Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  sakur@86 on Wed Dec 16, 2009 4:31 pm

strikerbuncit wrote:
faris wrote:
strikerbuncit wrote:
faris wrote:ko tngok man ramai yg support aku tau...jgn jelous la ek...huhuhu..ckp je la man ko nak join skli ngn aku mndi susu..hehehejgn malu2..

oklah..aku mengaku la ni..
jom faris,kita cari spa mggu ni..layan mandi susu besh jgk..
ble dapat badan gebu nti..woW!!...hehee...
Embarassed Embarassed Razz

haaa cmtu la...ko ade port baik ke nak mndi spa...????tetapkan tarikh dan masa...huhuhu

jap la...aku nak cari 10 ekor lembu dulu..besh woo mandi terus dari 'paip' nya...wakaka

pe susah confirmkan jek ngn pengurus First Dairy Farm 2 bila lagi dorang nak buang susu2 dirang ter..korang stanby la awal2 ngn peralatan mandian korang sekali..haaaa kan senang....huhuhuhu
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 31
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  strikerbuncit on Wed Dec 16, 2009 4:32 pm

Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:

ahh..tak payah...dia dah ada sendiri pnya..nti aku sambung mandi kt rmh dgn dia...muahahaha... elephant drunken

amboiiiiiiiiiii.....tang maner yang gate amat tu...

alaa...jeck ni...baru kitaorg nk bersuka ria kat sini...ekekek...
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  faris on Wed Dec 16, 2009 4:33 pm

ahh..tak payah...dia dah ada sendiri pnya..nti aku sambung mandi kt rmh dgn dia...muahahaha... elephant drunken[/quote]

man aku nak join skli la...bleh x??? Laughing Laughing Laughing
avatar
faris

Posts : 44
Points : 51
Join date : 20/11/2009
Age : 30
Location : damansara damai

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  zulkbo on Wed Dec 16, 2009 4:33 pm

mandi susu boleh memutih kan kulit
tak payoh dah..koi dah puteh gebu doh
he he he Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  Jeck Sparow on Wed Dec 16, 2009 4:36 pm

strikerbuncit wrote:

alaa...jeck ni...baru kitaorg nk bersuka ria kat sini...ekekek...

tak der tak der sensor....tuhhh Laughing Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  sakur@86 on Wed Dec 16, 2009 4:38 pm

strikerbuncit wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:

ahh..tak payah...dia dah ada sendiri pnya..nti aku sambung mandi kt rmh dgn dia...muahahaha... elephant drunken

amboiiiiiiiiiii.....tang maner yang gate amat tu...

alaa...jeck ni...baru kitaorg nk bersuka ria kat sini...ekekek...


mulihhhhh....but after 23/01/2010 ok ....
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 31
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  sakur@86 on Wed Dec 16, 2009 4:40 pm

faris wrote:ahh..tak payah...dia dah ada sendiri pnya..nti aku sambung mandi kt rmh dgn dia...muahahaha... elephant drunken

man aku nak join skli la...bleh x??? Laughing Laughing Laughing[/quote]

hai faris oak pun dah terpengaruh ng Bro SB ni k??????
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 31
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  strikerbuncit on Wed Dec 16, 2009 4:42 pm

faris wrote:man aku nak join skli la...bleh x??? Laughing Laughing Laughing

Ape??? ko nak kena rembat? kail ko panjang sejengkal jgn lautan dalam hendak di duga...baik ko kawen cpat jgk..ape susah,Bank Rakyat ada..hahahaha....
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  faris on Wed Dec 16, 2009 4:43 pm

sakur@86 wrote:
faris wrote:ahh..tak payah...dia dah ada sendiri pnya..nti aku sambung mandi kt rmh dgn dia...muahahaha... elephant drunken

man aku nak join skli la...bleh x??? Laughing Laughing Laughing

hai faris oak pun dah terpengaruh ng Bro SB ni k?????? [/quote]

bgus2 Laughing Laughing Laughing
avatar
faris

Posts : 44
Points : 51
Join date : 20/11/2009
Age : 30
Location : damansara damai

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  sakur@86 on Wed Dec 16, 2009 4:44 pm

faris wrote:
sakur@86 wrote:
faris wrote:ahh..tak payah...dia dah ada sendiri pnya..nti aku sambung mandi kt rmh dgn dia...muahahaha... elephant drunken

man aku nak join skli la...bleh x??? Laughing Laughing Laughing

hai faris oak pun dah terpengaruh ng Bro SB ni k??????

bgus2 Laughing Laughing Laughing[/quote]

mana pulak bagusnye kalau dah ge2.....
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 31
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  faris on Wed Dec 16, 2009 4:48 pm

strikerbuncit wrote:
faris wrote:man aku nak join skli la...bleh x??? Laughing Laughing Laughing

Ape??? ko nak kena rembat? kail ko panjang sejengkal jgn lautan dalam hendak di duga...baik ko kawen cpat jgk..ape susah,Bank Rakyat ada..hahahaha....

walaupon kail aku pnjg sejengkal tapi aku pndai memncing kat laut dlm man..hehehe..kwen cept???emmmm aku nak tngok ko kawen dlu la..nak ambik tips dari ko dlu..mn la tau ade tips2 yg berguna nnti untuk aku..hehehe..msalah nye man aku dah tebok kat public bank..x kan nak over lap man:?: Question Question
avatar
faris

Posts : 44
Points : 51
Join date : 20/11/2009
Age : 30
Location : damansara damai

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  strikerbuncit on Wed Dec 16, 2009 4:52 pm

faris wrote:
strikerbuncit wrote:
faris wrote:man aku nak join skli la...bleh x??? Laughing Laughing Laughing

Ape??? ko nak kena rembat? kail ko panjang sejengkal jgn lautan dalam hendak di duga...baik ko kawen cpat jgk..ape susah,Bank Rakyat ada..hahahaha....

walaupon kail aku pnjg sejengkal tapi aku pndai memncing kat laut dlm man..hehehe..kwen cept???emmmm aku nak tngok ko kawen dlu la..nak ambik tips dari ko dlu..mn la tau ade tips2 yg berguna nnti untuk aku..hehehe..msalah nye man aku dah tebok kat public bank..x kan nak over lap man:?: Question Question

ko jgn..lautan dalam sukar diduga..kecundang ko nanti..huhu..
nak tips dari aku ye? ala..ko baca je buku "permata yg hilang"..lengkap daa..
bkn ape,takut ko terpraktik sblm waktunya...

Masalah duit? Along ada maa...kami bole tolong punya..takda itu bunga..cuma ada daun saja..hehehe
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  faris on Wed Dec 16, 2009 4:56 pm

strikerbuncit wrote:
faris wrote:
strikerbuncit wrote:
faris wrote:man aku nak join skli la...bleh x??? Laughing Laughing Laughing

Ape??? ko nak kena rembat? kail ko panjang sejengkal jgn lautan dalam hendak di duga...baik ko kawen cpat jgk..ape susah,Bank Rakyat ada..hahahaha....

walaupon kail aku pnjg sejengkal tapi aku pndai memncing kat laut dlm man..hehehe..kwen cept???emmmm aku nak tngok ko kawen dlu la..nak ambik tips dari ko dlu..mn la tau ade tips2 yg berguna nnti untuk aku..hehehe..msalah nye man aku dah tebok kat public bank..x kan nak over lap man:?: Question Question

ko jgn..lautan dalam sukar diduga..kecundang ko nanti..huhu..
nak tips dari aku ye? ala..ko baca je buku "permata yg hilang"..lengkap daa..
bkn ape,takut ko terpraktik sblm waktunya...

Masalah duit? Along ada maa...kami bole tolong punya..takda itu bunga..cuma ada daun saja..hehehe

bg la kat aku buku tu..hehe nak gak baca..wei kite ni dah lari topik..masalah susu pergi ke gerbang perkahwinan dah ni...bahaya bahaya...jgn di teruskan.. Laughing Laughing
avatar
faris

Posts : 44
Points : 51
Join date : 20/11/2009
Age : 30
Location : damansara damai

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  strikerbuncit on Wed Dec 16, 2009 5:02 pm

faris wrote:bg la kat aku buku tu..hehe nak gak baca..wei kite ni dah lari topik..masalah susu pergi ke gerbang perkahwinan dah ni...bahaya bahaya...jgn di teruskan.. Laughing Laughing

okeh..okeh..aku dah insaf da..maaf ya admin..TERlebih idea plk kwn ptg ni..faris,ko dah minum susu lum hari ni? jwb..jwb..jgn lari topik tau...
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Rompin :: Buang susu segar ke dalam parit

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum