Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang XTVT 2010

Page 14 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 4:47 pm

Deto...MD...
kapten team aku kata no hal....ni no tepon dia...
013-3592441 Azrul
aku mungkin datang tapi sebagai coach negara je la....dah tua nak berlari2 ni...senak perut pakcik....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  MD on Wed May 26, 2010 4:51 pm

Raf,
aku masih sangsi...dalam gambar tu enkau laksana bintang...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 4:54 pm

MD wrote:Raf,
aku masih sangsi...dalam gambar tu enkau laksana bintang...
aku dah bersara 5 hari yang lalu. takpe2....aku nengok je adik2 bermain sambil tepuk2 tangan. Mana yg buat silap aku tunggu masa nak gelakkan. hahahahaha....tengok la kalau aku rajin aku bawak la kasut....kalau tak datang cam YB je la.
pepehal kol kawan aku tu...dia dah tau aku bgtau tadi.
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 4:56 pm

Jgn lupa...pakai jc PCC yg bergaya tu...biar kalah tapi gaya tu mesti mau ada.
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 on Wed May 26, 2010 5:12 pm

RAFtegang wrote:Deto...MD...
kapten team aku kata no hal....ni no tepon dia...
013-3592441 Azrul
aku mungkin datang tapi sebagai coach negara je la....dah tua nak berlari2 ni...senak perut pakcik....

so, aku boleh bukak topik? cuba bagi nama team

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 5:15 pm

Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:Deto...MD...
kapten team aku kata no hal....ni no tepon dia...
013-3592441 Azrul
aku mungkin datang tapi sebagai coach negara je la....dah tua nak berlari2 ni...senak perut pakcik....

so, aku boleh bukak topik? cuba bagi nama team
letak je nama opis aku....
Kenanga Investment Bank Bhd
lupa nak bagitau....kami pantang di cabar...hehehehe....akan kami terkam semuanya bak singa lapar yg meratah anak ayam...hahahahahaha....errr...errr....paneh tak ati bila baca???? hahahahaha
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 on Wed May 26, 2010 5:19 pm

RAFtegang wrote:

so, aku boleh bukak topik? cuba bagi nama team
letak je nama opis aku....
Kenanga Investment Bank Bhd
lupa nak bagitau....kami pantang di cabar...hehehehe....akan kami terkam semuanya bak singa lapar yg meratah anak ayam...hahahahahaha....errr...errr....paneh tak ati bila baca???? hahahahaha[/quote]

takpe...tu biar manager yang jawab...en. MD, sila buat press release Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 5:20 pm

Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:

so, aku boleh bukak topik? cuba bagi nama team
letak je nama opis aku....
Kenanga Investment Bank Bhd
lupa nak bagitau....kami pantang di cabar...hehehehe....akan kami terkam semuanya bak singa lapar yg meratah anak ayam...hahahahahaha....errr...errr....paneh tak ati bila baca???? hahahahaha

takpe...tu biar manager yang jawab...en. MD, sila buat press release Very Happy [/quote]
heh..heh..heh....marilah bakar membakar kat sini untuk promosi perlawanan tumpuan....hehe
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  MD on Wed May 26, 2010 5:37 pm

26/5/2010.

PCC Sedia Sahut Cabaran Kenanga

Shah Alam.Terdapat desas desus yang kuat mengatakan sebuah pasukan hebat cuba mempertaruhkan nasib mereka untuk menentang pasukan Futsal PCC.Hasil risikan melalui SMS,pihak pengurusan PCC setuju dengan pelawaan dari pasukan tersebut.
Salah pegawai pasukan yang enggan namanya disiarkan memberitahu'' kami setuju untuk main dan sediakan guni...''.

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 5:45 pm

MD wrote:26/5/2010.

PCC Sedia Sahut Cabaran Kenanga

Shah Alam.Terdapat desas desus yang kuat mengatakan sebuah pasukan hebat cuba mempertaruhkan nasib mereka untuk menentang pasukan Futsal PCC.Hasil risikan melalui SMS,pihak pengurusan PCC setuju dengan pelawaan dari pasukan tersebut.
Salah pegawai pasukan yang enggan namanya disiarkan memberitahu'' kami setuju untuk main dan sediakan guni...''.
cayalah bro......!!!!
Bukan saja pasukan yg hebat malah berprestij lagik...hehe
guni nak buat apa wei??? Nak sumbat aku ke?
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 on Wed May 26, 2010 6:16 pm

ni kira konpem ke raf....hari khamis minggu depan kat sports planet ampang...masa kul baper?

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 6:22 pm

Deto_8 wrote:ni kira konpem ke raf....hari khamis minggu depan kat sports planet ampang...masa kul baper?
Team aku kata kompem je...mmg dorg kat sana rasanya kalau korg takde pun sebab training. Biasa dalam kul 8.30 dorg kat situ. Pepehal kol je Azrul tu. Dia yg jadi jurucakap team Bank. Team aku rasanya takde masalah pun...
Kalau dorang takdepun byk lagi team Kenanga yg cokia yg sudi nak kena belasah....hahahahaha
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  SHARK on Thu May 27, 2010 1:30 pm

Huh! ada team pencabar nampaknya?? Evil or Very Mad

err..bila nak training? atau terus ke gelanggang perlawanan macam kebiasaan hehehe....
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 on Thu May 27, 2010 1:34 pm

SHARK wrote:Huh! ada team pencabar nampaknya?? Evil or Very Mad

err..bila nak training? atau terus ke gelanggang perlawanan macam kebiasaan hehehe....

hehehe..macam biasa....kita frenli dulu baru training

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang on Thu May 27, 2010 3:25 pm

Deto_8 wrote:
SHARK wrote:Huh! ada team pencabar nampaknya?? Evil or Very Mad

err..bila nak training? atau terus ke gelanggang perlawanan macam kebiasaan hehehe....

hehehe..macam biasa....kita frenli dulu baru training
Malam ni team bank aku lawan team Janda Baik. Tapi team aku mungkin turunkan team pelapis je sebab ramai injured. Kalau ada sesape nak skodeng kekuatan team aku turunlah kat Ampang Sports Planet malam ni.
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  MD on Fri Jun 04, 2010 3:53 pm

Makluman kepada yang berminat untuk bermain Badminton :

Hari : Setiap Rabu,malam
Masa : 8.45 - 11.00malam
Tempat : Dewan De Roselle Condo,Sek 10 Kota Damansara
Bayaran : Percuma [ cuma bawa shuttle sahaja ]
Nota tambahan : Main sampai berusung !!

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 on Sun Jun 06, 2010 11:58 pm

MD wrote:Makluman kepada yang berminat untuk bermain Badminton :

Hari : Setiap Rabu,malam
Masa : 8.45 - 11.00malam
Tempat : Dewan De Roselle Condo,Sek 10 Kota Damansara
Bayaran : Percuma [ cuma bawa shuttle sahaja ]
Nota tambahan : Main sampai berusung !!

jemput main yang kelapangan tu...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 on Mon Jun 07, 2010 12:00 am

18/06/2010 - futsal friendly vs Yob4ever.com
02/07/2010 - bola friendly vs TBA...ni request lepas game lawan KIBB aritu...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 on Thu Jun 24, 2010 12:40 pm

khamis depan frenli lawan Shah Alam Medical Centre kat Extreme Park Seksyen 13

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  zulkbo on Thu Jun 24, 2010 1:52 pm

beh la aok me
kerja ada masa nak
bersenam dan riadah
koi ler ni kerja 12 jam
sehari..lembu pun mati
gini..he he Evil or Very Mad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  dikwan on Thu Jun 24, 2010 10:26 pm

Deto_8 wrote:khamis depan frenli lawan Shah Alam Medical Centre kat Extreme Park Seksyen 13

macam nak jd goli jer lagi ni..huhuhu Laughing Laughing Laughing
avatar
dikwan
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 50
Points : 52
Join date : 13/12/2009
Age : 33
Location : wangsa maju

http://www.premiumcopier.com

Back to top Go down

Re: Sembang XTVT 2010

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum