Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

salam cikgu saupi

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam cikgu saupi

Post  ainie rashid on Fri Jan 01, 2010 6:20 pm

Assalamualaikum.

Kepada semua kengkawan. Semalam sy berborak ngan cikgu saupi kita dulu. Dia kirim salam rindu pada kalian semua.

Bila sebut nama - nama kita, dia memang dapat ingat termasuk kenalakan kita.

Cikgu saupi sekarang guru besar SK Fakeh Abd Samad.

Ingat lagi cikgu Razali hensem. Dah duk kat IAB

Cikgu Nora yg PJ tu, yg dera kita panjat tangga kat dewan tu.... dah jadi Nazir Pendidikan negeri pahang, Maintain cantik cam dulu.

Razali kimia dah balik melaka, tapi sekolah terkini tak tahu.
Cikgu Bajuri kalau tak silap kat jengka 14.

Tu je maklumat yg dapat buat masa ini.
Cikgu saupi nak join juga kalau ada re Union di buat kat kuantan.


Harap maklum.

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Fri Jan 01, 2010 6:27 pm

salam aini..waduh siap buka thread..he he
untung cikgu saupi..he he
sapa erkk?? scratch
lembab nor otak aku..he he

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Fri Jan 01, 2010 6:30 pm

cikgu razali tu kesayangan ozzy..
haaa..jie di institut aminudin baki
kat genting highland kalau tak salah aku..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  ainie rashid on Fri Jan 01, 2010 6:42 pm

zulkbo wrote:cikgu razali tu kesayangan ozzy..
haaa..jie di institut aminudin baki
kat genting highland kalau tak salah aku..


tak ,razali kat aminudin baki C Hglands tu kesayangan Shaharum tau.

Razali kesayangan Ozzy tu balik melaka, sy balik melaka 2 hari lepas try cari tapi lum dapat. Nanti la. kalu dapat sy inform kat ozzy.. cian ozzy queen queen

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Fri Jan 01, 2010 6:44 pm

ooo gitu pulok..
bagus ko ni aini
inagt sema..tak macam aku
blur-blur nak kena refresh sket..he he

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  Yassin on Fri Jan 01, 2010 6:52 pm

Kirim salam kat cikgu aok tu yeek...kawan x kenal dia tak pe.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Fri Jan 01, 2010 6:55 pm

Yassin wrote:Kirim salam kat cikgu aok tu yeek...kawan x kenal dia tak pe.... Very Happy

no hei yassin..
lama tak nampok rodong??

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  Yassin on Fri Jan 01, 2010 6:57 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:Kirim salam kat cikgu aok tu yeek...kawan x kenal dia tak pe.... Very Happy

no hei yassin..
lama tak nampok rodong??

busy sikit zul idea pun kurang kadang masuk gak cuma ilhamnya tak de...huhuhuhu... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  4biru90 on Fri Jan 08, 2010 3:38 pm

ni cikgu saupi yg ngajar perdagangan dulu ker,
ngajor kelas biru.

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  ozzy on Fri Jan 08, 2010 3:49 pm

ainie rashid wrote:
zulkbo wrote:cikgu razali tu kesayangan ozzy..
haaa..jie di institut aminudin baki
kat genting highland kalau tak salah aku..


tak ,razali kat aminudin baki C Hglands tu kesayangan Shaharum tau.

Razali kesayangan Ozzy tu balik melaka, sy balik melaka 2 hari lepas try cari tapi lum dapat. Nanti la. kalu dapat sy inform kat ozzy.. cian ozzy queen queen

uikk..mcm mana koi terlepas topic ni..nak kena buka thread cikgu razali nampak gayanya ni..pasal cikgu saupi koi dah x ingat hok mane ser..hehe..kalau dpt contact dia pls. mesej koi segera anytime anywhere...apapun thanks to aini .. I love you

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  shahastana on Tue Jan 19, 2010 7:04 pm

ainie rashid wrote:Assalamualaikum.

Kepada semua kengkawan. Semalam sy berborak ngan cikgu saupi kita dulu. Dia kirim salam rindu pada kalian semua.

Bila sebut nama - nama kita, dia memang dapat ingat termasuk kenalakan kita.

Cikgu saupi sekarang guru besar SK Fakeh Abd Samad.

Ingat lagi cikgu Razali hensem. Dah duk kat IAB

Cikgu Nora yg PJ tu, yg dera kita panjat tangga kat dewan tu.... dah jadi Nazir Pendidikan negeri pahang, Maintain cantik cam dulu.

Razali kimia dah balik melaka, tapi sekolah terkini tak tahu.
Cikgu Bajuri kalau tak silap kat jengka 14.

Tu je maklumat yg dapat buat masa ini.
Cikgu saupi nak join juga kalau ada re Union di buat kat kuantan.


Harap maklum.

salam...cik aini..cikgu saupi...rasanya dia tak ngajo kite ...

shahastana

Posts : 13
Points : 13
Join date : 12/12/2009
Age : 45
Location : jengka 6 & kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 8:05 pm

="shahastana"

salam...cik aini..cikgu saupi...rasanya dia tak ngajo kite ...

tu la Shahastana..koi dok mikir gak
mana satu cikgu Saupi ni..
mmg koi akan kenal kalau koi jumpa
tapi boleh lupa sekarang confirm
tak ngajo kita dulu.... drunken scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  shahastana on Tue Jan 19, 2010 8:22 pm

zulkbo wrote:
="shahastana"

salam...cik aini..cikgu saupi...rasanya dia tak ngajo kite ...

tu la Shahastana..koi dok mikir gak
mana satu cikgu Saupi ni..
mmg koi akan kenal kalau koi jumpa
tapi boleh lupa sekarang confirm
tak ngajo kita dulu.... drunken scratch

bior koi teka...rasenya cikgu saupi tu cikgu yg berulang dari kuantan kalau tak silap dia ngajo petang. masatu di pakai keta honda hitam...

shahastana

Posts : 13
Points : 13
Join date : 12/12/2009
Age : 45
Location : jengka 6 & kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 8:25 pm

shahastana wrote:

bior koi teka...rasenya cikgu saupi tu cikgu yg berulang dari kuantan kalau tak silap dia ngajo petang. masatu di pakai keta honda hitam...

koi betul tak ingat lansung
nak kena korek buku jaya
baru nak ingat nih Sad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 8:42 pm

zulkbo wrote:
shahastana wrote:

bior koi teka...rasenya cikgu saupi tu cikgu yg berulang dari kuantan kalau tak silap dia ngajo petang. masatu di pakai keta honda hitam...

koi betul tak ingat lansung
nak kena korek buku jaya
baru nak ingat nih Sad
ngat.

Hai para sahabat ku,
Tak yah fikir banyak , jawab je salam tu.

Cikgu saupi ni dia yg gempal n rendah.
Dia geng ngan cikgu fizik kita ( Tak ingat nama) n cikgu razali kita.
Dia menyewa kat kat jengka 2. Sebelum tu dia warden asrama.
Pas tu dia jaga koperasi ngan cikgu fizik tu dari 1987 hingga 1994,

Dia tak ajar kita tapi dia kenal kita amat -amat sbb dr dulu dia frndly.
Bila sy sebut 5 gamma dia ingat pada zul, mawie, ozzy dan yg amat dia ingat asri.
Sebab puak korang kan n--k--l he he he.

Memory dia power sebab dia boleh sebut nama kita ngan bin bt ngan duk jengka berapa sebab sampai sekarang dia selalu dtg jengka 2 tu.
Bapa mazlan ngan roslan pun dia kenal ,aruah ayah sy lagi la dia ingat,

Apepun sy cuma menyampaikan salam dia. tu je.....

sorry le kalu kalian kebingungan sikit.


queen queen

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  shahastana on Tue Jan 19, 2010 9:03 pm

ainie rashid wrote:
zulkbo wrote:
shahastana wrote:

bior koi teka...rasenya cikgu saupi tu cikgu yg berulang dari kuantan kalau tak silap dia ngajo petang. masatu di pakai keta honda hitam...

koi betul tak ingat lansung
nak kena korek buku jaya
baru nak ingat nih Sad
ngat.

Hai para sahabat ku,
Tak yah fikir banyak , jawab je salam tu.

Cikgu saupi ni dia yg gempal n rendah.
Dia geng ngan cikgu fizik kita ( Tak ingat nama) n cikgu razali kita.
Dia menyewa kat kat jengka 2. Sebelum tu dia warden asrama.
Pas tu dia jaga koperasi ngan cikgu fizik tu dari 1987 hingga 1994,

Dia tak ajar kita tapi dia kenal kita amat -amat sbb dr dulu dia frndly.
Bila sy sebut 5 gamma dia ingat pada zul, mawie, ozzy dan yg amat dia ingat asri.
Sebab puak korang kan n--k--l he he he.

Memory dia power sebab dia boleh sebut nama kita ngan bin bt ngan duk jengka berapa sebab sampai sekarang dia selalu dtg jengka 2 tu.
Bapa mazlan ngan roslan pun dia kenal ,aruah ayah sy lagi la dia ingat,

Apepun sy cuma menyampaikan salam dia. tu je.....

sorry le kalu kalian kebingungan sikit.


queen queen

bila sebut cikgu koperasi, koi dah ingat, sebab koi ajk koperasi...orgnya memang peramah..

shahastana

Posts : 13
Points : 13
Join date : 12/12/2009
Age : 45
Location : jengka 6 & kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 11:05 pm



salam cikgu Saupi koi dah jawab Budin..
cuma koi rasa syahdu tetiba...
mengenang cikgu masih ingat kat koi..
alhamdulillhah ini lah saya sekarang cikgu.. Sad
teringain nak jumpa sema cikgu yang pernah
mengajar kita termasuk cikgu TENGKU yang
selalu merotan kitaorang dulu..bukan salah dia
hanya menjalankan tugas mendidik... Sad Sad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 11:09 pm

zulkbo wrote:

salam cikgu Saupi koi dah jawab Budin..
cuma koi rasa syahdu tetiba...
mengenang cikgu masih ingat kat koi..
alhamdulillhah ini lah saya sekarang cikgu.. Sad
teringain nak jumpa sema cikgu yang pernah
mengajar kita termasuk cikgu TENGKU yang
selalu merotan kitaorang dulu..bukan salah dia
hanya menjalankan tugas mendidik... Sad Sad


Awok betul ke nok jumpa cikgu TENGKU tu zul..... hi hi hi....

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  Cik_N on Tue Jan 19, 2010 11:10 pm

Kalu koi doh tue nanti mintak2 ada anok murid yg mboh igt lagi ke koi... huhuhu Very Happy

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 11:15 pm

ainie rashid wrote:
zulkbo wrote:

salam cikgu Saupi koi dah jawab Budin..
cuma koi rasa syahdu tetiba...
mengenang cikgu masih ingat kat koi..
alhamdulillhah ini lah saya sekarang cikgu.. Sad
teringain nak jumpa sema cikgu yang pernah
mengajar kita termasuk cikgu TENGKU yang
selalu merotan kitaorang dulu..bukan salah dia
hanya menjalankan tugas mendidik... Sad Sad


Awok betul ke nok jumpa cikgu TENGKU tu zul..... hi hi hi....

ada kat ne dia sekarang
kecik tapok tangan
padang KLCC koi tadahkan
he he....

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 11:17 pm

Cik_N wrote:Kalu koi doh tue nanti mintak2 ada anok murid yg mboh igt lagi ke koi... huhuhu Very Happy


Biasenye hok pandai tu, ramai yg wat tak tahu je,

tapi hok nake, hok selalu kena tibai tu le yg paling suke menegur cikgu dia bila dah habis sekolah.
Insyaallah. Cik N. kan awok nak tibai tu dah baca bismillah. hi hi hi. Very Happy

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  ainie rashid on Tue Jan 19, 2010 11:20 pm

zulkbo wrote:
ainie rashid wrote:
zulkbo wrote:

salam cikgu Saupi koi dah jawab Budin..
cuma koi rasa syahdu tetiba...
mengenang cikgu masih ingat kat koi..
alhamdulillhah ini lah saya sekarang cikgu.. Sad
teringain nak jumpa sema cikgu yang pernah
mengajar kita termasuk cikgu TENGKU yang
selalu merotan kitaorang dulu..bukan salah dia
hanya menjalankan tugas mendidik... Sad Sad


Awok betul ke nok jumpa cikgu TENGKU tu zul..... hi hi hi....

ada kat ne dia sekarang
kecik tapok tangan
padang KLCC koi tadahkan
he he....

kalu tak silap ingatan,,, cikgu saupi kata dah balik kelantan.
Kalau tak salah la.

kalu awak bersungguh nak ukur tinggi ngan dia, tang perut x yah ukurla, sure awok kaloh
nanti kwn tanyakan kat ckgu saupi tu . Very Happy Very Happy

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  Cik_N on Tue Jan 19, 2010 11:23 pm

betul doh tu kak ainie.. kalu ikut pengalaman... hok nakai tu le yg ingtnye.. kalu hok pandai2 ni dr jauh dah larinyer...huhuhu

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 11:24 pm

ainie rashid wrote:

kalau awak bersungguh nak ukur tinggi ngan dia, tang perut x yah ukurla, sure awok kaloh
nanti kwn tanyakan kat ckgu saupi tu . Very Happy Very Happy

he he aok kenal koi kurus keding
jadi sekarang nampok la cam gemok
tapi koi mmg dalam proses nak kurangkan
10 kilo mana tau naik pelamin sorang lagi
he he he.........lariikkkkkkkkkkk cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 11:27 pm

Cik_N wrote:Kalu koi doh tue nanti mintak2 ada anok murid yg mboh igt lagi ke koi... huhuhu Very Happy

tau tak pe.....
guru adalah lilin yang bersinar
membakar diri untuk menerangi yang lain
beso nya pengorbanan nih...... Sad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: salam cikgu saupi

Post  Sponsored content Today at 5:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum