Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Nak Jual Rumah

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Yassin on Wed Oct 07, 2009 6:40 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:
cantik avatar nih
saya suka warna biru dia
segar mata memandang

Dari citer rumoh tetiba ada iklan la pulok..conpuse kawan..

tersaloh tanggok laa tu jala-jalan ikan mekala singgoh ke resin nok goner pozi terima aje lah weh.....
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 6:40 pm

sorry lah out of topik
jom kita citer rumah lak
cheers cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Yassin on Wed Oct 07, 2009 7:41 pm

Rumah nie kawan nok nanya di daftar atas kos apa medium ke low kos?
lebornya brape membawak ke belakang brapa panjangnya ...keknya kawan nengok umah nei tak de garas..parking muat motor je..gayenya...65k mekala ada uboh2 sikit ok mekala x de agok mahel juge...mekala nok buka cawangan baru x de masaloh gayanya mekala tentera dah ramei boleh jadi haruu juge. Very Happy


Dekat bandor jengka x de hok nak menjual rumah ker...ingin benor pulok duduk situ... Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 9:23 pm

Yassin wrote:Rumah nie kawan nok nanya di daftar atas kos apa medium ke low kos?
lebornya brape membawak ke belakang brapa panjangnya ...keknya kawan nengok umah nei tak de garas..parking muat motor je..gayenya...65k mekala ada uboh2 sikit ok mekala x de agok mahel juge...mekala nok buka cawangan baru x de masaloh gayanya mekala tentera dah ramei boleh jadi haruu juge. Very Happy


Dekat bandor jengka x de hok nak menjual rumah ker...ingin benor pulok duduk situ... Razz

mesti banyak yassin
aok cuba masuk tenet
tengok ada rasanya
kawan dah hilang laman web
nya..awak google jer

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Pekan_die78 on Thu Oct 08, 2009 11:08 am

Yassin wrote:Rumah nie kawan nok nanya di daftar atas kos apa medium ke low kos?
lebornya brape membawak ke belakang brapa panjangnya ...keknya kawan nengok umah nei tak de garas..parking muat motor je..gayenya...65k mekala ada uboh2 sikit ok mekala x de agok mahel juge...mekala nok buka cawangan baru x de masaloh gayanya mekala tentera dah ramei boleh jadi haruu juge. Very Happy


Dekat bandor jengka x de hok nak menjual rumah ker...ingin benor pulok duduk situ... Razz
rumah ni under kerajaan negeri, rumah ni bley dikatakan medium kos, kalu low kos biasanye tandas 1 n atap biasa. ni pakai atap genting. lebar kat blkg lebih kurang 5 kaki n depan 10 kaki lebih kurang...kalu awk kata bley muat motor aje rasanye x logik..lain la motor awk motor bapok besor...he..he.. Very Happy
avatar
Pekan_die78

Posts : 17
Points : 19
Join date : 06/10/2009
Age : 39
Location : Pekan

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  jasnoraizan on Thu Oct 08, 2009 11:33 am

Yassin wrote:
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
cantik avatar nih
saya suka warna biru dia
segar mata memandang

Dari citer rumoh tetiba ada iklan la pulok..conpuse kawan..

tersaloh tanggok laa tu jala-jalan ikan mekala singgoh ke resin nok goner pozi terima aje lah weh.....

salam....ahh kalau hok avatar belah2 pompuan tu cantik aje bg aok.....cer hok belah2 jatang2 nih....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  zulkbo on Thu Oct 08, 2009 11:42 am

jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
cantik avatar nih
saya suka warna biru dia
segar mata memandang

Dari citer rumoh tetiba ada iklan la pulok..conpuse kawan..

tersaloh tanggok laa tu jala-jalan ikan mekala singgoh ke resin nok goner pozi terima aje lah weh.....

salam....ahh kalau hok avatar belah2 pompuan tu cantik aje bg aok.....cer hok belah2 jatang2 nih....

hak jantan bila nengok
bukan nye apa macam nak kelabu mata
sampai nak tido jer
huh huh huh Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Nak Jual Rumah

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum