Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

FORMULA 1 (F1)

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:21 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:23 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:25 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:26 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:28 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:30 pm





avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:31 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:32 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:34 pm



avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:42 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:47 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:50 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:54 pm



avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:57 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Mon Jun 29, 2009 12:57 pm

avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  zulkbo on Fri Jul 24, 2009 1:40 am

Dulu masa zaman Michael Shumacher minat gak F1 ni,tapi sejak FIA selalu dok tukar law F1 saya dah jadi kurang minat...Nak jugak mencelah tengah forum...jangan marah yek Very Happy Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  zulkbo on Fri Jul 24, 2009 1:41 am

J.Milan22 wrote:

mak uuii Embarassed Embarassed
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  zulkbo on Fri Jul 24, 2009 1:42 am

J.Milan22 wrote:


Mcm Eric Cantona je Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  zulkbo on Fri Jul 24, 2009 1:42 am

J.Milan22 wrote:


The best part F1 Very Happy Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  zulkbo on Fri Jul 24, 2009 1:44 am

J.Milan22 wrote:

Mahal helmet ni...bape rege agaknye yek Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  zulkbo on Sun Jul 26, 2009 10:10 pm


PEMANDU Formula 1 Ferrari, Felipe Massa dibawa keluar dari keretanya selepas insiden kemalangan pada sesi kelayakan di litar Hungaroring, Budapest, semalam. Beliau mengalami kecederaan di kepala selepas satu serpihan seberat 800 gram melayang dari kereta pemandu Brawn, Rubens Barrichello ke topi keledarnya. - Foto AFP Jul 26, 2009 10:26 am
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  faisalmik on Wed Jul 29, 2009 12:02 am

ingatkan Massa cedera sebab kete terbabas....rupa2nya ada objek terkena kepala...800 gram tu...fuhh....
avatar
faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 42
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  J.Milan22 on Wed Jul 29, 2009 10:45 am

sian plok kat massa memeng parah la...
tgok accdent x teruk mane..tapi objek laen yg kene..
dgar2 dah makin stabil..tapi taula karier die pas2 ni..
wat sementara kat lagend mikel semekerr nak jadi penngnti???
avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

BMW tarik diri Formula Satu

Post  along on Thu Jul 30, 2009 10:35 am


kenangan... Robert Kubica (kanan) dari Poland dan rakan sepasukan, Nick Heidfeld dari Jerman ketika memperkenalkan jentera baru BMW untuk musim 2009 di litar Valencia, Januari lalu. - REUTERS


MUNICH - BMW menarik diri daripada perlumbaan Formula Satu (F1) akhir musim ini, pengeluar kereta kedua berbuat demikian dalam tempoh setahun.

Syarikat itu yang mengumumkan keputusan tersebut pada sidang akhbar, semalam berkata, mereka mahu menggunakan bajet F1 ke bidang lain.

BMW bagaimanapun meneruskan penglibatan dalam sukan bermotor yang lain.

Sejak menyertai F1 sebagai sebuah pasukan setelah mengambil alih daripada Sauber pada 2006 - daripada sebelum ini sebagai pembekal enjin - BMW hanya menang satu perlumbaan di Grand Prix Kanada, tahun lalu.

''Sudah tentu keputusan ini begitu sukar buat kami. Namun, ia adalah langkah membetulkan semula landasan strategi kami,'' kata Pengerusi BMW, Nobert Reithofer pada sidang akhbar itu.

Beliau berkata, pengeluar kereta yang berpangkalan di Munich itu akan menggunakan segala sumber peruntukan dalam pasukan F1 untuk pengukuhan dan usaha bersangkutan alam sekitar.

Salah seorang ahli Lembaga Pengarah BMW, Klaus Draeger berkata, pasukan itu juga gagal memenuhi sasaran pada perlumbaan F1 musim ini.

Tindakan BMW menyusul selepas pengeluar kereta dari Jepun, Honda melakukan perkara yang sama ketika permulaan musim 2009, kesan daripada tekanan situasi tidak menentu ekonomi global yang turut menjejaskan jualan kereta.

Penarikan pasukan F1 itu turut mendorong FIA mencari jalan memperkenalkan pendekatan baru yang bertujuan mengurangkan kos perlumbaan.

Pada masa ini, menurut Draeger, syarikat itu masih memikirkan apa yang harus dilakukan terhadap petugas yang terlibat dalam F1.

''Sudah tentu, kami semua mahu meneruskan kempen perlumbaan ini. Namun, saya dapat memahami keputusan ini sangat perlu dari perspektif korporat syarikat ini.

''Kami akan terus memberikan tumpuan dalam baki perlumbaan dan menyerlahkan semangat juang kami demi mencari pencapaian yang terbaik dalam F1,'' kata Pengarah Sukan Bermotor BMW, Mario Theissen.

Keputusan ini juga dijangka menimbulkan spekulasi nasib dua pelumba BMW, Robert Kubica dan Nick Heidfeld.

Kubica mungkin akan menjadi tumpuan utama berbanding Heidfeld musim depan dan dia (Kubica) dijangka kekal dalam perlumbaan F1.

Heidfeld bagaimanapun, kaya pengalaman dan ia mungkin akan menjadikan dia sebagai rebutan bagi pasukan baru yang akan menyertai perlumbaan ini musim depan. - AP
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Schumacher beraksi kembali dalam F1

Post  along on Thu Jul 30, 2009 10:37 am

OME 30 Julai - Juara dunia tujuh kali, Michael Schumacher akan membuat kemunculan semula dalam Formula Satu (F1), demikian pengumuman pasukan Ferrari malam tadi.

Legenda sukan permotoran Jerman itu yang bersara pada 2006 akan menggantikan Felipe Massa yang cedera.

Schumacher akan beraksi untuk Ferrari pada Grand Prix Eropah di Valencia 23 Ogos ini. - AFP
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: FORMULA 1 (F1)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum