Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bekas pelajar Sek Men Keb Alor Akar Ktn(SMKAA)...

View previous topic View next topic Go down

Bekas pelajar Sek Men Keb Alor Akar Ktn(SMKAA)...

Post  WADY on Mon Nov 09, 2009 3:50 pm

harap semua bekas pelajar SMKAA dpt daftar disini... saya bercadang utk buat satu gathering utk semua bekas pelajar SMKAA...

Nama: Wan Hasuadey (Wady)
Alamat terkini: Batu 8,Jalan Gambang, Kuantan
Tempat Kerja: Klinik Al-Farabi Kuantan
No.Tel: 016-9228723
Tahun persekolahan: 1989-1995
Ucapan: jom kita pakat jumpa semula wehhh... rindulah kat korang semua...
avatar
WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Bekas pelajar Sek Men Keb Alor Akar Ktn(SMKAA)...

Post  Deto_8 on Mon Nov 09, 2009 3:55 pm

aok ajok ramai rodong SMKAA ke sini...topik ni memang dibuat khas untuk alumni...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bekas pelajar Sek Men Keb Alor Akar Ktn(SMKAA)...

Post  WADY on Mon Nov 09, 2009 4:00 pm

Deto_8 wrote:aok ajok ramai rodong SMKAA ke sini...topik ni memang dibuat khas untuk alumni...

insyaallah.....beres bos.... Smile
avatar
WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Tak ingat tahun mana kat SMKAA..

Post  ismailghazali on Fri Apr 23, 2010 6:34 pm

Bagus ni, nakjugak tahu apa jadi pada kenkawan lain lepas sekolah. afro

ismailghazali

Posts : 2
Points : 2
Join date : 23/04/2010

Back to top Go down

Re: Bekas pelajar Sek Men Keb Alor Akar Ktn(SMKAA)...

Post  MD on Fri Apr 23, 2010 6:37 pm

ismailghazali wrote:Bagus ni, nakjugak tahu apa jadi pada kenkawan lain lepas sekolah. afro

selamat datang...semoga dapat meyambung semula persahabatan yang telah terpisah tu...
semalam ada seorang kawan nama syaiful bakri juga ex student SMKAA 1985 - 1991

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

agak boleh ke kita kumpul semua diorang ni?

Post  ismailghazali on Thu Apr 29, 2010 1:39 pm

Aku kat SMKAA 1989 - 1994. Kalau korang ingat Mail pengawas poyo tu.. aku lah tu ... hua ha. ha Cool


ismailghazali

Posts : 2
Points : 2
Join date : 23/04/2010

Back to top Go down

Re: Bekas pelajar Sek Men Keb Alor Akar Ktn(SMKAA)...

Post  WADY on Wed May 05, 2010 4:27 pm

MAIL....aku ingat ko lagi....heheheheh
avatar
WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

salam

Post  faizuhan on Fri Jan 21, 2011 3:53 am

salam....kawan-kawan yang pernah belajar di smkaa tahun 1990/1991 (tingkatan 6A/6B).mase tu pengetua en.lim teik siang...pls call me 016-2356880...shamsul dari 6A

faizuhan

Posts : 3
Points : 3
Join date : 21/01/2011

Back to top Go down

Re: Bekas pelajar Sek Men Keb Alor Akar Ktn(SMKAA)...

Post  faizuhan on Fri Jan 21, 2011 3:57 am

MD wrote:
ismailghazali wrote:Bagus ni, nakjugak tahu apa jadi pada kenkawan lain lepas sekolah. afro

selamat datang...semoga dapat meyambung semula persahabatan yang telah terpisah tu...
semalam ada seorang kawan nama syaiful bakri juga ex student SMKAA 1985 - 1991

sape yerk saiful bakri ni...kite last 1991 form 6....tak penah dengar plak mase pom 6 ade saiful bakri kli 1985-1991 ni..mgkin mase tu awk ni lower 6 kot.

faizuhan

Posts : 3
Points : 3
Join date : 21/01/2011

Back to top Go down

Re: Bekas pelajar Sek Men Keb Alor Akar Ktn(SMKAA)...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum