Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang Kosong

Page 4 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Kosong

Post  lepat_ubi on Sat Nov 28, 2009 6:46 pm

Yassin wrote:LU aok nok letok jawatan tok 4 ker rugi weh elaun bulanan hehehe

koi tgh memikirkan nye...
elaun aok lagi besor gamok nya...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Sat Nov 28, 2009 6:48 pm

Org lain kemana kat PCC nei sibuk beraye belake gayenya DETO pun x nampok muke.. Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  lepat_ubi on Sat Nov 28, 2009 6:50 pm

Yassin wrote:Org lain kemana kat PCC nei sibuk beraye belake gayenya DETO pun x nampok muke.. Razz

masing2 balik beraya la gamok nye...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Sat Nov 28, 2009 6:52 pm

lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:Org lain kemana kat PCC nei sibuk beraye belake gayenya DETO pun x nampok muke.. Razz

masing2 balik beraya la gamok nye...

aok nyer tak kemana ker LU weh??

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  lepat_ubi on Sat Nov 28, 2009 6:54 pm

Yassin wrote:
lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:Org lain kemana kat PCC nei sibuk beraye belake gayenya DETO pun x nampok muke.. Razz

masing2 balik beraya la gamok nye...

aok nyer tak kemana ker LU weh??

koi tak ke mane wess...menjadi jaga di PCC ni je wess

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Yassin on Sat Nov 28, 2009 6:56 pm

lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:
lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:Org lain kemana kat PCC nei sibuk beraye belake gayenya DETO pun x nampok muke.. Razz

masing2 balik beraya la gamok nye...

aok nyer tak kemana ker LU weh??

koi tak ke mane wess...menjadi jaga di PCC ni je wess


Kawan bz sikit byk ngat bendernya... mana org buat kenduri, buat Qurban macam nike.. x menang tangan lalu....sudoh kawan lari je hehehehehe Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  lepat_ubi on Sat Nov 28, 2009 7:00 pm

Yassin wrote:
lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:
lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:Org lain kemana kat PCC nei sibuk beraye belake gayenya DETO pun x nampok muke.. Razz

masing2 balik beraya la gamok nye...

aok nyer tak kemana ker LU weh??

koi tak ke mane wess...menjadi jaga di PCC ni je wess


Kawan bz sikit byk ngat bendernya... mana org buat kenduri, buat Qurban macam nike.. x menang tangan lalu....sudoh kawan lari je hehehehehe Razz

mengelat sungguh aok ni...hehe...tapi ye la...buat ikut kemampuan kite la...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  labu sayong on Mon Nov 30, 2009 3:47 pm

luse ade intvw plak..kn turun penang blk..warghh..mls nyerr...

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Deto_8 on Mon Nov 30, 2009 8:12 pm

Yassin wrote:Org lain kemana kat PCC nei sibuk beraye belake gayenya DETO pun x nampok muke.. Razz

raya satu hal...keje pun satu hal jugek...hujung2 taun ni sebuklah pulak...tak berkesempatan nak berborak

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  MD on Tue Dec 01, 2009 12:11 pm

Cipis,
demo lo ni tok supo mulo.... Laughing letih lagi ke weh???

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  jasnoraizan on Tue Dec 01, 2009 12:18 pm

bagi peluang org baru.....(org lama dah dilupai)...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  strikerbuncit on Tue Dec 01, 2009 12:23 pm

jasnoraizan wrote:bagi peluang org baru.....(org lama dah dilupai)...

bukan dah dilupai..cuma org lama suka memerhati gelagat orang baru..sebabnya dulu mereka pun begitu..hehehe...

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  strikerbuncit on Tue Dec 01, 2009 12:24 pm

mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 01, 2009 12:26 pm

strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

JAP BOSS BZ SIKET NAK PRESENT BEFORE LUNCH HUHUHU

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  sakur@86 on Tue Dec 01, 2009 12:26 pm

strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

ader ni...ye bos ade tugasan baru k?

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  strikerbuncit on Tue Dec 01, 2009 12:29 pm

Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

JAP BOSS BZ SIKET NAK PRESENT BEFORE LUNCH HUHUHU

ok,goodluck! cheers

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  sakur@86 on Tue Dec 01, 2009 12:32 pm

strikerbuncit wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

JAP BOSS BZ SIKET NAK PRESENT BEFORE LUNCH HUHUHU

ok,goodluck! cheers

Rangers Pink xdek keje ni..melangok jek ni...huhuhu
Cool

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 01, 2009 12:48 pm

strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

Okay boss misi terkini rangers ni dah lapo bile boss nak belanjer makan ni kami ader geng baru Oja tapi tak tau nk kasi colur aper sbb dlm power ranger s pompuan 2 org jerk tambah satu lagi boleh bosss hehe

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Tue Dec 01, 2009 12:50 pm

Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

Okay boss misi terkini rangers ni dah lapo bile boss nak belanjer makan ni kami ader geng baru Oja tapi tak tau nk kasi colur aper sbb dlm power ranger s pompuan 2 org jerk tambah satu lagi boleh bosss hehe

koi nk join jadik aper ha
GABAN okey tak
hu hu hu

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  sakur@86 on Tue Dec 01, 2009 12:53 pm

zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

Okay boss misi terkini rangers ni dah lapo bile boss nak belanjer makan ni kami ader geng baru Oja tapi tak tau nk kasi colur aper sbb dlm power ranger s pompuan 2 org jerk tambah satu lagi boleh bosss hehe

koi nk join jadik aper ha
GABAN okey tak
hu hu hu

Bro Zulkbo ambik la Rangers hak warna Biru..BrO SB bOS 2 dapat Rangers hak warna hitam...kuikuikui....jgn mare yek BOsS...
Laughing

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  strikerbuncit on Tue Dec 01, 2009 12:55 pm

zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

Okay boss misi terkini rangers ni dah lapo bile boss nak belanjer makan ni kami ader geng baru Oja tapi tak tau nk kasi colur aper sbb dlm power ranger s pompuan 2 org jerk tambah satu lagi boleh bosss hehe

koi nk join jadik aper ha
GABAN okey tak
hu hu hu

maaf..you're rejected!

aok adalah raksasa (rujuk pd avatar) yg kami musuhi slma ini..jgn bpura2 jd gaban..tak seswai!! auuww!!

Laughing Laughing Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  sakur@86 on Tue Dec 01, 2009 1:01 pm

strikerbuncit wrote:
zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

Okay boss misi terkini rangers ni dah lapo bile boss nak belanjer makan ni kami ader geng baru Oja tapi tak tau nk kasi colur aper sbb dlm power ranger s pompuan 2 org jerk tambah satu lagi boleh bosss hehe

koi nk join jadik aper ha
GABAN okey tak
hu hu hu

maaf..you're rejected!

aok adalah raksasa (rujuk pd avatar) yg kami musuhi slma ini..jgn bpura2 jd gaban..tak seswai!! auuww!!

Laughing Laughing Laughing

haah la...sory bOs Rangers Pink tersalah pelawa musuh tadi...pandai menyamar yek...ku xkan terpedaya lagi...huhuhu
Laughing Cool tongue farao

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  zulkbo on Tue Dec 01, 2009 1:03 pm

sakur@86 wrote:
strikerbuncit wrote:
zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

Okay boss misi terkini rangers ni dah lapo bile boss nak belanjer makan ni kami ader geng baru Oja tapi tak tau nk kasi colur aper sbb dlm power ranger s pompuan 2 org jerk tambah satu lagi boleh bosss hehe

koi nk join jadik aper ha
GABAN okey tak
hu hu hu

maaf..you're rejected!

aok adalah raksasa (rujuk pd avatar) yg kami musuhi slma ini..jgn bpura2 jd gaban..tak seswai!! auuww!!

Laughing Laughing Laughing

haah la...sory bOs Rangers Pink tersalah pelawa musuh tadi...pandai menyamar yek...ku xkan terpedaya lagi...huhuhu
Laughing Cool tongue farao

koi pakai sarung jer tu
nyamo..hu hu hu
nak join gak
Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  sakur@86 on Tue Dec 01, 2009 1:07 pm

zulkbo wrote:
sakur@86 wrote:
strikerbuncit wrote:
zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:mana rangers2 ku ini? buzy bebenor ke? hehe...

Okay boss misi terkini rangers ni dah lapo bile boss nak belanjer makan ni kami ader geng baru Oja tapi tak tau nk kasi colur aper sbb dlm power ranger s pompuan 2 org jerk tambah satu lagi boleh bosss hehe

koi nk join jadik aper ha
GABAN okey tak
hu hu hu

maaf..you're rejected!

aok adalah raksasa (rujuk pd avatar) yg kami musuhi slma ini..jgn bpura2 jd gaban..tak seswai!! auuww!!

Laughing Laughing Laughing

haah la...sory bOs Rangers Pink tersalah pelawa musuh tadi...pandai menyamar yek...ku xkan terpedaya lagi...huhuhu
Laughing Cool tongue farao

koi pakai sarung jer tu
nyamo..hu hu hu
nak join gak
Cool

Oak tulis surat rayuan la kat bOs POWER Rangers kami 2 yek...xdopet den nak nolonggg
lol! lol! rabbit cat cyclops

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 01, 2009 1:08 pm

kawan tolong oak buat rayuan ngan boss kawan yerkk nanti kita buat black & white agreement roger....

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Sembang Kosong

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum