Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Islam Dihina Lagi....

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Fri Jul 10, 2009 3:50 am

Salam forumer semua...Apa komen kalian tentang gambar ini???Ini rupa tatoo yang dibuat oleh seorang Yahudi laknatullah keatas tubuh badan seorang perempuan dah tentu bukan islam ye dak??





Last edited by zulkbo on Wed Nov 04, 2009 1:41 am; edited 1 time in total
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Fri Jul 10, 2009 3:53 am

MELAMPAU ORANG YAHUDI NI,MEMANG PATUT DILAKNAT ALLAH SAMPAI AKHIRAT PUN Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  lepat_ubi on Tue Jul 14, 2009 11:43 am

zulkbo wrote:MELAMPAU ORANG YAHUDI NI,MEMANG PATUT DILAKNAT ALLAH SAMPAI AKHIRAT PUN Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

betul...betul..betul...
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  labu sayong on Sat Jul 18, 2009 5:24 pm

Yahudi ni mmg dah nyata dah kekufuran nya..ni klgn umat Islam sendiri pun ada gunting dalam lipatan..
Islam atas nama sj..fikir2lah..
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 32
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  Flint on Sat Jul 18, 2009 6:07 pm

zulkbo wrote:Salam forumer semua...Apa komen kalian tentang gambar ini???Ini rupa tatoo yang dibuat oleh seorang Yahudi laknatullah keatas tubuh badan seorang perempuan dah tentu bukan islam ye dak??




dapat rejam mamat n minah ni ok gak...
hehehe...
avatar
Flint

Posts : 20
Points : 20
Join date : 05/06/2009
Location : in the cave...

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Sat Jul 18, 2009 10:05 pm

Flint wrote:
zulkbo wrote:Salam forumer semua...Apa komen kalian tentang gambar ini???Ini rupa tatoo yang dibuat oleh seorang Yahudi laknatullah keatas tubuh badan seorang perempuan dah tentu bukan islam ye dak??




dapat rejam mamat n minah ni ok gak...
hehehe...


Apakah tanggungjawab kita yek bila dorang berani buat begini kat orang islam...BOIKOT BARANG KELUARAN COMPANY YAHUDI
Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Fri Jul 24, 2009 9:48 pm

Yahudi masuk Masjidil Aqsa



REMAJA Palestin melaungkan slogan anti Israel ketika berhimpun di depan Masjid Kubah Batu bertentangan Masjidil Aqsa, baru-baru ini.


Rejim Zionis rancang bina semula kuil di tanah suci ketiga Islam

BAITULMAQDIS: Polis Israel membenarkan 45 rakyat Israel memasuki kawasan Masjid Al-Aqsa, tanah suci ketiga Islam, dalam apa yang disifatkan rakyat Palestin sebagai satu cubaan untuk menimbulkan kemarahan ummah.

Kumpulan penduduk Yahudi terbabit melawat kawasan berkenaan sempena bulan kesembilan dalam kalendar Yahudi dipanggil 'Av', bagi memperingati kemusnahan kuil Yahudi pertama dan kedua, yang dikatakan di bawah Masjid Al-Aqsa.

Masjidil Aqsa terletak bertentangan Masjid Kubah Batu iaitu lokasi Nabi Muhammad diangkat ke langit dalam peristiwa Perjalanan Malam (Israq Mikraj).
Sumber:Berita Harian
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:06 am

Mengenal Siapa Yahudi

Negara Haram

Israel

Tidak Akan Berkekalan


Sejarah telah membuktikan
bahawa kaum Yahudi merupakan kaum yang sentiasa ditindas dan ditekan.
Peristiwa-peristiwa yang berlaku sepanjang zaman semenjak dari zaman Nabi
Allah SWT Musa a.s. sehinggalah zaman mereka berada di Palestin selepas itu
sentiasa menyaksikan pembunuhan kaum Yahudi secara beramai-ramai oleh
musuh-musuh mereka.



Melalui peristiwa-peristiwa yang berlaku
itu, kita selaku umat Islam yakin bahawa kependudukan mereka secara haram di
negara Palestin akan berakhir tidak lama lagi.



Mereka akan dihalau keluar dari negara itu
sama sepertimana datuk nenek mereka dipaksa keluar dari negara itu. Perkara
ini telah dijanjikan oleh Allah SWT menerusi banyak ayat al-Quran, contohnya
dalam surah Al-A’raf ayat 167 yang bermaksud:



"Dan (ingatlah wahai Muhammad)
ketika Tuhanmu memberitahu: Bahawa sesungguhnya Ia akan menghantarkan kepada
kaum Yahudi itu, (terus menerus) hingga hari kiamat, kaum-kaum yang akan
menimpakan mereka dengan azab sengsara yang seburuk-buruknya (disebabkan
kejahatan dan kekufuran mereka). Sesungguhnya Tuhanmu amat cepat azab
seksa-Nya, dan sesungguhnya Dia juga Maha Pengampun lagi Maha Mengasihani."
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:08 am

Kejahatan Bangsa Yahudi Menurut Al-Quran

Ayat di atas menyebutkan bahawa azab dan
tekanan akan terus menimpa mereka hingga ke hari kiamat. Berita-berita masa
lampau tentang mereka sebelum Islam perlu diberitahu kepada mereka agar
mereka sedar bahawa masa tersebut akan tiba dan kebenaran isi kandungan
al-Quran sebagai wahyu Ilahi akan terbukti.



Ayat-ayat seperti ini memberi satu kekuatan
berupa sokongan moral kepada umat Islam secara amnya dan bangsa Arab Islam
khasnya agar berusaha memperkuatkan diri ke arah merealisasikan fakta ini.
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:10 am

Penindasan Ke Atas Yahudi Sebelum Islam

Tersebut dalam lipatan sejarah penjajahan
ke atas Yahudi telah dimulakan oleh Raja Fir’aun Nikho dari Mesir. Selepas
itu untuk kali keduanya mereka telah dijajah lagi oleh Raja Nabukadnesar (Bukhti-Nashar)
dari Babil. Semasa penjajahan tersebut, raja dan tenteranya telah
membinasakan habis-habisan Jerussalam termasuk Baitul Maqdis yang didirikan
oleh Nabi Sulaiman a.s. dan menawan majoriti rakyatnya .



Inilah yang disebutkan oleh Allah SWT dalam
ayat surah al-Isra’ ayat yang bermaksud:



"Dan Kami menyatakan kepada Bani

Israel

dalam
Kitab itu: "Sesungguhnya kamu akan melakukan kerosakan di bumi
(Palestin) dua kali, dan sesungguhnya kamu akan berlaku sombong angkuh dengan
melampau. Maka apabila sampai masa janji (membalas kederhakaan kamu) kali
yang pertama dari dua (kederhakaan) itu, Kami datangkan kepada kamu
hamba-hamba Kami yang kuat gagah dan amat ganas serangannya lalu mereka
rnenjelajah di segala ceruk rantau (membunuh dan membinasakan kamu); dan
(sebenarnya peristiwa itu) adalah satu janji yang tetap berlaku".



Seterusnya pada tahun 203 sebelum Masihi
pula menyaksikan penjajahan yang lebih teruk oleh raja-raja

Syria

malahan
membawa kepada penahanan Yahuza yang menjadi raja Yahudi pada masa itu.
Orang-orang lelaki dijadikan hamba abdi, manakala cukai-cukai yang tinggi
turut dikenakan ke atas mereka.



Tidak cukup di situ Allah SWT membinasakan
mereka apabila Rom menjajah pula selepas itu. Negara Palestin telah
dimasukkan di bawah negara mereka. Pada tahun 70 Masihi, golongan Yahudi
telah melakukan pemberontakan ke atas penjajah mereka iaitu Rom.
Pemberontakan ini menemui jalan buntu. Akibatnya Rom telah mengeluarkan
arahan kepada gabenornya di situ yang bernama Titus untuk membakar
rumah-rumah ibadat Yahudi dan membunuh kebanyakan penduduk Yahudi dan menjual
yang lainnya sehagai hamba.



Tidak lama selepas itu, Jerussalem pesat
membangun semula. Kaum Yahudi mengambil kesempatan untuk memberontak buat
kali kedua tetapi masih gagal.

Adrian

yang menjadi raja Rom akhirnya memerintahkan agar bandar Jerussalem
dimusnahkan habis-habisan dan rakyatnya dibunuh. Ditaksirkan lebih 500,000
jiwa telah terkorban dalam peristiwa itu .
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:13 am

Penindasan Ke Atas Yahudi Selepas Islam



Apabila Nabi Muhammad SAW berhijrah ke
Madinah, kaum Yahudi telah menyusun beberapa konspirasi jahat ke atas Islam.
Akibatnya, pelbagai tindakan tegas telah dikenakan terhadap mereka sehingga
membawa kepada pembunuhan beramai-ramai kaum Yahudi dan pengusiran keluar
dari negara Islam Madinah.



Kemudian di akhir kurun ke 13, penindasan
ke atas mereka masih berterusan. Pada kali ini negara Eropah pula yang
bertindak menekan mereka. Sejarah telah menunjukkan bahawa kaum Yahudi pernah
dibunuh di Sepanyol dan

Portugal

.
Bahkan kepercayaan agama Kristian lama beranggapan bahawa menekan Yahudi
adalah melambangkan keimanan yang sebenarnya.



Tekanan yang dihadapi menyebabkan Yahudi
mencari perlindungan di Andalus. Pemimpin-pemimpin Islam di Andalus pada
waktu itu memberi perlindungan politik kepada Yahudi sebagai satu cara untuk
berdakwah kepada mereka. Namun panas yang disangka sampai ke petang, rupanya
hujan di tengahari. Nikmat perlindungan rupa-rupanya tidak lama.
Penganut-penganut Kristian telah berjaya menundukkan kuasa Islam di Andalus.
Sekali lagi penyembelihan orang-orang Yahudi berlaku secara beramai-ramai.
Mereka di halau keluar dari bandar-bandar seperti Balensia, Qordova,
Gibraltar,

Barcelona

dan juga dari tempat-tempat lain. Seorang paderi besar Katolik di situ yang
bernama Hernando Martins telah menyampaikan ucapan anti Yahudi dan
mengarahkan agar unsur-unsur termasuk penganutnya dihapuskan.



Peperangan Salib telah meletus di Andalus
dan kebanyakan orang yahudi dihapuskan. Ramai dari kalangan mereka telah dipaksa
memeluk Kristian. Dalam tempoh kurang dari 3 bulan, setiap individu yang
enggan masuk Kristian akan dihalau ke tempat lain luar dari Andalus. Sesiapa
yang melanggar perintah akan dihukum bunuh .



Kebanyakan orang Yahudi yang enggan memeluk
Kristian telah meninggalkan Andalus. Malangnya di tengah jalan para lanun
telah menangkap mereka dan mereka dijadikan hamba untuk diperniagakan.
Sesiapa yang terlepas pula jarang yang dapat hidup kerana diserang kelaparan
dan penyakit berjangkit seperti taun dan lain-lain.



Walaupun menghadapi pelbagai penindasan,
golongan Yahudi akhirnya berjaya juga menaja satu perhimpunan yang
menghimpunkan sekitar 80,000 orang ahli. Mereka mengambil keputusan untuk
berhijrah ke

Portugal

setelah mendapat pelawaan rajanya yang beragama Kristian dan bersikap
terbuka. Setibanya di

sana

,
raja yang selama ini bersikap terbuka, tiba-tiba berubah menjadi anti Yahudi
selepas dipengaruhi golongan gereja yang selama ini menentang mereka. Semua
golongan lelaki dewasa Yahudi telah dipaksa meninggalkan negara

Portugal

,
manakala wanita dan anak-anak dipaksa menukar agama kepada Kristian.



Tekanan dan kezaliman ke atas Yahudi
sebenarnya tidaklah terbatas di negara-negara seperti

Sepanyol

,

Portugal

dan Rom sahaja.



Malahan semua negara Eropah Kristian telah
mengambil sikap anti-Yahudi secara terang-terangan. Di bawah dinyatakan
peristiwa-peristiwa kezaliman yang berlaku keatas golongan Yahudi:
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:14 am

1. Di England, King Edwaard telah menghalau Yahudi
beramai-ramai pada tahun 1290.



2. Di Perancis, King Phillip telah menghalau mereka
dari Perancis pada tahun 1306. Menurut fakta sejarah, Raja Phillip
kemudiannva telah membenarkan sebahagian daripada mereka untuk pulang ke
Perancis selepas itu, tetapi keputusan diambil untuk menghalau semula mereka
pada tahun 1394.



3. Di Hungary, golongan Yahudi telah dibuang negara
beramai-ramai. Tetapi mereka memberanikan diri pulang semula sebelum dihalau
kembali pada tahun 1582.



4. Di Belgium, mereka dihalau beramai-ramai pada tahun
1370.



5. Di negara

Czechoslovakia

pula, puak Yahudi
dihalau pada tahun 1380. Mereka kembali semula untuk bermastautin pada tahun
1592. Malangnya pada tahun 1744, Queen Maria Theressa telah mengarahkan agar
dihalau semula golongan Yahudi tersebut.



6. Di negara

Austria

pula, Raja Bright ke-5
telah menghalau mereka dari negara itu pada tahun 1420.



7. Di Holland, mereka dihalau dari Outricht pada tahun
1444.



8. Di Itali, mereka dihalau dari

Napoli

dan Sardina pada tahun 1540.



9. Di Jerman, golongan Yahudi dihambat dari

Bavaria

pada tahun
1551. Kemudian telah berlaku penindasan secara berterusan ke atas mereka oleh
masyarakat berfahaman Nazi. Beratus ribu Yahudi telah terkorban dalam
keganasan itu.



10. Di Rusia pula,
rakyat tempatan telah berkerjasama menghalau orang-orang Yahudi pada tahun
1510. Golongan Yahudi beransur-ansur pulang selepas itu dengan harapan
penduduk tempatan telah memaafkan mereka. Namun begitu, tekanan masih
berterusan sehingga tentera Rusia turut masuk campur untuk menyembelih mereka
beramai-ramai di Ukraine sepanjang tahun 1919.



Menurut kajian, lebih dari 100,000 Yahudi
telah diragut nyawanya termasuk lelaki dan perempuan serta anak-anak mereka.
Jalanraya telah dibasahi dengan darah mereka. Tentera telah melakukan
kekejaman di luar batasan pemikiran manusia di samping mencincang lumat
anggota badan mereka.
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:16 am

Mengapa Yahudi Ditindas?

Antara sebab penindasan dilakukan ke atas
mereka adalah kerana sikap sombong dan tidak setia pada perjuangan.
Masyarakat Kristian Eropah menyedari sikap yang ditunjukkan itu. Golongan
Yahudi merupakan golongan yang tidak pernah kenal erti berterima kasih.
Walaupun hanya menumpang di negara orang, perangai mereka tidak ubah seperti
tuan yang memeras dan menganiaya golongan peribumi negara itu. Kemahiran
berniaga telah menjadikan golongan Yahudi sombong dan tidak berperikemanusiaan.




Orang yang meminjam dan berurus niaga
dengan mereka terjebak dalam sistem riba. Ekonomi yang berasaskan riba telah
dimulakan oleh korporat-korporat Yahudi yang berjaya untuk memastikan terus
menjadi kaya tanpa memikirkan nasib si miskin.



Perkara ini tidaklah menghairankan kerana
menurut kepercayaan mereka seperti yang dijelaskan di dalam ‘Talmud‘
iaitu tafsiran kepada kitab ‘Taurat’, ada dinyatakan secara terang-terangan
bahawa riba halal dengan urus niaga bersama bukan Yahudi. Ini disebabkan
Yahudi adalah anak-anak Allah SWT, manakala selain mereka adalah binatang
berupa anjing dan babi. Justeru itu, mereka berhak melakukan apa sahaja demi
kepentingan peribadi.
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:17 am

Disebut dalam Talmud lagi:

* Pemilikan harta-harta oleh selain Yahudi adalah
tidak sah. Jadi sesiapa sahaja di kalangan Yahudi boleh merampas hak
tersebut.
* Allah SWT (SWT) menganugerahkan ke atas mereka
hak untuk bertindak sesuka hati ke atas bangsa-bangsa lain.
* Kedudukan Yahudi ke atas bangsa-bangsa lain
sama seperti kedudukan manusia ke atas binatang. Bangsa-bangsa lain
memiliki sifat-sifat kebinatangan. Tiada siapa yang dapat mengajar
mereka melainkan Yahudi.
* Riba diharamkan sesama Yahudi, tetapi
dihalalkan kepada selain mereka. Malahan menurut perlembagaan Talmud itu,
HARAM memberikan pinjaman kepada bangsa lain tanpa dikenakan riba.
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:19 am

Penaklukan Palestin Oleh Rejim Haram
Yahudi


Sebab utama penaklukan negara Palestin
sebenarnya berpunca dari perancangan yang teliti oleh Persatuan Freemason
Antarabangsa. Freemason melihat usaha begini penting bagi mengelakkan
pupusnya spesis Yahudi dari persada dunia.



Takdir Allah SWT membenarkan mereka berjaya
menakluk Palestin dengan restu gerakan Kristian sedunia dan bantuan mereka.
Perkara ini berlaku dalam keadaan orang-umat Islam terutamanya masyarakat
Arab sedang lalai. Persoalannya, sampai bilakah mereka akan berjaya
mendominasi negara yang kecil itu. Mereka perlu waspada kepada masyarakat
Arab yang berjumlah lebih 100 juta orang itu yang sentiasa mengingati sejarah
buruk antara mereka dan Yahudi sepanjang zaman. Masa jua yang akan menentukan
segala-galanya.
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Jul 29, 2009 3:20 am

Penutup

Janji Allah SWT akan sampai bagi memastikan
Islam akan tinggi semula dan musuh-musuh Islam terutamanya Yahudi akan
kembali ke era kesusahan dan penindasan seperti keadaan asal mereka.



Kita meyakini usaha mereka mengumpulkan
bangsa mereka di tengah-tengah negara umat Islam itu akan berakhir dengan
penghapusan mereka secara terus dari muka bumi Allah SWT ini. Ini bersesuaian
dengan maksud sebuah hadith sahih riwayat Al-Bukhari dan Muslim:



"Tidak akan berlaku kiamat
sehinggalah orang-umat Islam berperang dengan orang-orang Yahudi (di sebuah
tempat). Orang-umat Islam akan membunuh mereka beramai-ramai sehinggakan
apabila mereka bersembunyi di sebalik batu dan pokok, tiba-tiba pokok-pokok
dan batu-batu itu bersuara menjerit memanggil umat Islam agar membunuh
orang-orang Yahudi itu, kecuali pokok ‘Gharqad’, kerana ia adalah pokok
Yahudi".



Janji Nabi pastinya benar. Peristiwa ini
akan berlaku bagi menamatkan siri pengkhianatan Yahudi terhadap Islam dan
manusia secara keseluruhannya.#
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Nov 04, 2009 1:46 am

these kids is a totally whacked!!!this guys tease all the muslim by trying to tease the way they pray..they do such stupid things to make the muslim looks bad..(macam kat Betong Sarawak..dalam gereja nih..)

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Nov 04, 2009 1:48 am

anak-anak iblis belaka..
menghina agama orang lain
HAMPURAS.. tul Evil or Very Mad Twisted Evil

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 9:16 am

Penghinaan satu hal tapi sejuah mana kita menempis kembali segala hinaan dan tohmahan tersebut terkadang org kita bagikan tidak sensetif langsung bagai tidak dihina...lantaran itu puak KAPIR ini semakin berani dan terus berani kerana sikap kita terkadang itu hanya berdiam diri.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 9:19 am

tak payah lah kita tgk kat luar ...kita tgk ajae lah kat negara kita nih...mcm mana ....keadaanya..
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  zulkbo on Wed Nov 04, 2009 6:46 pm

tima kasih Yassin ngan Jas
prihatin aok berdua nih.. Very Happy
orang kecik jer kita nih
hat yang besor tu ko ner?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 7:10 pm

zulkbo wrote:tima kasih Yassin ngan Jas
prihatin aok berdua nih.. Very Happy
orang kecik jer kita nih
hat yang besor tu ko ner?

Entah laa zul kawan tak paham jugak kadang tu...bila membicara soal Islam..bila kita terlebih sikit cakap dikata menentang, tersalah berhujah lagi haru...nak tegur salah nak biar tak kena kadang yang islam sendiri dah tak betul dah goner?

Sebagai contoh kita nak tegur org pompuan tak pakai tudung sahaja sudah memadai...awk tengok apa kesan langsung yang aok dapat, bukan drp yang bukan islam tapi drp yang islam itu sendiri. Jadi ini gamok kawan ini lah sebab kenapa terkadang org islam di sini malas nak berbunyi.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 7:54 pm

zulkbo wrote:these kids is a totally whacked!!!this guys tease all the muslim by trying to tease the way they pray..they do such stupid things to make the muslim looks bad..(macam kat Betong Sarawak..dalam gereja nih..)

memang gamp@$&ng budak2 ni..koi doakan seme deme tu mati accident.. Evil or Very Mad
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 7:56 pm

fourzy wrote:

memang gamp@$&ng budak2 ni..koi doakan seme deme tu mati accident.. Evil or Very Mad

Tak emboh disambor petir puak kapir nei...semoga allah jua yg memberi balasanya kelak.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  ozzy on Thu Nov 05, 2009 12:35 pm

Yassin wrote:
fourzy wrote:

memang gamp@$&ng budak2 ni..koi doakan seme deme tu mati accident.. Evil or Very Mad

Tak emboh disambor petir puak kapir nei...semoga allah jua yg memberi balasanya kelak.

Mekala hok pompuan tu meh sini kwn hukum sula..hok laki tu keh seroh ke deme la yassin..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Islam Dihina Lagi....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum