Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Baju2 Adidas

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Thu Jul 22, 2010 4:17 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:
ozzy wrote:Raf...Raya dah dekat ni..bila nak post seluar bundle jeans ke , baju ke kat sini..beri la rege sekali...termasuk diskaun utk warga PCC..hehe Laughing

baju adidas ada cam biasa ...jeans takde la.... aku takde masa nak post cuma leh bgtau baju yg tak rejek rege dia rm25. Yang rejek rm20. Kena datang umah aku nanti. Buat masa ni stok semua aku hantar kat Putraya 2 hari lepas sebab budak kerajaan dapat gaji. Dorg mintak bawak ke sana utk jual....pepehal kol aku kalau betul2 nak....

Raf,
T shirt berkolar atau tshirt biasa?

Dua2 ada tapi skang ada kat Putrajaya kawan aku pinjam utk jual. Kan tgh gaji ni...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  MD on Thu Jul 22, 2010 4:39 pm

harap cepat habis baju tuh...

p/s boleh masuk stock baru..hehehe

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  RAFtegang on Thu Jul 22, 2010 4:46 pm

MD wrote:harap cepat habis baju tuh...

p/s boleh masuk stock baru..hehehe


harap2 la....mmg aku bajek masuk punye pose ni

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

11/08/2010 baju2 baru masuk

Post  RAFtegang on Wed Aug 11, 2010 3:14 pm

Nak maklumkan kat kengkawan stok baju Adidas untuk raya punye sudah ada sampai ke tangan aku tgh malam tadi dan akan di bukak untuk kengkawan malam ni dalam pukul 9 keatas....

sebarang pertanyaan boleh call aku 013-3450649- Tan Sri Asraf

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  MD on Wed Aug 11, 2010 3:23 pm

Tq Raf,
Pada mereka yang berada disekitar umah Raf boleh serbu...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Baju2 Adidas

Post  Sponsored content Today at 5:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum