Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Nak Jual Rumah

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Nak Jual Rumah

Post  Pekan_die78 on Tue Oct 06, 2009 3:48 pm

askum teman2 semua.
sy nak jual rumah. sesiapa nak beli atau dpt mencari buyer akan terima komisen...utk lebih detail bley lawati website mudah.my. kat situ pun sy ada iklankan...atau hubungi saya di no 019-9824102..tq Very Happy

Pekan_die78

Posts : 17
Points : 19
Join date : 06/10/2009
Age : 38
Location : Pekan

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Deto_8 on Tue Oct 06, 2009 3:50 pm

location kat mana?...upload ler kat sini

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  jasnoraizan on Tue Oct 06, 2009 3:51 pm

Pekan_die78 wrote:askum teman2 semua.
sy nak jual rumah. sesiapa nak beli atau dpt mencari buyer akan terima komisen...utk lebih detail bley lawati website mudah.my. kat situ pun sy ada iklankan...atau hubungi saya di no 019-9824102..tq

aik aok pekan_die78...msk2 dak buat gimik dah...nampoak?

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Yassin on Tue Oct 06, 2009 3:53 pm

kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  faisalmik on Tue Oct 06, 2009 5:11 pm

pekan_die78 ni sepupu aku.... Very Happy

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Deto_8 on Tue Oct 06, 2009 5:12 pm

faisalmik wrote:pekan_die78 ni sepupu aku.... Very Happy

pastikan dia bukan penyokong MU Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  jasnoraizan on Tue Oct 06, 2009 5:13 pm

Deto_8 wrote:
faisalmik wrote:pekan_die78 ni sepupu aku....

pastikan dia bukan penyokong MU

haiii...komplot nampak....???

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Pekan_die78 on Tue Oct 06, 2009 5:33 pm

jasnoraizan wrote:
Pekan_die78 wrote:askum teman2 semua.
sy nak jual rumah. sesiapa nak beli atau dpt mencari buyer akan terima komisen...utk lebih detail bley lawati website mudah.my. kat situ pun sy ada iklankan...atau hubungi saya di no 019-9824102..tq

aik aok pekan_die78...msk2 dak buat gimik dah...nampoak?
xdelah..kwn baru je tahu website ni..jd apa salahnye nak promote barang cikit... Smile

Pekan_die78

Posts : 17
Points : 19
Join date : 06/10/2009
Age : 38
Location : Pekan

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Pekan_die78 on Tue Oct 06, 2009 5:35 pm

jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:
faisalmik wrote:pekan_die78 ni sepupu aku....

pastikan dia bukan penyokong MU

haiii...komplot nampak....???
betul..betul..betul..kwn ponyokong LIVERPOOL... lol!

Pekan_die78

Posts : 17
Points : 19
Join date : 06/10/2009
Age : 38
Location : Pekan

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  jasnoraizan on Tue Oct 06, 2009 5:37 pm

cer aok upload kan gambor rumah yg aok nak jual kan tu.....kat PCC NIH...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  iyol8386 on Tue Oct 06, 2009 5:40 pm

Yassin wrote:kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

kawan pun nk cr umoh are jengka gak..

iyol8386
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 55
Join date : 02/10/2009
Age : 33

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  apens7 on Tue Oct 06, 2009 5:41 pm

Pekan_die78 wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:
faisalmik wrote:pekan_die78 ni sepupu aku....

pastikan dia bukan penyokong MU

haiii...komplot nampak....???
betul..betul..betul..kwn ponyokong LIVERPOOL... lol!


argghhhhhh.. goner org pekan leh sokong liverpool ni..????

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Pekan_die78 on Tue Oct 06, 2009 5:41 pm

Deto_8 wrote:location kat mana?...upload ler kat sini
cuba saudara tgk kat dlm mudah.my..location kat pahang..tp area kg. lalu jln ke pantai sepat.. depan PLKN Penor..dekat dengan Kem Lapangan Sasar tentera...internet kat opis kwn ni slow sgt. nak upload ambil masa...sori ye bro.

Pekan_die78

Posts : 17
Points : 19
Join date : 06/10/2009
Age : 38
Location : Pekan

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  apens7 on Tue Oct 06, 2009 5:46 pm

Pekan_die78 wrote:
Deto_8 wrote:location kat mana?...upload ler kat sini
cuba saudara tgk kat dlm mudah.my..location kat pahang..tp area kg. lalu jln ke pantai sepat.. depan PLKN Penor..dekat dengan Kem Lapangan Sasar tentera...internet kat opis kwn ni slow sgt. nak upload ambil masa...sori ye bro.

ni kat area2 kuantan lagi ning... hehehehe.. btul ke?

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  iyol8386 on Tue Oct 06, 2009 5:47 pm

Pekan_die78 wrote:
Deto_8 wrote:location kat mana?...upload ler kat sini
cuba saudara tgk kat dlm mudah.my..location kat pahang..tp area kg. lalu jln ke pantai sepat.. depan PLKN Penor..dekat dengan Kem Lapangan Sasar tentera...internet kat opis kwn ni slow sgt. nak upload ambil masa...sori ye bro.

poh dkt dgn kampung kawan...sape beli umoh situ duk dgr bunyi kapal terbang menembak je la

iyol8386
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 55
Join date : 02/10/2009
Age : 33

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Yassin on Tue Oct 06, 2009 5:47 pm

shana wrote:
Yassin wrote:kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

kawan pun nk cr umoh are jengka gak..



weh...tak ker aok kabor nok buat rumah ditemin??

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  iyol8386 on Tue Oct 06, 2009 5:49 pm

Yassin wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

kawan pun nk cr umoh are jengka gak..



weh...tak ker aok kabor nok buat rumah ditemin??

tak mboh la kawan duk kat temin
kawan nk duk jengka
senang tengah2

iyol8386
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 55
Join date : 02/10/2009
Age : 33

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Deto_8 on Tue Oct 06, 2009 5:50 pm

tak sukalah bukak mudah..saya suka bukak PCC je...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  jasnoraizan on Tue Oct 06, 2009 5:50 pm

shana wrote:
Yassin wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

kawan pun nk cr umoh are jengka gak..



weh...tak ker aok kabor nok buat rumah ditemin??

tak mboh la kawan duk kat temin
kawan nk duk jengka
senang tengah2

aok nak duduk jengka mana sinn....pilih ......dari jengka 1 hingga 25...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Yassin on Tue Oct 06, 2009 5:56 pm

jasnoraizan wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

kawan pun nk cr umoh are jengka gak..



weh...tak ker aok kabor nok buat rumah ditemin??

tak mboh la kawan duk kat temin
kawan nk duk jengka
senang tengah2

aok nak duduk jengka mana sinn....pilih ......dari jengka 1 hingga 25...


kawan x emboh duk jengka 1-25 tu...kawan nok duk di bandor jengka sudah laa.... Razz diam cikit nyer dengor di pozi nyer saloh paham selalu..... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  jasnoraizan on Tue Oct 06, 2009 5:59 pm

Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

kawan pun nk cr umoh are jengka gak..



weh...tak ker aok kabor nok buat rumah ditemin??

tak mboh la kawan duk kat temin
kawan nk duk jengka
senang tengah2

aok nak duduk jengka mana sinn....pilih ......dari jengka 1 hingga 25...


kawan x emboh duk jengka 1-25 tu...kawan nok duk di bandor jengka sudah laa.... diam cikit nyer dengor di pozi nyer saloh paham selalu.....

tu yg koi tanya tu...kalau aok pilih duduk jengka 1-25,dah jd lain dah....kwsn tu mana ada yg nok jual umah...tp kalau aok pilih bandar pusat jenga tu ..ok la...dgor cite sane ada buat rumah kos rendah banyak...btl ke...?

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Yassin on Tue Oct 06, 2009 6:07 pm

jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

kawan pun nk cr umoh are jengka gak..



weh...tak ker aok kabor nok buat rumah ditemin??

tak mboh la kawan duk kat temin
kawan nk duk jengka
senang tengah2

aok nak duduk jengka mana sinn....pilih ......dari jengka 1 hingga 25...


kawan x emboh duk jengka 1-25 tu...kawan nok duk di bandor jengka sudah laa.... diam cikit nyer dengor di pozi nyer saloh paham selalu.....

tu yg koi tanya tu...kalau aok pilih duduk jengka 1-25,dah jd lain dah....kwsn tu mana ada yg nok jual umah...tp kalau aok pilih bandar pusat jenga tu ..ok la...dgor cite sane ada buat rumah kos rendah banyak...btl ke...?

Nasib baik kawan jawab kena dgn soklannya mekala dok maru...saloh paham selalu...heheheheh

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Yassin on Tue Oct 06, 2009 6:07 pm

jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:
shana wrote:
Yassin wrote:kawan mekala ada hok nok jual rumah dekat jengka tu kawan mikir juge nok beli sebutir....

kawan pun nk cr umoh are jengka gak..



weh...tak ker aok kabor nok buat rumah ditemin??

tak mboh la kawan duk kat temin
kawan nk duk jengka
senang tengah2

aok nak duduk jengka mana sinn....pilih ......dari jengka 1 hingga 25...


kawan x emboh duk jengka 1-25 tu...kawan nok duk di bandor jengka sudah laa.... diam cikit nyer dengor di pozi nyer saloh paham selalu.....

tu yg koi tanya tu...kalau aok pilih duduk jengka 1-25,dah jd lain dah....kwsn tu mana ada yg nok jual umah...tp kalau aok pilih bandar pusat jenga tu ..ok la...dgor cite sane ada buat rumah kos rendah banyak...btl ke...?

Nasib baik kawan jawab kena dgn soklannya mekala dok maru...saloh paham selalu...heheheheh

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  apens7 on Tue Oct 06, 2009 6:35 pm

shana wrote:
Pekan_die78 wrote:
Deto_8 wrote:location kat mana?...upload ler kat sini
cuba saudara tgk kat dlm mudah.my..location kat pahang..tp area kg. lalu jln ke pantai sepat.. depan PLKN Penor..dekat dengan Kem Lapangan Sasar tentera...internet kat opis kwn ni slow sgt. nak upload ambil masa...sori ye bro.

poh dkt dgn kampung kawan...sape beli umoh situ duk dgr bunyi kapal terbang menembak je la

aok ni... da menjatuhkan market rumah pekan die.... hehehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 1:19 am

shana wrote:
Pekan_die78 wrote:
Deto_8 wrote:location kat mana?...upload ler kat sini
cuba saudara tgk kat dlm mudah.my..location kat pahang..tp area kg. lalu jln ke pantai sepat.. depan PLKN Penor..dekat dengan Kem Lapangan Sasar tentera...internet kat opis kwn ni slow sgt. nak upload ambil masa...sori ye bro.

poh dkt dgn kampung kawan...sape beli umoh situ duk dgr bunyi kapal terbang menembak je la

adventure sket
senang bila ada perang
tak la kalut.. dah biasa
bunyi tembak
huh huh huh Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum