Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  zulkbo on Tue Dec 08, 2009 2:44 pm

1. Suasana romantis
Suasana mampu membentuk dan mempengaruhi kesediaan emosi yang diperlukan dalam proses pemanasan. Umumnya bagi wanita, suasana relak, tidak tergesa-gesa dan lembut yang akan menggambarkan romantisme, merupakan keperluan yang diimpikan. Muzik lembut, lampu samar atau filem cinta perlu disediakan semasa aktiviti pemanasan.

2. Tempat yang tertutup
Wanita kebanyakannya lebih gemar tempat yang punya privacy, seperti kamar tidur, bilik hotel, resort atau vila untuk aktiviti bercinta. Mungkin di atas sofa di ruang tamu boleh dijadikan lokasi tapi pastikan tiada orang lain bersama anda. Tempat yang privacy ini akan membuat wanita merasa aman dan nyaman. Ini tentunya mampu membangkitkan respons yang lebih baik.

3. Berdandan seksi
Lelaki umumnya akan lebih terangsang ketika menyaksikan pasangannya mengenakan pakaian yang seksi. Kalau boleh mereka mahu melihat isteri mengenakan pakaian ketat, jarang dan bau-bauan yang harum. Namun daripada kajian yang dilakukan sebahagian besar wanita juga ternyata berkehendakkan perkara yang sama. Oleh itu kaum lelaki rapikanlah diri anda sebagai persediaan sebelum melakukan hubungan seks. Wanita akan lebih suka pasangannya dalam keadaan bersih, dagu tercukur rapi, dan berbau wangi.

4. Komunikasi terbuka
Seks optimum berlaku secara spontan tetapi seks yang baik adalah seks yang dikomunikasikan secara terbuka. Komunikasi yang baik ini akan menunjukkan bahawa anda dan pasangan anda tiada jurang hingga semua aktiviti yang akan dilakukan bersama tidak menimbulkan masalah. Luahkanlah cara pemanasan apa yang sesuai dan yang boleh memacu ghairah. Mungkin juga pasangan inginkan pemanasan yang luar biasa.

5. Kalimat cinta
Wanita memang menyukai kalimat-kalimat cinta yang diucapkan buat diri mereka. Kata-kata cinta yang merayu-rayu akan merangsang ghairah seksnya. Lebih berkesan jika diberikan juga sejambak bunga tanda suami begitu menghargai dirinya dan betapa dirinya diingini.


sumber:
MinguanWanita


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  zulkbo on Tue Dec 08, 2009 2:48 pm

18 sx...
**budak bawah umur jangan komen
hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 2:59 pm

zulkbo wrote:18 sx...
**budak bawah umur jangan komen
hu hu hu Very Happy

budak2 ler kena ajor..kalau tak,deme dah kwen nti,main redah je..ekeke Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  zulkbo on Tue Dec 08, 2009 3:42 pm

strikerbuncit wrote:
zulkbo wrote:18 sx...
**budak bawah umur jangan komen
hu hu hu Very Happy

budak2 ler kena ajor..kalau tak,deme dah kwen nti,main redah je..ekeke Laughing

belajo jer..
jangan praktik
dulu haruu...
Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 08, 2009 3:46 pm

Baru Jerk Habis baca Topic ni Mcm oak kata tu la dari Mingguan Wanita Any Way Very Good Info..

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  fadzy640 on Tue Dec 08, 2009 3:48 pm

btol2..utk org mcm koi ni bguna sgt..xlama lg nk kwin dh..ilmu yillekk..haha bleh di buat panduan.. Smile

fadzy640

Posts : 18
Points : 18
Join date : 05/12/2009
Age : 30
Location : Subang Jaya~Penang

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  zulkbo on Tue Dec 08, 2009 3:49 pm

Jeck Sparow wrote:Baru Jerk Habis baca Topic ni Mcm oak kata tu la dari Mingguan Wanita Any Way Very Good Info..

sama hati la pulok
elok untuk aok ni
cer ajor kat dia
(hubby)..
Razz Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 3:51 pm

fadzy640 wrote:btol2..utk org mcm koi ni bguna sgt..xlama lg nk kwin dh..ilmu yillekk..haha bleh di buat panduan.. Smile

jgn lupa simpan dlm poket malam pertama nti..ekeke Embarassed Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  sakur@86 on Tue Dec 08, 2009 4:32 pm

strikerbuncit wrote:
fadzy640 wrote:btol2..utk org mcm koi ni bguna sgt..xlama lg nk kwin dh..ilmu yillekk..haha bleh di buat panduan.. Smile

jgn lupa simpan dlm poket malam pertama nti..ekeke Embarassed Razz

ceh ceh chewahhh Bro SB...
Laughing Laughing Razz

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  ozzy on Tue Dec 08, 2009 4:35 pm

sakur@86 wrote:
strikerbuncit wrote:
fadzy640 wrote:btol2..utk org mcm koi ni bguna sgt..xlama lg nk kwin dh..ilmu yillekk..haha bleh di buat panduan.. Smile

jgn lupa simpan dlm poket malam pertama nti..ekeke Embarassed Razz

ceh ceh chewahhh Bro SB...
Laughing Laughing Razz

simpan dlm poket je tu..tiba masanya semua hilang..berpinor..ekekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  Deto_8 on Tue Dec 08, 2009 4:37 pm

maklumlah orang muda...ilmu tetiba hilang belaka Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 4:58 pm

seks tu apa?

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  ozzy on Tue Dec 08, 2009 4:59 pm

apens7 wrote:seks tu apa?

jantina Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  Yassin on Tue Dec 08, 2009 5:02 pm

ozzy wrote:
apens7 wrote:seks tu apa?

jantina Very Happy

JANtan atau beTINA Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  sam on Tue Dec 08, 2009 5:04 pm

Aroma terapi?

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 5:06 pm

samdol wrote:Aroma terapi?

bukan la dol... jantina.... aroma terapi tu apa plak? ada kaitan dengan lilin ke?

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  sam on Tue Dec 08, 2009 5:08 pm

apens7 wrote:
samdol wrote:Aroma terapi?

bukan la dol... jantina.... aroma terapi tu apa plak? ada kaitan dengan lilin ke?
lilin tu utk bakor myk aromaterapi tu .. semerbak rumaaah..

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 5:10 pm

samdol wrote:
apens7 wrote:
samdol wrote:Aroma terapi?

bukan la dol... jantina.... aroma terapi tu apa plak? ada kaitan dengan lilin ke?
lilin tu utk bakor myk aromaterapi tu .. semerbak rumaaah..
ooo.. macam tukah? saya ingat lilin pasang bila ada kek arijadi jer... pastu dah apsang tiup balik...

so, lilin aok cakak tu dol apa fungsinyer? baler, semerbak satu rumoh..... dia bau apa dol?

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  ozzy on Tue Dec 08, 2009 5:10 pm

Deto_8 wrote:maklumlah orang muda...ilmu tetiba hilang belaka Laughing

StrikerBuncit jangan gelojoh depan pintu gol..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 5:26 pm

ozzy wrote:
Deto_8 wrote:maklumlah orang muda...ilmu tetiba hilang belaka Laughing

StrikerBuncit jangan gelojoh depan pintu gol..hehe

perghh..mendalam benor kate mu itu..
TQ ozzy,kwn igt pesanan aok..wlpn kwn mmg striker,kdg2 gelojoh jgk dpan gol..mtk2la keadaan terkawal..hehehe

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 5:28 pm

strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:
Deto_8 wrote:maklumlah orang muda...ilmu tetiba hilang belaka Laughing

StrikerBuncit jangan gelojoh depan pintu gol..hehe

perghh..mendalam benor kate mu itu..
TQ ozzy,kwn igt pesanan aok..wlpn kwn mmg striker,kdg2 gelojoh jgk dpan gol..mtk2la keadaan terkawal..hehehe

apa pula kaitan seks dengan pintu gol? harap saudara rahman jelaskan.

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 5:29 pm

apens7 wrote:
strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:
Deto_8 wrote:maklumlah orang muda...ilmu tetiba hilang belaka Laughing

StrikerBuncit jangan gelojoh depan pintu gol..hehe

perghh..mendalam benor kate mu itu..
TQ ozzy,kwn igt pesanan aok..wlpn kwn mmg striker,kdg2 gelojoh jgk dpan gol..mtk2la keadaan terkawal..hehehe

apa pula kaitan seks dengan pintu gol? harap saudara rahman jelaskan.

aok kena g kursus kwen dulu..bru leh sembang dgn kami..ekeke..tul tak ozzy? Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  ozzy on Tue Dec 08, 2009 5:33 pm

strikerbuncit wrote:
apens7 wrote:
strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:
Deto_8 wrote:maklumlah orang muda...ilmu tetiba hilang belaka Laughing

StrikerBuncit jangan gelojoh depan pintu gol..hehe

perghh..mendalam benor kate mu itu..
TQ ozzy,kwn igt pesanan aok..wlpn kwn mmg striker,kdg2 gelojoh jgk dpan gol..mtk2la keadaan terkawal..hehehe

apa pula kaitan seks dengan pintu gol? harap saudara rahman jelaskan.

aok kena g kursus kwen dulu..bru leh sembang dgn kami..ekeke..tul tak ozzy? Laughing

yeye..betul la tu..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  apens7 on Tue Dec 08, 2009 5:34 pm

strikerbuncit wrote:
apens7 wrote:
strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:
Deto_8 wrote:maklumlah orang muda...ilmu tetiba hilang belaka Laughing

StrikerBuncit jangan gelojoh depan pintu gol..hehe

perghh..mendalam benor kate mu itu..
TQ ozzy,kwn igt pesanan aok..wlpn kwn mmg striker,kdg2 gelojoh jgk dpan gol..mtk2la keadaan terkawal..hehehe

apa pula kaitan seks dengan pintu gol? harap saudara rahman jelaskan.

aok kena g kursus kwen dulu..bru leh sembang dgn kami..ekeke..tul tak ozzy? Laughing

ia semakin kompleks. apa pula kaitan lilin aroma terapi bunga ros, jantina, tiamg gol dan kursus kahwin? penin, penin...

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 5:36 pm

apens7 wrote:
strikerbuncit wrote:
apens7 wrote:
strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:
Deto_8 wrote:maklumlah orang muda...ilmu tetiba hilang belaka Laughing

StrikerBuncit jangan gelojoh depan pintu gol..hehe

perghh..mendalam benor kate mu itu..
TQ ozzy,kwn igt pesanan aok..wlpn kwn mmg striker,kdg2 gelojoh jgk dpan gol..mtk2la keadaan terkawal..hehehe

apa pula kaitan seks dengan pintu gol? harap saudara rahman jelaskan.

aok kena g kursus kwen dulu..bru leh sembang dgn kami..ekeke..tul tak ozzy? Laughing

ia semakin kompleks. apa pula kaitan lilin aroma terapi bunga ros, jantina, tiamg gol dan kursus kahwin? penin, penin...

smuanya berkait rapat..perbincangan lanjut akn disambung esok sypa aok tak bertambah penin..hehehe

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Persediaan Buat Lelaki...Perempuan Suka

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum