Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

lelaki mesti baca

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  zulkbo on Wed Jan 27, 2010 11:07 pm

Deto_8 wrote:
koy101 wrote:
urgh!! apahal lak petikan nih kena mengena ngan aku nih???
rock?? huh! aku layan xfm jer.....
alim2 skit... mak oiii.... jauh rokok dr pemetik api tuh..... Deto... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad



xfm takpe...jangan xxxfm

tujuannya supaye Cik N nampak koy ni bagus budaknya... Laughing Laughing

perhhh..kena je abang Koy kita
koi tak de pun kena sakat gak aok yek
he he Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  koy101 on Wed Jan 27, 2010 11:16 pm

zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:
koy101 wrote:
urgh!! apahal lak petikan nih kena mengena ngan aku nih???
rock?? huh! aku layan xfm jer.....
alim2 skit... mak oiii.... jauh rokok dr pemetik api tuh..... Deto... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad



xfm takpe...jangan xxxfm

tujuannya supaye Cik N nampak koy ni bagus budaknya... Laughing Laughing

perhhh..kena je abang Koy kita
koi tak de pun kena sakat gak aok yek
he he Razz

pergh!!! mmg melampo aokme nih.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sumer tuju kat aku......

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  zulkbo on Wed Jan 27, 2010 11:19 pm

koy101 wrote:


pergh!!! mmg melampo aokme nih.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sumer tuju kat aku......

but you"re our HERO....... cheers sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  koy101 on Wed Jan 27, 2010 11:20 pm

zulkbo wrote:
koy101 wrote:


pergh!!! mmg melampo aokme nih.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sumer tuju kat aku......

but you"re our HERO....... cheers sunny
prom hero to zero... hehehe.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  zulkbo on Wed Jan 27, 2010 11:23 pm

koy101 wrote:
zulkbo wrote:
koy101 wrote:


pergh!!! mmg melampo aokme nih.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sumer tuju kat aku......

but you"re our HERO....... cheers sunny
prom hero to zero... hehehe.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

aok nak berapa zero kat belakang
6 cukup dok??

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Cik_N on Wed Jan 27, 2010 11:23 pm

Deto_8 wrote:
koy101 wrote:
urgh!! apahal lak petikan nih kena mengena ngan aku nih???
rock?? huh! aku layan xfm jer.....
alim2 skit... mak oiii.... jauh rokok dr pemetik api tuh..... Deto... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad



xfm takpe...jangan xxxfm

tujuannya supaye Cik N nampak koy ni bagus budaknya... Laughing Laughing

yurp.. mengkala gitu.. di pertimbangkanlah... hahaha.. koi pun tolong nyakat jugek ar.... Razz Embarassed

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  koy101 on Wed Jan 27, 2010 11:26 pm

Cik_N wrote:
yurp.. mengkala gitu.. di pertimbangkanlah... hahaha.. koi pun tolong nyakat jugek ar.... Razz Embarassed
aaarrr yer la...
sat lg aok tau ler dema stat nyakat sapa lak.... hehehehe....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Yassin on Wed Jan 27, 2010 11:28 pm

koy101 wrote:
Cik_N wrote:
yurp.. mengkala gitu.. di pertimbangkanlah... hahaha.. koi pun tolong nyakat jugek ar.... Razz Embarassed
aaarrr yer la...
sat lg aok tau ler dema stat nyakat sapa lak.... hehehehe....

Kena doh laa tu lagu ngan tarinya huhuhuhu Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  cekwa on Thu Jan 28, 2010 8:29 am

labu sayong wrote:ni fakta yg aok bt sndr ke cekwa?.. Very Happy

koi mmg suka nak ngusik rodong-rodong kat PCC nih..nampok gayenya ramai yang tak setuju dgn pendapat nih yak...biarlah diaorang beri pendapat memasing... Cool

cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Deto_8 on Thu Jan 28, 2010 8:50 am

cekwa wrote:
labu sayong wrote:ni fakta yg aok bt sndr ke cekwa?.. Very Happy

koi mmg suka nak ngusik rodong-rodong kat PCC nih..nampok gayenya ramai yang tak setuju dgn pendapat nih yak...biarlah diaorang beri pendapat memasing... Cool

ok apa fakta tu...

dorang pun suka nyakat aok tu Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  cekwa on Thu Jan 28, 2010 8:55 am

Deto_8 wrote:
cekwa wrote:
labu sayong wrote:ni fakta yg aok bt sndr ke cekwa?.. Very Happy

koi mmg suka nak ngusik rodong-rodong kat PCC nih..nampok gayenya ramai yang tak setuju dgn pendapat nih yak...biarlah diaorang beri pendapat memasing... Cool

ok apa fakta tu...

dorang pun suka nyakat aok tu Very Happy

itulah kelebihan PCC nih berbanding tempat lain..sejak mengenali PCC koi memang hepi sket, sebab org2 sini beh2 belake...

cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Deto_8 on Thu Jan 28, 2010 9:00 am

cekwa wrote:
itulah kelebihan PCC nih berbanding tempat lain..sejak mengenali PCC koi memang hepi sket, sebab org2 sini beh2 belake...

kala sedak kabor ke rodong...kala tak sedak kabor ke koi Laughing

aok kena bgtau satu IM lah gini gaye

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  koy101 on Thu Jan 28, 2010 1:40 pm

Deto_8 wrote:
cekwa wrote:
itulah kelebihan PCC nih berbanding tempat lain..sejak mengenali PCC koi memang hepi sket, sebab org2 sini beh2 belake...

kala sedak kabor ke rodong...kala tak sedak kabor ke koi Laughing

aok kena bgtau satu IM lah gini gaye
macam pernah kubaca ayat Deto ter.... keknyer di mana yerrr....????

p/s: Deto, ader mintak izin lalu ker pakai ayat tuh.... hehehe......

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  zulkbo on Thu Jan 28, 2010 1:43 pm

koy101 wrote:
Deto_8 wrote:
cekwa wrote:
itulah kelebihan PCC nih berbanding tempat lain..sejak mengenali PCC koi memang hepi sket, sebab org2 sini beh2 belake...

kala sedak kabor ke rodong...kala tak sedak kabor ke koi Laughing

aok kena bgtau satu IM lah gini gaye
macam pernah kubaca ayat Deto ter.... keknyer di mana yerrr....????

p/s: Deto, ader mintak izin lalu ker pakai ayat tuh.... hehehe......

koi pun rasa nak pakai kat FB koi..
nampok la sket ke PAHANGan nye... Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: lelaki mesti baca

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum