Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Berapa Harga Isteri Anda....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  acey on Thu Dec 03, 2009 12:02 pm

Cronical_Narnia wrote:
acey wrote:
zulkbo wrote:
tapi biasa koi dengor le masa borak ngan memember kat kedai kopi, org pompuan yg banyak bagi alasan bila suami nak memberi pahala hok ni, biasanya org pompuan guna alasan letih sebab bekerja......tak nak pahala deme ni koi rasa la, apa komen awokme


cuma kadang tak emboh lak Very Happy

koi dengor kalu org pompuan menolak bila suami nak bagi pahala, malaikat marah kat org pompuan tu, betul ke ?

Kadang tu bukannyer sengajer memberi alasan penat tu dah memang penat pun takkan tak boleh nak consider kot..kang kalau macam batang pisang jerkk sang suami la pulok yang merungut langsung takde respon wakakakakaka

kalu nak kira penat letih, koi rasa org lelaki pun penat letih juga, tapi tu la, bila bab nak buat pahala ni, sapa tak nok pahala woo, kome tolak la ketepi kejap penat letih tu, after all, lepas tu kan boleh tidur lena......wahwahwah

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  Jeck Sparow on Thu Dec 03, 2009 12:20 pm

acey wrote:


kalu nak kira penat letih, koi rasa org lelaki pun penat letih juga, tapi tu la, bila bab nak buat pahala ni, sapa tak nok pahala woo, kome tolak la ketepi kejap penat letih tu, after all, lepas tu kan boleh tidur lena......wahwahwah

Yer lah wehhh tapi aper lah salahnyer kalau sekali sekali bagi consideration rasanyer tak salh kot tak tau la kalau para suami ni pikir hajat dia jerkkk muahahahaha
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  acey on Thu Dec 03, 2009 12:34 pm

Jeck Sparow wrote:
acey wrote:


kalu nak kira penat letih, koi rasa org lelaki pun penat letih juga, tapi tu la, bila bab nak buat pahala ni, sapa tak nok pahala woo, kome tolak la ketepi kejap penat letih tu, after all, lepas tu kan boleh tidur lena......wahwahwah

Yer lah wehhh tapi aper lah salahnyer kalau sekali sekali bagi consideration rasanyer tak salh kot tak tau la kalau para suami ni pikir hajat dia jerkkk muahahahaha

koi pernah baca la, bila sekali sekala tu dicampor2 dianya akan menjadi kebiasaan n selalu la pulok, tu yang mula2 jadi alasan org lelaki nak buat gatal tengok ngan makwe lain tu, hati2 deme, koi mengingatkan aje. org lelaki ni dia kalu bab nak beri pahala ni, dia mmg pemurah sikit

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  Cronical_Narnia on Thu Dec 03, 2009 12:37 pm

acey wrote:

koi pernah baca la, bila sekali sekala tu dicampor2 dianya akan menjadi kebiasaan n selalu la pulok, tu yang mula2 jadi alasan org lelaki nak buat gatal tengok ngan makwe lain tu, hati2 deme, koi mengingatkan aje. org lelaki ni dia kalu bab nak beri pahala ni, dia mmg pemurah sikit

No prob bro kalau sumber untuk menyalurkan pahala tu aderlah sumber yang halal dan tak melanggar tatasusila kita ni sebagai seorang muslim..
avatar
Cronical_Narnia

Posts : 29
Points : 31
Join date : 02/12/2009
Location : Bumi Tuhan

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  acey on Thu Dec 03, 2009 12:40 pm

Cronical_Narnia wrote:
acey wrote:

koi pernah baca la, bila sekali sekala tu dicampor2 dianya akan menjadi kebiasaan n selalu la pulok, tu yang mula2 jadi alasan org lelaki nak buat gatal tengok ngan makwe lain tu, hati2 deme, koi mengingatkan aje. org lelaki ni dia kalu bab nak beri pahala ni, dia mmg pemurah sikit

No prob bro kalau sumber untuk menyalurkan pahala tu aderlah sumber yang halal dan tak melanggar tatasusila kita ni sebagai seorang muslim..

respect la koi cam ni kat awok

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  Jeck Sparow on Thu Dec 03, 2009 12:47 pm

hermmmmmmmm.......
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  zulkbo on Thu Dec 03, 2009 12:59 pm



Code:
Transeksual warga Malaysia, Mohammed Fazdil Min Bahari atau Fatine berasa takut untuk pulang ke Malaysia ekoran reaksi negatif yang timbul daripada tanggapan salah berhubung perkahwinannya dengan warga British, Ian Young - foto FACEBOOK

fikir-fikirkanlah.... Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  acey on Thu Dec 03, 2009 1:33 pm

zulkbo wrote:

Code:
Transeksual warga Malaysia, Mohammed Fazdil Min Bahari atau Fatine berasa takut untuk pulang ke Malaysia ekoran reaksi negatif yang timbul daripada tanggapan salah berhubung perkahwinannya dengan warga British, Ian Young - foto FACEBOOK

fikir-fikirkanlah.... Razz

koi kalu berpedang la, muntah lalu....pui uwekkk

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  Jeck Sparow on Thu Dec 03, 2009 2:17 pm

Nauzubillah macam gini pun ader yerkkk dunia oh dunia
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  zulkbo on Thu Dec 03, 2009 3:12 pm

Jeck Sparow wrote:Nauzubillah macam gini pun ader yerkkk dunia oh dunia

berapa banyak anak dara
janda kat dunia ni..
yang jantan gak dimahu nya
yang koi heran cam ne nak
berkembang zuriat scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  acey on Thu Dec 03, 2009 4:44 pm

zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:Nauzubillah macam gini pun ader yerkkk dunia oh dunia

berapa banyak anak dara
janda kat dunia ni..
yang jantan gak dimahu nya
yang koi heran cam ne nak
berkembang zuriat scratch

biasanya untuk defend diri, deme ni akan kata yg kita r masyarakat kena memahami naluri mereka yg juga dijadikan oleh Allah. pening jugak kalu nak menjawabnya tu, cuba awokme bagi komen sikit

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  zulkbo on Fri Dec 04, 2009 11:49 am



renung-renungkanlah... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Berapa Harga Isteri Anda....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum