Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Deto_8 on Mon Dec 07, 2009 10:45 pm

BERA – Peminat bola sepak Pahang terpaksa akur apabila pasukan Tok Gajah itu hanya mampu menyertai Liga Perdana.

Kebanyakan peminat pasukan itu kecewa dengan prestasi yang ditonjolkan mereka sehingga gagal mempertahankan kedudukan mereka dalam Liga Super.

Jika dibandingkan pada era 80-an, penyokong sentiasa tampil memenuhi setiap ruang di stadium untuk menyaksikan pasukan kesayangan mereka beraksi cemerlang.

Ahli Jawatankuasa Majlis Belia Daerah Bera, Anuar Mat berkata, itu cerita lama dan keadaan sekarang sudah jauh berubah.

Menurutnya, bukan sahaja perasaan kecewa menghantui peminat pasukan ini tetapi terkilan dengan sistem pentadbiran dan pengurusan pasukan itu.

“Dulu, pasukan ini cukup disegani penonton. Tetapi, apabila pengurusan pasukan tidak stabil dan sering bertukar ganti, pemain tidak mampu menumpukan permainan dengan baik.

“Malah, pertukaran pegawai dan jurulatih umpama kitar semula bukan sahaja mencacatkan perjalanan urusan pentadbiran pasukan ini tetapi melumpuhkan corak permainan pemain,” katanya.

Katanya, sekarang ini bukan hanya stadium kosong tanpa penyokong tetapi ada yang sudah tidak sanggup untuk menonton permainan hambar mereka walaupun di kaca televisyen.

Anuar berkata, pasukan itu perlu melakukan perubahan segera jika mahu kembalikan semula kegemilangan mereka bukan sahaja di Pahang tetapi di peringkat kebangsaan.

Sementara itu, seorang kakitangan kerajaan, Safiee Abdullah berkata, skuad Tok Gajah tidak lagi menyengat jika dibandingkan pada 80-an dan 90-an.

Dia tidak menafikan mengenai kemerosotan pasukan Pahang yang kini tidak lagi bermaya.

“Bagi saya pemain sudah bermain dengan sebaik mungkin. Tetapi pegawai dan jurulatih yang selalu bertukar menyebabkan konsentrasi pemain terganggu.

“Saya harap pasukan Pahang bangkit semula untuk memulihkan keadaan agar dapat mengembalikan kegemilangan pemain hebat seperti Zainal Abidin Hassan, Dollah Salleh dan Fandi Ahmad yang benar-benar menarik pada ketika itu,” katanya.

Azril Ramli, 26, berkata, Pahang perlu mewujudkan semula Akademi Bola Sepak Negeri bagi mencungkil dan melahirkan bakat baru.

Katanya, gara-gara kecewa dengan kredibiliti pasukan yang dianggap berada pada tahap yang menyedihkan, ramai peminat bola sepak terutamanya golongan muda kini bagaikan segan untuk menyokong pasukan tempatan.

sumber : Sinar harian
----------------------------------------------
pahang kekal di Liga Super berdasarkan mesyuarat majlis FAM siang tadi

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai liga super

Post  Awangmaseru on Tue Dec 08, 2009 12:19 am

Koi taklah kecewa dengan kegagalan sq.tokgajah kerana awal-awal lagi koi dah buat-buat tak minat. bimbang nanti mengamuk pulok bila kaloh. Dari dulu lagi pahang hanya bleh meneng bila import player yang best. maknanya tahun depan importlah pemain steadi sikit. pemain top tempatan beli semuanya duduk dlm team tokgajah, baru camp.

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 54
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  iyul8386 on Tue Dec 08, 2009 8:25 am

Deto_8 wrote:BERA – Peminat bola sepak Pahang terpaksa akur apabila pasukan Tok Gajah itu hanya mampu menyertai Liga Perdana.

Kebanyakan peminat pasukan itu kecewa dengan prestasi yang ditonjolkan mereka sehingga gagal mempertahankan kedudukan mereka dalam Liga Super.

Jika dibandingkan pada era 80-an, penyokong sentiasa tampil memenuhi setiap ruang di stadium untuk menyaksikan pasukan kesayangan mereka beraksi cemerlang.

Ahli Jawatankuasa Majlis Belia Daerah Bera, Anuar Mat berkata, itu cerita lama dan keadaan sekarang sudah jauh berubah.

Menurutnya, bukan sahaja perasaan kecewa menghantui peminat pasukan ini tetapi terkilan dengan sistem pentadbiran dan pengurusan pasukan itu.

“Dulu, pasukan ini cukup disegani penonton. Tetapi, apabila pengurusan pasukan tidak stabil dan sering bertukar ganti, pemain tidak mampu menumpukan permainan dengan baik.

“Malah, pertukaran pegawai dan jurulatih umpama kitar semula bukan sahaja mencacatkan perjalanan urusan pentadbiran pasukan ini tetapi melumpuhkan corak permainan pemain,” katanya.

Katanya, sekarang ini bukan hanya stadium kosong tanpa penyokong tetapi ada yang sudah tidak sanggup untuk menonton permainan hambar mereka walaupun di kaca televisyen.

Anuar berkata, pasukan itu perlu melakukan perubahan segera jika mahu kembalikan semula kegemilangan mereka bukan sahaja di Pahang tetapi di peringkat kebangsaan.

Sementara itu, seorang kakitangan kerajaan, Safiee Abdullah berkata, skuad Tok Gajah tidak lagi menyengat jika dibandingkan pada 80-an dan 90-an.

Dia tidak menafikan mengenai kemerosotan pasukan Pahang yang kini tidak lagi bermaya.

“Bagi saya pemain sudah bermain dengan sebaik mungkin. Tetapi pegawai dan jurulatih yang selalu bertukar menyebabkan konsentrasi pemain terganggu.

“Saya harap pasukan Pahang bangkit semula untuk memulihkan keadaan agar dapat mengembalikan kegemilangan pemain hebat seperti Zainal Abidin Hassan, Dollah Salleh dan Fandi Ahmad yang benar-benar menarik pada ketika itu,” katanya.

Azril Ramli, 26, berkata, Pahang perlu mewujudkan semula Akademi Bola Sepak Negeri bagi mencungkil dan melahirkan bakat baru.

Katanya, gara-gara kecewa dengan kredibiliti pasukan yang dianggap berada pada tahap yang menyedihkan, ramai peminat bola sepak terutamanya golongan muda kini bagaikan segan untuk menyokong pasukan tempatan.

sumber : Sinar harian
----------------------------------------------
pahang kekal di Liga Super berdasarkan mesyuarat majlis FAM siang tadi
bukak HMC,mcm2 dh bunyi nye.hehehe..masa KL dpt naik,diam je

iyul8386
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 114
Points : 118
Join date : 16/11/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 8:41 am

koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:00 am

acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... ! Mad

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:01 am

untuk peminat setia pahang akan bermain liga super musim hadapan......

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:04 am

elok lah tu phg main liga perdana...bagi pengajaran skit, supaya diaorang ni pemain2 baru....bior blajor dari bawah dulu...esok bila dah btl2 pandai mcm mana nok menipu dalam permainan bola baru lah blh jadi juara liga super pulok...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:16 am

sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... ! Mad

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:19 am

acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

tak pe lah kalau aok kata begitu...bior lah phg lembik dahulu...tp kalu phg dah bagus esok ..aok dipersilakan pegi jauh2 .....jgn cuba2 bermain2 api disini....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:22 am

acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... ! Mad

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

ahhh diam r ko..ko yg lembik.... ko bukan org pahang....ko yg bengong sebenarnya....ko je yg lwn pompuan..hahahaahah......bg rodong2 yang len...kwn mintak maaf la sbb kasor dlm post ni sbb kwn x puas hati ade org mcm ni.....

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Deto_8 on Tue Dec 08, 2009 9:23 am

mesyurat FAM semalam Pahang kekal dalam Liga Super....tak diturunkan ke Liga Perdana....Harimau Muda A yang sepatutnya main Liga Super tarik diri untuk concentrate tugasan national dan player dilepaskan untuk main team negeri masing-masing...slot yang kosong diberikan kepada Pahang selepas 3 team dari Liga Perdana musim lepas telah dinaikkan ke Liga Super


_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:24 am

acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... ! Mad

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:24 am

jasnoraizan wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

tak pe lah kalau aok kata begitu...bior lah phg lembik dahulu...tp kalu phg dah bagus esok ..aok dipersilakan pegi jauh2 .....jgn cuba2 bermain2 api disini....

kalu team pahang dah bagus semula nanti, koi sokong la, koi bukannya berpatoh arang berkerat rotan, cuma koi maroh je

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:25 am

sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... ! Mad

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:25 am

sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

ahhh diam r ko..ko yg lembik.... ko bukan org pahang....ko yg bengong sebenarnya....ko je yg lwn pompuan..hahahaahah......bg rodong2 yang len...kwn mintak maaf la sbb kasor dlm post ni sbb kwn x puas hati ade org mcm ni.....

tak pe kita tgk sejauh mana kelantangan dia dalam PCC NIH...JGN CUBA2 BERMAIN API KAT SINI ...kwn nok tgk gak dia blh bertahan selamamana......

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:27 am

jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

ahhh diam r ko..ko yg lembik.... ko bukan org pahang....ko yg bengong sebenarnya....ko je yg lwn pompuan..hahahaahah......bg rodong2 yang len...kwn mintak maaf la sbb kasor dlm post ni sbb kwn x puas hati ade org mcm ni.....

tak pe kita tgk sejauh mana kelantangan dia dalam PCC NIH...JGN CUBA2 BERMAIN API KAT SINI ...kwn nok tgk gak dia blh bertahan selamamana......

InsyaAllah, koi mmg akan bertahan dengan awokme, selagi koi rasa koi boleh terima

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Deto_8 on Tue Dec 08, 2009 9:28 am

rileks semua.....mulakan pagi ni dengan ceria.... sunny

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 9:30 am

apahal ni? kwn dengor ade kecoh2 kat sini ni?

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:31 am

acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... ! Mad

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

aok silap org nk kutuk pahang...bhs sape yg kurang dulu..aok yg main api dulu...kalo x suka pahang diam je..jgn nk kutuk2...kalo rasa bukan org pahang dipersilakan...kwn angin ni...aok jgn nk men2 bab2 nii.... pahang main liga FAM pon kwn syg...aok silap tempat la nk luahkan perasaan aok....

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:32 am

Deto_8 wrote:rileks semua.....mulakan pagi ni dengan ceria.... sunny

tq bro, awok menyaborkan koi

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  ebe on Tue Dec 08, 2009 9:33 am

pahang main MSL... hamik... kono kutuk lagi la... ganti harimau muda

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu


ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:33 am

sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

aok silap org nk kutuk pahang...bhs sape yg kurang dulu..aok yg main api dulu...kalo x suka pahang diam je..jgn nk kutuk2...kalo rasa bukan org pahang dipersilakan...kwn angin ni...aok jgn nk men2 bab2 nii.... pahang main liga FAM pon kwn syg...aok silap tempat la nk luahkan perasaan aok....

biasa lah tu sayed7..sabor je lah...melayan kerenoh budak2 hingusan nih memamg mcm nih...akal pendek lg tuh....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:34 am

acey wrote:
jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

ahhh diam r ko..ko yg lembik.... ko bukan org pahang....ko yg bengong sebenarnya....ko je yg lwn pompuan..hahahaahah......bg rodong2 yang len...kwn mintak maaf la sbb kasor dlm post ni sbb kwn x puas hati ade org mcm ni.....

tak pe kita tgk sejauh mana kelantangan dia dalam PCC NIH...JGN CUBA2 BERMAIN API KAT SINI ...kwn nok tgk gak dia blh bertahan selamamana......

InsyaAllah, koi mmg akan bertahan dengan awokme, selagi koi rasa koi boleh terima

org team len kutuk phg pon kwn maroh...ini org negeri sndiri...aok x yah bertahan la.....angin btul la mamat ni....harap muka x tunjuk je...haram btul....pagi2 lagi dah wat org maroh....

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:36 am

acey wrote:
Deto_8 wrote:rileks semua.....mulakan pagi ni dengan ceria....

tq bro, awok menyaborkan koi

tahab kesabaran org aok kena faham jugekk...jgn main terjoh aje....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:36 am

sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... ! Mad

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

aok silap org nk kutuk pahang...bhs sape yg kurang dulu..aok yg main api dulu...kalo x suka pahang diam je..jgn nk kutuk2...kalo rasa bukan org pahang dipersilakan...kwn angin ni...aok jgn nk men2 bab2 nii.... pahang main liga FAM pon kwn syg...aok silap tempat la nk luahkan perasaan aok....

kalu nak maroh pun, guna la bahasa elok sikit, bahasa menunjukkan bangsa, kalu nak kira maroh, koi pun boleh guna bahasa yg tak elok juga

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Sponsored content Today at 3:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum