Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bincang Pasal Blog

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sun Jan 31, 2010 8:37 pm

Salam aok me..
koi baru belajo nak buat blog peribadi
cer kongsi sini sapa yang berpengalaman
dalam mende ni..
scratch sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Yassin on Sun Jan 31, 2010 8:49 pm

zulkbo wrote:Salam aok me..
koi baru belajo nak buat blog peribadi
cer kongsi sini sapa yang berpengalaman
dalam mende ni..
scratch sunny

Salam zul...
bagus lah tu kawan terkejut juga tadi, aok lawe
kawan gi ke blog aok...bila aok buatnya?

Selamat jadi blogger juga drp kawan Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Cik_N on Sun Jan 31, 2010 9:10 pm

zulkbo wrote:Salam aok me..
koi baru belajo nak buat blog peribadi
cer kongsi sini sapa yang berpengalaman
dalam mende ni..
scratch sunny

Tahnioh ar zulkbo.. pasni boleh la kongsi cerita @ berdakwah dlm blog, tapi kenalah update sokmo... nak buat blog x susah mana.. jgn boring @ lemah semangat kala byk kali try tapi eror...apapun makin mantop moderator kita nih... caiyok.. cheers

suka kata2 ni : Beramallah dengan menulis sebelum amalmu di tulis....

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sun Jan 31, 2010 9:53 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:Salam aok me..
koi baru belajo nak buat blog peribadi
cer kongsi sini sapa yang berpengalaman
dalam mende ni..
scratch sunny

Salam zul...
bagus lah tu kawan terkejut juga tadi, aok lawe
kawan gi ke blog aok...bila aok buatnya?

Selamat jadi blogger juga drp kawan Very Happy

koi baru belajo semalam jer..
boring nunggu kat PCC tak de orang koi
godek-godek acc lama koi..
he he..terima kasih kerana sokongan..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sun Jan 31, 2010 9:55 pm

Cik_N wrote:
zulkbo wrote:Salam aok me..
koi baru belajo nak buat blog peribadi
cer kongsi sini sapa yang berpengalaman
dalam mende ni..
scratch sunny

Tahnioh ar zulkbo.. pasni boleh la kongsi cerita @ berdakwah dlm blog, tapi kenalah update sokmo... nak buat blog x susah mana.. jgn boring @ lemah semangat kala byk kali try tapi eror...apapun makin mantop moderator kita nih... caiyok.. cheers

suka kata2 ni : Beramallah dengan menulis sebelum amalmu di tulis....

terima kasih cik_N kerana menyokong
dan membantu sedikit sebanyak..
koi utang aok murtabak mengkasar
he he...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  koy101 on Mon Feb 01, 2010 2:50 am

Aik! Bang....
Kongsi ngan Yassin ngan Cik_N jer ker blog address????

Tau la aku nyer xpernah update sejak 4 5 bulan lepas....
Dah ler xder citer aper pun letak... huhuhu Sad Sad Sad

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Yassin on Mon Feb 01, 2010 8:47 am

Sekarang ini perlu berhati-hati bila menulis cerita dalam blog sebab permantauan sepenuh telah dan sedang dipantau oleh pihak berkuasa jangan menyentuh bab-bab sensetif atau menyinggung perasaan mana-mana pihak dan menyalahi undang-undang.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Yassin on Mon Feb 01, 2010 8:48 am

koy101 wrote:Aik! Bang....
Kongsi ngan Yassin ngan Cik_N jer ker blog address????

Tau la aku nyer xpernah update sejak 4 5 bulan lepas....
Dah ler xder citer aper pun letak... huhuhu Sad Sad Sad

Aok klik sini koy zul punya : http://zulkbo.blogspot.com/

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Mon Feb 01, 2010 9:52 am

koy101 wrote:Aik! Bang....
Kongsi ngan Yassin ngan Cik_N jer ker blog address????

Tau la aku nyer xpernah update sejak 4 5 bulan lepas....
Dah ler xder citer aper pun letak... huhuhu Sad Sad Sad

nanti koi tepek blog aok kat blog koi dont worried
my friend.. Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Mon Feb 01, 2010 9:54 am

Yassin wrote:Sekarang ini perlu berhati-hati bila menulis cerita dalam blog sebab permantauan sepenuh telah dan sedang dipantau oleh pihak berkuasa jangan menyentuh bab-bab sensetif atau menyinggung perasaan mana-mana pihak dan menyalahi undang-undang.

terima kasih bang
koi akan sentiasa
mengingati tu..sebab
tu koi bukak blog pun
bahasa diri "saya"
he he he..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Tue Feb 02, 2010 9:05 pm

nak tanya gak sapa yang tahu nape kebanyakan
blog ada logo "nuffnang"..apa mende dan kelebihan
kita letak di blog kita??

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  ebe on Tue Feb 02, 2010 9:18 pm

ay per click or pay per view

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu


ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Tue Feb 02, 2010 9:24 pm

ebe wrote:ay per click or pay per view

gitu ke..wat duit la in the same time
thanks bro..
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  jasnoraizan on Wed Feb 03, 2010 10:11 am

zulkbo wrote:
ebe wrote:ay per click or pay per view

gitu ke..wat duit la in the same time
thanks bro..
Very Happy

kwn tak brape pandai dalam penulisan blog2 nih...ada sape yg blh bg tunjuk ajar tak...?

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Cik_N on Sat Feb 06, 2010 12:12 am

Semalam meting n dpt keje baru dr bos beso.. koi kena buat blog sekoloh lah pulok..nih dh igt2 luper... zulkbo n d geng tolong ajor camna nk letak slide show kt blog tuh.. Laughing

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sat Feb 06, 2010 12:26 am

Cik_N wrote:Semalam meting n dpt keje baru dr bos beso.. koi kena buat blog sekoloh lah pulok..nih dh igt2 luper... zulkbo n d geng tolong ajor camna nk letak slide show kt blog tuh.. Laughing

mintak maaf cikgu koi baru belajo jer nih
rasanya aok boleh jumpa kat gadjet sana
carik yang "slide show""...
Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sat Feb 06, 2010 12:32 am

jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:
ebe wrote:ay per click or pay per view

gitu ke..wat duit la in the same time
thanks bro..
Very Happy

kwn tak brape pandai dalam penulisan blog2 nih...ada sape yg blh bg tunjuk ajar tak...?

Jas nak ajo mmg koi tak reti kat sini
syarat pertama aok kena ada email "gmail"
lepas baru boleh register dengan BLOGSPOT..
dah register dia bagi satu "tapak" aok pelan-pelan
godek-godek..macam koi buat..pas tu mana tak faham
baru tanya..he he..koi pun baru jer nih...
bab konsep blog aok kena carik la..nak personal ke?
politik ke?macam koi "isu semasa"..koi tamboh ngan
tazkirah agama sesikit dan santai..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sat Feb 06, 2010 10:54 am

salam..
nak tanya yang tahu kenapa
kita masukkan KOMEN RSS
dalam blog kita?
Apa tujuannya?
Cer kabo sapa yang tahu..
terima kasih...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Cik_N on Sat Feb 06, 2010 9:05 pm

zulkbo wrote:
Cik_N wrote:Semalam meting n dpt keje baru dr bos beso.. koi kena buat blog sekoloh lah pulok..nih dh igt2 luper... zulkbo n d geng tolong ajor camna nk letak slide show kt blog tuh.. Laughing

mintak maaf cikgu koi baru belajo jer nih
rasanya aok boleh jumpa kat gadjet sana
carik yang "slide show""...
Very Happy Very Happy

salam zulkbo.. menjawab persoalan Cik_N kat atas tu boleh refer ke sini http://www.imageloop.com mana tau aok nak refer ke..selamat mencuba...

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sat Feb 06, 2010 9:21 pm

Cik_N wrote:
zulkbo wrote:
Cik_N wrote:Semalam meting n dpt keje baru dr bos beso.. koi kena buat blog sekoloh lah pulok..nih dh igt2 luper... zulkbo n d geng tolong ajor camna nk letak slide show kt blog tuh.. Laughing

mintak maaf cikgu koi baru belajo jer nih
rasanya aok boleh jumpa kat gadjet sana
carik yang "slide show""...
Very Happy Very Happy

salam zulkbo.. menjawab persoalan Cik_N kat atas tu boleh refer ke sini http://www.imageloop.com mana tau aok nak refer ke..selamat mencuba...

woit sendiri tanya sendiri jawab??
saje nak ngetes koi erkk..erkk Razz scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Deto_8 on Sat Feb 06, 2010 9:49 pm

aokme start ber blog pulak... Laughing

kawan pun nak start jugek ler

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  ozzy on Sat Feb 06, 2010 10:08 pm

Kawan mmg dah ada blog..tapi maafla ye..buat masa ni selected person je dulu..blm sedia nak promote/publish lagi.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Yassin on Sat Feb 06, 2010 10:41 pm

Blog kawan juga tidak seindah dan sehebat mana tapi cukuplah utk menghiburkan diri sendiri. Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sat Feb 06, 2010 11:50 pm

Deto_8 wrote:aokme start ber blog pulak... Laughing

kawan pun nak start jugek ler

moh ler..buang masa time PCC
tak de orang..he he..layan ada iklan
koi baru seminggu dah ada dalam account
0.24 sen..wah happy bangat... cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  zulkbo on Sat Feb 06, 2010 11:51 pm

Yassin wrote:Blog kawan juga tidak seindah dan sehebat mana tapi cukuplah utk menghiburkan diri sendiri. Very Happy

mana tak behh..TERBAIKKK..antara Pahangnite.. sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bincang Pasal Blog

Post  Sponsored content Today at 1:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum