Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 4:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 12:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati551

Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  zulkbo on Fri Nov 13, 2009 10:08 pm

nak join gakk..
koi pakai levis..(dulu la..)
sekarang lee..
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts: 6398
Points: 6904
Join date: 15/06/2009
Location: PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  WADY on Sat Nov 14, 2009 10:04 am

acey wrote:koi selesa ngan jeans lee je, n koi lebih selesa kalu makwe koi yg beli la

samalah dhn kwn... kalau bini yg beli sedap dan selesa jer bila pakai...heheheh

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts: 148
Points: 169
Join date: 07/11/2009
Age: 38
Location: Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  edi on Sat Nov 14, 2009 10:18 am

Kwn bantei jer jename per pun, jnji slese pakei...Nak blei lebais, mhl sesgt...

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts: 302
Points: 303
Join date: 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  cikacung on Sun Nov 15, 2009 6:46 pm

Levi's: 100% di design di university of Israel!! farao farao farao

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts: 171
Points: 173
Join date: 27/09/2009
Age: 43
Location: j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  zulkbo on Sun Nov 15, 2009 7:05 pm

cikacung wrote:Levi's: 100% di design di university of Israel!! farao farao farao

design je kut
wat kat Penang nuh.. Very Happy
kalau nak kira Israel ni Mawi
komputer kita guna INTEL cip pun
Israel Company bro... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts: 6398
Points: 6904
Join date: 15/06/2009
Location: PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  RAFtegang on Mon May 03, 2010 10:54 am

Aku pulak mmg dari dulu pakai Levi's. Levi's kesayangan aku mmglah 501 dgn Timberland sebab mahal sikit dari yg lain2. Sebelum2 tu penah jugak beli Lee, Wrangler, pastu Fruit Of The Loom pun penah. (tah apa jenis tah tapi cutting mmg cantik). Tapi skang aku lebih suka pakai jean Bvlgary buatan Bandung Indon. Aku rasa lagi selesa daripada 501 tu. For ur info la...byk pakaian dari Bandung ni kainnya ori utk hantar ke kilang2 cam Guess, Versace, Hugo Boss, Bvlgary etc kat luar negara utk di touch up semula sebelum dijual. Kain2nya mmg class...sedap dipakai....try la...murah je kalau kat sana dalam rm50 duit kita kot....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts: 744
Points: 761
Join date: 07/10/2009
Age: 42
Location: KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  RoyKay33 on Mon May 03, 2010 11:01 am

RAFtegang wrote:Aku pulak mmg dari dulu pakai Levi's. Levi's kesayangan aku mmglah 501 dgn Timberland sebab mahal sikit dari yg lain2. Sebelum2 tu penah jugak beli Lee, Wrangler, pastu Fruit Of The Loom pun penah. (tah apa jenis tah tapi cutting mmg cantik). Tapi skang aku lebih suka pakai jean Bvlgary buatan Bandung Indon. Aku rasa lagi selesa daripada 501 tu. For ur info la...byk pakaian dari Bandung ni kainnya ori utk hantar ke kilang2 cam Guess, Versace, Hugo Boss, Bvlgary etc kat luar negara utk di touch up semula sebelum dijual. Kain2nya mmg class...sedap dipakai....try la...murah je kalau kat sana dalam rm50 duit kita kot....

argghhh!! kene pegi Bandung laa hjg thn nie..ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts: 1191
Points: 1222
Join date: 28/04/2009
Location: Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  Deto_8 on Mon May 03, 2010 11:04 am

RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:Aku pulak mmg dari dulu pakai Levi's. Levi's kesayangan aku mmglah 501 dgn Timberland sebab mahal sikit dari yg lain2. Sebelum2 tu penah jugak beli Lee, Wrangler, pastu Fruit Of The Loom pun penah. (tah apa jenis tah tapi cutting mmg cantik). Tapi skang aku lebih suka pakai jean Bvlgary buatan Bandung Indon. Aku rasa lagi selesa daripada 501 tu. For ur info la...byk pakaian dari Bandung ni kainnya ori utk hantar ke kilang2 cam Guess, Versace, Hugo Boss, Bvlgary etc kat luar negara utk di touch up semula sebelum dijual. Kain2nya mmg class...sedap dipakai....try la...murah je kalau kat sana dalam rm50 duit kita kot....

argghhh!! kene pegi Bandung laa hjg thn nie..ekekek

jeans Bandung memang terbaik.....betullah apa yang RAF cakap tu...kerajaan Indonesia kenakan tax yang rendah pada kilang pakaian sebagai cara untuk promosikan Bandung sebagai tempat membeli belah....dengan tu dapat dijual dengan harga murah....

bayangkan baju AX baru RM10... cheers

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts: 5641
Points: 6570
Join date: 11/04/2009
Location: Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  RAFtegang on Mon May 03, 2010 11:12 am

Deto_8 wrote:
RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:Aku pulak mmg dari dulu pakai Levi's. Levi's kesayangan aku mmglah 501 dgn Timberland sebab mahal sikit dari yg lain2. Sebelum2 tu penah jugak beli Lee, Wrangler, pastu Fruit Of The Loom pun penah. (tah apa jenis tah tapi cutting mmg cantik). Tapi skang aku lebih suka pakai jean Bvlgary buatan Bandung Indon. Aku rasa lagi selesa daripada 501 tu. For ur info la...byk pakaian dari Bandung ni kainnya ori utk hantar ke kilang2 cam Guess, Versace, Hugo Boss, Bvlgary etc kat luar negara utk di touch up semula sebelum dijual. Kain2nya mmg class...sedap dipakai....try la...murah je kalau kat sana dalam rm50 duit kita kot....

argghhh!! kene pegi Bandung laa hjg thn nie..ekekek

jeans Bandung memang terbaik.....betullah apa yang RAF cakap tu...kerajaan Indonesia kenakan tax yang rendah pada kilang pakaian sebagai cara untuk promosikan Bandung sebagai tempat membeli belah....dengan tu dapat dijual dengan harga murah....

bayangkan baju AX baru RM10... cheers
Tapi Deto...bukan semua brg dia ori....aku dah cek...ada baju Guess, FCUK aku beli kat sana rm10 design sama tapi material lain. AX pun aku beli kat sana dia cop je pakai dakwat tulisan kat baju tu....design yg sama aku gi kat Pavilion tulisan tu timbul cam getah sebenarnya....aku beli balik kat KL.....tapi konolah..selai t-shirt rm219!! Yang aku beli orinya Calvin Klein kat Rumah Mode, Guess dgn D&G yg mmg sama semuanya cam kat butik kat Pavilion tu...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts: 744
Points: 761
Join date: 07/10/2009
Age: 42
Location: KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  Deto_8 on Mon May 03, 2010 11:17 am

Rumah Mode lah aku beli......memang getah timbul....naseb baik anak aku pompuan...kalau tidak dah memborong Levis budak kecik

yang kat gedung lain tu boleh cam sendiri ori atau tak...

bro, barang tak ada masuk lagi ke

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts: 5641
Points: 6570
Join date: 11/04/2009
Location: Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  RAFtegang on Mon May 03, 2010 11:22 am

Deto_8 wrote:Rumah Mode lah aku beli......memang getah timbul....naseb baik anak aku pompuan...kalau tidak dah memborong Levis budak kecik

yang kat gedung lain tu boleh cam sendiri ori atau tak...

bro, barang tak ada masuk lagi ke

Dorang main campur je ek ori ke tak...pandai2 sendiri la nak pilih...
barang ada masuk tapi masuk je semua kawan aku amek...aku pun tak sempat nak menjual lately sebab bz sgt...ko nak byk ke? Boleh aku reservekan..

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts: 744
Points: 761
Join date: 07/10/2009
Age: 42
Location: KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  Deto_8 on Mon May 03, 2010 11:24 am

RAFtegang wrote:
barang ada masuk tapi masuk je semua kawan aku amek...aku pun tak sempat nak menjual lately sebab bz sgt...ko nak byk ke? Boleh aku reservekan..

berani sikit nak amik banyak...boleh aku tolak kat budak2 bola

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts: 5641
Points: 6570
Join date: 11/04/2009
Location: Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  RAFtegang on Mon May 03, 2010 11:26 am

Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:
barang ada masuk tapi masuk je semua kawan aku amek...aku pun tak sempat nak menjual lately sebab bz sgt...ko nak byk ke? Boleh aku reservekan..

berani sikit nak amik banyak...boleh aku tolak kat budak2 bola
aku rasa tak jumaat ni...senin masuk lagi...nanti la aku helo2....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts: 744
Points: 761
Join date: 07/10/2009
Age: 42
Location: KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  Deto_8 on Mon May 03, 2010 11:27 am

bereh...aku sabtu ahad ni ada kuantan...pepehal roger

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts: 5641
Points: 6570
Join date: 11/04/2009
Location: Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Jenama Seluar Jeans Yang Anda Minati

Post  RAFtegang on Mon May 03, 2010 11:30 am

Deto_8 wrote:bereh...aku sabtu ahad ni ada kuantan...pepehal roger

wokeh..wokeh..ada nanti aku bgtau....tapi aku diberitahu bukan yg rejek masuk....semua dalam plastik...
pepehal aku roger...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts: 744
Points: 761
Join date: 07/10/2009
Age: 42
Location: KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum