Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Madu Lebah

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Madu Lebah

Post  zulkbo on Tue Dec 08, 2009 5:04 pm

Jeck Sparow wrote:
zulkbo wrote:

bagus la yang pompuan kat sini pun
dah boleh terima hu hu Very Happy

Terima Pun Bertempat dan kena pada syarat, sebab musabab, dan gayanyer tak bleh nak main redah jerkkk Laughing Laughing

macam clue jer
kat sapa erkk.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Madu Lebah

Post  ozzy on Tue Dec 08, 2009 5:12 pm

zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:
zulkbo wrote:

bagus la yang pompuan kat sini pun
dah boleh terima hu hu Very Happy

Terima Pun Bertempat dan kena pada syarat, sebab musabab, dan gayanyer tak bleh nak main redah jerkkk Laughing Laughing

macam clue jer
kat sapa erkk.. Razz

Ayat tu sambil dia pegang kapak tu..hahahaha

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Madu Lebah

Post  zulkbo on Tue Dec 08, 2009 5:26 pm

ye ke..

larikkkkk... Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Madu Lebah

Post  ozzy on Tue Dec 29, 2009 12:03 pm

Nak tanya sapa2 kat sini yang tau khasiat atau beza madu lebah tualang/hutan (yg bewarna merah kehitaman) dengan madu lebah yg bewarna kuning..kwn baru beli yg warna kuning punya kata makcik tu khasiatnya sama cuba spesis je berlainan..spesis madu lebah kat tiang bukan kat pokok ..pelik gak kwn dengar (rasanya lebih manis dan lebih melekit).....ada sapa2 kat sini yg tau ..along/yassin tau kot ??

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Madu Lebah

Post  zulkbo on Tue Dec 29, 2009 12:21 pm

ozzy wrote:Nak tanya sapa2 kat sini yang tau khasiat atau beza madu lebah tualang/hutan (yg bewarna merah kehitaman) dengan madu lebah yg bewarna kuning..kwn baru beli yg warna kuning punya kata makcik tu khasiatnya sama cuba spesis je berlainan..spesis madu lebah kat tiang bukan kat pokok ..pelik gak kwn dengar (rasanya lebih manis dan lebih melekit).....ada sapa2 kat sini yg tau ..along/yassin tau kot ??

ozzy koi selalu bagi anak koi makan yang ni..beli kat kedai jer kat alor setar
lebah arab saudi..ada ustaz rekemen..katanya bagus buat budak..mmg anak koi
hingus tak kering..batuk sampaii umo setahun makan ni 2 hari jer..alhamdulillah
sebotol gitu 500gm RM38.00 jer..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Madu Lebah

Post  ozzy on Tue Dec 29, 2009 12:40 pm

zulkbo wrote:
ozzy wrote:Nak tanya sapa2 kat sini yang tau khasiat atau beza madu lebah tualang/hutan (yg bewarna merah kehitaman) dengan madu lebah yg bewarna kuning..kwn baru beli yg warna kuning punya kata makcik tu khasiatnya sama cuba spesis je berlainan..spesis madu lebah kat tiang bukan kat pokok ..pelik gak kwn dengar (rasanya lebih manis dan lebih melekit).....ada sapa2 kat sini yg tau ..along/yassin tau kot ??

ozzy koi selalu bagi anak koi makan yang ni..beli kat kedai jer kat alor setar
lebah arab saudi..ada ustaz rekemen..katanya bagus buat budak..mmg anak koi
hingus tak kering..batuk sampaii umo setahun makan ni 2 hari jer..alhamdulillah
sebotol gitu 500gm RM38.00 jer..

Aku habiskan yg mana ada dulu..pasni aku cari yg tu.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Madu Lebah

Post  strikerbuncit on Tue Dec 29, 2009 12:46 pm

ozzy wrote:Aku habiskan yg mana ada dulu..pasni aku cari yg tu.. Very Happy

aok nk cari Al Shifa ataupun Sharifah si janda berhias tu?..ekeke

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Madu Lebah

Post  zulkbo on Wed Jan 06, 2010 11:00 pm


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Madu Lebah

Post  Sponsored content Today at 11:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum