Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Segitiga Jengka

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  zulkbo on Thu Jan 14, 2010 10:16 am

4biru90 wrote:adik dia selalu kontek koi..bln 12 hari tu ada gi opis dia kat seri gombak...kalau aok nok np kontek dia ,koi bulih beri..no opis

ok bro..
good cheers
cer aok PM koi no opis tu sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  lepat_ubi on Tue Jan 19, 2010 8:59 am

rindu arr kat jengka....rindu nok balik umah....
Sad Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad
Sad Sad
Sad

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  Deto_8 on Tue Jan 19, 2010 9:01 am

lepat_ubi wrote:rindu arr kat jengka....rindu nok balik umah....
Sad Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad
Sad Sad
Sad

tak reti nak nolong Sad

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  lepat_ubi on Tue Jan 19, 2010 9:02 am

Deto_8 wrote:
lepat_ubi wrote:rindu arr kat jengka....rindu nok balik umah....
Sad Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad
Sad Sad
Sad

tak reti nak nolong Sad


raye cine ni koi pastikan boleh balik.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  Deto_8 on Tue Jan 19, 2010 9:05 am

lepat_ubi wrote:

raye cine ni koi pastikan boleh balik.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

c u there... I love you

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  lepat_ubi on Tue Jan 19, 2010 9:07 am

Deto_8 wrote:
lepat_ubi wrote:

raye cine ni koi pastikan boleh balik.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

c u there... I love you

dont forget to provide me a box of limau!!

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  ozzy on Tue Jan 19, 2010 9:42 am

Deto_8 wrote:rasanya dulu Najib yang umumkan pendapatan minima RM1500 sebulan ni....

kawan search dulu mana yang patut, nanti kawan kabor

Dengar kabo peneroka dah dapat bonus..tapi amount berlainan..erkk goner gitu..tolak hutang mende ??

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  Deto_8 on Tue Jan 19, 2010 10:26 am

ozzy wrote:
Deto_8 wrote:rasanya dulu Najib yang umumkan pendapatan minima RM1500 sebulan ni....

kawan search dulu mana yang patut, nanti kawan kabor

Dengar kabo peneroka dah dapat bonus..tapi amount berlainan..erkk goner gitu..tolak hutang mende ??

kawan dok tahu... Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 10:28 am

bonus to berlainan mcm mana tu ozzy?
rasanya yang serah felda sema dapat sama jer kut Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  ozzy on Tue Jan 19, 2010 10:31 am

zulkbo wrote:bonus to berlainan mcm mana tu ozzy?
rasanya yang serah felda sema dapat sama jer kut Cool

adik kwn beritau katanya ada yg dapat 1k lebih ada yg 6 rat ..maksudnya jumlah x sama satu sama lain..koi x tanya pulok mak koi dpt brapa..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  Deto_8 on Tue Jan 19, 2010 10:33 am

ozzy wrote:
zulkbo wrote:bonus to berlainan mcm mana tu ozzy?
rasanya yang serah felda sema dapat sama jer kut Cool

adik kwn beritau katanya ada yg dapat 1k lebih ada yg 6 rat ..maksudnya jumlah x sama satu sama lain..koi x tanya pulok mak koi dpt brapa..

bergantung kepada jumlah hasil kot...banyak hantar ke FELDA, lebih banyak dapat bonus kot

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 10:33 am

ozzy wrote:
zulkbo wrote:bonus to berlainan mcm mana tu ozzy?
rasanya yang serah felda sema dapat sama jer kut Cool

adik kwn beritau katanya ada yg dapat 1k lebih ada yg 6 rat ..maksudnya jumlah x sama satu sama lain..koi x tanya pulok mak koi dpt brapa..

orang tua koi dapat RM1200
katanya sama belaka..koi ingat
hat dapt kurang tu mungkin baru
serah felda..selama ni buat sendirik..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  rudini77 on Tue Jan 26, 2010 2:44 pm

lepat_ubi wrote:rindu arr kat jengka....rindu nok balik umah....
Sad Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad
Sad Sad
Sad

Kawan bosan pulak duk kat Jengka ni, ye lah orang asal dari daerah lain. Harap kahwin dgn org Jengka, kena la duduk Jengka. Hilang identiti Pahang kawan bila duk kat Jengka, ye lah, mertua asal orang Utara nak ikut cara diaorang je.. Tak boleh kawan gitu.. Pahang tetap Pahang... Bila jumpa member Pahang baru la senang hati sikit..

rudini77

Posts : 26
Points : 26
Join date : 08/01/2010
Age : 39
Location : Bandar Jengka

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  rudini77 on Tue Jan 26, 2010 2:48 pm

Deto_8 wrote:
ozzy wrote:
Deto_8 wrote:rasanya dulu Najib yang umumkan pendapatan minima RM1500 sebulan ni....

kawan search dulu mana yang patut, nanti kawan kabor

Dengar kabo peneroka dah dapat bonus..tapi amount berlainan..erkk goner gitu..tolak hutang mende ??

kawan dok tahu... Very Happy

Mak mertua kawan dapat lg RM1500 tu, ada la tolak duit pengurusan dan khairat RM50, jadi la RM1450. Cukup la utk dia sorang & tanggung 2 org adik ipar kawan, pak mertua kawan meninggal dah..

rudini77

Posts : 26
Points : 26
Join date : 08/01/2010
Age : 39
Location : Bandar Jengka

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  lepat_ubi on Mon May 31, 2010 10:43 pm

aduh....lmbt nye nak tgu 10 jun...... xsabo nak balik jengke.... Sad Sad Sad Sad

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Segitiga Jengka

Post  Sponsored content Today at 5:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum