Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Mon Feb 22, 2010 11:30 am

Deto_8 wrote:
ozzy wrote:Drama Halimah jongang patut dihentikan kerana menghina kekurangan orang lain.. Evil or Very Mad

setuju sangat...

lagu tema ni dah jadi mainan budak2 kecik skang ni

Koi doakan pengarahnya akan dapat anak yg jongang sejongang2 nya..biar dia rasa goner..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Mon Feb 22, 2010 11:34 am

MD wrote:
p/s dalam Raja Lawak semalam pun ''Halimah'' turut datang tengok show...lawa dia ni [ cuma kekurangan dia tu tak wajar dipergunakan... ][/b]

Masalahnya bukan dia sorang je yg jongang...tempiasnya dirasakan oleh org lain yg mungkin x dapat terima kekurangan dirinya dan terasa terhina bila diejek org lain.. Sad
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Mon Feb 22, 2010 12:26 pm

zulkbo wrote:maaf bang koi lama tak tengok drama melayu ni
sebab menda gini lah..layan "mission imposible" last koi
tengok tv..lain masa koi habis ke internet...he he Very Happy

Inilah antara keburukan facebook..ekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  zulkbo on Mon Feb 22, 2010 12:36 pm

ozzy wrote:
zulkbo wrote:maaf bang koi lama tak tengok drama melayu ni
sebab menda gini lah..layan "mission imposible" last koi
tengok tv..lain masa koi habis ke internet...he he Very Happy

Inilah antara keburukan facebook..ekekeke

kena ke facebook la puloks.??.he he..
bukan salah FB..koi ler ni layan blog..
(keburukan blog gamoknya..) Razz Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  lepat_ubi on Mon Feb 22, 2010 1:24 pm

ozzy wrote:Drama Halimah jongang patut dihentikan kerana menghina kekurangan orang lain.. Evil or Very Mad

koi tak tau cite tu tapi baru ni terdengor lagu nye kat radio...
tak patut sungguh weh buat gitu...
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Thu Feb 25, 2010 10:23 am

lepat_ubi wrote:
ozzy wrote:Drama Halimah jongang patut dihentikan kerana menghina kekurangan orang lain.. Evil or Very Mad

Deto_8 wrote:

setuju sangat...

lagu tema ni dah jadi mainan budak2 kecik skang ni

koi tak tau cite tu tapi baru ni terdengor lagu nye kat radio...
tak patut sungguh weh buat gitu...

Sekarang lagu ni ke udara pulak kat radio..malang sungguh melayu dihina dan diejek oleh org melayu sendiri...pihak kementerian apa citer?? tido belaka ke wehh?? nak tunggu ada yang mengamok ke baru nak pura2 ngigau.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Mon Mar 01, 2010 11:46 am

Koi cadangkan A.Aida buat pulok drama aida tonggek atau aida sumbing siap dengan lirik lagu sekali ...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  Quantum12 on Wed May 05, 2010 12:44 pm

dalam 2 bulan lepas kawan ade layan cite cine ni (kawan memang minat ngat cite cine kalo hok beh la) tajuk die A Jouney Called Life kat 8tv..drama ni dah tayang 2008 lagi kat Hong Kong..jalan cite ni memang beh sangat..memang banyok pengajaran kawan dapat nengok cite ni dari nengok cite Melayu yang ntoh hape2..kekadang tu terase gok nape la Melayu ni wat cite cam tak berkembang..kalo genre tu femes asik2 kuor pilem genre hok gitu je la ade nye..
avatar
Quantum12

Posts : 16
Points : 17
Join date : 28/04/2010
Location : atas muke bumi

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  RAFtegang on Wed May 05, 2010 3:13 pm

Try tgk Pursuit Of Happiness....lakonan Will Smith...aku tersentuh hati dgn cite benar ni.....ye lah aku ada anak...aku pun penah susah dulu...so bila aku tgk cite ni hati aku tersentuh sgt.... lebih2 lagi bila tgk camana bapak yg susah nak besarkan anak dia dalam keadaan serba daif camtu....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  RoyKay33 on Wed May 05, 2010 3:16 pm

RAFtegang wrote:Try tgk Pursuit Of Happiness....lakonan Will Smith...aku tersentuh hati dgn cite benar ni.....ye lah aku ada anak...aku pun penah susah dulu...so bila aku tgk cite ni hati aku tersentuh sgt.... lebih2 lagi bila tgk camana bapak yg susah nak besarkan anak dia dalam keadaan serba daif camtu....

tp ko lain sikit raf..bile dah senang ko asyik berjoli katak jer..ekekek
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  RAFtegang on Wed May 05, 2010 3:19 pm

RoyKay33 wrote:
RAFtegang wrote:Try tgk Pursuit Of Happiness....lakonan Will Smith...aku tersentuh hati dgn cite benar ni.....ye lah aku ada anak...aku pun penah susah dulu...so bila aku tgk cite ni hati aku tersentuh sgt.... lebih2 lagi bila tgk camana bapak yg susah nak besarkan anak dia dalam keadaan serba daif camtu....

tp ko lain sikit raf..bile dah senang ko asyik berjoli katak jer..ekekek
Amboi..amboi amboi muluttttt.......besar jek gigi ko kalau dapat mengata aku ye...meriah sungguh......!!! Cehhhh!!!
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  RoyKay33 on Wed May 05, 2010 3:23 pm

RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:
tp ko lain sikit raf..bile dah senang ko asyik berjoli katak jer..ekekek
Amboi..amboi amboi muluttttt.......besar jek gigi ko kalau dapat mengata aku ye...meriah sungguh......!!! Cehhhh!!!

boleh uat filem aksi gak nie..ekekekcabo0o0o0ottt
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  Quantum12 on Wed May 05, 2010 3:31 pm

Pursuit of Happiness..hmm, citer ni memang sangat menyentuh perasaan..kawan rase kalo gangster sekalipon yang nengok citer ni kompom meleleh jugok air mate waima ditahan cemane pon..hehe

lagi satu citer The Blind Side lakonan Sandra Bullock..satu lagi bentuk citer kisah benar yang mane menarik untuk ditonton..kawan memang suke filem yang di adaptasi dari kisoh benor ni sebab jalan citer nye real..
avatar
Quantum12

Posts : 16
Points : 17
Join date : 28/04/2010
Location : atas muke bumi

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Wed May 05, 2010 3:32 pm

RAFtegang wrote:Try tgk Pursuit Of Happiness....lakonan Will Smith...aku tersentuh hati dgn cite benar ni.....ye lah aku ada anak...aku pun penah susah dulu...so bila aku tgk cite ni hati aku tersentuh sgt.... lebih2 lagi bila tgk camana bapak yg susah nak besarkan anak dia dalam keadaan serba daif camtu....

ok RT (panjang sgt nak ngeja tegangnya)..nanti aku cari kt pasar mlm.. tongue
dulu aku suka tgk sebuah filem dari iran tajuk dah lupa tapi maksud dlm bhs melayu "kasut"..sama juga kisah bapanya yg susah sampai nk beli kasut sekolah anak x de duit..terpaksalah anaknya 2 beradik kongsi sepasang kasut..sorang skolah pagi sorang ptg..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Wed May 05, 2010 3:33 pm

Quantum12 wrote:Pursuit of Happiness..hmm, citer ni memang sangat menyentuh perasaan..kawan rase kalo gangster sekalipon yang nengok citer ni kompom meleleh jugok air mate waima ditahan cemane pon..hehe

lagi satu citer The Blind Side lakonan Sandra Bullock..satu lagi bentuk citer kisah benar yang mane menarik untuk ditonton..kawan memang suke filem yang di adaptasi dari kisoh benor ni sebab jalan citer nye real..

QT atau RT..boleh tolong pastekan gambo depan filem tu..senang nak cari..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  RAFtegang on Wed May 05, 2010 3:52 pm

ozzy wrote:
Quantum12 wrote:Pursuit of Happiness..hmm, citer ni memang sangat menyentuh perasaan..kawan rase kalo gangster sekalipon yang nengok citer ni kompom meleleh jugok air mate waima ditahan cemane pon..hehe

lagi satu citer The Blind Side lakonan Sandra Bullock..satu lagi bentuk citer kisah benar yang mane menarik untuk ditonton..kawan memang suke filem yang di adaptasi dari kisoh benor ni sebab jalan citer nye real..

QT atau RT..boleh tolong pastekan gambo depan filem tu..senang nak cari..

Cite Iran tu cite lama ke? kalau aku mintak cite kasut kat kedai dorang tau ke? hehe..err..sorry pc aku ada prob skang ni nak load gambar...ko boleh tgk kat web image gambar cite tu....search je...aku rasa ada punye...
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  Quantum12 on Wed May 05, 2010 3:59 pm

avatar
Quantum12

Posts : 16
Points : 17
Join date : 28/04/2010
Location : atas muke bumi

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Wed May 05, 2010 4:15 pm

RAFtegang wrote:
QT atau RT..boleh tolong pastekan gambo depan filem tu..senang nak cari..

Cite Iran tu cite lama ke? kalau aku mintak cite kasut kat kedai dorang tau ke? hehe..err..sorry pc aku ada prob skang ni nak load gambar...ko boleh tgk kat web image gambar cite tu....search je...aku rasa ada punye...[/quote]

RT..citer tu memang citer seangkatan dgn citer rambo pertama kluar..
QT..cer load skali lagi..gambo x kluar..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  RAFtegang on Wed May 05, 2010 4:19 pm

ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
QT atau RT..boleh tolong pastekan gambo depan filem tu..senang nak cari..

Cite Iran tu cite lama ke? kalau aku mintak cite kasut kat kedai dorang tau ke? hehe..err..sorry pc aku ada prob skang ni nak load gambar...ko boleh tgk kat web image gambar cite tu....search je...aku rasa ada punye...

RT..citer tu memang citer seangkatan dgn citer rambo pertama kluar..
QT..cer load skali lagi..gambo x kluar..
[/quote]

Aduuuuyai...lama nye cite tu....boleh buat barang antik dah...rasanya susah dah nak cari....
eh kan aku kata aku tak leh load pix dari pc aku ni....pc aku ada problem...bank block...
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  Jeck Sparow on Wed May 05, 2010 4:24 pm

IRON MAN....rasa macm nak jer satu sut cm Hero dalam citer tu hehehe... Laughing

Senang nak gi sana sini huhu....
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Wed May 05, 2010 4:27 pm

RAFtegang wrote:
ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
QT atau RT..boleh tolong pastekan gambo depan filem tu..senang nak cari..

Cite Iran tu cite lama ke? kalau aku mintak cite kasut kat kedai dorang tau ke? hehe..err..sorry pc aku ada prob skang ni nak load gambar...ko boleh tgk kat web image gambar cite tu....search je...aku rasa ada punye...

RT..citer tu memang citer seangkatan dgn citer rambo pertama kluar..
QT..cer load skali lagi..gambo x kluar..

Aduuuuyai...lama nye cite tu....boleh buat barang antik dah...rasanya susah dah nak cari....
eh kan aku kata aku tak leh load pix dari pc aku ni....pc aku ada problem...bank block...[/quote]

aku ckp kat QT (quantum12)..bkn kat ko..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  Quantum12 on Wed May 05, 2010 4:40 pm

mintok maaf ozzy..pc kawan ni pon masaloh jugok rupenye..tokleh nok upload gambo dari pc terus ye..kawan nok register kat imageshack lembab plok maklumle pc lame..hehe
avatar
Quantum12

Posts : 16
Points : 17
Join date : 28/04/2010
Location : atas muke bumi

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  Deto_8 on Wed May 05, 2010 5:16 pm

apa tajuk citer kasut tu...kawan try search gambor
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  ozzy on Wed May 05, 2010 5:28 pm

Deto_8 wrote:apa tajuk citer kasut tu...kawan try search gambor

itu masalahnya..tajuk x ingat sbb dlm bahasa iran..translet bahasa melayu "kasut"..lepas tu sebuah filem cina pun tiru kisah yg sama dan tajuk yg sama..filem ori adalah filem iran tu..dulu kwn beli dlm bentuk vedeo tape..


Last edited by ozzy on Wed May 05, 2010 5:58 pm; edited 2 times in total
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  Deto_8 on Wed May 05, 2010 5:35 pm

Bacheha?

avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Filem,Drama,sketsa...yang sikit sebanyak mempengaruhi Anda..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum