Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Baju2 Adidas

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 10:26 am

alaaaa datang je la kul 9 tu.....aku tak bgtau ramai budak...
kalau Oe nak plastik je mmg banyak...nanti aku kumpulkan

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 10:30 am

RAFtegang wrote:Sale ke mende lagi ...dah abis sale dah... selai rm25 je...kat kedai rm70, 80...silap2 ada yg rm100 lebih.
Stok masuk 150 lai...abis ni ada lagi stok menunggu...no worries... Twisted Evil

ape kata aok upload gambar baju@pakaian yg bese aok jual dlm PCC ni..blehla kami booking awal2..kalo tak ckup stok pun,kami akn tggu next sale..goner Raf?

ala,berkorban la sket 'Demi Pembangunan PCC'..ekeke..lgpun kami ni kategori aktif bersukan.permintaan thadap baju sukan,jersi,seluar 3quarter amat tinggi..kalau ada kasual je pun ok je..

apa pendapat rodong lain? ada sokongan tak?? hehe

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  jasnoraizan on Tue Dec 08, 2009 10:31 am

strikerbuncit wrote:
RAFtegang wrote:Sale ke mende lagi ...dah abis sale dah... selai rm25 je...kat kedai rm70, 80...silap2 ada yg rm100 lebih.
Stok masuk 150 lai...abis ni ada lagi stok menunggu...no worries...

ape kata aok upload gambar baju@pakaian yg bese aok jual dlm PCC ni..blehla kami booking awal2..kalo tak ckup stok pun,kami akn tggu next sale..goner Raf?

ala,berkorban la sket 'Demi Pembangunan PCC'..ekeke..lgpun kami ni kategori aktif bersukan.permintaan thadap baju sukan,jersi,seluar 3quarter amat tinggi..kalau ada kasual je pun ok je..

apa pendapat rodong lain? ada sokongan tak?? hehe

agree....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  MD on Tue Dec 08, 2009 10:35 am

SB,
musim musim sudah baju baju dari saudagar Raf ni memang tak menghampakan...cuma sempat dengan tidak je hehehee

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 10:37 am

MD wrote:SB,
musim musim sudah baju baju dari saudagar Raf ni memang tak menghampakan...cuma sempat dengan tidak je hehehee

ni yg rasa berkobar2 nak beli..kwn merayu dgn hati yg suci dan ikhlas agar Tuan Raf sudi mprtimbangkan rayuan kami..hehehe Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 10:48 am

hehe...rasa2nya sempat tak aku nak load ni.....lagipon aku tak bukak pon lagi baju2 tu....tgk dari luar karung tu je...lagi best kalau kita sesama yg bukak malam kang....aku pon nak berebut sama!!!! hahahahahahahaa!!!

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 10:49 am

Cuma yang aku nampak baju berkolar cam byk...t-shirt yg kalerful cam dulu kurang. Budak2 ada kot....pompuan ada gak...suar rasanya mmg takde...
korang datang je la...Insyaallah byk lagi.... nak load rasanya tak sempat.... load2 kang kaum sapu.... aku jugak yg korang kata penipu...lagipon korang tgk sendiri baru pueh ati....sebab saiz kadang2 L pun kecik...bodyfit la etc....gambor...alaaaa baju2 Adidas nak nye yg berkolar cam tu la yg korang tgk kat butik tu...tu je la pesennye.....jalur 3.......dari tahun 70an sampai la sekarang....hehehehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 11:20 am

RAFtegang wrote:Cuma yang aku nampak baju berkolar cam byk...t-shirt yg kalerful cam dulu kurang. Budak2 ada kot....pompuan ada gak...suar rasanya mmg takde...
korang datang je la...Insyaallah byk lagi.... nak load rasanya tak sempat.... load2 kang kaum sapu.... aku jugak yg korang kata penipu...lagipon korang tgk sendiri baru pueh ati....sebab saiz kadang2 L pun kecik...bodyfit la etc....gambor...alaaaa baju2 Adidas nak nye yg berkolar cam tu la yg korang tgk kat butik tu...tu je la pesennye.....jalur 3.......dari tahun 70an sampai la sekarang....hehehehe

perghh..mmg tegangla suasananya kalo aok 'buka kedai'..berebut org! hehe..

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 11:25 am

mlm ni tak ramai sgt kot sebab aku tak sms ramai org...kalau masuk 250 lai tu semua la aku sms...
tegang tak tegang la.....paling tegang time nak raya laaaa.....perghhh...siap gaduh2 lagi...hahahahaha...aku gelak je tgk kaum cam budak2 kecik berebut mainan...hahahahahaa

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  along on Tue Dec 08, 2009 12:55 pm

RAF harga untuk student tkde ke???
keh nie student lg... duit pun FAMA bg lg...
mana tau leh dpt stngah arga dari arga org dah bekerja.. Very Happy Very Happy

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 1:41 pm

along wrote:RAF harga untuk student tkde ke???
keh nie student lg... duit pun FAMA bg lg...
mana tau leh dpt stngah arga dari arga org dah bekerja.. Very Happy Very Happy

rm25 tu mmg harga utk student dgn org yg miskin cam aku la tu....hehe
errrr...lebih kurang 70% dari harga kedai....tapi kat kedai tu kalau ada diskaun tu mesti stok lama2kan.....aku punye baru jahit minggu lepas bro...paneh lagi dek mesin kilang....wakakakaka

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  MD on Tue Dec 08, 2009 1:46 pm

RAFtegang wrote:
along wrote:RAF harga untuk student tkde ke???
keh nie student lg... duit pun FAMA bg lg...
mana tau leh dpt stngah arga dari arga org dah bekerja.. Very Happy Very Happy

rm25 tu mmg harga utk student dgn org yg miskin cam aku la tu....hehe
errrr...lebih kurang 70% dari harga kedai....tapi kat kedai tu kalau ada diskaun tu mesti stok lama2kan.....aku punye baru jahit minggu lepas bro...paneh lagi dek mesin kilang....wakakakaka

Ayat ni yang kawan tak tahan hehheeee....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 2:02 pm

betul MD...mmg minggu lepas dorang buat sebab tu aku dapat minggu ni lepas ada yg terlebey tu....baru sangat...cam pizza baru kuar mikrowave la gitu2...hehe.. ni pix yg sinonim dgn baju2 Adidas....tapi ni paten yg dah dapat lepas la...yg baru pon semua lebey kurang ni gakkan....




RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 2:07 pm

Jgn korang mintak yg ni pulak...ni saja nak bagi contoh baju2 yg selalu aku dapat sebelom2 ni...(KASI PANASSSSS)...WAKAKAKAKAKAKA









Diulangi...ni yg dapat duluuuuuu tau


Ni aku rasa Canterbury yg Deto penah dapat tak...bukan camtu Dato' Deto?








Ni baju yg aku sendiri tak dapat....kaum sapu dulu


hehe...ni baju aku...jgn jelez...kat kedai mula2 kuar rm99 pastu jadi 89...dgn aku rm30je...hehe..byk lari deh...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  Deto_8 on Tue Dec 08, 2009 2:58 pm

betul tu raf...aku dapat baju canter tu...tapi malangnya sampai opis member pulak nak...terpaksa let go

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 3:00 pm

Raf,mana gambarnyerr??..aok tau x nk upload?

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 3:06 pm

amboi...cam la aku buta IT sangat...kan dah load tu...Deto leh tgk apsal ko tak leh? PC zaman penjajahan ke ko pakai ni? hehehehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  Oesandro Jr. on Tue Dec 08, 2009 3:12 pm

ni haaaa...ada dh baju nyer..
eh..siap ada edisi SB lagi..
brp ni???hehe

Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 3:21 pm

Aikkk Oe...org jauh pon berbunyik...ada branie turun KL? hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  strikerbuncit on Tue Dec 08, 2009 3:44 pm

RAFtegang wrote:amboi...cam la aku buta IT sangat...kan dah load tu...Deto leh tgk apsal ko tak leh? PC zaman penjajahan ke ko pakai ni? hehehehe

ish..mustahil sume tuh..mane ada gmbar..Deto tak nmpak pun..dia cuma igt baju dia yg dulu je..huhu
hina sngguh PC kwn ni..sampai ati aok..seb bek ofis pnya,kalo tak dah lama campak ke tingkap..
mgkin PC aok tu xbrpa updated la,maklumla sibuk jd lanun,mane aok smpat nk g Low Yatt..hahaha...

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Tue Dec 08, 2009 4:17 pm

strikerbuncit wrote:
RAFtegang wrote:amboi...cam la aku buta IT sangat...kan dah load tu...Deto leh tgk apsal ko tak leh? PC zaman penjajahan ke ko pakai ni? hehehehe

ish..mustahil sume tuh..mane ada gmbar..Deto tak nmpak pun..dia cuma igt baju dia yg dulu je..huhu
hina sngguh PC kwn ni..sampai ati aok..seb bek ofis pnya,kalo tak dah lama campak ke tingkap..
mgkin PC aok tu xbrpa updated la,maklumla sibuk jd lanun,mane aok smpat nk g Low Yatt..hahaha...

Eh...eh...aku kutuk ko...aku lak yg kena balik...siot tul.... eh aku pakai link Fotopages takkan tak nampak....kalau camtu aku layan sorang la ni...hehehehe

errr..masuk la Fotopages aku... Raftegang

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  ozzy on Wed Jul 21, 2010 4:49 pm

Raf...Raya dah dekat ni..bila nak post seluar bundle jeans ke , baju ke kat sini..beri la rege sekali...termasuk diskaun utk warga PCC..hehe Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  zulkbo on Thu Jul 22, 2010 12:31 am

balerrr aok me..
raya pakaila baju melayu
bantai pakai adidas..he he pirat

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Thu Jul 22, 2010 9:53 am

ozzy wrote:Raf...Raya dah dekat ni..bila nak post seluar bundle jeans ke , baju ke kat sini..beri la rege sekali...termasuk diskaun utk warga PCC..hehe Laughing

baju adidas ada cam biasa ...jeans takde la.... aku takde masa nak post cuma leh bgtau baju yg tak rejek rege dia rm25. Yang rejek rm20. Kena datang umah aku nanti. Buat masa ni stok semua aku hantar kat Putraya 2 hari lepas sebab budak kerajaan dapat gaji. Dorg mintak bawak ke sana utk jual....pepehal kol aku kalau betul2 nak....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  MD on Thu Jul 22, 2010 4:02 pm

RAFtegang wrote:
ozzy wrote:Raf...Raya dah dekat ni..bila nak post seluar bundle jeans ke , baju ke kat sini..beri la rege sekali...termasuk diskaun utk warga PCC..hehe Laughing

baju adidas ada cam biasa ...jeans takde la.... aku takde masa nak post cuma leh bgtau baju yg tak rejek rege dia rm25. Yang rejek rm20. Kena datang umah aku nanti. Buat masa ni stok semua aku hantar kat Putraya 2 hari lepas sebab budak kerajaan dapat gaji. Dorg mintak bawak ke sana utk jual....pepehal kol aku kalau betul2 nak....

Raf,
T shirt berkolar atau tshirt biasa?

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  Sponsored content Today at 3:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum