Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Oesandro Jr. on Tue Dec 08, 2009 10:02 am

Deto_8 wrote:
Oesandro Jr. wrote:kawan-kawan x mau gado..jom beli baju adidas..hehe..
phng pun dh diterima semula masuk MSL..
harap2..dlm minggu depan..ada la dengor rumours atau
confirmation manager dh sign player baru..
kalo x..slow la..

teruja nak dgr story DARI PADANG LATIHAN!

lorr...langsung tak tau ke oyie...?

ait..kena regulate semula ker??
hehe..kan kata dh terima masuk semula MSL.

Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 10:03 am

woooiiit koi masih anak pahang la, no halnya

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 10:04 am

ozzy wrote:Jangan ada yang bakor kerusi dah la weiiiii..... Very Happy

koi bakor ikan je boleh la

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Deto_8 on Tue Dec 08, 2009 10:06 am

Oesandro Jr. wrote:
ait..kena regulate semula ker??
hehe..kan kata dh terima masuk semula MSL.

maksud kawan transfer news...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 10:06 am

semangat anak pahang.....jgn kecewa.....trskan sokongan anda........pahang pasti maju dan terus bersinar mengharungi liga di malaysia ini...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  acey on Tue Dec 08, 2009 10:06 am

ok bro, koi gi minum dulu la, jangan kutuk koi lagi, kang berdosa lak, raya lambat lagi

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 10:24 am

jasnoraizan wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:
sayed7 wrote:
acey wrote:koi bukan stakat kecewa, jadi maroh pun ada. koi sekarang sokong team lain dah, team thailand la bagus

x payah jadi org pahang la...buruk2 permainan phg... pahang tetap di sokong patutnya... ni x> asyik nak kutuk n sokong team lain... ckp je loghat pahang...sepatutnya positif la... bila pasukan 2 dah kuat n nk juara baru la nk sokong... "cakap pahang la team pasukan kwn"... kalo x suka pahang jgn byk ckp...x usah nak maroh2....diam2 sudah... x usah nk ckp sokong team len..wat skit hati je..........lagi 1 cube aok men la...kalo x tahu ape masalah pahang...jgn nak maroh2.... !

mmg team pahang team lembik, team bengong, team lawan pompuan je la

b***sat ni x patut ade dalam PCC...g blah la....ckp je lebih...

bahasa elok sikit bang

aok silap org nk kutuk pahang...bhs sape yg kurang dulu..aok yg main api dulu...kalo x suka pahang diam je..jgn nk kutuk2...kalo rasa bukan org pahang dipersilakan...kwn angin ni...aok jgn nk men2 bab2 nii.... pahang main liga FAM pon kwn syg...aok silap tempat la nk luahkan perasaan aok....

kalu nak maroh pun, guna la bahasa elok sikit, bahasa menunjukkan bangsa, kalu nak kira maroh, koi pun boleh guna bahasa yg tak elok juga

aok kena blajor dari kesilapan...kwn dah kena dah dulu ...(adap2 berposting nih)..kwn dulu habis kena sembur, sampai blh gaduh jdnye...aok yg baru2 nak berposting dalam PCC nih jagalah adap berposting nih...jgn mulakan kemarahan org lain...kita nih semua ada tahap2 kesabaranye...

hahaha.. aok ni jas... takde la teruk sgt sampai nak bergaduh bersabit..... org luar baca kang takut plak nak join PCC.... takde mende pun... adab berforum sini sama jer ngn forum2 lain....
cuma berhati2 dalam penulisan... sebab kita tak kenal semua org dlm forum... yg kenal tu leh la ajak bergurau... penulisan nikan lebih tajam dari mata pedang.. kaaaata perpatah arab daaa..

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  SHARK on Tue Dec 08, 2009 10:54 am

Perghh...statement Apens membuatkan saya teruja...

hehehe...

So, confirm la Pahang main MSL...

Pandangan kwn, secara amnya happy jugek..sebab masih bersaing dengan top team di MSL.
Tapi personally, kwn rasa elok kalau kena main liga bawah sikit. Pelan2 membina balik kekuatan dan membentuk team yang betul2 mantap, pastu layak kembali ke MSL berdasarkan merit. Takut2 nanti berulang balik (asyik kena belasah je mcm season lepas..pedih gak rasa kan...asyik kena kutuk ngan member negeri lain..)

Kita tengok cth Kedah,Selangor dan terkini Kelantan (minus gelagat penyokong dia). Mereka membentuk pasukan yang betul2 mantap masa main liga perdana... lepas tu terus mencanak bila main semula kat MSL.

Apa pun, mungkin nasib masih menyebelahi Pahang kot (menjadi sesatunya negeri yg tak pernah diturunkan ke liga bawahan). Kalau berulang lagi prestasi mangsa belasahan season depan, harap2 kita semua ready la nak kena smash dengan fans2 lain...sebab kekal MSL ikut 'pintu belakang'....

Itu aje pendapat kawan.

note: Adalah normal dalam mana-mana forum untuk kita tidak bersetuju dengan pandangan dan pendapat orang. Tapi penting untuk kita hormat pendapat orang, walaupun kita tak setuju apa yg dia cakap. Cuma kalu boleh, elakkan berforum ikut emosi, hingga menjejaskan kredibiliti kita sendiri. Pesanan khas ini ditaja oleh Makcik Limah Inc.

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 11:13 am

kwn up utk aok,shark...

sabarla ye sahabat2 ku smua..Ulama pun ada bselisih pndpat,apatah lg kita yg lemah ni..tp berpada2lah..kalau ada pertelingkahan peribadi,PM je ke profil yg terbabit shaja spya org lain tak melihatnya& scara tak lgsg,nama baik PCC dpt dikekalkan..kwn pn pernah trasa hati juga sblm ni tp kita smua harus melihatnya scra positif..insyaAllah,keamanan dan ketenangan jua kita perolehnya..
Very Happy sunny

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  ozzy on Tue Dec 08, 2009 11:15 am

strikerbuncit wrote:kwn up utk aok,shark...

sabarla ye sahabat2 ku smua..Ulama pun ada bselisih pndpat,apatah lg kita yg lemah ni..tp berpada2lah..kalau ada pertelingkahan peribadi,PM je ke profil yg terbabit shaja spya org lain tak melihatnya& scara tak lgsg,nama baik PCC dpt dikekalkan..kwn pn pernah trasa hati juga sblm ni tp kita smua harus melihatnya scra positif..insyaAllah,keamanan dan ketenangan jua kita perolehnya..
Very Happy sunny

koi setuju dgn aok..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 11:18 am

cayalah sharks.... baru jerung camni.... ekekekeke

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Bera :: Peminat kecewa Tok Gajah gagal sertai Liga Super

Post  Sponsored content Today at 3:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum