Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bukit Gambang Water Park

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  ainie rashid on Tue Dec 15, 2009 4:10 pm

To Kengkawan.

Gi la kat Gambang Water Park tu, meriahkan negeri kita dulu.

Tiket masuk dewasa : RM19.90
Kanak2 atas 90cm tinggi RM12.90
Nak sewa dan beli makanan top up la kat tag tu Rm 50 ke Rm100 ke. Tak abis boleh Re fnd balik.

Musim cuti ni sebaiknye dalam kul 10.00am dah sampai,best sikit main sebab biasanye jam 2pm orang dah penuh, nak tunggu pelampung pun lambat, ramai macam semut dalam air di setiap tempat.

Terkini dah ade tempat aktiviti lasak selepas pintu masuk je. Cube laaa . Best Giler....
avatar
ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 46
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  zulkbo on Tue Dec 15, 2009 5:55 pm

Tiket masuk dewasa : RM19.90
Kanak2 atas 90cm tinggi RM12.90
Nak sewa dan beli makanan top up la kat tag tu Rm 50 ke Rm100 ke. Tak abis boleh Re fnd balik.

good info Ainie
thanks..
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  zulkbo on Tue Dec 15, 2009 5:59 pm

zila wrote:Minta maaf if terasa..dah nok kul 1 nieh weh.. koi ari nie nok g lunch kat ikan bakar kat masjid india nuh.. bye2...

p/s: Selamat Menjamu Selera...

misteri gak aok ni yek cik_zilla
mesjid india ikan bako tu koi pun selalu makan gak...
koi panggil kedai tu "kedai tikus besor" aok tau la kwsan
sana time makan tikus mondok besor-besor dok berlari celah kaki
hu hu hu..

**pengalaman koi..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  zila on Wed Dec 16, 2009 12:18 pm

Mr Zulbo...

Tikus mondok besor-besor dok berlari celah kaki tu kan mengindahkan suasana...he...he....

Mr Zulbon.. ikan bakar yg ket gerai depan tu mmg ler byk binatang tuh, aok g lah yang gerai belakang ... shall mak cik sri melaka tu... bersihlah sikit dari yang depan tuh... meh ler jumaat nih koi belanja aok kat gerai ikan bakar mak cik sri melaka tuh....

zila

Posts : 35
Points : 35
Join date : 07/12/2009

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  zulkbo on Wed Dec 16, 2009 1:07 pm

zila wrote:Mr Zulbo...

Tikus mondok besor-besor dok berlari celah kaki tu kan mengindahkan suasana...he...he....

Mr Zulbon.. ikan bakar yg ket gerai depan tu mmg ler byk binatang tuh, aok g lah yang gerai belakang ... shall mak cik sri melaka tu... bersihlah sikit dari yang depan tuh... meh ler jumaat nih koi belanja aok kat gerai ikan bakar mak cik sri melaka tuh....

aok bio bete..
nak gak koi orang nak belanja ni
jummat ni tak leh koi balik utara
lain jumaat la yek..??
beh... Razz Razz Razz
**hat lain jangan jeles koi nak dating ngan ZILA ni
he he he cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  zila on Wed Dec 16, 2009 3:17 pm

sebab cuti ler koi sebok nok belanje......he..he...terkena deh....

zila

Posts : 35
Points : 35
Join date : 07/12/2009

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  Deto_8 on Thu Apr 22, 2010 1:11 pm

ada sesape yang pernah pegi sini?.....cer citer sket tempat ni best atau tak...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  RoyKay33 on Thu Apr 22, 2010 1:40 pm

Deto_8 wrote:ada sesape yang pernah pegi sini?.....cer citer sket tempat ni best atau tak...

lebey kurang mcm desa water park jer..ekekek
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  SailorMoon on Thu Apr 22, 2010 4:26 pm

RoyKay33 wrote:
Deto_8 wrote:ada sesape yang pernah pegi sini?.....cer citer sket tempat ni best atau tak...

lebey kurang mcm desa water park jer..ekekek


Lain sket kot RK33,
BGRC ni terbesor di Asia Tenggara...
bkn takat ade waterpark, trek utk ATV pun ader...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  termizi2010 on Thu Apr 22, 2010 6:16 pm

kalo ade pic upload la...x penah smpai lg ni.....
avatar
termizi2010
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 155
Points : 164
Join date : 15/04/2010
Age : 32
Location : shah alam/jengka 7

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  faisalmik on Tue Oct 12, 2010 12:58 pm

termizi2010 wrote:kalo ade pic upload la...x penah smpai lg ni.....

tak de yg sudi nak upload gambo ke... Very Happy
avatar
faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 42
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  SailorMoon on Tue Oct 12, 2010 2:39 pm

faisalmik wrote:
termizi2010 wrote:kalo ade pic upload la...x penah smpai lg ni.....

tak de yg sudi nak upload gambo ke... Very Happy

gambo ade tapi....
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bukit Gambang Water Park

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum