Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 4:29 pm

SHARK wrote:

Lah..Jeck..time ni le peluang nak kenal2 dan beramas mesra... kwn pun bawak wife dan anak3 sekali... moh le.. datang jgn tak datang...datang jgn tak datang....[/b]

Kawan memang ader di KL tarikh tu rasanyer tapi tak boleh nak janji pasal kehadiran ke Kemensah tu yerkk aper ppe kawan keep in touch okay takut ader aral yang melintang ..


Last edited by Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 4:31 pm; edited 1 time in total
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  RoyKay33 on Tue Dec 15, 2009 4:30 pm

Deto_8 wrote:
strikerbuncit wrote:
dot worry kay..nanti Shah Alam United akan anjurkan Parti BBQ di situ pd tarikh lain..sempena meraikan kejayaan pasukan kita menjuarai Liga Perdana Futsal PCC baru2 ini..hehehe

Subang Giants dah main Liga Super

hehe..mari kite raikan bersama2.. lol!
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 4:32 pm

SHARK wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:

malu lah pulak! ngada2 r jeck...takkan berani msa posting je? mohla turun bawa suku sakat aok tu..hehehe

Bukan ngader ngader..blom masa nyer tgk arr kalau sukut sakt kawnn kt sini nk joint koi onn jerkk kalau setakat koi ngan family jer tak nok la...oak orang dh kenal satu sama lain kawan ni baru jer bertatih nyer..hehehe

Lah..Jeck..time ni le peluang nak kenal2 dan beramas mesra... kwn pun bawak wife dan anak3 sekali... moh le.. datang jgn tak datang...datang jgn tak datang....

bior betul shark...jgn tersalah kata..binasa wehh!..hehehe
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  RoyKay33 on Tue Dec 15, 2009 4:33 pm

xpe SB..SHARK punye KDN akan memantau keadaan semasa beliau..hehe lol!


Last edited by RoyKay33 on Tue Dec 15, 2009 4:33 pm; edited 1 time in total
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  SHARK on Tue Dec 15, 2009 4:33 pm

Jeck Sparow wrote:
SHARK wrote:

Lah..Jeck..time ni le peluang nak kenal2 dan beramas mesra... kwn pun bawak wife dan anak3 sekali... moh le.. datang jgn tak datang...datang jgn tak datang....[/b]

Kawan memang ader di KL tarikh tu rasanyer tapi tak boleh nak janji pasal kehadiran ke Kemensah tu yerkk aper ppe kawan keep in touch okay taku ader aral yang melintang ..

Aral melintang takpe lagi..masih boleh diluruskan benda yg melintang..tapi kalau melintang pukang...haa..yg tu payah sket aa...

Aok hello hello le ke rodong2 nanti yek.. jgn say Hi Hi Bye Bye pulak yer...

DAN JEMPUTAN INI DIPANJANGKAN JUGA KEPADA SEMUA YEK. Bukan ke Jeck sorang... jom memeriahkan piknik santai nih... jangan le segan dan malu...
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 4:35 pm

RoyKay33 wrote:xpe SB..SHARK punye KDN akan memantau keadaan semasa beliau..hehe lol!

bkn ape..dpn KDN beliau berlagak spt kucing yg malu2..tp di blkg,beliau akn menjadi JERUNG yg buas...ekekek
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 4:36 pm

Insyaallah kawan tak berjanji dan tak nok buat janji biarlah masa dan keaadan yang menentukan kawan dah hello kt rodong rodong sambutan alhamdulillah tapi blom confirm la...
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  RoyKay33 on Tue Dec 15, 2009 4:40 pm

strikerbuncit wrote:
RoyKay33 wrote:xpe SB..SHARK punye KDN akan memantau keadaan semasa beliau..hehe lol!

bkn ape..dpn KDN beliau berlagak spt kucing yg malu2..tp di blkg,beliau akn menjadi JERUNG yg buas...ekekek

jerung yg berlari pastu terjun kedlm Sg. Kemensah sambil bernafas dlm lumpur..hehe
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  MD on Tue Dec 15, 2009 4:41 pm

Jeck Sparow wrote:
SHARK wrote:

Lah..Jeck..time ni le peluang nak kenal2 dan beramas mesra... kwn pun bawak wife dan anak3 sekali... moh le.. datang jgn tak datang...datang jgn tak datang....[/b]

Kawan memang ader di KL tarikh tu rasanyer tapi tak boleh nak janji pasal kehadiran ke Kemensah tu yerkk aper ppe kawan keep in touch okay takut ader aral yang melintang ..

aok gitu la....pastu minggu depan keluar post '' best lah korang pegi piknik....''
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 4:44 pm

MD wrote:
Jeck Sparow wrote:
SHARK wrote:

Lah..Jeck..time ni le peluang nak kenal2 dan beramas mesra... kwn pun bawak wife dan anak3 sekali... moh le.. datang jgn tak datang...datang jgn tak datang....[/b]

Kawan memang ader di KL tarikh tu rasanyer tapi tak boleh nak janji pasal kehadiran ke Kemensah tu yerkk aper ppe kawan keep in touch okay takut ader aral yang melintang ..

aok gitu la....pastu minggu depan keluar post '' best lah korang pegi piknik....''

hah! kan MD dah kuar kata-kata hikmatnya..klu aok tak mau turun sini,nti MD pun merajuk taknk gi Bera lg da..hehehe
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 4:47 pm

MD wrote:
aok gitu la....pastu minggu depan keluar post '' best lah korang pegi piknik....''

Lor yang masaalah problemnyer time tu sekarang ni banyok amat jemputan kenduri kawen nyer lagi satu ongkosnya kurenggglerr lerr cer buat awal bulan lepas gaji insyaallah kawan cuba hadirkan diri huhu ngan suku sakat kawan skali hehe
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  MD on Tue Dec 15, 2009 4:49 pm

strikerbuncit wrote:
MD wrote:
Jeck Sparow wrote:
SHARK wrote:

Lah..Jeck..time ni le peluang nak kenal2 dan beramas mesra... kwn pun bawak wife dan anak3 sekali... moh le.. datang jgn tak datang...datang jgn tak datang....[/b]

Kawan memang ader di KL tarikh tu rasanyer tapi tak boleh nak janji pasal kehadiran ke Kemensah tu yerkk aper ppe kawan keep in touch okay takut ader aral yang melintang ..

aok gitu la....pastu minggu depan keluar post '' best lah korang pegi piknik....''

hah! kan MD dah kuar kata-kata hikmatnya..klu aok tak mau turun sini,nti MD pun merajuk taknk gi Bera lg da..hehehe

siri pertama dulu masa Tour ke Cameron Higlands....jenuh jugak ngempen,YM,email,PM...sib baik takde burung merpati je,kalau tak mau tulih surat suruh burung merpati tu ngantorkan...
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 15, 2009 4:50 pm

emmmm kan bez kalau dapat join same...tapi sepupu koi kawen la tarikh ter...alamatnye xdapat la nak beramas mesra bak kata Bro Shark kite ter tadi...huhuhu
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 4:52 pm

sakur@86 wrote:emmmm kan bez kalau dapat join same...tapi sepupu koi kawen la tarikh ter...alamatnye xdapat la nak beramas mesra bak kata Bro Shark kite ter tadi...huhuhu

tgok tu..sakura pun dah terpengaruh dgn permainan kata oleh saudara Shark kita..hati2 k..hehehe...
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  SHARK on Tue Dec 15, 2009 4:55 pm

RoyKay33 wrote:
strikerbuncit wrote:
RoyKay33 wrote:xpe SB..SHARK punye KDN akan memantau keadaan semasa beliau..hehe lol!

bkn ape..dpn KDN beliau berlagak spt kucing yg malu2..tp di blkg,beliau akn menjadi JERUNG yg buas...ekekek

jerung yg berlari pastu terjun kedlm Sg. Kemensah sambil bernafas dlm lumpur..hehe

Oii..oii...ekeke..
KDN kwn pun baca nih...
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  SHARK on Tue Dec 15, 2009 4:55 pm

sakur@86 wrote:emmmm kan bez kalau dapat join same...tapi sepupu koi kawen la tarikh ter...alamatnye xdapat la nak beramas mesra bak kata Bro Shark kite ter tadi...huhuhu

haaa..kan Sakura kannn??
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 4:55 pm

MD wrote:
siri pertama dulu masa Tour ke Cameron Higlands....jenuh jugak ngempen,YM,email,PM...sib baik takde burung merpati je,kalau tak mau tulih surat suruh burung merpati tu ngantorkan...

Opppsssssss kawan tak brani nak kata aper dah huuhuhuhu
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  SHARK on Tue Dec 15, 2009 4:56 pm

Hasil perbincangan pihak tertentu (enggan dedah identiti), mereka bersetuju utk mengadakan family picnic sempena cuti sekolah bulan ini. Berikut butir XTVT:

Tarikh : 20 Disember 2009
Hari : Ahad
Tempat : KEMENSAH VILLAGE (Belakang Zoo Negara)
Masa : 8.30 pagi hingga penat

Terbuka kepada semua. Tak kira yg dah berkeluarga atau belum. Geng Bujang amat diperlukan (untuk bakar ayam).

Senarai Kehadiran:

1. Cipizs ft Airiel
2. OtaiKutai n Family
3. Deto_8
4. Jasnoraizan n family (kalau tak ada apa2 program lain)
5. koy101 ( insyaallah )
6. along dan ikha
7. Shark & Family
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 15, 2009 4:57 pm

strikerbuncit wrote:
sakur@86 wrote:emmmm kan bez kalau dapat join same...tapi sepupu koi kawen la tarikh ter...alamatnye xdapat la nak beramas mesra bak kata Bro Shark kite ter tadi...huhuhu

tgok tu..sakura pun dah terpengaruh dgn permainan kata oleh saudara Shark kita..hati2 k..hehehe...

SHARK wrote:
sakur@86 wrote:emmmm kan bez kalau dapat join same...tapi sepupu koi kawen la tarikh ter...alamatnye xdapat la nak beramas mesra bak kata Bro Shark kite ter tadi...huhuhu

haaa..kan Sakura kannn??

hmmm betul betul betul...
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 4:58 pm

kwn nak gi tp tgok keadaan dulu..tp mcm bz jgk je..kita srupa lah jeck..hehehehe..jgn marahh... Embarassed Laughing
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 15, 2009 4:59 pm

ok lah...enjoy with u all punye family day kat Warisan Rimba Sg Kemensah ter nnti...jgn lupe koi di sini...nnti ambik gambar bnyok2 pastu upload k..boleh koi kongsi gembira dari jauh jek..huhuhu
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 15, 2009 5:00 pm

strikerbuncit wrote:kwn nak gi tp tgok keadaan dulu..tp mcm bz jgk je..kita srupa lah jeck..hehehehe..jgn marahh... Embarassed Laughing

TAU TAK PER.. HEHEHE
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 15, 2009 5:02 pm

strikerbuncit wrote:kwn nak gi tp tgok keadaan dulu..tp mcm bz jgk je..kita srupa lah jeck..hehehehe..jgn marahh... Embarassed Laughing

cehhhhhhhhhh......
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 15, 2009 5:05 pm

sakur@86 wrote:
strikerbuncit wrote:kwn nak gi tp tgok keadaan dulu..tp mcm bz jgk je..kita srupa lah jeck..hehehehe..jgn marahh... Embarassed Laughing

cehhhhhhhhhh......

aiks..melawan boss nmpak?
aok tak tau bos bz sket sbb byk Single Mission mgu ni..
dan juga tak nak susahkan rangers pink dan kuning..
maklumlah aokme dah bersuami..
hehehehe
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  MD on Tue Dec 15, 2009 5:07 pm

sakur@86 wrote:ok lah...enjoy with u all punye family day kat Warisan Rimba Sg Kemensah ter nnti...jgn lupe koi di sini...nnti ambik gambar bnyok2 pastu upload k..boleh koi kongsi gembira dari jauh jek..huhuhu

kome ni malaih dah begambor...cuma menunggu gambor gambor dari Bera je skang ni...
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: PCC PICNIC|Warisan Rimba, Sg. Kemensah|20 Disember 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum