Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Page 6 of 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Mon May 18, 2009 10:11 am

benitez tu sembang jer lebih...
tem die tu dok kemana pung..kahakahkha.... Laughing Very Happy Surprised Surprised

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  faisalmik on Mon May 18, 2009 12:32 pm

setuju ngan Benitez.... bounce bounce bounce

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Mon May 18, 2009 12:42 pm

Ronaldo masih berteka-teki


RONALDO
]
--------------------------------------------------------------------------------
LONDON - Selepas membantu Manchester United menjulang kejuaraan Liga Perdana England buat kali ketiga berturut-turut, bintang Red Devils, Cristiano Ronaldo masih enggan memberi komen mengenai masa depannya di Old Trafford.

"Ia sesuatu yang hebat, suasana di sini juga amat menakjubkan dengan mendengar peminat kami menyanyi, bersorak dan meraikan kejayaan ini," kata pemain sayap Portugal itu.

"Ia sesuatu yang luar biasa tetapi kita tidak tahu apa yang akan berlaku pada masa hadapan. Tetapi seperti apa yang saya katakan sebelum ini, saya sangat gembira di sini."

Ronaldo juga menganggap kejayaan United merangkul gelaran Liga Perdana England buat kali ke-18 adalah suatu pencapaian yang mengagumkan.

"Memenangi kejuaraan Liga Perdana England di tempat sendiri adalah satu perasaan yang hebat dan sangat luar biasa," katanya.

"Semua peminat kami sangat menakjubkan. Saya cuba memberi yang terbaik setiap masa. Kami telah memenangi gelaran liga dan kini kami mahu memenangi trofi Liga Juara-Juara pula."

"Kami perlu menikmati kejayaan ini. Waktu ini adalah sangat istimewa. Dalam masa dua atau tiga hari lagi, kami perlu beri tumpuan kepada Liga Juara-Juara kerana semua orang mahu memenangi kejohanan ini."

Pemegang rekod penampilan terbanyak United, Ryan Giggs pula berkata: "Kami mahu memenangi kejuaraan ini di depan peminat kami. Kami hanya pernah melakukannya sekali sebelum ini, jadi ini menjadikannya lebih istimewa.

"Kami akan meraikan keja- yaan ini malam ini (kelmarin) dan esok atau lusa, kami akan mula memberi tumpuan untuk mengalahkan Barcelona pula." - Agensi

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Mrcipizs on Thu May 21, 2009 11:27 am

Real intai Ribery, MU tarik nafas lega

BERBAKAT... Cristiano Ronaldo (depan) menunjukkan kemahirannya sambil diperhatikan rakan sepasukan, Federico Macheda dalam sesi latihan di Carrington, semalam menjelang perlawanan akhir Liga Juara-Juara pada 27 Mei ini. - AP

MANCHESTER - Manchester United bakal berdepan Barcelona pada perlawanan akhir Liga Juara-Juara Eropah minggu depan dengan hati yang lega kerana hampir pasti mengekalkan Cristiano Ronaldo selepas gergasi bola sepak Sepanyol, Real Madrid beralih tumpuan kepada pemain sayap Perancis, Franck Ribery.

Gergasi bola sepak Jerman, Bayern Munich difahamkan terpaksa melepaskan Ribery yang telah menyuarakan hasrat untuk meninggalkan bekas juara Eropah itu.

Walaupun Real gagal dalam usahanya mendapatkan Ronaldo pada musim panas lalu, namun kelab Sepanyol itu masih tidak berputus asa dan dilaporkan sedia memperbaharui usaha membeli bintang Portugal itu pada hujung musim ini.

Bagaimanapun, dengan Ribery kini menjadi pemburuan terbaru, ditambah pula cubaan untuk mendapatkan pemain sayap Wigan, Antonio Valencia, mereka mungkin membatalkan rancangan untuk membawa keluar Ronaldo dari Old Trafford, sekurang-kurangnya untuk tempoh 12 bulan lagi.

Sementara itu, dalam perkembangan lain, penyerang Barcelona, Lionel Messi menyuarakan rasa terkejut dengan kegagalan United mencapai perjanjian dengan rakan senegaranya dari Argentina, Carlos Tevez.

"Saya tidak tahu mengapa Manchester United melepaskan Tevez pergi kerana dia adalah pemain yang cukup berbakat untuk beraksi dalam mana-mana pasukan di dunia,'' kata Messi.

Sehingga kini, United masih gagal mencapai perjanjian dengan wakil Tevez mengenai masa depan penyerang itu, yang sudah bertekad untuk mencari pasukan baru.

Tevez beraksi di United menerusi pinjaman dan berharap untuk mengikat kontrak secara tetap bersama juara baru Liga Perdana England itu sejak berpindah dari West Ham.

Dalam satu lagi perkembangan berkaitan, Dimitar Berbatov mengakui, dia dijangkiti 'virus' gemuruh setiap kali menyarung jersi United, sembilan bulan selepas berpindah dari Tottenham dengan rekod perpindahan 30.75 juta pound (RM168.7 juta).

"Saya masih gemuruh tetapi apabila anda bermain dengan kelab terbesar di dunia, kadang kala anda menggigil sebelum turun ke padang.

"Saya tahu apa yang telah saya lakukan sehingga hari ini dan saya tahu saya boleh melakukan yang lebih baik lagi. Kadang kala saya kecewa dengan diri sendiri kerana dalam beberapa perlawanan saya gagal mempamer aksi 100 peratus.

"Tetapi percayalah, saya tidak pernah berasa senang hati setiap kali memberikan persembahan terbaik,'' kata Berbatov. - Agensi

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Mrcipizs on Thu May 21, 2009 11:28 am

Ferdinand perlu bukti cukup cergas


LONDON – Pemain pertahanan Manchester United, Rio Ferdinand perlu membuktikan dia cukup cergas pada pertemuan liga menentang Hull City, Ahad ini atau terlepas peluang berada dalam kesebelasan utama menentang Barcelona pada perlawanan akhir Liga Juara-Juara.

United akan bertemu pasukan ternama Sepanyol itu pada perlawanan akhir Liga Juara-Juara yang dijadualkan berlangsung minggu depan di Rome.

Pemain pertahanan tengah England itu gagal menempatkan diri dalam tiga perlawanan terdahulu skuad Red Devils sejak mengalami kecederaan betis.

Ferdinand dilanda kecederaan tersebut pada perlawanan kedua separuh akhir Liga Juara-Juara ketika United mencatat kemenangan ke atas Arsenal di Stadium Emirates, 5 Mei lalu.

Pengurus United, Alex Ferguson menyatakan dia lebih suka untuk melihat pemain berusia 30 tahun itu beraksi menentang Hull pada perlawanan akhir Liga Perdana England.

Jelasnya, ia penting bagi memudahkannya untuk membuat keputusan menjelang pertemuan besar di Rome nanti.

“Saya berharap dia (Ferdinand) akan kembali cergas pada pertemuan Ahad ini. Jika tidak, secara pastinya dia akan berada dalam keadaan ragu-ragu untuk pertemuan Rabu depan.

“Pada pandangan saya, dia memerlukan satu perlawanan menjelang perlawanan akhir Liga Juara-Juara kerana dia tidak beraksi dalam tiga minggu. Ia merupakan satu tempoh yang panjang.

“Perancangan buat dirinya adalah memulakan latihan bersama pasukan esok. Sebaik sahaja melihat dia melakukan latihan, kami akan mempunyai pandangan yang lebih baik mengenai keupayaannya untuk pertemuan hujung minggu ini.

“Saya berpandangan bahawa dia berkemungkinan akan cergas untuk beraksi pada minggu depan. Tetapi, samaada saya akan meletakkannya sebagai pemain utama atau tidak, ia adalah perkara berbeza,” kata Ferguson. – AFP

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Thu May 21, 2009 11:31 am

'Tidak masuk akal'


TEVEZ gagal mendapat tempat dalam kesebelasan utama United musim ini.

--------------------------------------------------------------------------------


MADRID - Tindakan Manchester United yang seolah-olah tidak peduli dengan tindakan Carlos Tevez untuk meninggalkan kelab itu disifatkan Lionel Messi sebagai sesuatu yang tidak masuk akal.

Tevez, 25, dijangka meninggalkan Old Trafford pada musim panas ini selepas kontrak pinjamannya berakhir.

United dilaporkan hanya mahu membayar £18 juta (RM98 juta) sedangkan ejen dan pemilik Tevez, Kia Joorabchian meminta £26 juta (RM142 juta).

Bagaimanapun, Tevez bertegas sedia meninggalkan United kerana mahu mencari pasukan baru yang boleh menjamin tempat dalam kesebelasan utama kepadanya.

Melihatkan situasi tersebut, Messi mengakui, dia agak terkejut dengan tindakan United mengabaikan rakan sepasukannya dalam skuad kebangsaan Argentina itu.

"Saya tidak mempunyai sebarang idea kenapa United mudah membiarkan saja Tevez mahu meninggalkan kelab itu. Dia cukup berbakat untuk membarisi kesebelasan utama mana-mana kelab di dunia ini," kata Messi.

Dalam pada itu, Messi turut menafikan pelbagai khabar angin berhubung masa depannya untuk terus bersama Barcelona musim depan.

Menurut sumber, Messi kini sedang diburu musuh tradisi Barcelona iaitu Real Madrid.

"Setakat yang saya tahu ketika ini, saya mahu terus kekal bersama Barcelona," jelas Messi. - Agensi

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Thu May 21, 2009 8:36 pm


MU:
EPL = 18 kali

Liverpool:
EPL = 18 kali

MU:
UCL = 4 kali (3 dah ada 1 bakal menyusul, wakakaka..)

Liverpool:
UCL = 5 kali (sekali jer di era bolasepak moden ni.. hahaha)

MU:
Club World Champ = 2 kali (1 dah ada, 1 lagi bakal menyusul, wakakaka)

Liverpool:
Club World Champ = 0 (yilek! harap juara eropah je 5 kali... tapi dunia hampeh... ni mesti mng rasuah pengadil ning... hahaha)
Clubbing = 38 kali - Scouser's Dangdut Pub.. haha

MU:
Asia Tour = Datang Malaysia - nak jumpe apens, RR2, jebat, manofside, cipis...

Liverpool:
Asia Tour = Datang Thailand - nak tgk 'tiger dance', pesta buih, lepak umah urut... cikaro.. hahaha.. larikkkk...

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Thu May 21, 2009 11:55 pm

hehehe...apens ni memang typical MU fans Cool

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  RR22 on Fri May 22, 2009 10:35 am

apens7 wrote:
MU:
EPL = 18 kali

Liverpool:
EPL = 18 kali

MU:
UCL = 4 kali (3 dah ada 1 bakal menyusul, wakakaka..)

Liverpool:
UCL = 5 kali (sekali jer di era bolasepak moden ni.. hahaha)

MU:
Club World Champ = 2 kali (1 dah ada, 1 lagi bakal menyusul, wakakaka)

Liverpool:
Club World Champ = 0 (yilek! harap juara eropah je 5 kali... tapi dunia hampeh... ni mesti mng rasuah pengadil ning... hahaha)
Clubbing = 38 kali - Scouser's Dangdut Pub.. haha

MU:
Asia Tour = Datang Malaysia - nak jumpe apens, RR2, jebat, manofside, cipis...

Liverpool:
Asia Tour = Datang Thailand - nak tgk 'tiger dance', pesta buih, lepak umah urut... cikaro.. hahaha.. larikkkk...

setuju..
hehehe..
Laughing Laughing Laughing

RR22

Posts : 34
Points : 34
Join date : 14/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  RR22 on Fri May 22, 2009 10:47 am

Tevez final insult



CARLOS TEVEZ will be a sub for the Champions League final in Rome — signalling his exit from Manchester United.

He will be joined on the bench by Dimitar Berbatov for the game against Barcelona as Alex Ferguson sticks with the strikers who tore apart Arsenal in the semi-final.

Tevez will see it as the final insult, proving that he must leave to get regular first-team football.

Even if United come up with the deal needed to make his loan move permanent, Tevez is now convinced he has to quit Old Trafford.

And despite interest from Spurs and Real Madrid, the Argentina striker has his sights set on United's rivals and neighbours Liverpool.

Boss Ferguson is preparing to stick with the team that destroyed the Gunners in the semi-final second leg.

There will be one exception for Wednesday's final as Ryan Giggs replaces the banned Darren Fletcher.

That is great news for Park Ji Sung who will get a starting place after being left out of the squad for last year's final win over Chelsea.

PFA player of the year Giggs gets a starting spot after being named on the bench in Moscow a year ago.

Fergie will go with Cristiano Ronaldo as an out-and-out striker with Wayne Rooney on his left and the industrious Park to the right.

Michael Carrick, Anderson and Giggs make up the midfield three.

Anderson has come to the fore in Europe after Ferguson chose him for the away leg against Porto in the quarter-final and both Arsenal ties.

The defence picks itself with John O'Shea at right-back, Rio Ferdinand partnering Nemanja Vidic in the middle and Patrice Evra on the left. Edwin van der Sar will, of course, be in goal for the defending champions.

Ferguson sees this line-up as a major threat on the break against the flair of Spanish champions Barcelona.

Injured pair Wes Brown and Owen Hargreaves were both part of the victory against Chelsea.

Ferguson will use Tevez or Berbatov as impact players in the second half if tired legs takeover.

Key man Ronaldo has insisted once again that he will remain at Old Trafford next season.

The Portuguese ace's future is under the spotlight and, like last summer, Real Madrid have been linked with the world player of the year.

Ronaldo said: "At the moment I'm only thinking about the final.

"I only care about what will happen then and next season at United."

Ronaldo says the final should not be billed as a personal duel between himself and Barca star Lionel Messi.

He added: "It's a battle of teams. Without my team I won't win and neither will Messi without his.

"It's clear that we are the two best teams in Europe. It will be the match every fan dreamed about."

RR22

Posts : 34
Points : 34
Join date : 14/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Fri May 22, 2009 11:55 am

[quote="apens7"]


Liverpool:
UCL = 5 kali (sekali jer di era bolasepak moden ni.. hahaha)
quote]

sian betull fan liberpool..skali jer ker Twisted Evil Twisted Evil hok bolo sepak moden..
huhuhu

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Fri May 22, 2009 12:03 pm

apens bile nak bincang hok beli ticketny,...
tapi takut kaloh ngan barca nnti aok jadi dok semangat plok....huhuhu

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Fri May 22, 2009 1:03 pm

J.Milan22 wrote:Liverpool:
UCL = 5 kali (sekali jer di era bolasepak moden ni.. hahaha)
quote]

sian betull fan liberpool..skali jer ker Twisted Evil Twisted Evil hok bolo sepak moden..
huhuhu

betul kesian betul.... Laughing

apalah takrif bolasepak moden tu Cool

gamoknya dulu2 zaman 80-an penyokong liverpool pun kabor siannya fans lain...zaman bolasepak moden ni dorang tadok menang.....yelah, zaman 80-an dah moden dari 70-an Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Fri May 22, 2009 1:39 pm

sajer kwn bakoooo..huhuhuhu
wat panas line....jgn maroo ek boss...

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Fri May 22, 2009 4:29 pm

Deto_8 wrote:
J.Milan22 wrote:Liverpool:
UCL = 5 kali (sekali jer di era bolasepak moden ni.. hahaha)
quote]

sian betull fan liberpool..skali jer ker Twisted Evil Twisted Evil hok bolo sepak moden..
huhuhu

betul kesian betul.... Laughing

apalah takrif bolasepak moden tu Cool

gamoknya dulu2 zaman 80-an penyokong liverpool pun kabor siannya fans lain...zaman bolasepak moden ni dorang tadok menang.....yelah, zaman 80-an dah moden dari 70-an Laughing

Competition change

The major turning point in the evolution of the competition came in the 1992/93 season when the UEFA Champions League, involving a group stage in addition to the traditional knockout elements, was officially inaugurated after a pilot round robin during the previous season. The popularity of the group phase has witnessed the competition grow from eight to 32 teams with matches taking place on Tuesdays and Wednesdays across Europe.

2007 - 2008 Manchester United FC »
2006 - 2007 AC Milan »
2005 - 2006 FC Barcelona »
2004 - 2005 Liverpool FC »
2003 - 2004 FC Porto »
2002 - 2003 AC Milan »
2001 - 2002 Real Madrid CF »
2000 - 2001 FC Bayern München »
1999 - 2000 Real Madrid CF »
1998 - 1999 Manchester United FC »
1997 - 1998 Real Madrid CF »
1996 - 1997 BV Borussia Dortmund »
1995 - 1996 Juventus »
1994 - 1995 AFC Ajax »
1993 - 1994 AC Milan »
1992 - 1993 Olympique de Marseille

sekadar berkongsi info....
Laughing Laughing Twisted Evil

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Fri May 22, 2009 8:18 pm

ashamir wrote:up jgk...gambo Kamal tak lawo... :mrgreen:





ramey tak org beli tiket kat ECM Kamal? saya td tunggu 15 minit...tp alih2 jd org pertama yg beli.... :mrgreen:


apens7 wrote:haha.. ashamir tgh beratur kat midvaley beli tiket tu... ermm...

update yg kompom pegi:

1. Ashamir
2. JebatMilan
3. Apens7
4. Kamaldini
5. Pahang DHF
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Note: haha.. cukup 11 org kita wat frenli ngn MU... wakakaka... peringatan... bila nak layan diorang training ning? hehehe[/color]

sumber: TokGajah.com

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Sat May 23, 2009 11:50 am

tiket ni memang aset berharga buat peminat MU....training pass tu pun sama....tapi kalau lankyard tu tuluis MU tour lagi best dari proevent tu...

masih menimbangkan nak pergi atau tak...nak sokong Malaysia

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sat May 23, 2009 2:09 pm

apens7 wrote:
Deto_8 wrote:
J.Milan22 wrote:Liverpool:
UCL = 5 kali (sekali jer di era bolasepak moden ni.. hahaha)
quote]

sian betull fan liberpool..skali jer ker Twisted Evil Twisted Evil hok bolo sepak moden..
huhuhu

betul kesian betul.... Laughing

apalah takrif bolasepak moden tu Cool

gamoknya dulu2 zaman 80-an penyokong liverpool pun kabor siannya fans lain...zaman bolasepak moden ni dorang tadok menang.....yelah, zaman 80-an dah moden dari 70-an Laughing

Competition change

The major turning point in the evolution of the competition came in the 1992/93 season when the UEFA Champions League, involving a group stage in addition to the traditional knockout elements, was officially inaugurated after a pilot round robin during the previous season. The popularity of the group phase has witnessed the competition grow from eight to 32 teams with matches taking place on Tuesdays and Wednesdays across Europe.

2007 - 2008 Manchester United FC »
2006 - 2007 AC Milan »
2005 - 2006 FC Barcelona »
2004 - 2005 Liverpool FC »
2003 - 2004 FC Porto »
2002 - 2003 AC Milan »
2001 - 2002 Real Madrid CF »
2000 - 2001 FC Bayern München »
1999 - 2000 Real Madrid CF »
1998 - 1999 Manchester United FC »
1997 - 1998 Real Madrid CF »
1996 - 1997 BV Borussia Dortmund »
1995 - 1996 Juventus »
1994 - 1995 AFC Ajax »
1993 - 1994 AC Milan »
1992 - 1993 Olympique de Marseille

sekadar berkongsi info....
Laughing Laughing Twisted Evil

bawoh man u rasernyer2 cam kenal jer team mane hok best.....
hehe sekadar menguatkan lagi kenyataan... bounce bounce bounce bounce bounce

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sat May 23, 2009 6:08 pm

apens7 wrote:
ashamir wrote:up jgk...gambo Kamal tak lawo... :mrgreen:





ramey tak org beli tiket kat ECM Kamal? saya td tunggu 15 minit...tp alih2 jd org pertama yg beli.... :mrgreen:


apens7 wrote:haha.. ashamir tgh beratur kat midvaley beli tiket tu... ermm...

update yg kompom pegi:

1. Ashamir
2. JebatMilan
3. Apens7
4. Kamaldini
5. Pahang DHF
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Note: haha.. cukup 11 org kita wat frenli ngn MU... wakakaka... peringatan... bila nak layan diorang training ning? hehehe[/color]

sumber: TokGajah.com




sajer up ticket hok chelsea ritu... bounce bounce

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Mon May 25, 2009 11:39 am

sampai 3 tiket... hok 2 lagi tu cikaro hang ke? hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Mon May 25, 2009 12:31 pm

apens7 wrote:sampai 3 tiket... hok 2 lagi tu cikaro hang ke? hehehe

mung ni cikaroo sajer..
bile nok bagi i pinjam cikaroo russia tuh..
baler..layan sorang22 jer...

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Mon May 25, 2009 5:39 pm

J.Milan22 wrote:
apens7 wrote:sampai 3 tiket... hok 2 lagi tu cikaro hang ke? hehehe

mung ni cikaroo sajer..
bile nok bagi i pinjam cikaroo russia tuh..
baler..layan sorang22 jer...

back to topic pleaseeeee... hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Mon May 25, 2009 5:46 pm

apens7 wrote:
J.Milan22 wrote:
apens7 wrote:sampai 3 tiket... hok 2 lagi tu cikaro hang ke? hehehe

mung ni cikaroo sajer..
bile nok bagi i pinjam cikaroo russia tuh..
baler..layan sorang22 jer...

back to topic pleaseeeee... hehehe

takut kantoiiiiiiiii rrr....
laaarikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk........... Laughing Laughing Razz Razz Razz

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Tue May 26, 2009 3:27 pm



kawan beli tiket 98.00....baru puas dapat tengok team malaysia dengan lebih dekat dari duk belakang gol....

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Tue May 26, 2009 5:10 pm

Deto_8 wrote:

kawan beli tiket 98.00....baru puas dapat tengok team malaysia dengan lebih dekat dari duk belakang gol....

cayar la deto..malaysia punyer psal 100 heggit per la sangat kan.. Twisted Evil Twisted Evil

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Sponsored content Today at 12:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum