Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  Deto_8 on Mon Apr 20, 2009 6:56 pm

avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  apens7 on Tue Apr 21, 2009 10:58 am

Mrcipizs wrote:apsal 11?

apsal cipis tak men..? kehilangan bek kanan dirasai....
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  SHARK on Tue Apr 21, 2009 10:59 am

Deto_8 wrote:

kelihantan no 19 sudah ada pengganti lol!

saiz fizikal pun lebih kurang sama... Laughing
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  apens7 on Tue Apr 21, 2009 11:57 am

terasa lak org yg no.19 tu baca... Allah tak jadikan manusia sempurna... dah fizikal dia camtu... janji men beh.. hehehehe
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  Deto_8 on Tue Apr 21, 2009 12:10 pm

apens7 wrote:terasa lak org yg no.19 tu baca... Allah tak jadikan manusia sempurna... dah fizikal dia camtu... janji men beh.. hehehehe

ekekeke...palinh penting dia banyok memberi sumbangan...atas bawoh dia main
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  apens7 on Tue Apr 21, 2009 12:23 pm

Deto_8 wrote:
apens7 wrote:terasa lak org yg no.19 tu baca... Allah tak jadikan manusia sempurna... dah fizikal dia camtu... janji men beh.. hehehehe

ekekeke...palinh penting dia banyok memberi sumbangan...atas bawoh dia main

no.19 tu yg mana satu deto? center back tu ke? ok gak dia control def tgh... cumer tak byk suara... lagi satu dia kata dia tak pandai control offside trap... tapi tu boleh diasuh oleh coach nanti.. ekekekeke...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  Deto_8 on Tue Apr 21, 2009 12:34 pm

bukan defend tengah yang main mula2 tu...dia masuk defend sebagai sub...
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  SHARK on Tue Apr 21, 2009 1:31 pm

apens7 wrote:terasa lak org yg no.19 tu baca... Allah tak jadikan manusia sempurna... dah fizikal dia camtu... janji men beh.. hehehehe

aikk...terasa apanya... saudara memetik kenyataan saya di luar konteks (salah tafsir..) atau boleh saudara perincikan, perkataan mana dalam ayat nih "saiz fizikal pun lebih kurang sama... " yang membawa maksud negatif/menghina? Cool
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  apens7 on Tue Apr 21, 2009 2:19 pm

sharkrun wrote:
apens7 wrote:terasa lak org yg no.19 tu baca... Allah tak jadikan manusia sempurna... dah fizikal dia camtu... janji men beh.. hehehehe

aikk...terasa apanya... saudara memetik kenyataan saya di luar konteks (salah tafsir..) atau boleh saudara perincikan, perkataan mana dalam ayat nih "saiz fizikal pun lebih kurang sama... " yang membawa maksud negatif/menghina? Cool

hehehe... taktau la... wallahualam.... saya rasa ayat tu memberi maksud positif... general statement bak kata deto... ekekekeke....
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  Deto_8 on Tue Apr 21, 2009 2:21 pm

ekekeke...nama aku gok dipetiknya.....

oklah no 19 tu main...mcm Rosdi Talib Twisted Evil
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  apis11 on Tue Apr 21, 2009 4:54 pm

Deto_8 wrote:ekekeke...nama aku gok dipetiknya.....

oklah no 19 tu main...mcm Rosdi Talib Twisted Evil

no 6 mainmcm mane plak?..
saje je nk tau..uhukuhuk..uhuk... Embarassed
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  apens7 on Tue Apr 21, 2009 6:26 pm

apis11 wrote:
Deto_8 wrote:ekekeke...nama aku gok dipetiknya.....

oklah no 19 tu main...mcm Rosdi Talib Twisted Evil

no 6 mainmcm mane plak?..
saje je nk tau..uhukuhuk..uhuk... Embarassed

takde org nak ulas apis11 ke? kwn ulasla.... permain utama tgckl yg berasal dari rembau ni bagai tersedia maklum, merupakan pemain yg boleh dikatakan sebaris dgn allahyarham Mokhtar Dahari, Sebergeth Singh atau Fandi Ahmad. Kebolehan beliau mengelicik 3 atau 4 pemain pertahanan memukau kehadiran penonton. utk game kali ini, kelibat beliau tidak menghampakan semua pihak bila sekali lagi membuktikan kehebatan beliau menentang dusun fc. gerakan dan skill2 menarik telah berjaya membuat benteng dusun fc kucar kacir. antara cubaan merbahaya beliau apabila sepakan percuma dari luar kotak penati disebelah kanan pintu gol lawan melencong ke palang sebelah kiri tapi malangnyer terkena palang. bagaimanapun ibrahim 'radhi' sempat membuat tandukan gol selepas bola muntah apis 11. itu antara aksi2 menarik yg dipamerkan oleh pemain yg menjadikan khairi jamaludin sebagai idola inspirasi beliau.
ini lah ikon bolasepak yg kita maukan di negara kita ni. sepatutnya FAM bukak mata pada pemain2 seperti beliau yg sgt berbakat ini. jika diasuh lagi pemain seperti ini, tidak mustahil satu hari nanti kita akan tgk Malaysia akan layak ke Piala Dunia jika semua pemain MAlayis seperti APIS11.... hehehehe
Laughing
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  apis11 on Tue Apr 21, 2009 6:30 pm

apens7 wrote:
apis11 wrote:
Deto_8 wrote:ekekeke...nama aku gok dipetiknya.....

oklah no 19 tu main...mcm Rosdi Talib Twisted Evil

no 6 mainmcm mane plak?..
saje je nk tau..uhukuhuk..uhuk... Embarassed

takde org nak ulas apis11 ke? kwn ulasla.... permain utama tgckl yg berasal dari rembau ni bagai tersedia maklum, merupakan pemain yg boleh dikatakan sebaris dgn allahyarham Mokhtar Dahari, Sebergeth Singh atau Fandi Ahmad. Kebolehan beliau mengelicik 3 atau 4 pemain pertahanan memukau kehadiran penonton. utk game kali ini, kelibat beliau tidak menghampakan semua pihak bila sekali lagi membuktikan kehebatan beliau menentang dusun fc. gerakan dan skill2 menarik telah berjaya membuat benteng dusun fc kucar kacir. antara cubaan merbahaya beliau apabila sepakan percuma dari luar kotak penati disebelah kanan pintu gol lawan melencong ke palang sebelah kiri tapi malangnyer terkena palang. bagaimanapun ibrahim 'radhi' sempat membuat tandukan gol selepas bola muntah apis 11. itu antara aksi2 menarik yg dipamerkan oleh pemain yg menjadikan khairi jamaludin sebagai idola inspirasi beliau.
ini lah ikon bolasepak yg kita maukan di negara kita ni. sepatutnya FAM bukak mata pada pemain2 seperti beliau yg sgt berbakat ini. jika diasuh lagi pemain seperti ini, tidak mustahil satu hari nanti kita akan tgk Malaysia akan layak ke Piala Dunia jika semua pemain MAlayis seperti APIS11.... hehehehe
Laughing

urm kupasan menarik..
tp fakta kurang la enchek apen...
bounce bounce
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  faisalmik on Wed Apr 22, 2009 9:29 am

tahniah....berjaya kutip 3 mata lagi....
avatar
faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 42
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  is_sept08 on Wed Apr 22, 2009 5:00 pm

faisalmik wrote:tahniah....berjaya kutip 3 mata lagi....

cheers cheers bounce bounce...
tahniah kepada para pemain TGCKL..
harap2 bole meungguli tahta liga..
semangat THE BLUES sempena FA CUP..huhuhu Laughing Laughing

is_sept08

Posts : 39
Points : 40
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs DusunFC, Padang RRI, Sungai Buloh, 18/04/2009, 5pm

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum