Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Lelaki paling hangat 2009

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 22, 2009 12:04 pm

skang koi plak nak calonkan wanita terhangat di PCC ni...

Jeck Sparrow - yang xpernah2 kering idea untuk bukak thread baru walaupun bermacam dugaan melanda...

Labu Sayong - yang sporting lagi comey

Lepat Ubi - yang giler-giler tapi cool cam S*****...hehehe

Zila - letak kat simpang mane2 pun die boleh jalan...

Qaisara - hak ni cam biskut jap ade jap xdek...

Calon yang mendapat undian tertinggi akan dikira sebagai yang terhangat...undian terbuka kepada semua warganegara Malaysia...undian bemula sekarang..tarikh tutup akan diumumkan kemudian...
undi anda tanggungjawab anda!

Untuk Mengundi :

undi cam bese jek kami xwat grand2 pun....


Last edited by sakur@86 on Tue Dec 22, 2009 12:09 pm; edited 1 time in total
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 22, 2009 12:06 pm

sakur@86 wrote:skang koi plak nak calonkan wanita terhangat di PCC ni...

Jeck Sparrow - yang xpernah2 kering idea untuk bukak thread baru walaupun bermacam dugaan melanda...

Labu Sayong - yang sporting lagi comey

Lepat Ubi - yang giler-giler tapi cool cam S*****...hehehe

Zila - letak kat simpang mane2 pun die boleh jalan...

Qaisara - hak ni cam biskut jap ade jap xdek...

Sakur@ - gadis yang dah bergelar wanita yang penuh ngan idea yang tak kering gusinyerr

Calon yang mendapat undian tertinggi akan dikira sebagai yang terhangat...undian terbuka kepada semua warganegara Malaysia...undian bemula sekarang..tarikh tutup akan diumumkan kemudian...
undi anda tanggungjawab anda!
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 22, 2009 12:08 pm

sakur@86 wrote:skang koi plak nak calonkan wanita terhangat di PCC ni...

Jeck Sparrow - yang xpernah2 kering idea untuk bukak thread baru walaupun bermacam dugaan melanda...

Labu Sayong - yang sporting lagi comey

Lepat Ubi - yang giler-giler tapi cool cam SAKURA(nak promote diri tp malu)...hehehe

Zila - letak kat simpang mane2 pun die boleh jalan...

Qaisara - hak ni cam biskut jap ade jap xdek...

Calon yang mendapat undian tertinggi akan dikira sebagai yang terhangat...undian terbuka kepada semua warganegara Malaysia...undian bemula sekarang..tarikh tutup akan diumumkan kemudian...
undi anda tanggungjawab anda!

ni sume dah jd bini org..tak hangat lg da..hangit je lebih..hahaha...
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 22, 2009 12:13 pm

strikerbuncit wrote:
sakur@86 wrote:skang koi plak nak calonkan wanita terhangat di PCC ni...

Jeck Sparrow - yang xpernah2 kering idea untuk bukak thread baru walaupun bermacam dugaan melanda...

Labu Sayong - yang sporting lagi comey

Lepat Ubi - yang giler-giler tapi cool cam SAKURA(nak promote diri tp malu)
(ishhh oak ni kalau tau diam-diam jek sudah la...)hehehe

Zila - letak kat simpang mane2 pun die boleh jalan...

Qaisara - hak ni cam biskut jap ade jap xdek...

Calon yang mendapat undian tertinggi akan dikira sebagai yang terhangat...undian terbuka kepada semua warganegara Malaysia...undian bemula sekarang..tarikh tutup akan diumumkan kemudian...
undi anda tanggungjawab anda!

ni sume dah jd bini org..tak hangat lg da..hangit je lebih..hahaha...

sebab kami ni dah jadi bini orang la kami lagi hangat....hehehe
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  koy101 on Tue Dec 22, 2009 1:39 pm

Hmmmm..... jap... jap....
ni nak kena nyanyi dolu nih....

yang mana satu...
idaman kalbu...

Laughing Laughing Razz
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 22, 2009 2:14 pm

Huhuhu...HANGAT HANGAT...hehe cm finalist juara Lagu la plak Laughing Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Yassin on Tue Dec 22, 2009 3:03 pm

Mekala dah ada lelaki terhangat di PCC mesti kena ada Pompuan terhangat juge kat PCC dan mekala ada lebih meriohnya ada pulak Pasangan paling HANGAT di PCC huhuhu...
Kawan calon kan hok lelakinya KOY .....
Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  ozzy on Tue Dec 22, 2009 3:07 pm

Yassin wrote:Mekala dah ada lelaki terhangat di PCC mesti kena ada Pompuan terhangat juge kat PCC dan mekala ada lebih meriohnya ada pulak Pasangan paling HANGAT di PCC huhuhu...
Kawan calon kan hok lelakinya KOY .....
Razz

keh followww aok juge..wakakakaka
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Deto_8 on Tue Dec 22, 2009 3:08 pm

Yassin wrote:Mekala dah ada lelaki terhangat di PCC mesti kena ada Pompuan terhangat juge kat PCC dan mekala ada lebih meriohnya ada pulak Pasangan paling HANGAT di PCC huhuhu...
Kawan calon kan hok lelakinya KOY .....
Razz

kawan dah bukak topik undian lelaki terhangat PCC 2009....untuk wanita malam kang kawan bukak

sila klik ni http://www.pahangcommunity.com/perkembangan-terkini-komuniti-f4/undian-lelaki-terhangat-pcc-2009-t950.htm#31101


Last edited by Deto_8 on Tue Dec 22, 2009 3:09 pm; edited 1 time in total

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Yassin on Tue Dec 22, 2009 3:09 pm

ozzy wrote:
Yassin wrote:Mekala dah ada lelaki terhangat di PCC mesti kena ada Pompuan terhangat juge kat PCC dan mekala ada lebih meriohnya ada pulak Pasangan paling HANGAT di PCC huhuhu...
Kawan calon kan hok lelakinya KOY .....
Razz

keh followww aok juge..wakakakaka

pozi pompuan nyer agok2 aok sape ? hehehehe
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Yassin on Tue Dec 22, 2009 3:10 pm

Deto_8 wrote:
Yassin wrote:Mekala dah ada lelaki terhangat di PCC mesti kena ada Pompuan terhangat juge kat PCC dan mekala ada lebih meriohnya ada pulak Pasangan paling HANGAT di PCC huhuhu...
Kawan calon kan hok lelakinya KOY .....
Razz

kawan dah bukak topik undian lelaki terhangat PCC 2009....untuk wanita malam kang kawan bukak

sila klik ni http://www.pahangcommunity.com/perkembangan-terkini-komuniti-f4/undian-lelaki-terhangat-pcc-2009-t950.htm#31101

sorry kawan terlepas pandang tadi.. Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  ozzy on Tue Dec 22, 2009 3:12 pm

Yassin wrote:
ozzy wrote:
Yassin wrote:Mekala dah ada lelaki terhangat di PCC mesti kena ada Pompuan terhangat juge kat PCC dan mekala ada lebih meriohnya ada pulak Pasangan paling HANGAT di PCC huhuhu...
Kawan calon kan hok lelakinya KOY .....
Razz

keh followww aok juge..wakakakaka

pozi pompuan nyer agok2 aok sape ? hehehehe

serba saloh juge pasal jeck dgn sakura sama2 hangat..maka pasal cik_N tak hangat lagi keh pilih dia lah..kasi hangattttttttt...
jeck & sakura leh masuk kategori hangit la pulok..ekekeeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Yassin on Tue Dec 22, 2009 3:17 pm

ozzy wrote:

serba saloh juge pasal jeck dgn sakura sama2 hangat..maka pasal cik_N tak hangat lagi keh pilih dia lah..kasi hangattttttttt...
jeck & sakura leh masuk kategori hangit la pulok..ekekeeke

Bila sebut pasangan tu kena laa hok bujang pozi...jeck ngan sakura dah ada ghu dia rasanya hehehehe.. Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 22, 2009 3:38 pm

Yassin wrote:
ozzy wrote:

serba saloh juge pasal jeck dgn sakura sama2 hangat..maka pasal cik_N tak hangat lagi keh pilih dia lah..kasi hangattttttttt...
jeck & sakura leh masuk kategori hangit la pulok..ekekeeke

Bila sebut pasangan tu kena laa hok bujang pozi...jeck ngan sakura dah ada ghu dia rasanya hehehehe.. Razz

eh eh...kami nak jgk merase jadi yang terhangat... dapat jadi finalist pun ok lah...kami xkisah nak ghukan ngn sape2 pun...sbb dalam PCC ni kami xdek pasangan lagi...huhuhu...( biroh kejap)
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 22, 2009 3:40 pm

huhuhuhuhuhu....ayat ayat biroh dah kluor..muahahahahaha Embarassed Embarassed
Tumpang semangkuk boleh...hehehe
Twisted Evil Twisted Evil
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Yassin on Tue Dec 22, 2009 3:43 pm

sakur@86 wrote:

eh eh...kami nak jgk merase jadi yang terhangat... dapat jadi finalist pun ok lah...kami xkisah nak ghukan ngn sape2 pun...sbb dalam PCC ni kami xdek pasangan lagi...huhuhu...( biroh kejap)


Berasa laa juge...nok biroh sama hahahahahahaha........... Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  ozzy on Tue Dec 22, 2009 3:46 pm

Yassin wrote:
sakur@86 wrote:

eh eh...kami nak jgk merase jadi yang terhangat... dapat jadi finalist pun ok lah...kami xkisah nak ghukan ngn sape2 pun...sbb dalam PCC ni kami xdek pasangan lagi...huhuhu...( biroh kejap)


Berasa laa juge...nok biroh sama hahahahahahaha........... Razz

ahhhh...baler mekala keluor ayat biroh nih..koi teringat ke no 14 la pulok...ekekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 22, 2009 3:47 pm

Jeck Sparow wrote:huhuhuhuhuhu....ayat ayat biroh dah kluor..muahahahahaha Embarassed Embarassed
Tumpang semangkuk boleh...hehehe
Twisted Evil Twisted Evil

mulihhhhhhh sangatttttt....sebesen koi bagi k.jeck...huhuhu
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 22, 2009 3:50 pm

ozzy wrote:
Yassin wrote:
sakur@86 wrote:

eh eh...kami nak jgk merase jadi yang terhangat... dapat jadi finalist pun ok lah...kami xkisah nak ghukan ngn sape2 pun...sbb dalam PCC ni kami xdek pasangan lagi...huhuhu...( biroh kejap)


Berasa laa juge...nok biroh sama hahahahahahaha........... Razz

ahhhh...baler mekala keluor ayat biroh nih..koi teringat ke no 14 la pulok...ekekekeke

no.14??...eh,mane bleh lupa no keramat ni..tak meriah hdup jeck klu xdpt no .14..hahaha
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  ozzy on Tue Dec 22, 2009 3:52 pm

strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:
Yassin wrote:
sakur@86 wrote:

eh eh...kami nak jgk merase jadi yang terhangat... dapat jadi finalist pun ok lah...kami xkisah nak ghukan ngn sape2 pun...sbb dalam PCC ni kami xdek pasangan lagi...huhuhu...( biroh kejap)


Berasa laa juge...nok biroh sama hahahahahahaha........... Razz

ahhhh...baler mekala keluor ayat biroh nih..koi teringat ke no 14 la pulok...ekekekeke

no.14??...eh,mane bleh lupa no keramat ni..tak meriah hdup jeck klu xdpt no .14..hahaha

pasal lama x dapat no 14 tu hok biroh tuhhh..siap ngan mangkuk lagi ..parohhhh...miaahhahahaha
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 22, 2009 3:55 pm

Ish ish ish oakme ni la pantang petik suis nyala selalu.....ape ape la deme Laughing Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  sakur@86 on Tue Dec 22, 2009 3:56 pm

Jeck Sparow wrote:Ish ish ish oakme ni la pantang petik suis nyala selalu.....ape ape la deme Laughing Laughing


xpe k.jeck kang dorang suis off la sendiri....huhuhuhuh
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  strikerbuncit on Tue Dec 22, 2009 4:03 pm

sakur@86 wrote:
Jeck Sparow wrote:Ish ish ish oakme ni la pantang petik suis nyala selalu.....ape ape la deme Laughing Laughing


xpe k.jeck kang dorang suis off la sendiri....huhuhuhuh

mgkin off ptg ni..tp sekali skala ternyala jgk nanti..tak gitu ozzy? hehe...
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Jeck Sparow on Tue Dec 22, 2009 4:09 pm

strikerbuncit wrote:

mgkin off ptg ni..tp sekali skala ternyala jgk nanti..tak gitu ozzy? hehe...

tak per la.. buat hiburan petang petang gini sblom balik umoh yer dokk
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  ozzy on Tue Dec 22, 2009 4:16 pm

strikerbuncit wrote:
sakur@86 wrote:
Jeck Sparow wrote:Ish ish ish oakme ni la pantang petik suis nyala selalu.....ape ape la deme Laughing Laughing


xpe k.jeck kang dorang suis off la sendiri....huhuhuhuh

mgkin off ptg ni..tp sekali skala ternyala jgk nanti..tak gitu ozzy? hehe...

hehe..kdg2 x on switch nyala juge..gonerr..pakai sensor kot.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Lelaki paling hangat 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum