Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  sakur@86 on Tue Dec 15, 2009 9:58 am

azam koi tahun ni dah berbeza dari tahun-tahun lepas...dah tentunya koi nak jadi isteri yang mithali...dan jadi ibu dalam masa yabg terdekat ni...hehehe

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  lepat_ubi on Tue Dec 15, 2009 10:03 am

sakur@86 wrote:azam koi tahun ni dah berbeza dari tahun-tahun lepas...dah tentunya koi nak jadi isteri yang mithali...dan jadi ibu dalam masa yabg terdekat ni...hehehe

kak...semoga azam aok menjadi nyata.....hehehhe

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  sakur@86 on Tue Dec 15, 2009 10:06 am

lepat_ubi wrote:
sakur@86 wrote:azam koi tahun ni dah berbeza dari tahun-tahun lepas...dah tentunya koi nak jadi isteri yang mithali...dan jadi ibu dalam masa yabg terdekat ni...hehehe

kak...semoga azam aok menjadi nyata.....hehehhe


Very Happy Embarassed Very Happy Very Happy

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 10:35 am

sakur@86 wrote:azam koi tahun ni dah berbeza dari tahun-tahun lepas...dah tentunya koi nak jadi isteri yang mithali...dan jadi ibu dalam masa yabg terdekat ni...hehehe

bagusla aok..mst tgh bkerja keras kan skrg? ekeke.. Embarassed Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  sakur@86 on Tue Dec 15, 2009 10:45 am

strikerbuncit wrote:
sakur@86 wrote:azam koi tahun ni dah berbeza dari tahun-tahun lepas...dah tentunya koi nak jadi isteri yang mithali...dan jadi ibu dalam masa yabg terdekat ni...hehehe

bagusla aok..mst tgh bkerja keras kan skrg? ekeke.. Embarassed Laughing

Besela Bro...Bro pun tunggu mase jek dak...mesti azam pun lebih kurang same ngn koi dak...cume ubah2 sikit jek...huhu
Embarassed Laughing Razz

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 10:52 am

Err...azamku pd 2010 adalah:
1-nak cover azam2 tahun lepas yg tak tertunai lg..
2-nak bayor roadtax moto yg tertangguh slama 3bln..
3-nak jadi ayah yg baik (ceh,kawen pn belum..hihihi..)
4-nak jadi anak yg soleh pd mak ayah
5-nak jd pekerja cmerlang - 'APC' (dah hari2 lyan PCC,camne nk dpt..)..
6-nak bawa moto&keta slow2..insaf daa..xmo rempit lg..
7-'Up' kan kewangan spy bakal anak bini cukup makan.
8-mengaktifkan diri seaktif mungkin dgn aktiviti PCC
9-memantainkan body spya tak terus membuncit
10-Jadi insan bguna pd negara,bangsa dan juga agama..aminn

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  sakur@86 on Tue Dec 15, 2009 10:57 am

strikerbuncit wrote:Err...azamku pd 2010 adalah:
1-nak cover azam2 tahun lepas yg tak tertunai lg..
2-nak bayor roadtax moto yg tertangguh slama 3bln..
3-nak jadi ayah yg baik (ceh,kawen pn belum..hihihi..)
4-nak jadi anak yg soleh pd mak ayah
5-nak jd pekerja cmerlang - 'APC' (dah hari2 lyan PCC,camne nk dpt..)..
6-nak bawa moto&keta slow2..insaf daa..xmo rempit lg..
7-'Up' kan kewangan spy bakal anak bini cukup makan.
8-mengaktifkan diri seaktif mungkin dgn aktiviti PCC
9-memantainkan body spya tak terus membuncit
10-Jadi insan bguna pd negara,bangsa dan juga agama..aminn

banyok gak azam Bro SB ni..tambah plak yang tahun ni punya belum habis ditunaikan...hehe..koi doakan moge2 seme azam oak ni berjaya ditunaikan...aminnnn

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Awangmaseru on Tue Dec 15, 2009 10:58 am

strikerbuncit wrote:Err...azamku pd 2010 adalah:
1-nak cover azam2 tahun lepas yg tak tertunai lg..
2-nak bayor roadtax moto yg tertangguh slama 3bln..
3-nak jadi ayah yg baik (ceh,kawen pn belum..hihihi..)
4-nak jadi anak yg soleh pd mak ayah
5-nak jd pekerja cmerlang - 'APC' (dah hari2 lyan PCC,camne nk dpt..)..
6-nak bawa moto&keta slow2..insaf daa..xmo rempit lg..
7-'Up' kan kewangan spy bakal anak bini cukup makan.
8-mengaktifkan diri seaktif mungkin dgn aktiviti PCC
9-memantainkan body spya tak terus membuncit
10-Jadi insan bguna pd negara,bangsa dan juga agama..aminn

koi kira sambung je azam tahun lepas-lepas,...

Awangmaseru
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 252
Points : 294
Join date : 30/11/2009
Age : 55
Location : ulu cheka/jerantut

http://www.mohlaweh.multiply.com

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Tue Dec 15, 2009 11:37 am

zila wrote:Kepada yang lelaki, konon azam nak tambah cawangan... koi nok tanye nie weh... iman kat dado tu dah bertamboh ker kalau nok tambah cawangan lain? duit dalam poket tu dah laboh ker nak menanggung anok2 and bini2... Lu fikir lah sendiri...nabill.....


ha ha ada yang marah la weh..
hu hu hu..jangan maree ye adik Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 11:39 am

zulkbo wrote:
zila wrote:Kepada yang lelaki, konon azam nak tambah cawangan... koi nok tanye nie weh... iman kat dado tu dah bertamboh ker kalau nok tambah cawangan lain? duit dalam poket tu dah laboh ker nak menanggung anok2 and bini2... Lu fikir lah sendiri...nabill.....


ha ha ada yang marah la weh..
hu hu hu..jangan maree ye adik Cool

Kesimpulannya IMAN DAH BERTAMBOH,POKET DAH LABOH,maka LULUSlah sbrg permohonan..ekeke

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Tue Dec 15, 2009 11:45 am

strikerbuncit wrote:
zulkbo wrote:
zila wrote:Kepada yang lelaki, konon azam nak tambah cawangan... koi nok tanye nie weh... iman kat dado tu dah bertamboh ker kalau nok tambah cawangan lain? duit dalam poket tu dah laboh ker nak menanggung anok2 and bini2... Lu fikir lah sendiri...nabill.....


ha ha ada yang marah la weh..
hu hu hu..jangan maree ye adik Cool

Kesimpulannya IMAN DAH BERTAMBOH,POKET DAH LABOH,maka LULUSlah sbrg permohonan..ekeke

beh la aok SB
ni lah kawan
hu hu hu Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  lepat_ubi on Tue Dec 15, 2009 12:23 pm

zulkbo wrote:
lepat_ubi wrote:azam :
-nak jadi baek
-nak mkn sayur byk2
-nak belajar rajin2
-nak kurus!!!!!!!!!!

oitt..tak cukup kurus lagi ker
koi dengor 65 kg jer kan???
larikkk... Razz Razz

dengor kat mane??? Pahang.fm ker???? Twisted Evil Twisted Evil

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Tue Dec 15, 2009 12:27 pm

lepat_ubi wrote:
zulkbo wrote:
lepat_ubi wrote:azam :
-nak jadi baek
-nak mkn sayur byk2
-nak belajar rajin2
-nak kurus!!!!!!!!!!

oitt..tak cukup kurus lagi ker
koi dengor 65 kg jer kan???
larikkk... Razz Razz

dengor kat mane??? Pahang.fm ker???? Twisted Evil Twisted Evil

dok arhh..ASTRO RIA
he he..beh..larikk lagi..
letih laa.. Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zila on Tue Dec 15, 2009 12:44 pm

astro ria kat GBS kot?... geng bas sekolah..hu...hu...

zila

Posts : 35
Points : 35
Join date : 07/12/2009

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  marina_dirm on Tue Dec 15, 2009 12:50 pm

Azam tahun baru aku....
1) Nak setle utang
2) Nak buat buat utang baru
3) Nak cari kawan baru
4) Nak lupa musuh lama mcm... qahar pm
5) Nak kurangkan ngulor
6) Nak cari aktiviti baru
7) Nak cari income lebih
Cool Nak belanja mmbr2 baru

Laughing Laughing cheers

marina_dirm

Posts : 38
Points : 39
Join date : 15/05/2009
Age : 38
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Tue Dec 15, 2009 12:56 pm

marina_dirm wrote:Azam tahun baru aku....
1) Nak setle utang
2) Nak buat buat utang baru
3) Nak cari kawan baru
4) Nak lupa musuh lama mcm... qahar pm
5) Nak kurangkan ngulor
6) Nak cari aktiviti baru
7) Nak cari income lebih
8]Nak belanja mmbr2 baru


ramai rodong sini..
mau buat kenduri kalau nak belanja
makan weh..potong lembu okey gak
he he he Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zila on Tue Dec 15, 2009 12:56 pm

Koi sedap dengor yang last sekali tuh? ... bila? kat mane?..

zila

Posts : 35
Points : 35
Join date : 07/12/2009

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  lepat_ubi on Tue Dec 15, 2009 12:57 pm

zila wrote:Koi sedap dengor yang last sekali tuh? ... bila? kat mane?..

jgn lupa invite saye taw!!!!!!!!!!!!!!

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zila on Tue Dec 15, 2009 1:00 pm

Suh marina_dirm belanja mr lepat ubi makan lepat pisang jer boleh?..hu..hu..

zila

Posts : 35
Points : 35
Join date : 07/12/2009

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  lepat_ubi on Tue Dec 15, 2009 1:01 pm

zila wrote:Suh marina_dirm belanja mr lepat ubi makan lepat pisang jer boleh?..hu..hu..

gau no hal....hhahahah

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Deto_8 on Tue Dec 15, 2009 3:02 pm

top list azam : berenti rokok

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  RoyKay33 on Tue Dec 15, 2009 3:12 pm

Deto_8 wrote:top list azam : berenti rokok

samp0erna sebtg..haha lol!

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 3:21 pm

RoyKay33 wrote:
Deto_8 wrote:top list azam : berenti rokok

samp0erna sebtg..haha lol!

kay ni..kuat psiko org ye?..hehe..berilah pluang kt deto.. Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  RoyKay33 on Tue Dec 15, 2009 3:28 pm

strikerbuncit wrote:
RoyKay33 wrote:
Deto_8 wrote:top list azam : berenti rokok

samp0erna sebtg..haha lol!

kay ni..kuat psiko org ye?..hehe..berilah pluang kt deto.. Laughing

ade rase2 cengkih yg sedap tuu..hehe

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Deto_8 on Tue Dec 15, 2009 3:33 pm

RoyKay33 wrote:
Deto_8 wrote:top list azam : berenti rokok

samp0erna sebtg..haha lol!

kalau taun depan ada 20 je mau kena hisap rokok gulung je

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Sponsored content Today at 11:39 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum