Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Tue Jan 12, 2010 9:34 am

cikacung wrote:
zulkbo wrote:
cikacung wrote:
4biru90 wrote:antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

Kalau x silap org,Aswadi ni adik kawan... dok Kota Damansara skrg.

haaa....kan dah jumpa rodong
he he..tima kasih lah PCC

aku rasa betul dah sbb 4biru90 ni baya adik aku.
Tapi adik aku kelas sains.
Nama hok dia sebut pun dok area aku...area lepeh!

midi anak aziz tu skrg cikgu ,ngajor kat lepor utara..miji anok berahim teksi ngajor kat teluk intan..miji ni ada abg nama juki..

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Tue Jan 12, 2010 9:56 pm

'ramli kg baru tu ada adik nama fakhri ker.fakhri abd rashid..iye kot..kelas koi dulu kalau fakhri lerr'

4biru90,
Ramli yg ko maksudkan tu lain. Ramli ngan fakhri ni aku kenal, dia anak tokey kat kg baru tu.
Ramli 5gamma ni, yg ada adik pompuan yg nama khatijah,aku rasa baya korang jgk atau tua setahun(yg comei cam anak mami tu.....).

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Tue Jan 12, 2010 10:02 pm

mawie ingat je ko kat adik awe tu yek
sayang tak jadi ipor ko awe..tidak tumpang
senang..he he
bila ko nak turun KL?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Thu Jan 14, 2010 9:13 am

cikacung wrote:'ramli kg baru tu ada adik nama fakhri ker.fakhri abd rashid..iye kot..kelas koi dulu kalau fakhri lerr'

4biru90,
Ramli yg ko maksudkan tu lain. Ramli ngan fakhri ni aku kenal, dia anak tokey kat kg baru tu.
Ramli 5gamma ni, yg ada adik pompuan yg nama khatijah,aku rasa baya korang jgk atau tua setahun(yg comei cam anak mami tu.....).

kalau kathy tu bawah koi ..thn 88 koi form 2,kathy form 1..
maknanya aok ni kenai lerr azman hussin uj dan osman said uj

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 6:07 pm

apa khabar mawie??

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Fri Jan 15, 2010 6:19 pm

zulkbo wrote:apa khabar mawie??


Alhamdulillah,baik.
Aku parking je kat sini, ada masa aku jenguk...hehe....

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 6:30 pm

cikacung wrote:
zulkbo wrote:apa khabar mawie??


Alhamdulillah,baik.
Aku parking je kat sini, ada masa aku jenguk...hehe....

Terima kasih sudi menjenguk
kata nak turun KL?bila la agaknya tu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Fri Jan 15, 2010 6:34 pm

zulkbo wrote:
cikacung wrote:
zulkbo wrote:apa khabar mawie??


Alhamdulillah,baik.
Aku parking je kat sini, ada masa aku jenguk...hehe....

Terima kasih sudi menjenguk
kata nak turun KL?bila la agaknya tu

Patutnya minggu ni..... kensel.
X tau lg bila.... nantila, bila aku turun aku call hang.

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Jan 15, 2010 6:47 pm

cikacung wrote:
Patutnya minggu ni..... kensel.
X tau lg bila.... nantila, bila aku turun aku call hang.

alright... Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  ozzy on Fri Jan 15, 2010 6:54 pm

cikacung wrote:
zulkbo wrote:apa khabar mawie??


Alhamdulillah,baik.
Aku parking je kat sini, ada masa aku jenguk...hehe....

aku pun sama..ada masa ikut jenguk gak..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Jan 18, 2010 4:14 pm

terima kasih banyak buat 4biru90
hari ni koi dapat bercakap dengan kawan lama koi
Mohd Rizuan Kamaludin setelah lebih 10 tahun lost contact
kredit to PCC yang menyambung silaturrahim antara kita sema
buat saudara 4biru90 kalau ada sampai ke KLCC cer tel koi
no hp koi nanti koi PM ke aok...
sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Fri Jan 22, 2010 5:02 pm

sama2 rodong..insyaallah kalau berkesempatan blh lerrr jumpa..

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  ZulJ3 on Sat Feb 06, 2010 11:33 pm

4biru90 wrote:antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

emm.. tu budak2 member au masa sekolah dulu tuh, semua budak Jengka 3. Rusdi dah kerja duduk kat Selayang, Midi jadi cikgu kat Lepar Utara, Mizi aku tak berapa ingat, Napi kerja kat Kuantan. Dia org ada kat FB. Semua tu baya aku Very Happy

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Tue Feb 16, 2010 2:42 pm

ZulJ3 wrote:
4biru90 wrote:antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

emm.. tu budak2 member au masa sekolah dulu tuh, semua budak Jengka 3. Rusdi dah kerja duduk kat Selayang, Midi jadi cikgu kat Lepar Utara, Mizi aku tak berapa ingat, Napi kerja kat Kuantan. Dia org ada kat FB. Semua tu baya aku Very Happy

ye kerr..ko zul j3 yg mana satu..diaorg ni kelas aku dulu...

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  ZulJ3 on Sun Feb 21, 2010 7:46 am

4biru90 wrote:
ZulJ3 wrote:
4biru90 wrote:antara bdk jengka yg baya koi...
rusdi lukman kat umah kilang,mizi berahim anak berahim teksi,midi aziz anok pak aziz org lepeh,napi mat ripin akak dia nama rohana kot..
aswadi ..ramai lg lerrrr

emm.. tu budak2 member au masa sekolah dulu tuh, semua budak Jengka 3. Rusdi dah kerja duduk kat Selayang, Midi jadi cikgu kat Lepar Utara, Mizi aku tak berapa ingat, Napi kerja kat Kuantan. Dia org ada kat FB. Semua tu baya aku Very Happy

ye kerr..ko zul j3 yg mana satu..diaorg ni kelas aku dulu...

kawan budak 4Alpha dgn 5Alpha. Aku budak Jengka 3. Rumah aku depan rumah Nasran (kalau ko kenallah). Sekarang rumah tu dah takda org dah, sekali-sekala je kakak aku balik.

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  4biru90 on Mon Feb 22, 2010 3:00 pm

dpn umah nasran apak yerr..
apak duk puchong..
aku thn lps ada beraya ke umah org tua dia..tp dia balik melaka.
aku singgah umah arshad..
bdk2 uj yg satu kelas ngan ko sapa?
sharifah?fauziah?haris karim?

4biru90

Posts : 39
Points : 45
Join date : 08/01/2010
Location : ulu jempol,bkt sentosa rawang

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Thu Feb 25, 2010 6:32 pm

4biru90 wrote:dpn umah nasran apak yerr..
apak duk puchong..
aku thn lps ada beraya ke umah org tua dia..tp dia balik melaka.
aku singgah umah arshad..
bdk2 uj yg satu kelas ngan ko sapa?
sharifah?fauziah?haris karim?

Zulj3,
Dok peringkat bape? Aboh aok nama apa?
Aku rasa cam kenal je ko ni......

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  ZulJ3 on Mon Mar 01, 2010 4:34 pm

Dok peringkat 2A, depan rumah apak sebelah rumah pak ya. Smile

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  ZulJ3 on Mon Mar 01, 2010 4:59 pm

4biru90 wrote:dpn umah nasran apak yerr..
apak duk puchong..
aku thn lps ada beraya ke umah org tua dia..tp dia balik melaka.
aku singgah umah arshad..
bdk2 uj yg satu kelas ngan ko sapa?
sharifah?fauziah?haris karim?

Fauziah

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Wed Mar 03, 2010 10:51 am

ZulJ3 wrote:Dok peringkat 2A, depan rumah apak sebelah rumah pak ya.

Zulj3,
Ko adik Jebat ke?

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  ZulJ3 on Thu Mar 04, 2010 1:59 pm

cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:Dok peringkat 2A, depan rumah apak sebelah rumah pak ya.

Zulj3,
Ko adik Jebat ke?

Jebat tu Kamil anak pak mid rmh aku sebelah 1 lagi sebelah rmh arwah Anuar

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Thu Mar 04, 2010 2:20 pm

ZulJ3 wrote:
cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:Dok peringkat 2A, depan rumah apak sebelah rumah pak ya.

Zulj3,
Ko adik Jebat ke?

Jebat tu Kamil anak pak mid rmh aku sebelah 1 lagi sebelah rmh arwah Anuar

sebelah umah Anuar umah pak ngah samat.
Ke ko ni Mie anak pak ngah samat?

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  ZulJ3 on Fri Mar 05, 2010 3:31 pm

cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:
cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:Dok peringkat 2A, depan rumah apak sebelah rumah pak ya.

Zulj3,
Ko adik Jebat ke?

Jebat tu Kamil anak pak mid rmh aku sebelah 1 lagi sebelah rmh arwah Anuar

sebelah umah Anuar umah pak ngah samat.
Ke ko ni Mie anak pak ngah samat?

ya, betul 10 markah Very Happy

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  cikacung on Fri Mar 05, 2010 3:34 pm

ZulJ3 wrote:
cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:
cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:Dok peringkat 2A, depan rumah apak sebelah rumah pak ya.

Zulj3,
Ko adik Jebat ke?

Jebat tu Kamil anak pak mid rmh aku sebelah 1 lagi sebelah rmh arwah Anuar

sebelah umah Anuar umah pak ngah samat.
Ke ko ni Mie anak pak ngah samat?

ya, betul 10 markah


hahaha.... aok tok kenal ke kwn? jiran aok.......

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  ZulJ3 on Fri Mar 05, 2010 5:09 pm

cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:
cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:
cikacung wrote:
ZulJ3 wrote:Dok peringkat 2A, depan rumah apak sebelah rumah pak ya.

Zulj3,
Ko adik Jebat ke?

Jebat tu Kamil anak pak mid rmh aku sebelah 1 lagi sebelah rmh arwah Anuar

sebelah umah Anuar umah pak ngah samat.
Ke ko ni Mie anak pak ngah samat?

ya, betul 10 markah


hahaha.... aok tok kenal ke kwn? jiran aok.......

jiran.. emm.. ramai jiran depan ada, sebelah ada,belakang..hihi takdalah (kubur) yg mana satu tu? Laughing

ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 42

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK Pelajar Dan Ex Pelajar SMK Jengka 2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum