Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Lelaki paling hangat 2009

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Lelaki paling hangat 2009

Post  zulkbo on Sat Dec 19, 2009 1:46 am


Oleh Fairuz Zaidan:http://www.bharian.com.my

Code:
1. Robert Pattinson - pelakon

Ramai menganggap kejayaan filem The Twilight Saga : New Moon banyak dibantu pelakon kacak, Robert Pattinson yang memegang watak sebagai pontianak. Bagai pontianak paling kacak, begitulah impak yang ditonjolkan bintang berusia 23 tahun ini. Gaya rambut dan tubuh idaman, Pattinson yang meminati muzik menepati terjemahan lelaki abad ini.

2. Faizal Tahir - penyanyi

Di sebalik kejayaan serta kontroversi yang mengiringi populariti Faizal Tahir, tidak dapat disangkal pemilik lagu Mahakarya Cinta ini sering tampil dengan gaya baru.

Tidak saja sinonim dengan kemeja-T simbol ‘S’ di balik kemeja, jejaka berbakat besar ini gemar mencipta kejutan fesyen di majlis anugerah. Inilah resipi kejayaan Faizal!

3. Aaron Aziz - pelakon, model

Status suami orang bukan alasan buat Aaron Aziz mencipta kemasyhuran dalam dunia perfileman dan drama tempatan. Buktinya, jejaka kelahiran Singapura ini mencipta fenomena tersendiri hingga dikenali sebagai hero baru. Berbekalkan wajah kacak, tubuh badan tegap, pemilihan gaya Aaron turut mencetus perhatian hingga disunting sebagai duta produk kecantikan.

4. Cristiano Ronaldo - bintang bola sepak

Andai sensasi tenis Russia, Maria Sharapova mendapat jolokan ratu fesyen sukan, tidak kurang hebat fenomena yang dicetuskan penyerang sensasi Real Madrid, Christiano Ronaldo. Tidak cukup dengan gaya rambut terpacak, kening yang dibentuk cantik serta bersubang berlian, Ronaldo gemar menggayakan label mewah seperti Louis Vuitton (LV) dan Gucci.

5. Nicholas Saputra - pelakon, hos Channel V

Seperti impak watak Rangga dalam filem Ada Apa Dengan Cinta, pelakon terkenal Indonesia, Nicholas Saputra cukup disenangi peminat filem tempatan. Pernah muncul dalam klip video Debaran Cinta, Datuk Siti Nurhaliza, Nicholas terus mencipta pengaruh di luar Indonesia. Aura gaya serta wajah kacak memberi kelebihan buat jejaka hangat ini!

6. Tom Ford - pereka fesyen

Mula mengukir nama sebagai pereka bagi label fesyen YSL, Fendi dan Prada, pengaruh rekaan yang dibawakan Tom Ford mencuri tumpuan pengkritik dan penggemar fesyen dunia. Impak fesyen yang ditampilkan pada setiap musim seakan lari daripada terma klise hingga beliau tampil dengan rekaan sendiri. Seperti aura fesyen yang dibawanya, Ford tidak pernah gagal dalam bergaya.

7. SM Nasaruddin SM Nasimuddin - Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan, Kumpulan Syarikat Naza

Kelibat tokoh korporat yang berusia 30 tahun ini sentiasa mencuri tumpuan ramai. Bukan beliau saja, malah semua anak lelaki Allahyarham Tan Sri SM Nasimuddin memberi pengaruh tersendiri dalam dunia korporat. Pemilihan sut hingga ke fesyen kasual SM Nasaruddin pantas mencuri perhatian di mana saja.


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  zulkbo on Sat Dec 19, 2009 1:47 am

he he..nak kena buat gak
lelaki paling hangat di PCC
cheers sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  koy101 on Sat Dec 19, 2009 7:46 am

zulkbo wrote:he he..nak kena buat gak
lelaki paling hangat di PCC
cheers sunny

hehehe... kalu gitu, aku mencalonkan...

1. Deto_8 (hehehehe...... kena la puji lelebih sikit )
pengasas PCC yg kini menjadi forum pilihan. Memberikan alternatif kepada org pahang ( khasnyer ) dan bukan org pahang ( amnyer ) utk mendapatkan berita terkini negeri pahang, walau di mana berada, mem-perbanyakkan kenalan dan merapatkan lg hok dah kenai..... Dan kekadang menjadi talian jejak kasih.... hehehe.....

2. Yassin
Forumer hok penuh ngan idea... Sentiasa ada topik yg diutarakan. Citer-citer lawak yg boleh wat perut pecah. Pengamal dan pengagung base Pahang. hehehe...

3. Zulkbo
forumer yg menjadi wakil tetap kat PCC.... sokmo ader.... hehehe....
Forumer aktif dlm sumer tread bahkan penyumbang utama Berita Bergambor pasai Pahang...... hehehe....

cheers cheers cheers

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Yassin on Sat Dec 19, 2009 8:53 am

Aok pun tak kurang hebatnya Koy penuh idea terkini..bersahaja dan cepat mesra dan hebat diantara yang terhebat di PCC ini............. Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  apens7 on Sat Dec 19, 2009 10:03 am

jebat - jantan yg penuh misteri. ic 06 tapi mengaku lahir di milan... hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  koy101 on Sat Dec 19, 2009 12:57 pm

Yassin wrote:Aok pun tak kurang hebatnya Koy penuh idea terkini..bersahaja dan cepat mesra dan hebat diantara yang terhebat di PCC ini............. Very Happy
huh!!! mana ader.... aku setan..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
errr.... tu sebab g memana... mak aboh ngikut.... takut aku menjahanamkan anak dara org.... hhehehehehe....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  zulkbo on Sat Dec 19, 2009 5:01 pm

koy101 wrote:
Yassin wrote:Aok pun tak kurang hebatnya Koy penuh idea terkini..bersahaja dan cepat mesra dan hebat diantara yang terhebat di PCC ini............. Very Happy
huh!!! mana ader.... aku setan..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
errr.... tu sebab g memana... mak aboh ngikut.... takut aku menjahanamkan anak dara org.... hhehehehehe....

yang setan tu lah
dalam ilmunyer..
tak gitu yassin?
he he

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  koy101 on Sat Dec 19, 2009 5:34 pm

zulkbo wrote:
koy101 wrote:
Yassin wrote:Aok pun tak kurang hebatnya Koy penuh idea terkini..bersahaja dan cepat mesra dan hebat diantara yang terhebat di PCC ini............. Very Happy
huh!!! mana ader.... aku setan..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
errr.... tu sebab g memana... mak aboh ngikut.... takut aku menjahanamkan anak dara org.... hhehehehehe....

yang setan tu lah
dalam ilmunyer..
tak gitu yassin?
he he
hahaha....... dalammmm..... mmg dalammmmm....
sekali masuk kena bakor.... xkuar-kuar dah... hehehe.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
semalam duk sebelah tok pawang yassin kita pun... rasa cam terbakor jer badan ni hah...... hehehehe..... cherry cherry cherry

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Yassin on Sat Dec 19, 2009 6:24 pm

koy101 wrote:
zulkbo wrote:
koy101 wrote:
Yassin wrote:Aok pun tak kurang hebatnya Koy penuh idea terkini..bersahaja dan cepat mesra dan hebat diantara yang terhebat di PCC ini............. Very Happy
huh!!! mana ader.... aku setan..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
errr.... tu sebab g memana... mak aboh ngikut.... takut aku menjahanamkan anak dara org.... hhehehehehe....

yang setan tu lah
dalam ilmunyer..
tak gitu yassin?
he he
hahaha....... dalammmm..... mmg dalammmmm....
sekali masuk kena bakor.... xkuar-kuar dah... hehehe.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
semalam duk sebelah tok pawang yassin kita pun... rasa cam terbakor jer badan ni hah...... hehehehe..... cherry cherry cherry

Kawan byk berselawat semalam...hehehehe....... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  lepat_ubi on Sat Dec 19, 2009 9:22 pm

zulkbo wrote:he he..nak kena buat gak
lelaki paling hangat di PCC
cheers sunny

hangat di pasaran....hehehehhe...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  zulkbo on Sun Dec 20, 2009 6:58 pm

lepat_ubi wrote:
zulkbo wrote:he he..nak kena buat gak
lelaki paling hangat di PCC
cheers sunny

hangat di pasaran....hehehehhe...

berapa rega koi kat merkit gamoknyer yek?
he he..moh make nasik dage weh??
Evil or Very Mad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Yassin on Sun Dec 20, 2009 7:09 pm

lepat_ubi wrote:
zulkbo wrote:he he..nak kena buat gak
lelaki paling hangat di PCC
cheers sunny

hangat di pasaran....hehehehhe...

Kena uat gak pompuan hangat di PCC Laughing

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  cikacung on Sun Dec 20, 2009 9:36 pm

[quote="Yassin"][quote="lepat_ubi"]
zulkbo wrote:he he..nak kena buat gak
lelaki paling hangat di PCC
cheers sunny



Vote for YASSIN!

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  zulkbo on Sun Dec 20, 2009 11:03 pm

cikacung wrote:
Vote for YASSIN!

satu vote dari koi gak

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  strikerbuncit on Mon Dec 21, 2009 10:20 am

My vote is for:

LELAKI TERHANGIT 2009: Zulkbo
WANITA TERHANGIT 2009: Jeck Sparrow


Maaf,hadiah tidak disediakan..hehe

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  zulkbo on Mon Dec 21, 2009 10:33 am

strikerbuncit wrote:My vote is for:

LELAKI TERHANGIT 2009: Zulkbo
WANITA TERHANGIT 2009: Jeck Sparrow


Maaf,hadiah tidak disediakan..hehe

nape pasangkan koi ngan jeck ni
sakura ke ok gak..hu hu Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  jasnoraizan on Mon Dec 21, 2009 10:39 am

zulkbo wrote:
strikerbuncit wrote:My vote is for:

LELAKI TERHANGIT 2009: Zulkbo
WANITA TERHANGIT 2009: Jeck Sparrow


Maaf,hadiah tidak disediakan..hehe

nape pasangkan koi ngan jeck ni
sakura ke ok gak..hu hu

dah dapat title hangit...pandai2 lak nok memilih pasangan.....hi..hi..hi...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Jeck Sparow on Mon Dec 21, 2009 10:41 am

strikerbuncit wrote:My vote is for:

LELAKI TERHANGIT 2009: Zulkbo
WANITA TERHANGIT 2009: Jeck Sparrow


Maaf,hadiah tidak disediakan..hehe

Tak pasal jer oak ni SB pandai ngat nak pasang pasangkan ni..hehe Laughing Laughing

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  jasnoraizan on Mon Dec 21, 2009 10:52 am

Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:My vote is for:

LELAKI TERHANGIT 2009: Zulkbo
WANITA TERHANGIT 2009: Jeck Sparrow


Maaf,hadiah tidak disediakan..hehe

Tak pasal jer oak ni SB pandai ngat nak pasang pasangkan ni..hehe

kalau jeck...hangit pun hangit lah...kwn sukeee...hi..hi...hi...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  strikerbuncit on Mon Dec 21, 2009 10:56 am

zulkbo wrote:
strikerbuncit wrote:My vote is for:

LELAKI TERHANGIT 2009: Zulkbo
WANITA TERHANGIT 2009: Jeck Sparrow


Maaf,hadiah tidak disediakan..hehe

nape pasangkan koi ngan jeck ni
sakura ke ok gak..hu hu Razz

wah..demand nmpk?
oklah jeck tu..buat keje bagus..cakap bagus..servis bgus...ops!!
Embarassed Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Jeck Sparow on Mon Dec 21, 2009 10:58 am

jasnoraizan wrote:
kalau jeck...hangit pun hangit lah...kwn sukeee...hi..hi...hi...

Huhuhuhuhuh besar makna ni,, Basketball Basketball

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  jasnoraizan on Mon Dec 21, 2009 11:00 am

[quote="strikerbuncit"]
zulkbo wrote:
strikerbuncit wrote:My vote is for:

LELAKI TERHANGIT 2009: Zulkbo
WANITA TERHANGIT 2009: Jeck Sparrow


Maaf,hadiah tidak disediakan..hehe

nape pasangkan koi ngan jeck ni
sakura ke ok gak..hu hu

wah..demand nmpk?
oklah jeck tu..buat keje bagus..cakap bagus..servis bgus...ops!!

hok ni lah yg buat kwn sukee tehh.jeck...?

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  strikerbuncit on Mon Dec 21, 2009 11:04 am

jasnoraizan wrote:hok ni lah yg buat kwn sukee tehh.jeck...?

suka sbrg suka jas..jgn suka lebih2..bahaya wehh..

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  jasnoraizan on Mon Dec 21, 2009 11:06 am

strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:hok ni lah yg buat kwn sukee tehh.jeck...?

suka sbrg suka jas..jgn suka lebih2..bahaya wehh..

KALAU SUKA SAMA SUKA LG BAGUIH...HI..HI.HI... (i likeeeeed...)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  sakur@86 on Mon Dec 21, 2009 11:08 am

zulkbo wrote:
strikerbuncit wrote:My vote is for:

LELAKI TERHANGIT 2009: Zulkbo
WANITA TERHANGIT 2009: Jeck Sparrow


Maaf,hadiah tidak disediakan..hehe

nape pasangkan koi ngan jeck ni
sakura ke ok gak..hu hu Razz

koi xnaklah hangit......hangat la syokkkk.....kakakkakakaka.....

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Sponsored content Today at 10:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum