Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  J.Milan22 on Thu Dec 31, 2009 3:17 pm

Oesandro Jr. wrote:pada yg x tau lagi nak azam apa..
ni ha..KAWEN..(pd yg bujang saje tau).. Very Happy

fuhh..tgokk org banyokk pegalamang...macam oee.. Laughing

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  sam on Thu Dec 31, 2009 3:19 pm

Jeck Sparow wrote:
Gemini_gurl wrote:

hehehehe koi thu azam thn bru aok sakura Laughing Laughing Laughing Laughing

Kawan pun agok agok tahu rasanyer hehehe Laughing Laughing
koi doakan dpt kembor terus... teruskan berusaha...wuakakka

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Oesandro Jr. on Thu Dec 31, 2009 3:23 pm

J.Milan22 wrote:
Oesandro Jr. wrote:pada yg x tau lagi nak azam apa..
ni ha..KAWEN..(pd yg bujang saje tau).. Very Happy

fuhh..tgokk org banyokk pegalamang...macam oee.. Laughing

hehe..mesej ni sceara x langsung tuju ke aok juga wahai jebat spoon..

Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  sakur@86 on Thu Dec 31, 2009 3:27 pm

samdol wrote:
Jeck Sparow wrote:
Gemini_gurl wrote:

hehehehe koi thu azam thn bru aok sakura Laughing Laughing Laughing Laughing

Kawan pun agok agok tahu rasanyer hehehe Laughing Laughing
koi doakan dpt kembor terus... teruskan berusaha...wuakakka

hahaha...terima kasih la weh...doakan yang terbaik utk koi ni...koi suke kembor....huhuhu

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  sam on Thu Dec 31, 2009 3:35 pm

inspirasi kembor n9 ke? hehehe

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  WADY on Thu Dec 31, 2009 3:37 pm

apa agaknya azam aku tahun nih...lupa lah puloks.... Cool

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Jeck Sparow on Thu Dec 31, 2009 3:37 pm

WADY wrote:apa agaknya azam aku tahun nih...lupa lah puloks.... Cool

Berat nihh Azam pun luper yuhuuuuu... Very Happy Very Happy

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  sam on Thu Dec 31, 2009 3:42 pm

tahun ni banyak betul ilmu yang cukup-cukup berjaya dikutip....dalam kepayahan, hati ni betul2 gembira...tak pernah dpt ilmu yg begitu menggembirakan selama ni....
niat di hati nak alirkan ilmu ni kepada rodong2 yg berminat dan memiliki kelapangan.

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  WADY on Thu Dec 31, 2009 3:46 pm

Jeck Sparow wrote:
WADY wrote:apa agaknya azam aku tahun nih...lupa lah puloks.... Cool

Berat nihh Azam pun luper yuhuuuuu... Very Happy Very Happy

heheheh yg sebenornya bukan lupa tp takda.... Very Happy

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Jeck Sparow on Thu Dec 31, 2009 3:48 pm

samdol wrote:tahun ni banyak betul ilmu yang cukup-cukup berjaya dikutip....dalam kepayahan, hati ni betul2 gembira...tak pernah dpt ilmu yg begitu menggembirakan selama ni....
niat di hati nak alirkan ilmu ni kepada rodong2 yg berminat dan memiliki kelapangan.

Bulih bulih kalau ader kelapangan aper la salohnyer menambah ilmu yang sedia ader hehe maner l atau boleh terbang la pulok huhuhu

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  ozzy on Thu Dec 31, 2009 3:54 pm

samdol wrote:tahun ni banyak betul ilmu yang cukup-cukup berjaya dikutip....dalam kepayahan, hati ni betul2 gembira...tak pernah dpt ilmu yg begitu menggembirakan selama ni....
niat di hati nak alirkan ilmu ni kepada rodong2 yg berminat dan memiliki kelapangan.

uikkkk..dah boleh jadi tok guru dah ni..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  strikerbuncit on Thu Dec 31, 2009 4:07 pm

ozzy wrote:
samdol wrote:tahun ni banyak betul ilmu yang cukup-cukup berjaya dikutip....dalam kepayahan, hati ni betul2 gembira...tak pernah dpt ilmu yg begitu menggembirakan selama ni....
niat di hati nak alirkan ilmu ni kepada rodong2 yg berminat dan memiliki kelapangan.

uikkkk..dah boleh jadi tok guru dah ni..hehe

patotlah rambut panjang dia dh hbes kena tebas..ilmu dh penuh di dada tuu..ekeke..

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  WADY on Thu Dec 31, 2009 4:13 pm

nak kena gi jupo nih...bnyk nak blajo nih....

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  edi on Thu Jan 07, 2010 9:46 am

Nak setel azam tahun lepas....kekekekek Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  zulkbo on Thu Jan 07, 2010 10:09 am

edi wrote:Nak setel azam tahun lepas....kekekekek Very Happy

azam jugak tu..
he he..macam koi tahun tahun sebelumnya..
alhamdulillah..ada yang tercapai gak.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Azam Tahun Baru..Cer Kongsi Sini..

Post  Sponsored content Today at 10:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum