Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:37 am

jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

aok silap org nk kutuk pahang...bhs sape yg kurang dulu..aok yg main api dulu...kalo x suka pahang diam je..jgn nk kutuk2...kalo rasa bukan org pahang dipersilakan...kwn angin ni...aok jgn nk men2 bab2 nii.... pahang main liga FAM pon kwn syg...aok silap tempat la nk luahkan perasaan aok....

biasa lah tu sayed7..sabor je lah...melayan kerenoh budak2 hingusan nih memamg mcm nih...akal pendek lg tuh....

ok jas...tq...kwn malas dah lyn mamat ni..org akademik konon..akal pendek...btul x guna lyn...jgn lyn mamat ni org2 pahang.... amuk tok gajah amuk...

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:38 am

jasnoraizan wrote:
acey wrote:
Deto_8 wrote:rileks semua.....mulakan pagi ni dengan ceria....

tq bro, awok menyaborkan koi

tahab kesabaran org aok kena faham jugekk...jgn main terjoh aje....

sabar tu kan separuh dari iman, koi rasa la, sabor la

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Deto_8 on Tue Dec 08, 2009 9:39 am

dahlah...rodong belaka kita ni...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:39 am

sayed7 wrote:
jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

aok silap org nk kutuk pahang...bhs sape yg kurang dulu..aok yg main api dulu...kalo x suka pahang diam je..jgn nk kutuk2...kalo rasa bukan org pahang dipersilakan...kwn angin ni...aok jgn nk men2 bab2 nii.... pahang main liga FAM pon kwn syg...aok silap tempat la nk luahkan perasaan aok....

biasa lah tu sayed7..sabor je lah...melayan kerenoh budak2 hingusan nih memamg mcm nih...akal pendek lg tuh....

ok jas...tq...kwn malas dah lyn mamat ni..org akademik konon..akal pendek...btul x guna lyn...jgn lyn mamat ni org2 pahang.... amuk tok gajah amuk...

amuk jangan tak amuk, amuk pastikan menang

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  ebe on Tue Dec 08, 2009 9:40 am

jom pekena kopi panas lu kat cafe.. sambil2 dengor orang kutuk FAM... pahang kan main MSL balik.. sumber berita awani malam tadi

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu


ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:40 am

acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

aok silap org nk kutuk pahang...bhs sape yg kurang dulu..aok yg main api dulu...kalo x suka pahang diam je..jgn nk kutuk2...kalo rasa bukan org pahang dipersilakan...kwn angin ni...aok jgn nk men2 bab2 nii.... pahang main liga FAM pon kwn syg...aok silap tempat la nk luahkan perasaan aok....

kalu nak maroh pun, guna la bahasa elok sikit, bahasa menunjukkan bangsa, kalu nak kira maroh, koi pun boleh guna bahasa yg tak elok juga

aok kena blajor dari kesilapan...kwn dah kena dah dulu ...(adap2 berposting nih)..kwn dulu habis kena sembur, sampai blh gaduh jdnye...aok yg baru2 nak berposting dalam PCC nih jagalah adap berposting nih...jgn mulakan kemarahan org lain...kita nih semua ada tahap2 kesabaranye...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:41 am

Deto_8 wrote:dahlah...rodong belaka kita ni...

ok kwn minta maaf sbb kecoh2.... tp kwn nk org 2 minta maaf secara terbuka kat cni sbb kutuk pahang....

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:44 am

jasnoraizan wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

aok silap org nk kutuk pahang...bhs sape yg kurang dulu..aok yg main api dulu...kalo x suka pahang diam je..jgn nk kutuk2...kalo rasa bukan org pahang dipersilakan...kwn angin ni...aok jgn nk men2 bab2 nii.... pahang main liga FAM pon kwn syg...aok silap tempat la nk luahkan perasaan aok....

kalu nak maroh pun, guna la bahasa elok sikit, bahasa menunjukkan bangsa, kalu nak kira maroh, koi pun boleh guna bahasa yg tak elok juga

aok kena blajor dari kesilapan...kwn dah kena dah dulu ...(adap2 berposting nih)..kwn dulu habis kena sembur, sampai blh gaduh jdnye...aok yg baru2 nak berposting dalam PCC nih jagalah adap berposting nih...jgn mulakan kemarahan org lain...kita nih semua ada tahap2 kesabaranye...

adab berposting tidak mengadaikan adab berbahasa koi rasa. koi pun ada tahap kesabarannya. koi tidak mencabar pcc, koi cuma menyahut rasa kecewa yg dicatatkan tu je. koi rasa ada yg tak puas hati bukan pasal post ni, tapi ambil kesempatan atas post ni je

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:44 am

sayed7 wrote:
Deto_8 wrote:dahlah...rodong belaka kita ni...

ok kwn minta maaf sbb kecoh2.... tp kwn nk org 2 minta maaf secara terbuka kat cni sbb kutuk pahang....

buat orng yg memulakan silalah minta maaf.....(buat acey - kita nih bkn nok berposting sehari dua nih aje....tu aok kena faham...)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 9:45 am

sayed7 sabor... baler maroh tul aok... mmg true fans pahang ni... caya lah!!!!!!! die! die! die!

acey, koi paham perasaan aok ni.... mmg la marah bila pahang relegate.... tapi aok kene paham apa maslah diorg dulu..... especially player2.... sebab koi rase kalau masalah2 ni kene kat aok pun aok mesti hangin gak.... pastu fans2 aok kutuk plak aok.. lagi la moral down, kan?

so jgn main serkap jarang jer..... kalau betul aok sokong pahang, teruskan menyokong.... cuba ubah sikit mentaliti aok tu... kalau bukan kita org pahang yg support team kita ni, sapa lagi nak harapkan? aok nak harapkan org kelate ke support pahang? relek....

kami pun bukan menyokong membabi buta..... ada jugak yang tak kena dlm pengurusan pahang kami bantah... tapi utk team bolasepak pahang tusendiri, kita kene support la.... kalau org negeri lain kutuk, tugas kita fans2 pahang mempertahankan nyer.... buatla apa yg kita mampu....

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:47 am

jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
Deto_8 wrote:dahlah...rodong belaka kita ni...

ok kwn minta maaf sbb kecoh2.... tp kwn nk org 2 minta maaf secara terbuka kat cni sbb kutuk pahang....

buat orng yg memulakan silalah minta maaf.....(buat acey - kita nih bkn nok berposting sehari dua nih aje....tu aok kena faham...)

kwn nk mintak maaf sbb kwn angin td.....smile....

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:47 am

apens7 wrote:sayed7 sabor... baler maroh tul aok... mmg true fans pahang ni... caya lah!!!!!!! die! die! die!

acey, koi paham perasaan aok ni.... mmg la marah bila pahang relegate.... tapi aok kene paham apa maslah diorg dulu..... especially player2.... sebab koi rase kalau masalah2 ni kene kat aok pun aok mesti hangin gak.... pastu fans2 aok kutuk plak aok.. lagi la moral down, kan?

so jgn main serkap jarang jer..... kalau betul aok sokong pahang, teruskan menyokong.... cuba ubah sikit mentaliti aok tu... kalau bukan kita org pahang yg support team kita ni, sapa lagi nak harapkan? aok nak harapkan org kelate ke support pahang? relek....

kami pun bukan menyokong membabi buta..... ada jugak yang tak kena dlm pengurusan pahang kami bantah... tapi utk team bolasepak pahang tusendiri, kita kene support la.... kalau org negeri lain kutuk, tugas kita fans2 pahang mempertahankan nyer.... buatla apa yg kita mampu....

hidup apens...caya lah....go pahang go...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:49 am

apens7 wrote:sayed7 sabor... baler maroh tul aok... mmg true fans pahang ni... caya lah!!!!!!! die! die! die!

acey, koi paham perasaan aok ni.... mmg la marah bila pahang relegate.... tapi aok kene paham apa maslah diorg dulu..... especially player2.... sebab koi rase kalau masalah2 ni kene kat aok pun aok mesti hangin gak.... pastu fans2 aok kutuk plak aok.. lagi la moral down, kan?

so jgn main serkap jarang jer..... kalau betul aok sokong pahang, teruskan menyokong.... cuba ubah sikit mentaliti aok tu... kalau bukan kita org pahang yg support team kita ni, sapa lagi nak harapkan? aok nak harapkan org kelate ke support pahang? relek....

kami pun bukan menyokong membabi buta..... ada jugak yang tak kena dlm pengurusan pahang kami bantah... tapi utk team bolasepak pahang tusendiri, kita kene support la.... kalau org negeri lain kutuk, tugas kita fans2 pahang mempertahankan nyer.... buatla apa yg kita mampu....

awok mmg amat berbudi bahasa, koi ucapkan terima kasih. utk makluman, koi tak de la nak buang berpatoh arang berkerat rotan pasal sokongan koi pada team pahang, cuma koi rasa kecewa je cause team pahang merosot yg amat

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:50 am

sayed7 wrote:
jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
Deto_8 wrote:dahlah...rodong belaka kita ni...

ok kwn minta maaf sbb kecoh2.... tp kwn nk org 2 minta maaf secara terbuka kat cni sbb kutuk pahang....

buat orng yg memulakan silalah minta maaf.....(buat acey - kita nih bkn nok berposting sehari dua nih aje....tu aok kena faham...)

kwn nk mintak maaf sbb kwn angin td.....smile....

bagus sayed7.....kita sedor kesilapan kita(dgn meminta maaf)...harap2 pada yg tak sedor tuh ..cepat2lah minta maaf...(kesedaran membuat kita faham erti persahabatan..)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:51 am

jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
Deto_8 wrote:dahlah...rodong belaka kita ni...

ok kwn minta maaf sbb kecoh2.... tp kwn nk org 2 minta maaf secara terbuka kat cni sbb kutuk pahang....

buat orng yg memulakan silalah minta maaf.....(buat acey - kita nih bkn nok berposting sehari dua nih aje....tu aok kena faham...)

koi kecewa kerana awok menyokong member yg gunakan bahasa kasor pada member lain, sebabnye awok sepatut control keadaan atas kedudukan awok yg dah tua dari koi ni

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:53 am

koi minta maaf pada diri koi dulu la, pagi2 dah kena bahasa kasor, walupun koi mmg semangat pagi ni. anyway, kecik nye hal je

selamat berforum semula

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:54 am

acey wrote:
apens7 wrote:sayed7 sabor... baler maroh tul aok... mmg true fans pahang ni... caya lah!!!!!!! die! die! die!

acey, koi paham perasaan aok ni.... mmg la marah bila pahang relegate.... tapi aok kene paham apa maslah diorg dulu..... especially player2.... sebab koi rase kalau masalah2 ni kene kat aok pun aok mesti hangin gak.... pastu fans2 aok kutuk plak aok.. lagi la moral down, kan?

so jgn main serkap jarang jer..... kalau betul aok sokong pahang, teruskan menyokong.... cuba ubah sikit mentaliti aok tu... kalau bukan kita org pahang yg support team kita ni, sapa lagi nak harapkan? aok nak harapkan org kelate ke support pahang? relek....

kami pun bukan menyokong membabi buta..... ada jugak yang tak kena dlm pengurusan pahang kami bantah... tapi utk team bolasepak pahang tusendiri, kita kene support la.... kalau org negeri lain kutuk, tugas kita fans2 pahang mempertahankan nyer.... buatla apa yg kita mampu....

awok mmg amat berbudi bahasa, koi ucapkan terima kasih. utk makluman, koi tak de la nak buang berpatoh arang berkerat rotan pasal sokongan koi pada team pahang, cuma koi rasa kecewa je cause team pahang merosot yg amat

jgn kerana perasaan kecewa kita ini akan membuat org lain merasa kecewa dgn sikap kita.... (harap2 pahang akan meneruskan cabaran baru dalam liga perdana dan memberi sinar baru buat team pahang)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  sayed7 on Tue Dec 08, 2009 9:54 am

jasnoraizan wrote:
apens7 wrote:sayed7 sabor... baler maroh tul aok... mmg true fans pahang ni... caya lah!!!!!!! die! die! die!

acey, koi paham perasaan aok ni.... mmg la marah bila pahang relegate.... tapi aok kene paham apa maslah diorg dulu..... especially player2.... sebab koi rase kalau masalah2 ni kene kat aok pun aok mesti hangin gak.... pastu fans2 aok kutuk plak aok.. lagi la moral down, kan?

so jgn main serkap jarang jer..... kalau betul aok sokong pahang, teruskan menyokong.... cuba ubah sikit mentaliti aok tu... kalau bukan kita org pahang yg support team kita ni, sapa lagi nak harapkan? aok nak harapkan org kelate ke support pahang? relek....

kami pun bukan menyokong membabi buta..... ada jugak yang tak kena dlm pengurusan pahang kami bantah... tapi utk team bolasepak pahang tusendiri, kita kene support la.... kalau org negeri lain kutuk, tugas kita fans2 pahang mempertahankan nyer.... buatla apa yg kita mampu....

hidup apens...caya lah....go pahang go...

cool je apens...ekekeke....amuk tok gajah amuk....... pahang will be champions....... gajoh power...

sayed7
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 211
Points : 212
Join date : 23/10/2009
Age : 29
Location : kuantan+putrajaya

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Oesandro Jr. on Tue Dec 08, 2009 9:55 am

kawan-kawan x mau gado..jom beli baju adidas..hehe..
phng pun dh diterima semula masuk MSL..
harap2..dlm minggu depan..ada la dengor rumours atau
confirmation manager dh sign player baru..
kalo x..slow la..

teruja nak dgr story DARI PADANG LATIHAN!

Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 9:57 am

acey wrote:
jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
Deto_8 wrote:dahlah...rodong belaka kita ni...

ok kwn minta maaf sbb kecoh2.... tp kwn nk org 2 minta maaf secara terbuka kat cni sbb kutuk pahang....

buat orng yg memulakan silalah minta maaf.....(buat acey - kita nih bkn nok berposting sehari dua nih aje....tu aok kena faham...)

koi kecewa kerana awok menyokong member yg gunakan bahasa kasor pada member lain, sebabnye awok sepatut control keadaan atas kedudukan awok yg dah tua dari koi ni

kwn tak menyokong mana2 pihak...tp kwn melihat dari senario awalan perdebatan....kwn harap aok tak menuduh kwn sebegitu..kwn hanya nok menjernihkan keadaan sahaja...harap2 aok faham...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 9:58 am

jasnoraizan wrote:
acey wrote:
apens7 wrote:sayed7 sabor... baler maroh tul aok... mmg true fans pahang ni... caya lah!!!!!!! die! die! die!

acey, koi paham perasaan aok ni.... mmg la marah bila pahang relegate.... tapi aok kene paham apa maslah diorg dulu..... especially player2.... sebab koi rase kalau masalah2 ni kene kat aok pun aok mesti hangin gak.... pastu fans2 aok kutuk plak aok.. lagi la moral down, kan?

so jgn main serkap jarang jer..... kalau betul aok sokong pahang, teruskan menyokong.... cuba ubah sikit mentaliti aok tu... kalau bukan kita org pahang yg support team kita ni, sapa lagi nak harapkan? aok nak harapkan org kelate ke support pahang? relek....

kami pun bukan menyokong membabi buta..... ada jugak yang tak kena dlm pengurusan pahang kami bantah... tapi utk team bolasepak pahang tusendiri, kita kene support la.... kalau org negeri lain kutuk, tugas kita fans2 pahang mempertahankan nyer.... buatla apa yg kita mampu....

awok mmg amat berbudi bahasa, koi ucapkan terima kasih. utk makluman, koi tak de la nak buang berpatoh arang berkerat rotan pasal sokongan koi pada team pahang, cuma koi rasa kecewa je cause team pahang merosot yg amat

jgn kerana perasaan kecewa kita ini akan membuat org lain merasa kecewa dgn sikap kita.... (harap2 pahang akan meneruskan cabaran baru dalam liga perdana dan memberi sinar baru buat team pahang)

harap2 la ye, banyakkan berdoa

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  MD on Tue Dec 08, 2009 9:59 am

bertenang semua...
semangat penyokong Pahang memang kuat sebenarnya,tapi kita kena akui naik turun sesuatu pasukan tu banyak faktor penentu...semangat sebegini wajar dipuji...cuma dalam meluahkan perasaan dan harapan kena take care each other..
btw,
teruskan menyokong,teruskan berforum...tq

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Deto_8 on Tue Dec 08, 2009 9:59 am

Oesandro Jr. wrote:kawan-kawan x mau gado..jom beli baju adidas..hehe..
phng pun dh diterima semula masuk MSL..
harap2..dlm minggu depan..ada la dengor rumours atau
confirmation manager dh sign player baru..
kalo x..slow la..

teruja nak dgr story DARI PADANG LATIHAN!

lorr...langsung tak tau ke oyie...?

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 10:01 am

jasnoraizan wrote:
acey wrote:
jasnoraizan wrote:
sayed7 wrote:
Deto_8 wrote:dahlah...rodong belaka kita ni...

ok kwn minta maaf sbb kecoh2.... tp kwn nk org 2 minta maaf secara terbuka kat cni sbb kutuk pahang....

buat orng yg memulakan silalah minta maaf.....(buat acey - kita nih bkn nok berposting sehari dua nih aje....tu aok kena faham...)

koi kecewa kerana awok menyokong member yg gunakan bahasa kasor pada member lain, sebabnye awok sepatut control keadaan atas kedudukan awok yg dah tua dari koi ni

kwn tak menyokong mana2 pihak...tp kwn melihat dari senario awalan perdebatan....kwn harap aok tak menuduh kwn sebegitu..kwn hanya nok menjernihkan keadaan sahaja...harap2 aok faham...

kalu koi salah atas sebab post koi tidak bermakna sesapa boleh guna bahasa ikut suka hati

anyway, koi tetap hormat org tua macam awok

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  ozzy on Tue Dec 08, 2009 10:02 am

Jangan ada yang bakor kerusi dah la weiiiii..... Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Sponsored content Today at 5:44 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum