Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Page 5 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Thu May 14, 2009 3:43 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Fri May 15, 2009 1:06 pm

apens7 wrote:
JM2020 wrote:
apens7 wrote:huhuhu.. ini la peminat bola sepak sejati.... ekekekeke..

nak beli tiket tak? hulur duit kt kwn... leh kwn carik kat midvaley nanti... kita beli masa pre-sale period la... leh dapat pass tgk MU training... time tu leh cium molot ngn CR7... wakakaka
amacam jebat? takat jersi, kwn leh kasi pinjam 1 MU nyer..... hehehehe...

ok nnti kwn kasi..
ongkos dalam bape henggit...
tapi onkos pengakutan kwn free jer la ek...huhuhuhu Mad Mad
hok sesi training hari same ke hari len...
tapi kwn takut aok sedih jer...mungkin CR7 doh pakai jc warne putih waktu tu..ekeekke

tol bayar la! mana ada free lagi dalam dunia ni!!!

Malaysia XI v United


18 July 2009, Bukit Jalil Stadium, kick-off 10:30 BST

There will be a special pre-sale period of match tickets in selected Nike Concept and Al-Ikhsan sports stores in Malaysia from May 22-31. Fans who buy tickets during this pre-sale period will also be given free passes to watch United training.

Public sales begin on 1 June. Match tickets are priced at RM 58 (GBP 11), RM 68 (GBP 13) and RM 98 (GBP 18), with limited VIP tickets at RM 308 (GBP 57) and student concessions at RM 28 (GBP 5).

Fans can buy tickets from Ticketpro’s 13 sales outlets across Malaysia, online at www.ticketpro.com.my or by calling 03-7880 7999. - manutd.com

kita beli yg RM 308 la... baru leh cium molot ferguson.. wakakaka...
beli yg RM 68 pun ok, atau GBP 13.00.. tak silap ni leh tgk center padang... kalau lagi murah RM 58.. tapi belakang gol.. tak beh.... kalau Old Trafford tu beh la jugak duk belakang gol... hehehe

mana tau time treneng tu dapat cium molot ngn Kaka! hahahaha

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Fri May 15, 2009 1:13 pm

aok ni mesti dah besa cemolot2 nih..bagi la ke kwn cikit....
tau kat samdol mmsti die nok join gok...kahkahakhakah...
hok 68 tu ok doh...
bule r nak nengok JS park nnti....
....................................................
ala tol tu nnti milan datang kte g ngan kwn plok...
(minat ke aok ngan milan nih..)free je kwn cas...ekeekkekek...
kaka nak g man u ke,tiggi tul harapan tuh...kahakahakhhhh Twisted Evil Twisted Evil

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Fri May 15, 2009 1:23 pm

JM2020 wrote:aok ni mesti dah besa cemolot2 nih..bagi la ke kwn cikit....
tau kat samdol mmsti die nok join gok...kahkahakhakah...
hok 68 tu ok doh...
bule r nak nengok JS park nnti....
....................................................
ala tol tu nnti milan datang kte g ngan kwn plok...
(minat ke aok ngan milan nih..)free je kwn cas...ekeekkekek...
kaka nak g man u ke,tiggi tul harapan tuh...kahakahakhhhh Twisted Evil Twisted Evil

ni nak mencarut bahasa itali ni...
cirit la nak tunggu milan aok datang malaysia.... tak kire... bayor tol!!!!

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Fri May 15, 2009 1:25 pm

rasa cam nok gi jugak....Liverpool main kat singapore pun kos semua dekat 300 lebih...baik tgk MU main...

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Fri May 15, 2009 1:28 pm

apens7 wrote:
JM2020 wrote:aok ni mesti dah besa cemolot2 nih..bagi la ke kwn cikit....
tau kat samdol mmsti die nok join gok...kahkahakhakah...
hok 68 tu ok doh...
bule r nak nengok JS park nnti....
....................................................
ala tol tu nnti milan datang kte g ngan kwn plok...
(minat ke aok ngan milan nih..)free je kwn cas...ekeekkekek...
kaka nak g man u ke,tiggi tul harapan tuh...kahakahakhhhh Twisted Evil Twisted Evil

ni nak mencarut bahasa itali ni...
cirit la nak tunggu milan aok datang malaysia.... tak kire... bayor tol!!!!

bayoo tol pun bayooola....
adek mecheda punyer pasal...
kroni milan gok tu...kuikukuikui Mad Mad Mad

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  apens7 on Fri May 15, 2009 3:42 pm

JM2020 wrote:
apens7 wrote:
JM2020 wrote:aok ni mesti dah besa cemolot2 nih..bagi la ke kwn cikit....
tau kat samdol mmsti die nok join gok...kahkahakhakah...
hok 68 tu ok doh...
bule r nak nengok JS park nnti....
....................................................
ala tol tu nnti milan datang kte g ngan kwn plok...
(minat ke aok ngan milan nih..)free je kwn cas...ekeekkekek...
kaka nak g man u ke,tiggi tul harapan tuh...kahakahakhhhh Twisted Evil Twisted Evil

ni nak mencarut bahasa itali ni...
cirit la nak tunggu milan aok datang malaysia.... tak kire... bayor tol!!!!

bayoo tol pun bayooola....
adek mecheda punyer pasal...
kroni milan gok tu...kuikukuikui Mad Mad Mad

camtu la.... baru dapat cium molot ngn macheda... wakakakaka!!!

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Fri May 15, 2009 4:16 pm

macheda xnok la....
klu cikaro die kwn nok...huhuhu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Sat May 16, 2009 11:44 pm

info tentang tempat duduk stadium dan harga tiket :


Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 1:16 pm



Manchester United juara EPL


Samai rekod musuh tradisi, Liverpool kumpul 18 mahkota liga

LONDON: Manchester United memenangi kejuaraan bola sepak Liga Perdana Inggeris 2008-09 berbekalkan keputusan seri 0-0 menentang Arsenal di Old Trafford, semalam.

United kini mempunyai 87 mata dengan baki satu perlawanan manakala kelab tangga kedua, Liverpool, yang turun menentang West Bromwich Albion hari ini mempunyai 80 mata.



Ia adalah kejuaraan liga ketiga berturut-turut buat United dan satu mata dalam perlawanan kedua terakhir kempen itu sudah mencukupi untuk meletakkan Red Devils di luar jangkauan Liverpool serta memastikan mereka menyamai rekod musuh ketat itu dengan sejumlah 18 mahkota liga.

“Ia tempoh 90 minit paling panjang dalam sejarah tetapi kami sudah berjaya mencapainya,” kata pengurus berusia 67 tahun itu selepas persembahan agak gemuruh pasukannya, “Tiada sebarang percubaan berbahaya yang menunjukkan betapa berhati-hatinya perlawanan itu.”.

Ditanya apakah maknanya untuk menyamai rekod Liverpool, Ferguson berkata; “Ia akan menjadi lebih bermakna jika kami mendapatkannya di hadapan mereka. Kami mahu berkembang dengan pasukan ini, yang berkemampuan melakukannya.”

Namun, ia adalah persembahan hambar oleh United tetapi keraian bermula sebaik wisel penamat yang memastikan kejuaraan dan meletakkan mereka bersama Liverpool sebagai kelab England paling banyak memenangi trofi.

Arsenal, yang akan menduduki tempat keempat, banyak menguasai bola tanpa mencipta terlalu banyak peluang terbuka tatkala jentera serangan United hanya sesekali mengancam gawang pelawat.

Ferguson kini sudah mempunyai 25 trofi utama sejak tiba di kelab itu pada 1986 dan berharap untuk menjadikannya 26 apabila United berdepan Barcelona dalam final Liga Juara-Juara pada di Rome, pada 27 Mei ini.

Berbekal gol daripada Cristiano Ronaldo dan persembahan berkualiti dari penyerang Wayne Rooney dan Carlos Tevez, United juga mempunyai pertahanan kental yang menyumbang kepada penjaga gol Edwin van der Sar mencatatkan rekod British dengan melalui 1,311 minit tanpa melepaskan gol.

Ia seketika tampak goyah April lalu, apabila mereka kalah 4-1 di tempat sendiri kepada Liverpool dan kemudian 2-0 di tangan Fulham sebelum kembali memulakan rentetan kemenangan tanpa kalah yang menjarakkan mereka mengatasi Liverpool. - Agensi

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 1:38 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:00 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:03 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:04 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:06 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:08 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:10 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:11 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:13 pm




J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:14 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:16 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  J.Milan22 on Sun May 17, 2009 2:17 pm


J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Sun May 17, 2009 8:01 pm

JM2020 wrote:

Manchester United juara EPL


Samai rekod musuh tradisi, Liverpool kumpul 18 mahkota liga


lor....baru nak samakan..... Laughing

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Mon May 18, 2009 9:37 am

United mahu atasi rekod hebat Liverpool

LONDON - Selepas bergelar juara Liga Perdana England buat kali ketiga berturut-turut, pengurus Manchester United, Alex Ferguson sudah memikirkan percaturannya untuk menghadapi saingan musim depan.

Beliau tetap dengan misinya untuk mempertahankan gelaran tersebut.

Ia bukan untuk kepuasan diri tetapi dalam usaha mereka memintas reputasi Liverpool dalam bola sepak England.

United merangkul gelaran Liga Perdana musim 2008/09 setelah meraih satu mata ketika seri 0-0 dengan Arsenal, sekali gus menyamai rekod pencapaian Liverpool yang sudah merangkul 18 gelaran liga.

Kejayaan kelmarin merupakan gelaran ke-11 yang diraih Ferguson bersama United.

Misi mereka selepas ini ialah untuk memburu gelaran ke-19 dalam bola sepak England bagi membolehkan mereka mengatasi rekod Liverpool.

"Saya kini memikirkan apa yang perlu kami lakukan tahun depan. Gelaran ke-19 menjadi sasaran agar ia terus terpahat dalam sejarah kelab ini," katanya.

Ferguson, 67, juga mendedahkan bahawa beliau merancang untuk bersara selepas ini.

"Buat masa ini, saya akan meneruskan tugas tetapi akan mengumumkan persaraan apabila tahap kesihatan sudah tidak mengizinkan," katanya.

- Agensi

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Deto_8 on Mon May 18, 2009 9:39 am

'Juara tak semestinya hebat'

LONDON - Rafael Benitez (gambar) sekali lagi melancarkan perang mulut ke atas Alex Fergu- son.

Pengurus Liverpool itu memberitahu bahawa kejayaan Manchester United menjulang gelaran Liga Perdana England tidak bermakna skuad Red Devils lebih hebat daripada The Reds.

United menjulang gelaran liga buat kali ketiga berturut-turut apabila mengutip satu mata ketika seri 0-0 dengan Arsenal kelmarin.

"Pasukan yang mengumpul mata paling banyak yang akan menang, itu saja," jelas Benitez.

"Kadangkala mereka kena beraksi bagus pada awal musim, dan kena konsisten pada pertengahan dan akhir musim. Mereka menang kerana mereka ada banyak mata.

"Semuanya bergantung kepada situasi dan pada musim itu. Saya tidak fikir Liverpool beraksi lebih baik daripada pasukan lain tetapi mungkin ada pada masa-masa tertentu sahaja.

"Saya amat menghormati pasukan lain, tapi untuk katakan siapa yang lebih bagus buat masa ini, ia tidak begitu mudah. Banyak pasukan yang bagus dalam Liga Perdana England."

Liverpool mengumpul lebih banyak gol, kalah sedikit perlawanan (dua perlawanan) dan memiliki kelebihan jaringan berbanding pasukan lain.

Andai kemenangan dapat dicipta dalam baki dua perlawanan menentang termasuk Tottenham, mereka akan mencatat rekod baru kelab dengan mengutip 86 mata.

"Sebenarnya ia bukan mengenai apa yang kami perlu lakukan pada musim depan, cuma perlu berada pada kedudukan yang bagus di mana kami perlu lakukannya dengan sedikit tuah," tambahnya. - Agensi

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: MANCHESTER UNITED :: THE RED DEVILS

Post  Sponsored content Today at 11:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum