Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Mrcipizs on Mon Dec 14, 2009 3:30 pm

Hasil perbincangan pihak tertentu (enggan dedah identiti), mereka bersetuju utk mengadakan family picnic sempena cuti sekolah bulan ini. Berikut butir XTVT:


foto from FOTOMEDIA

Tarikh : 20 Disember 2009
Hari : Ahad
Tempat : KEMENSAH VILLAGE (Belakang Zoo Negara)
Masa : 8.30 pagi hingga penat

Terbuka kepada semua. Tak kira yg dah berkeluarga atau belum. Geng Bujang amat diperlukan (untuk bakar ayam).

Senarai Kehadiran:

1. Cipizs ft Airiel
2. OtaiKutai n Family
3. Deto_8
4. *sambung
avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 36
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  RoyKay33 on Mon Dec 14, 2009 3:33 pm

aisehh..bap0rk laa n0k pegi..tapi weekend nie bapak n mak mertua
baru lending dari mekah jer..ade pul0ps kenduri kesyukuran.. Rolling Eyes
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  jasnoraizan on Mon Dec 14, 2009 3:35 pm

Hasil perbincangan pihak tertentu (enggan dedah identiti), mereka bersetuju utk mengadakan family picnic sempena cuti sekolah bulan ini. Berikut butir XTVT:

Tarikh : 20 Disember 2009
Hari : Ahad
Tempat : KEMENSAH VILLAGE (Belakang Zoo Negara)
Masa : 8.30 pagi hingga penat

Terbuka kepada semua. Tak kira yg dah berkeluarga atau belum. Geng Bujang amat diperlukan (untuk bakar ayam).

Senarai Kehadiran:

1. Cipizs ft Airiel
2. OtaiKutai n Family
3. Deto_8
4. Jasnoraizan n family
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  SHARK on Mon Dec 14, 2009 3:36 pm

Apa aturcara majlisnya Tetuan Cipizs?

Jika boleh diperincikan, lebih elok. Bukan apa...senang nak merancang dan menghasut KDN join sama kalau aktivitinya lebih menarik dari bershopping ekekeke..
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Mrcipizs on Mon Dec 14, 2009 3:37 pm

Feedback amat diperlukan..

SHARK,
usha sket port yg terbaekkkk...
avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 36
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  koy101 on Mon Dec 14, 2009 3:38 pm

Hasil perbincangan pihak tertentu (enggan dedah identiti), mereka bersetuju utk mengadakan family picnic sempena cuti sekolah bulan ini. Berikut butir XTVT:

Tarikh : 20 Disember 2009
Hari : Ahad
Tempat : KEMENSAH VILLAGE (Belakang Zoo Negara)
Masa : 8.30 pagi hingga penat

Terbuka kepada semua. Tak kira yg dah berkeluarga atau belum. Geng Bujang amat diperlukan (untuk bakar ayam).

Senarai Kehadiran:

1. Cipizs ft Airiel
2. OtaiKutai n Family
3. Deto_8
4. Jasnoraizan n family
5. koy101 ( insyaallah )
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Mrcipizs on Mon Dec 14, 2009 3:38 pm

SHARK wrote:Apa aturcara majlisnya Tetuan Cipizs?

Jika boleh diperincikan, lebih elok. Bukan apa...senang nak merancang dan menghasut KDN join sama kalau aktivitinya lebih menarik dari bershopping ekekeke..

mcm biasa.. acara mandi2.. makan2... bakar2.. tp bkn bakar kerusi atau hutan la...
avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 36
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  jasnoraizan on Mon Dec 14, 2009 3:56 pm

Hasil perbincangan pihak tertentu (enggan dedah identiti), mereka bersetuju utk mengadakan family picnic sempena cuti sekolah bulan ini. Berikut butir XTVT:

Tarikh : 20 Disember 2009
Hari : Ahad
Tempat : KEMENSAH VILLAGE (Belakang Zoo Negara)
Masa : 8.30 pagi hingga penat

Terbuka kepada semua. Tak kira yg dah berkeluarga atau belum. Geng Bujang amat diperlukan (untuk bakar ayam).

Senarai Kehadiran:

1. Cipizs ft Airiel
2. OtaiKutai n Family
3. Deto_8
4. Jasnoraizan n family (kalau tak ada apa2 program lain)
5. koy101 ( insyaallah )
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Deto_8 on Mon Dec 14, 2009 4:20 pm

pagi sampai tengahari : BBQ + mandi manda
petang : BEBAS (ATV + memancing dan sewaktu dengannya)

bayaran minima mungkin dikenakan untuk buat BBQ

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Deto_8 on Mon Dec 14, 2009 4:26 pm




_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Deto_8 on Mon Dec 14, 2009 4:28 pm


Photo from FOTOMEDIA

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  amienski on Mon Dec 14, 2009 5:33 pm

Deto_8 wrote:
Photo from FOTOMEDIA
sme dalam gambau ni aku kenal hehe...

tak dpat nak joinla...balik pekan..ade wedding
avatar
amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 33

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  along on Mon Dec 14, 2009 5:56 pm

Hasil perbincangan pihak tertentu (enggan dedah identiti), mereka bersetuju utk mengadakan family picnic sempena cuti sekolah bulan ini. Berikut butir XTVT:

Tarikh : 20 Disember 2009
Hari : Ahad
Tempat : KEMENSAH VILLAGE (Belakang Zoo Negara)
Masa : 8.30 pagi hingga penat

Terbuka kepada semua. Tak kira yg dah berkeluarga atau belum. Geng Bujang amat diperlukan (untuk bakar ayam).

Senarai Kehadiran:

1. Cipizs ft Airiel
2. OtaiKutai n Family
3. Deto_8
4. Jasnoraizan n family (kalau tak ada apa2 program lain)
5. koy101 ( insyaallah )
6. along dan ikha
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 30
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  nuc84 on Tue Dec 15, 2009 4:00 pm

huhuhu menarik2..tp xdpt join ujung minggu ni byk lak program..
avatar
nuc84
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 539
Points : 553
Join date : 14/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

http://nucspace.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  MD on Tue Dec 15, 2009 4:10 pm

kawan sedang men''skip'' hal sedia ada...dengan harapan boleh joint xtvt ini....tgk camana..insya allah
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Deto_8 on Tue Dec 15, 2009 4:13 pm

moh ler reramey sket...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 4:16 pm

Deto_8 wrote:moh ler reramey sket...

Kawan gi tapi mengintai dari tirai kamr jer lah yerk.. nak joint PCC ni lain kali la yer malu arrrr..hehehehe Laughing Laughing Embarassed Embarassed
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 4:18 pm

Jeck Sparow wrote:
Deto_8 wrote:moh ler reramey sket...

Kawan gi tapi mengintai dari tirai kamr jer lah yerk.. nak joint PCC ni lain kali la yer malu arrrr..hehehehe Laughing Laughing Embarassed Embarassed

malu lah pulak! ngada2 r jeck...takkan berani msa posting je? mohla turun bawa suku sakat aok tu..hehehe
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  SHARK on Tue Dec 15, 2009 4:19 pm

Mrcipizs wrote:Feedback amat diperlukan..

SHARK,
usha sket port yg terbaekkkk...

port yg elok, yg paling dekat dengan Kolam Pancing Joran Terjun tue..sebab ada kawasan parking yg agak luas dan kedudukannya pon antara yg paling hulu sekali.. Nak mandi manda pun takde la geli sangat sebab kalau mandi kat bahagian bawah hilir..airnya pun dah ada kesan kesan sisa toksik hehe..

Dan senang kaki pancing nak memancing...

Tapi sungai Kemensah ni tak le luas dan dalam mana... sekadar mandi-manda untuk anak2 memang oklah.. kalau nak pegi hulu lagi memang boleh, tapi kwn tak penah sampai ke atas sana....

InsyaAllah, setakat hari ni, kawan 75% hadir...
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  RoyKay33 on Tue Dec 15, 2009 4:22 pm

aisehh..k0i bap0rk laa n0k peginye..tapi weekend nie bapak n mak mertua
baru lending dari mekah jer..ade pul0ps kenduri kesyukuran.. Rolling Eyes

avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 4:24 pm

strikerbuncit wrote:

malu lah pulak! ngada2 r jeck...takkan berani msa posting je? mohla turun bawa suku sakat aok tu..hehehe

Bukan ngader ngader..blom masa nyer tgk arr kalau sukut sakt kawnn kt sini nk joint koi onn jerkk kalau setakat koi ngan family jer tak nok la...oak orang dh kenal satu sama lain kawan ni baru jer bertatih nyer..hehehe


Last edited by Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 4:25 pm; edited 1 time in total
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 4:25 pm

RoyKay33 wrote:aisehh..k0i bap0rk laa n0k peginye..tapi weekend nie bapak n mak mertua
baru lending dari mekah jer..ade pul0ps kenduri kesyukuran.. Rolling Eyes


dot worry kay..nanti Shah Alam United akan anjurkan Parti BBQ di situ pd tarikh lain..sempena meraikan kejayaan pasukan kita menjuarai Liga Perdana Futsal PCC baru2 ini..hehehe
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  SHARK on Tue Dec 15, 2009 4:26 pm

Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:

malu lah pulak! ngada2 r jeck...takkan berani msa posting je? mohla turun bawa suku sakat aok tu..hehehe

Bukan ngader ngader..blom masa nyer tgk arr kalau sukut sakt kawnn kt sini nk joint koi onn jerkk kalau setakat koi ngan family jer tak nok la...oak orang dh kenal satu sama lain kawan ni baru jer bertatih nyer..hehehe

Lah..Jeck..time ni le peluang nak kenal2 dan beramas mesra... kwn pun bawak wife dan anak3 sekali... moh le.. datang jgn tak datang...datang jgn tak datang....
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Deto_8 on Tue Dec 15, 2009 4:27 pm

strikerbuncit wrote:
dot worry kay..nanti Shah Alam United akan anjurkan Parti BBQ di situ pd tarikh lain..sempena meraikan kejayaan pasukan kita menjuarai Liga Perdana Futsal PCC baru2 ini..hehehe

Subang Giants dah main Liga Super

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  SHARK on Tue Dec 15, 2009 4:29 pm

Deto_8 wrote:
strikerbuncit wrote:
dot worry kay..nanti Shah Alam United akan anjurkan Parti BBQ di situ pd tarikh lain..sempena meraikan kejayaan pasukan kita menjuarai Liga Perdana Futsal PCC baru2 ini..hehehe

Subang Giants dah main Liga Super

uh, main atas ihsan orang atas...tak aci!

p/s: bek to topik plz..ekekeke
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum