Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

What Every Man Wants

View previous topic View next topic Go down

What Every Man Wants

Post  Jeck Sparow on Fri Dec 04, 2009 9:01 am



Last edited by Jeck Sparow on Fri Dec 04, 2009 9:13 am; edited 1 time in total
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  jasnoraizan on Fri Dec 04, 2009 9:07 am

Jeck Sparow wrote:

tak semua....(sesetengah sahaja..)
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  Jeck Sparow on Fri Dec 04, 2009 9:14 am

jasnoraizan wrote:
Jeck Sparow wrote:

tak semua....(sesetengah sahaja..)


Memang la.. sajer jer ..post gambo ni kot kot la ader yang similar hehehe (just Kiding) Very Happy
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  jasnoraizan on Fri Dec 04, 2009 9:18 am

Jeck Sparow wrote:
jasnoraizan wrote:
Jeck Sparow wrote:

tak semua....(sesetengah sahaja..)

Memang la.. sajer jer ..post gambo ni kot kot la ader yang similar hehehe (just Kiding)

laki aok ada mcm tuh ke...?
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  Cronical_Narnia on Fri Dec 04, 2009 9:35 am

jasnoraizan wrote:
laki aok ada mcm tuh ke...?

Salam ..mencelah sikit erkkk kawan bukan nak condem atau menyebelahi maner maner...tapi sesetengah lelaki tu ader yang seumpama itu..likes Jeck she just put the picture i think she dose not meaning for her husband likes she said before just kiding hope so la.. tak der yang terasa hati atau yang berkecik hati.. thats all..
avatar
Cronical_Narnia

Posts : 29
Points : 31
Join date : 02/12/2009
Location : Bumi Tuhan

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  SHARK on Fri Dec 04, 2009 10:03 am

Kat mana boleh beli ni Jeck?

Nak bagi hadiah kawin ke StrikerBuncit nanti...lariiiiiiiiiiiiiii
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  ozzy on Fri Dec 04, 2009 10:05 am

Cronical_Narnia wrote:
jasnoraizan wrote:
laki aok ada mcm tuh ke...?

Salam ..mencelah sikit erkkk kawan bukan nak condem atau menyebelahi maner maner...tapi sesetengah lelaki tu ader yang seumpama itu..likes Jeck she just put the picture i think she dose not meaning for her husband likes she said before just kiding hope so la.. tak der yang terasa hati atau yang berkecik hati.. thats all..


Koi dok mikir mana satu koi nak tekan nih...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  Jeck Sparow on Fri Dec 04, 2009 10:06 am

sharkrun wrote:Kat mana boleh beli ni Jeck?

Nak bagi hadiah kawin ke StrikerBuncit nanti...lariiiiiiiiiiiiiii

Tu la kalau ader di jual rasenyer bleh jadi top saleller..huhuhu
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  jasnoraizan on Fri Dec 04, 2009 10:09 am

ozzy wrote:
Cronical_Narnia wrote:
jasnoraizan wrote:
laki aok ada mcm tuh ke...?

Salam ..mencelah sikit erkkk kawan bukan nak condem atau menyebelahi maner maner...tapi sesetengah lelaki tu ader yang seumpama itu..likes Jeck she just put the picture i think she dose not meaning for her husband likes she said before just kiding hope so la.. tak der yang terasa hati atau yang berkecik hati.. thats all..



Koi dok mikir mana satu koi nak tekan nih...

tekan remote tu tak fill...tekan orgnyee lg bagus...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  strikerbuncit on Fri Dec 04, 2009 10:31 am

sharkrun wrote:Kat mana boleh beli ni Jeck?

Nak bagi hadiah kawin ke StrikerBuncit nanti...lariiiiiiiiiiiiiii

pandai la aok..
kwn tak guna sume ni..isteriku adalah anugerah Tuhan,bukan kereta kontrol..ekekeke.. Laughing
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  sakur@86 on Fri Dec 04, 2009 10:34 am

strikerbuncit wrote:
sharkrun wrote:Kat mana boleh beli ni Jeck?

Nak bagi hadiah kawin ke StrikerBuncit nanti...lariiiiiiiiiiiiiii

pandai la aok..
kwn tak guna sume ni..isteriku adalah anugerah Tuhan,bukan kereta kontrol..ekekeke..
Laughing

cayalahhhh bOssss...ni nak tabik springgg ni.....
cheers cheers cheers king
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  jasnoraizan on Fri Dec 04, 2009 10:36 am

sakur@86 wrote:
strikerbuncit wrote:
sharkrun wrote:Kat mana boleh beli ni Jeck?

Nak bagi hadiah kawin ke StrikerBuncit nanti...lariiiiiiiiiiiiiii

pandai la aok..
kwn tak guna sume ni..isteriku adalah anugerah Tuhan,bukan kereta kontrol..ekekeke..

cayalahhhh bOssss...ni nak tabik springgg ni.....

aok bodek laa bos aok tehhh...(mudah2an esok bos aok bg botol susu kat aok...)
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  acey on Fri Dec 04, 2009 11:00 am

kalu ada jual remote tu, koi mmg nak beli la juga, standby kata org tua2

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  zulkbo on Fri Dec 04, 2009 11:07 am

Jeck Sparow wrote:

koi nak order satu remote nih
huh hu hu..beh

Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  acey on Fri Dec 04, 2009 11:11 am

zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:

koi nak order satu remote nih
huh hu hu..beh

Razz

kalu harga rm 10k ke bawah, koi mesti pilihnya

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: What Every Man Wants

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum