku....skang ni byk hotel dah...Seri Pengantin, D'ark dan mcm2 lagi. Skang ni tengah buat hotel 4 star di belakang Masjid JB tu...dah siap mesti cun.....
Tapi pada aku yg kuat merayap ni, hampir semua tempat kat Mesia ni aku dah pegi kecuali tasik2 sebab aku paling tak suka tempat sunyi sangat.
Tempat paling best aku rasa kalau nak jalan yg happening kat Mesia ni korang pegilah Kota Kinabalu. Bandarnya besar, shopping complex ada 7 atau 8 bijik dan yg paling baru dan besar skang ni 1 Borneo. Seafood mmg jadi perkara mesti utk korang sebab murah sgt. Bayangkan udang kara hidup siap masak sekor yg besar baru rm70 berbanding kat KL ni yg mati dan tak masak lg dah dekat rm100. Nak gi pulau lak dekat je dalam 15 minit iaitu pulau Manukan. Cantik tempat tu boleh nampak bandar KK. Naik gunung lak pun dekat dalam 2 jam kalau naik Kancil sampai kaki gunung. Mutiara2 murah dalam rm6 utk gelang berbanding kat KL rm150.
Ada duit kasi masuk Air Asia....pegi sana...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Wed May 19, 2010 6:51 pm

[quote="RAFtegang"][quote="sakur@86"]

Janda Baik kampung bapak aku....skang ni byk hotel dah...Seri Pengantin, D'ark dan mcm2 lagi. Skang ni tengah buat hotel 4 star di belakang Masjid JB tu...dah siap mesti cun.....
Tapi pada aku yg kuat merayap ni, hampir semua tempat kat Mesia ni aku dah pegi kecuali tasik2 sebab aku paling tak suka tempat sunyi sangat.
Tempat paling best aku rasa kalau nak jalan yg happening kat Mesia ni korang pegilah Kota Kinabalu. Bandarnya besar, shopping complex ada 7 atau 8 bijik dan yg paling baru dan besar skang ni 1 Borneo. Seafood mmg jadi perkara mesti utk korang sebab murah sgt. Bayangkan udang kara hidup siap masak sekor yg besar baru rm70 berbanding kat KL ni yg mati dan tak masak lg dah dekat rm100. Nak gi pulau lak dekat je dalam 15 minit iaitu pulau Manukan. Cantik tempat tu boleh nampak bandar KK. Naik gunung lak pun dekat dalam 2 jam kalau naik Kancil sampai kaki gunung. Mutiara2 murah dalam rm6 utk gelang berbanding kat KL rm150.
Ada duit kasi masuk Air Asia....pegi sana...

Aku mmg dah lama teringin sgt nak ke sabah ni..seluruh m'sia aku dah pergi termasuk s'pore & sarawak..tinggal sabah dgn brunei je belum..errrkk thai pun belum..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed May 19, 2010 6:57 pm

[quote="ozzy"][quote="RAFtegang"]
sakur@86 wrote:

Janda Baik kampung bapak aku....skang ni byk hotel dah...Seri Pengantin, D'ark dan mcm2 lagi. Skang ni tengah buat hotel 4 star di belakang Masjid JB tu...dah siap mesti cun.....
Tapi pada aku yg kuat merayap ni, hampir semua tempat kat Mesia ni aku dah pegi kecuali tasik2 sebab aku paling tak suka tempat sunyi sangat.
Tempat paling best aku rasa kalau nak jalan yg happening kat Mesia ni korang pegilah Kota Kinabalu. Bandarnya besar, shopping complex ada 7 atau 8 bijik dan yg paling baru dan besar skang ni 1 Borneo. Seafood mmg jadi perkara mesti utk korang sebab murah sgt. Bayangkan udang kara hidup siap masak sekor yg besar baru rm70 berbanding kat KL ni yg mati dan tak masak lg dah dekat rm100. Nak gi pulau lak dekat je dalam 15 minit iaitu pulau Manukan. Cantik tempat tu boleh nampak bandar KK. Naik gunung lak pun dekat dalam 2 jam kalau naik Kancil sampai kaki gunung. Mutiara2 murah dalam rm6 utk gelang berbanding kat KL rm150.
Ada duit kasi masuk Air Asia....pegi sana...

Aku mmg dah lama teringin sgt nak ke sabah ni..seluruh m'sia aku dah pergi termasuk s'pore & sarawak..tinggal sabah dgn brunei je belum..errrkk thai pun belum..
Sarawak boring....cam takde org je kat sana walaupun bandar Kuching. Miri pun boring cam Kuantan zaman dulu. Brunei aku dah pegi...laaaagi la boring. Semua tulisan jawi...susah aku nak baca. Hiburan2 jgn cakap la mmg takde. Wayang ada 2 je tu pun nama dia Hassanal Bolkiah Theatre dgn satu lagi kat hotel Empire tu. Mana ada TGV!!!! Thai pun aku dah pegi...best siot bila songkran...hahahaha...Bangkok, Haatyai, Songkhla dan Satun aku masuk. Spore pun dah byk kali...cuma tak gi Universal Studio je.....Lepas ni nak ke Phuket lak. Indon ko jgn cite tu mmg dah negara no2 aku...hahahahahahahahah....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Wed May 19, 2010 7:04 pm

[quote="RAFtegang"]

Aku mmg dah lama teringin sgt nak ke sabah ni..seluruh m'sia aku dah pergi termasuk s'pore & sarawak..tinggal sabah dgn brunei je belum..errrkk thai pun belum..

Sarawak boring....cam takde org je kat sana walaupun bandar Kuching. Miri pun boring cam Kuantan zaman dulu. Brunei aku dah pegi...laaaagi la boring. Semua tulisan jawi...susah aku nak baca. Hiburan2 jgn cakap la mmg takde. Wayang ada 2 je tu pun nama dia Hassanal Bolkiah Theatre dgn satu lagi kat hotel Empire tu. Mana ada TGV!!!! Thai pun aku dah pegi...best siot bila songkran...hahahaha...Bangkok, Haatyai, Songkhla dan Satun aku masuk. Spore pun dah byk kali...cuma tak gi Universal Studio je.....Lepas ni nak ke Phuket lak. Indon ko jgn cite tu mmg dah negara no2 aku...hahahahahahahahah....

Uikk...bahaya statement ni...penuh godaan dan cabaran.. S'wak memang la ..kul 7 seme kedai dah tutup..x sempat nak ronda lps balik keje..Brunei mcm tu ke?? Rolling Eyes

p/s - bila nak gi lagi..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  zulkbo on Wed May 19, 2010 10:39 pm

tempat perlancongan
popular yang selalu
koi lawati sepanjang
tahun:
1.Jengka 3 ,Maran Pahang
2.Taman Uda,Alor setaq Kedah
Tiap-tiap tahun koi melancong sana
besh gak!!
La la la..
he he.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SailorMoon on Wed May 19, 2010 11:11 pm

kalau Malaysia,sya blum penah p Kelantan..
kalau obersi, sya tingin ngat nk p Amsterdam...
tp duit dlm tabung x ckup lg..
biasa la,hidup kais pg mkn pg...
ptg x mengais...sibuk nk tido jek..

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  zulkbo on Wed May 19, 2010 11:54 pm

SailorMoon wrote:kalau Malaysia,sya blum penah p Kelantan..
kalau obersi, sya tingin ngat nk p Amsterdam...
tp duit dlm tabung x ckup lg..
biasa la,hidup kais pg mkn pg...
ptg x mengais...sibuk nk tido jek..

kui kui kui
aok ni..cer bawok bejalan
nanti jadi cam kucing
dalam blog aok tu jer
hu hu hu..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Fri May 21, 2010 11:09 am

[quote="ozzy"]
RAFtegang wrote:

Aku mmg dah lama teringin sgt nak ke sabah ni..seluruh m'sia aku dah pergi termasuk s'pore & sarawak..tinggal sabah dgn brunei je belum..errrkk thai pun belum..

Sarawak boring....cam takde org je kat sana walaupun bandar Kuching. Miri pun boring cam Kuantan zaman dulu. Brunei aku dah pegi...laaaagi la boring. Semua tulisan jawi...susah aku nak baca. Hiburan2 jgn cakap la mmg takde. Wayang ada 2 je tu pun nama dia Hassanal Bolkiah Theatre dgn satu lagi kat hotel Empire tu. Mana ada TGV!!!! Thai pun aku dah pegi...best siot bila songkran...hahahaha...Bangkok, Haatyai, Songkhla dan Satun aku masuk. Spore pun dah byk kali...cuma tak gi Universal Studio je.....Lepas ni nak ke Phuket lak. Indon ko jgn cite tu mmg dah negara no2 aku...hahahahahahahahah....

Uikk...bahaya statement ni...penuh godaan dan cabaran.. S'wak memang la ..kul 7 seme kedai dah tutup..x sempat nak ronda lps balik keje..Brunei mcm tu ke?? Rolling Eyes

p/s - bila nak gi lagi..
Brunei negara yg cam takde orang. Dok bersila atas jalan pun takde org langgar...hahahaha....sama la bro kat sana....apa ada kat sana tu...mana ada hiburan...Telok Gadong tu pun cam taman permainan je. Nak karaoke? Jgn harap la.....rumah urut? Laaaaaagi la.....hahahaha....kalau ada pun tulisan jawi...hahahahaha
Aku lak mmg nak tour Europe. Tempat yg aku nak sgt pegi ialah Venice sebab romantik giler. 2nd aku nak gi Paris sebab aku minat sgt pakaian dgn wangian2 berjenama ni. Member aku pegi baru2 ni aku rasa jelez sgt....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Fri May 21, 2010 11:18 am

Raf, songkran bulan berapa? hehe...

aku bet skang ni mesti murah giler massage kat Bangkok, byr 30min dpt 3 jam hahaha...

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Fri May 21, 2010 11:20 am

SHARK wrote:Raf, songkran bulan berapa? hehe...

aku bet skang ni mesti murah giler massage kat Bangkok, byr 30min dpt 3 jam hahaha...
Songkran bulan lepas daaaa......lambat sgt lu tanya....hahahaha...
skang aku rasa mmg murah siot kalau nak gi Bangkok....tapi nyawa ko pun murah ler.....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Fri May 21, 2010 11:26 am

RAFtegang wrote:
SHARK wrote:Raf, songkran bulan berapa? hehe...

aku bet skang ni mesti murah giler massage kat Bangkok, byr 30min dpt 3 jam hahaha...
Songkran bulan lepas daaaa......lambat sgt lu tanya....hahahaha...
skang aku rasa mmg murah siot kalau nak gi Bangkok....tapi nyawa ko pun murah ler.....

haha..betul tu..silap2 bukan simbah air...kena simbah darah pulak ekekeke

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Fri May 21, 2010 11:31 am

SHARK wrote:
RAFtegang wrote:
SHARK wrote:Raf, songkran bulan berapa? hehe...

aku bet skang ni mesti murah giler massage kat Bangkok, byr 30min dpt 3 jam hahaha...
Songkran bulan lepas daaaa......lambat sgt lu tanya....hahahaha...
skang aku rasa mmg murah siot kalau nak gi Bangkok....tapi nyawa ko pun murah ler.....

haha..betul tu..silap2 bukan simbah air...kena simbah darah pulak ekekeke
aku pun mmg nak gi lagi sekali sana....happening tu. Seronok tul tgk bandar dia, besar betul....tak nampak mende lain semua bangunan. Barang2 pun murah. Tapi nanti dulu la line tak clear. Bila semua dah abeh aman balik baru book gi sana.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Fri May 21, 2010 11:36 am

RAFtegang wrote:
SHARK wrote:
RAFtegang wrote:
SHARK wrote:Raf, songkran bulan berapa? hehe...

aku bet skang ni mesti murah giler massage kat Bangkok, byr 30min dpt 3 jam hahaha...
Songkran bulan lepas daaaa......lambat sgt lu tanya....hahahaha...
skang aku rasa mmg murah siot kalau nak gi Bangkok....tapi nyawa ko pun murah ler.....

haha..betul tu..silap2 bukan simbah air...kena simbah darah pulak ekekeke
aku pun mmg nak gi lagi sekali sana....happening tu. Seronok tul tgk bandar dia, besar betul....tak nampak mende lain semua bangunan. Barang2 pun murah. Tapi nanti dulu la line tak clear. Bila semua dah abeh aman balik baru book gi sana.

ko jangan...bangunan banyak...tapi jangan salah tafsir..hehe..dari luar nampak cam shopping komplek..dah masuk ada akurium kaca lak kat dlm..ikan2 plak ada nombor kat badan...hahaha...

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Fri May 21, 2010 11:42 am

SHARK wrote:
RAFtegang wrote:
SHARK wrote:
RAFtegang wrote:
SHARK wrote:Raf, songkran bulan berapa? hehe...

aku bet skang ni mesti murah giler massage kat Bangkok, byr 30min dpt 3 jam hahaha...
Songkran bulan lepas daaaa......lambat sgt lu tanya....hahahaha...
skang aku rasa mmg murah siot kalau nak gi Bangkok....tapi nyawa ko pun murah ler.....

haha..betul tu..silap2 bukan simbah air...kena simbah darah pulak ekekeke
aku pun mmg nak gi lagi sekali sana....happening tu. Seronok tul tgk bandar dia, besar betul....tak nampak mende lain semua bangunan. Barang2 pun murah. Tapi nanti dulu la line tak clear. Bila semua dah abeh aman balik baru book gi sana.

ko jangan...bangunan banyak...tapi jangan salah tafsir..hehe..dari luar nampak cam shopping komplek..dah masuk ada akurium kaca lak kat dlm..ikan2 plak ada nombor kat badan...hahaha...
hahahaha...ko ni cam biasa je kat sana ek.....
ikan2 tu malam je...siang2 dia tido....hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Fri May 21, 2010 11:45 am

RAFtegang wrote:hahahaha...ko ni cam biasa je kat sana ek.....
ikan2 tu malam je...siang2 dia tido....hehe

orang cakappppp..aku tok penoh gi...hehe...

Soi koboi? soi nana? ada apa situ ek? Laughing

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Fri May 21, 2010 11:54 am

SHARK wrote:
RAFtegang wrote:hahahaha...ko ni cam biasa je kat sana ek.....
ikan2 tu malam je...siang2 dia tido....hehe

orang cakappppp..aku tok penoh gi...hehe...

Soi koboi? soi nana? ada apa situ ek? Laughing
elehhhhhh...kaber line nampak....tah2 ikan2 tu cakap je nama ko terus bg aku pree kot....hahaha
Soi koboi? mende tu? aku tak reti bahasa Siam...aku main angguk2 je kat sana. Mintak tawar menawar pun pakai kalkulator...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Fri May 21, 2010 12:25 pm

err..aku tau area Sukhumvit jer..pasal situ senang nak makan benda halal..
byk gerai muslim..hehe

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Fri May 21, 2010 12:30 pm

SHARK wrote:err..aku tau area Sukhumvit jer..pasal situ senang nak makan benda halal..
byk gerai muslim..hehe
Ooooo aku tak perasan la...terlalu byk nama pelik kat sana. Lagipun tour bawak makan kat hotel je. Kalau Siam belah selatan ni mmg senang la nak makan.....berterabur org Melayu...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Fri May 21, 2010 12:32 pm

RAFtegang wrote:
SHARK wrote:err..aku tau area Sukhumvit jer..pasal situ senang nak makan benda halal..
byk gerai muslim..hehe
Ooooo aku tak perasan la...terlalu byk nama pelik kat sana. Lagipun tour bawak makan kat hotel je. Kalau Siam belah selatan ni mmg senang la nak cari makan.....berterabur org awek Melayu...

Laughing Laughing Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Deto_8 on Fri May 21, 2010 12:34 pm

SHARK wrote:
RAFtegang wrote:hahahaha...ko ni cam biasa je kat sana ek.....
ikan2 tu malam je...siang2 dia tido....hehe

orang cakappppp..aku tok penoh gi...hehe...

Soi koboi? soi nana? ada apa situ ek? Laughing

Sg. Soi ada kat Kuantan...nanti kawan bawak kalau nak

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Fri May 21, 2010 12:36 pm

Deto_8 wrote:
SHARK wrote:
RAFtegang wrote:hahahaha...ko ni cam biasa je kat sana ek.....
ikan2 tu malam je...siang2 dia tido....hehe

orang cakappppp..aku tok penoh gi...hehe...

Soi koboi? soi nana? ada apa situ ek? Laughing

Sg. Soi ada kat Kuantan...nanti kawan bawak kalau nak
Kuantan aku leh gi sendiri la....naik motor kapcai aku je...takkan sesat punye.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  zulkbo on Fri May 21, 2010 12:39 pm

SHARK wrote:Raf, songkran bulan berapa? hehe...

aku bet skang ni mesti murah giler massage kat Bangkok, byr 30min dpt 3 jam hahaha...

lepas dah..
bulan april
member baru pergi
balik senyum
sepanjang hari..
nape erkk??? Rolling Eyes Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Fri May 21, 2010 12:41 pm

zulkbo wrote:
SHARK wrote:Raf, songkran bulan berapa? hehe...

aku bet skang ni mesti murah giler massage kat Bangkok, byr 30min dpt 3 jam hahaha...

lepas dah..bulan april member baru pergi balik senyum sepanjang hari..
nape erkk??? Rolling Eyes Very Happy

Baru lepas oberhol..enjin ringan Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  MD on Fri May 21, 2010 12:42 pm

sapa sapa yang nak gi Bangkok tu jangan lah bawak baju merah pulak...karang balik jadi Bengkok...

p/s - Shark,silap silap satu hari FOC... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Fri May 21, 2010 12:43 pm

RAFtegang wrote:
SHARK wrote:err..aku tau area Sukhumvit jer..pasal situ senang nak makan benda halal..
byk gerai muslim..hehe
Ooooo aku tak perasan la...terlalu byk nama pelik kat sana. Lagipun tour bawak makan kat hotel je. Kalau Siam belah selatan ni mmg senang la nak makan.....berterabur org Melayu...

kalu naik BTS (LRT ler), ko turun Sukhumvit..dari situ jalan kaki je..bleh round2 situ..siang takde apa yg happening...
kalu turun stesen NAna, bleh jln ke Cowboy (come on..takkan taktau the infamous Soi Cowboy hehe)...
waktu mlm, kat Nana plaza tu happening gak sampai ko pun buleh pening..mana taknya..ladyboy cun ngalahkan erra and fasha sandha hahaha..silap2 ko terjerumus..

kalu hari sabtu, ko naik BTS sampai last stop (Mo Chit). bleh jalan ke pasar Chatuchak. very femes nih.....macam2 ada...1 hari jalan memang tak abih nak tgk/beli barang2..dari batu permata,brg kulit,baju seluar segala mak nenek ada.. mcm biasa, ada yg ori..ada yg tiruan..harga pandai2 la tawar...

sekian info hari ini, dibawa oleh Alagappas..

p/s: Soi = jalan

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Sponsored content Today at 10:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum