Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Sun Dec 13, 2009 11:23 pm

Salam semua...
memandangkan tahun baru 2010 dah nak tiba
begitu juga tahun baru hijrah 1431 hanya berapa
hari saja nak menjengah kan mukanya..jadi seperti
biasa antara kita memasang azam untuk ditakluki..




Kalau tak keberatan moh kita kongsi kat sini
mana lah tau ada nasihat ke dari yang lain untuk
segera kita mendapat target memasing...






***selamat berforum..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Sun Dec 13, 2009 11:29 pm

koi mulakan..
cam biasa lah koi tak mboh byk nor target
cukup sekadar nak jadi muslim yang baik
lebih dari tahun sebelumnya..almaklumlah...
umur makin hari makin tua..dah nak mencecah expired
kata orang..jadi nak tambah la amal sesikit..nak buat
jariah..wakaf..kalau ada rezeki lebih nak la buat umrah
almaklumlah makin tua makin "rumah kata pergi-kubur
kata mari"....insyaallah... Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zila on Mon Dec 14, 2009 9:04 am

Azam koi...nok kurus je..

zila

Posts : 35
Points : 35
Join date : 07/12/2009

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  koy101 on Mon Dec 14, 2009 3:36 pm

Berusaha sedaya upaya utk tidak dipaksa kahwin lagi kut..... hehehehe..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  SHARK on Mon Dec 14, 2009 3:38 pm

zila wrote:Azam koi...nok kurus je..

Zila, kalau aok lebih kerap main futsal thn 2010 nanti..insyaAllah boleh capai azam tuh ekeke..
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Oesandro Jr. on Mon Dec 14, 2009 3:41 pm

koy101 wrote:Berusaha sedaya upaya utk tidak dipaksa kahwin lagi kut..... hehehehe..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

oit kay..azam aok sama la...hehe..
dugaan tempat keje ni ramai..
avatar
Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  RoyKay33 on Mon Dec 14, 2009 3:43 pm

azam k0i thn baru ni n0k tamb0h s0rg lg..hihi
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Oesandro Jr. on Mon Dec 14, 2009 3:45 pm

RoyKay33 wrote:azam k0i thn baru ni n0k tamb0h s0rg lg..hihi

kalo gini kena beli MPV la weh..hehe
avatar
Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  RoyKay33 on Mon Dec 14, 2009 3:47 pm

Oesandro Jr. wrote:
RoyKay33 wrote:azam k0i thn baru ni n0k tamb0h s0rg lg..hihi

kalo gini kena beli MPV la weh..hehe

n0k tgu AFTA nt0h bile2..haha
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zila on Mon Dec 14, 2009 5:02 pm

Mr shark...

main futsal mmg memenatkan .....tp kuar peluh menjurai2 cam air hujan....

zila

Posts : 35
Points : 35
Join date : 07/12/2009

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  ozzy on Mon Dec 14, 2009 6:07 pm

koy101 wrote:Berusaha sedaya upaya utk tidak dipaksa kahwin lagi kut..... hehehehe..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mas kawin naik wehh..rm 300 skrang..kalau janda rm50 (naik 10)..hehe
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Mon Dec 14, 2009 6:38 pm

ozzy wrote:
koy101 wrote:Berusaha sedaya upaya utk tidak dipaksa kahwin lagi kut..... hehehehe..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mas kawin naik wehh..rm 300 skrang..kalau janda rm50 (naik 10)..hehe

rekemen koi janda udah lah
murah sket...
hu hu hu... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Yassin on Mon Dec 14, 2009 6:43 pm

zulkbo wrote:
ozzy wrote:
koy101 wrote:Berusaha sedaya upaya utk tidak dipaksa kahwin lagi kut..... hehehehe..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mas kawin naik wehh..rm 300 skrang..kalau janda rm50 (naik 10)..hehe

rekemen koi janda udah lah
murah sket...
hu hu hu... Very Happy

Mekala rege lebih kurang baik cari anok dare heheheh.... Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Mon Dec 14, 2009 6:48 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
ozzy wrote:
koy101 wrote:Berusaha sedaya upaya utk tidak dipaksa kahwin lagi kut..... hehehehe..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mas kawin naik wehh..rm 300 skrang..kalau janda rm50 (naik 10)..hehe

rekemen koi janda udah lah
murah sket...
hu hu hu... Very Happy

Mekala rege lebih kurang baik cari anok dare heheheh.... Razz

koi nyakat poji jer
koi sendiri tak berani weh..
bini ada berbunyi"kalau nak cakap"
lagi deme ckp gitu lagi takut koi..
hu hu hu
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  ozzy on Mon Dec 14, 2009 6:57 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
zulkbo wrote:
ozzy wrote:
koy101 wrote:Berusaha sedaya upaya utk tidak dipaksa kahwin lagi kut..... hehehehe..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mas kawin naik wehh..rm 300 skrang..kalau janda rm50 (naik 10)..hehe

rekemen koi janda udah lah
murah sket...
hu hu hu... Very Happy

Mekala rege lebih kurang baik cari anok dare heheheh.... Razz

koi nyakat poji jer
koi sendiri tak berani weh..
bini ada berbunyi"kalau nak cakap"
lagi deme ckp gitu lagi takut koi..
hu hu hu
Very Happy

perghhh..jpj nak hulur lesen aok x nak.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Yassin on Mon Dec 14, 2009 6:59 pm

ozzy wrote:

perghhh..jpj nak hulur lesen aok x nak.. Very Happy

kawan dah buat lama doh lesen hehehehe... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Mon Dec 14, 2009 7:07 pm

Yassin wrote:
ozzy wrote:

perghhh..jpj nak hulur lesen aok x nak.. Very Happy

kawan dah buat lama doh lesen hehehehe... Very Happy

lagi beh Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  lepat_ubi on Mon Dec 14, 2009 9:34 pm

azam :
-nak jadi baek
-nak mkn sayur byk2
-nak belajar rajin2
-nak kurus!!!!!!!!!!
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Cik_N on Mon Dec 14, 2009 9:56 pm

Semoga hidup akan lebih sempura (akidah/akhlak/kerjaya n dll) dan segala yang dirancang akan berjalan dengan lancar..kadang-kadang apa-apa musibah yang berlaku dalam hidup ada makna dan kita mesti kuat menghadapinye...jadikan nyer sebagai motivasi diri untuk terus melangkah kehadapan...

May Allah bless us with a productive year ahead, InsyaAllah...

avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Mon Dec 14, 2009 10:24 pm

lepat_ubi wrote:azam :
-nak jadi baek
-nak mkn sayur byk2
-nak belajar rajin2
-nak kurus!!!!!!!!!!

oitt..tak cukup kurus lagi ker
koi dengor 65 kg jer kan???
larikkk... Razz Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  koy101 on Mon Dec 14, 2009 11:37 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
ozzy wrote:
koy101 wrote:Berusaha sedaya upaya utk tidak dipaksa kahwin lagi kut..... hehehehe..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mas kawin naik wehh..rm 300 skrang..kalau janda rm50 (naik 10)..hehe

rekemen koi janda udah lah
murah sket...
hu hu hu... Very Happy

Mekala rege lebih kurang baik cari anok dare heheheh.... Razz

Errrr.... bukan janda pun dah samer rega ker??? hehehe....
aku "NO KOMEN" bab-bab gini...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Tue Dec 15, 2009 12:30 am

Cik_N wrote:Semoga hidup akan lebih sempura (akidah/akhlak/kerjaya n dll) dan segala yang dirancang akan berjalan dengan lancar..kadang-kadang apa-apa musibah yang berlaku dalam hidup ada makna dan kita mesti kuat menghadapinye...jadikan nyer sebagai motivasi diri untuk terus melangkah kehadapan...

May Allah bless us with a productive year ahead, InsyaAllah...


May Allah bless you too cik_N Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

OOOOOOOO... sembang maut ---- Mas Kawin ???????

Post  ainie rashid on Tue Dec 15, 2009 12:46 am

Very Happy OOOO mentang - mentang la tak dek pompuan lain dalam group korang. ngutuk yee. Bunyi memasing cam nak tambah satu kota je lagi. Tak pe Tuhan dah bagi Green Light, Kalu tanye kat aku...... On je asal...................mampu. kan zulkbo??????????javascript:emoticonp('Very Happy')
avatar
ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 46
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 9:18 am

Sebut Pasal azam ni rasanya tiap tiap tahun kita akan cuba berazam untuk tahun yang akan datang...manakala yang dh sempurna azam mereka tahun tahun yang sudah ada pula azam yang baru kawan tak der azam baru cuma azam kawan tiap tiap tahun untuk menjadi seorang Isteri, Ibu, dan anak yang berjaya..BERJAYA dalam setiap sudut.. Wallah huallam...Mudahan mudahan doa kawan dimakbulkan dan hidup kawan diberkati AMIN...
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zila on Tue Dec 15, 2009 9:27 am

Kepada yang lelaki, konon azam nak tambah cawangan... koi nok tanye nie weh... iman kat dado tu dah bertamboh ker kalau nok tambah cawangan lain? duit dalam poket tu dah laboh ker nak menanggung anok2 and bini2... Lu fikir lah sendiri...nabill.....

zila

Posts : 35
Points : 35
Join date : 07/12/2009

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum