Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

View previous topic View next topic Go down

Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  Jeck Sparow on Wed Feb 03, 2010 3:04 pm

Assalamualaikum....

Kawan sajer jer buka thread bukan per teringat masa dulu..dulu..zaman blom lagi Handphone ni jadi keperluan.. bila nak jumper jadi jer.. confirm hari ni next week dapat jer jumper..sekarang..Confirm pagi tadi petang kang da cancel last minute..hehe...

Lagi satu sebelum zaman ader handphone ni dan bukan lagi jd keperluan..surat menyurat ni jadi perkara biasa..nak naknyer kepada insan yang bercinta.. hehe..kalau tak guna kertas kajang ni 3-4 helai tak sah hahha..termasukla aku yang cakap ni...

Ingat lagi.. zaman awal 90 an ni.. kalau nak jumper ker ader satu satu pertemuan ngan kengkawan set jer minggu ni insyaallah minggu depan jadi jer...

itulah yang nak dikongsikan disinilah kot kot lah zaman dulu korang semua ni dah advance tak macam aku nih..hehe..kenkadang tu terpikir gak zaman dulu disiplin tentang masa dan pertemuan tu lebih dari zaman sekarang....
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  ozzy on Wed Feb 03, 2010 3:06 pm

Jeck Sparow wrote:Assalamualaikum....

Kawan sajer jer buka thread bukan per teringat masa dulu..dulu..zaman blom lagi Handphone ni jadi keperluan.. bila nak jumper jadi jer.. confirm hari ni next week dapat jer jumper..sekarang..Confirm pagi tadi petang kang da cancel last minute..hehe...

Lagi satu sebelum zaman ader handphone ni dan bukan lagi jd keperluan..surat menyurat ni jadi perkara biasa..nak naknyer kepada insan yang bercinta.. hehe..kalau tak guna kertas kajang ni 3-4 helai tak sah hahha..termasukla aku yang cakap ni...

Ingat lagi.. zaman awal 90 an ni.. kalau nak jumper ker ader satu satu pertemuan ngan kengkawan set jer minggu ni insyaallah minggu depan jadi jer...

itulah yang nak dikongsikan disinilah kot kot lah zaman dulu korang semua ni dah advance tak macam aku nih..hehe..kenkadang tu terpikir gak zaman dulu disiplin tentang masa dan pertemuan tu lebih dari zaman sekarang....

jeck rasanya thread ni dah ada..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  Jeck Sparow on Wed Feb 03, 2010 3:07 pm

Tak perasan la.... tak per la...
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  Jeck Sparow on Wed Feb 03, 2010 3:11 pm

kawan bukan nak tegaskan pasal handphone pertama kat sini tapi..kawan nak citer pasal dulu.. takder handphone tak per.. now kalau tak der teraba raba.. huhu.. Smile Smile

lagi satu kalau nak set satu pertemuan tu kalau tak der handphone insyaalah tak der la plak cancel pertemuan dan perjanjian yang di buat tu.. tapi sekarang.. last minut SMS cancel hehe... Smile Smile
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  zulkbo on Wed Feb 03, 2010 3:22 pm

zaman dulu tak de HP nak dating
ketuk botol..he he
cam citer P.Ramlee Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  marina_dirm on Wed Feb 03, 2010 3:25 pm

huhuhu...tajuk yg koi tggu sngt2...!!!! koi paham menda maksud awok jeck. koi ader gok trpkir pasal ni....koi dulu super cm awok jugok...kalo nak berjanji dgn rodong2 trpaksa buat appoinment mse last date...kalo sminggu, sminggu lah...tp sekarang nk jmpa pagi, pagi ni jugok buat appoinment pakai sms je...yg pelik nye janji tu ingat pulok lama2...kalo sekarang, janji pagi nak jmpa ptg...tp tnghri dah lupa pasal janji pagi td... satu lg pasal surat...kalo dulu tggu surat buah hati balas smpi sebulan boleh tahan pulok! sekarang buah hati tk reply sms bru 5 minit dah mengalabah...!!!!huhuhuhu....cuba kita buat cara dulu cam mula-mula kita tk kenal handphone... berjanji tanpa handphone..???? apa kata...??????
avatar
marina_dirm

Posts : 38
Points : 39
Join date : 15/05/2009
Age : 39
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  zulkbo on Wed Feb 03, 2010 3:28 pm

Jeck Sparow wrote:kawan bukan nak tegaskan pasal handphone pertama kat sini tapi..kawan nak citer pasal dulu.. takder handphone tak per.. now kalau tak der teraba raba.. huhu.. Smile Smile

lagi satu kalau nak set satu pertemuan tu kalau tak der handphone insyaalah tak der la plak cancel pertemuan dan perjanjian yang di buat tu.. tapi sekarang.. last minut SMS cancel hehe... Smile Smile

ooo..gitu ke..koi salah faham la puloks
he he..pada koi kalau dah janji nak dating
plan awei..any penangguhan kena la notis awal
goner..ok tak cara koi.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  Jeck Sparow on Wed Feb 03, 2010 3:28 pm

Thanks marina oak lama tak nampok duk maner skrg ni.... koi ingat tak der yang paham ngan thread kawan ni.. huhu.. koi terpikir juga cubalah bayangkan kalau seminggu tak yah la seminggu sehari pun cukup.. Line telepon kt Malaysia ni di band mahu huru raya gayanyer....
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  Jeck Sparow on Wed Feb 03, 2010 3:33 pm

marina_dirm wrote:
satu lg pasal surat...kalo dulu tggu surat buah hati balas smpi sebulan boleh tahan pulok! sekarang buah hati tk reply sms bru 5 minit dah mengalabah...!!!!huhuhuhu....cuba kita buat cara dulu cam mula-mula kita tk kenal handphone... berjanji tanpa handphone..???? apa kata...??????

macam biase jer oak yer main surat menyurat ni kalau jarak yang dekat tu boleh la dalam seminggu dapat jawapan balas..tapi kalau jauh huhuhu...mahu sebulan hahaha.. Laughing
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  marina_dirm on Wed Feb 03, 2010 3:34 pm

awok tau, jeck koi hndphone tk de kredit pun koi dah gelisoh, inikan line tepon kena band...mahu brgelisoh... tp dulu koi tk pelik pun...3 bulan tk dengor suara pakwe tk de pe pun....tggu je die balas surat...sekarang...nak meletup dada tk dengor suara 1 ari...
avatar
marina_dirm

Posts : 38
Points : 39
Join date : 15/05/2009
Age : 39
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  Jeck Sparow on Wed Feb 03, 2010 3:35 pm

marina_dirm wrote:awok tau, jeck koi hndphone tk de kredit pun koi dah gelisoh, inikan line tepon kena band...mahu brgelisoh... tp dulu koi tk pelik pun...3 bulan tk dengor suara pakwe tk de pe pun....tggu je die balas surat...sekarang...nak meletup dada tk dengor suara 1 ari...

hu..hu..gitu gayanyer...hahaha....maklumla tgh hangat bercinta... Shocked
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  strikerbuncit on Wed Feb 03, 2010 3:51 pm

sjak kawen ni buat pertama kalinya kredit expired dulu sblm habes..byk pulak bakinya..mane taknya,dahla duk serumah,satu ofis lg..so,sunyi sepila hp kwn..hehehe..tp ia ttp penting wlpn dh kurg berbunyi..mane tau,risau gak dada meletop mcm cik marina kita tuh..ekeke tongue
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  jasnoraizan on Wed Feb 03, 2010 3:56 pm

dulu handphone kalau berbunyi pasti awek yg calll...masa2 bujang lah....skrng nih handphone berbunyi gak memanjang..tp anok lah aje yg asyik call ada je benda hok yg nak kena beli...hi..hi..hi...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  marina_dirm on Wed Feb 03, 2010 4:00 pm

Opppppss!!!! sori, bkn cik..PUAN MARINA....koi ni anok2 dah beratur nak sama tnggi dgn koi belaka...
psal hndphone td kalo kedudukan n situasi cam awok strikerbuncit mmg la tk guna sngt... tp kalo opis lain2 keje pun lain2 shif mahu tk meletup dada tk dpt msj....bkn pe...setiap mse kita nk kne amik tau prgerakan dia cm ner...dah makan lom....kul bpe abis keje...kul bpe nk balik...sumer tu pnting...
avatar
marina_dirm

Posts : 38
Points : 39
Join date : 15/05/2009
Age : 39
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Dulu Tak Der Handphone..Tak per jer..Sekarang..??

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum