Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  ozzy on Thu Jun 10, 2010 5:46 pm

SailorMoon wrote:MD : koi pun pernah tego salah org...mujur org yg koi tego tu pun
mmg koi kenal gek...cuma salah nama jelah...muke dorg serupa...

p/s : sifu suh bgtau jer rasia dia tu,dia x heran...koi nyampaikan aje..

koi bukan salah tegor lagi siap tepuk bahu...malu jgn ckplaa..

p/s : koi mmg x de apa-apa rahsia..cuma tau MD suka makan sup...nnti koi belanja aok mangkuk BEsar punya .... Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Thu Jun 10, 2010 5:55 pm

SailorMoon wrote:MD : koi pun pernah tego salah org...mujur org yg koi tego tu pun
mmg koi kenal gek...cuma salah nama jelah...muke dorg serupa...

p/s : sifu suh bgtau jer rasia dia tu,dia x heran...koi nyampaikan aje..

ok yang atas tu,kawan salah tegur..
kali ni kisah lain...masa belajar dulu tunggu bas kat Puduraya KL...mase tu pakai Tshirt Kuning + Seluar Jeans Biru [ ori ok... ].sedang duduk kat kerusi datang 2 perempuan tunjuk tunjuk...kawan buat dek je sebab tak kenal..
pastu salah sorang datang duk dekat tanya nama...alamakkk,rupanya dia dah salah orang.,pastu dia pegi kat kawan dia duk bisik bisik...pastu diorang datang balik mintak maaf sebab salah orang...

p/s moral of the storynya disini,kawan gagal mendapatkan alamat atau no phone diorang,patutnya bertindak cepat.... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Thu Jun 10, 2010 6:05 pm

ozzy wrote:
SailorMoon wrote:MD : koi pun pernah tego salah org...mujur org yg koi tego tu pun
mmg koi kenal gek...cuma salah nama jelah...muke dorg serupa...

p/s : sifu suh bgtau jer rasia dia tu,dia x heran...koi nyampaikan aje..

koi bukan salah tegor lagi siap tepuk bahu...malu jgn ckplaa..

p/s : koi mmg x de apa-apa rahsia..cuma tau MD suka makan sup...nnti koi belanja aok mangkuk BEsar punya ....

sup mende sifu?
koi mmg gemor mkn sup...

p/s : adakah mgkuk besor tu masok dlm kategori rasuah?

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Thu Jun 10, 2010 6:07 pm

MD wrote:
SailorMoon wrote:MD : koi pun pernah tego salah org...mujur org yg koi tego tu pun
mmg koi kenal gek...cuma salah nama jelah...muke dorg serupa...

p/s : sifu suh bgtau jer rasia dia tu,dia x heran...koi nyampaikan aje..

ok yang atas tu,kawan salah tegur..
kali ni kisah lain...masa belajar dulu tunggu bas kat Puduraya KL...mase tu pakai Tshirt Kuning + Seluar Jeans Biru [ ori ok... ].sedang duduk kat kerusi datang 2 perempuan tunjuk tunjuk...kawan buat dek je sebab tak kenal..
pastu salah sorang datang duk dekat tanya nama...alamakkk,rupanya dia dah salah orang.,pastu dia pegi kat kawan dia duk bisik bisik...pastu diorang datang balik mintak maaf sebab salah orang...

p/s moral of the storynya disini,kawan gagal mendapatkan alamat atau no phone diorang,patutnya bertindak cepat....


MD : tulah aok...selow..hakhakhak..

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Thu Jun 10, 2010 6:08 pm

SailorMoon wrote:
sup mende sifu?
koi mmg gemor mkn sup...

p/s : adakah mgkuk besor tu masok dlm kategori rasuah?

dah cukup korum nih...,dia pun dah 23 kali kata nok belanja...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  ozzy on Thu Jun 10, 2010 6:11 pm

MD wrote:
SailorMoon wrote:
sup mende sifu?
koi mmg gemor mkn sup...

p/s : adakah mgkuk besor tu masok dlm kategori rasuah?

dah cukup korum nih...,dia pun dah 23 kali kata nok belanja...

SM- sup gearbox..mangkuk besor tu special utk MD jee.. Very Happy
MD - Hari tu koi nok banje aok ajok makan rumah..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Thu Jun 10, 2010 6:24 pm

ozzy wrote:
MD wrote:
SailorMoon wrote:
sup mende sifu?
koi mmg gemor mkn sup...

p/s : adakah mgkuk besor tu masok dlm kategori rasuah?

dah cukup korum nih...,dia pun dah 23 kali kata nok belanja...

SM- sup gearbox..mangkuk besor tu special utk MD jee..
MD - Hari tu koi nok banje aok ajok makan rumah..hehe

sgt tdk adil...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Thu Jun 10, 2010 6:38 pm

SailorMoon wrote:
SM- sup gearbox..mangkuk besor tu special utk MD jee..
MD - Hari tu koi nok banje aok ajok makan rumah..hehe
sgt tdk adil...[/quote]

orang memberi,kita merasa..

peribahasa diatas cukup untuk selesaikan kes ni..., Laughing ,kurang2 nama aok in the list..

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Mon Jun 14, 2010 12:29 pm

semalam ada kenduri...makan sikit je,
awal pagi tadi sakit perut 2 3kali...mau slim badan yang dah kurus nih...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Mon Jun 14, 2010 12:33 pm

yg ct x dpt lupakan smpai skrg ni....
nampak hantu dok kat atas bumbung keta depan ct...
sejak tu x brani lalu kat situ lewat2 sgt...

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Mon Jun 14, 2010 1:47 pm

CT Gurlz wrote:yg ct x dpt lupakan smpai skrg ni....
nampak hantu dok kat atas bumbung keta depan ct...
sejak tu x brani lalu kat situ lewat2 sgt...

yer meh? kat area mane?
cemane rupa antu tuh?

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Mon Jun 14, 2010 1:48 pm

SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:yg ct x dpt lupakan smpai skrg ni....
nampak hantu dok kat atas bumbung keta depan ct...
sejak tu x brani lalu kat situ lewat2 sgt...

yer meh? kat area mane?
cemane rupa antu tuh?

SM kalu dengan hantu dia cukup minat...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Mon Jun 14, 2010 1:50 pm

MD wrote:
SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:yg ct x dpt lupakan smpai skrg ni....
nampak hantu dok kat atas bumbung keta depan ct...
sejak tu x brani lalu kat situ lewat2 sgt...

yer meh? kat area mane?
cemane rupa antu tuh?

SM kalu dengan hantu dia cukup minat...

huhuhu...bkn minat...koi paling takut weh...
mane tau koi pernoh lalu tmpt yg ctgurl kabo tu...
sok2 x melintas dah jawabnyer...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Mon Jun 14, 2010 3:39 pm

SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:yg ct x dpt lupakan smpai skrg ni....
nampak hantu dok kat atas bumbung keta depan ct...
sejak tu x brani lalu kat situ lewat2 sgt...

yer meh? kat area mane?
cemane rupa antu tuh?

ala..awak dok sana mn da lalu hat sini..
ni kat seremban rnr tu..
ct nak blk ke putrajaya dr seremban ada game..
blk dlm kul 2.30pg...(tu la anak dara blk lewat2...antu kaco la...kata mak ct)

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  ozzy on Mon Jun 14, 2010 3:40 pm

SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:yg ct x dpt lupakan smpai skrg ni....
nampak hantu dok kat atas bumbung keta depan ct...
sejak tu x brani lalu kat situ lewat2 sgt...

yer meh? kat area mane?
cemane rupa antu tuh?

goner rupe hantu tu..cer citer sikit...hantu tu nak curi kete ke..hantu pecah kete kot.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Mon Jun 14, 2010 3:42 pm

CT Gurlz wrote:
SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:yg ct x dpt lupakan smpai skrg ni....
nampak hantu dok kat atas bumbung keta depan ct...
sejak tu x brani lalu kat situ lewat2 sgt...

yer meh? kat area mane?
cemane rupa antu tuh?

ala..awak dok sana mn da lalu hat sini..
ni kat seremban rnr tu..
ct nak blk ke putrajaya dr seremban ada game..
blk dlm kul 2.30pg...(tu la anak dara blk lewat2...antu kaco la...kata mak ct)

kat rnr seremban erk?
kat tmpt parking ke atas hway?

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Mon Jun 14, 2010 3:43 pm

hantu betol la ozzy...
iskhhh...

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Mon Jun 14, 2010 3:45 pm

SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:
SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:yg ct x dpt lupakan smpai skrg ni....
nampak hantu dok kat atas bumbung keta depan ct...
sejak tu x brani lalu kat situ lewat2 sgt...

yer meh? kat area mane?
cemane rupa antu tuh?

ala..awak dok sana mn da lalu hat sini..
ni kat seremban rnr tu..
ct nak blk ke putrajaya dr seremban ada game..
blk dlm kul 2.30pg...(tu la anak dara blk lewat2...antu kaco la...kata mak ct)

kat rnr seremban erk?
kat tmpt parking ke atas hway?

sblm rnr seremban tu...
ms tu tgh drive tetiba tgk keta dpn slow...
tgk2 atas dia ada org dok rambut panjang putih smpai ke jln...
apa lg...brek emergency la ct...
sib bek x tbabas...

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Mon Jun 14, 2010 4:26 pm

ni macam kes kat simpang jengka la...sempadan getah dan sawit tu...
tapi hak tu dia duduk atas bonet kete...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  ainie rashid on Mon Jun 14, 2010 9:21 pm

MD wrote:ni macam kes kat simpang jengka la...sempadan getah dan sawit tu...
tapi hak tu dia duduk atas bonet kete...

Awok jangan nak mengada MD.......
Kawan sekarang kerap ngat balik dari jengka memalam ni..........drive sensorang lak tu.................

Rolling Eyes Rolling Eyes Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Mon Jun 14, 2010 9:35 pm

ainie rashid wrote:
MD wrote:ni macam kes kat simpang jengka la...sempadan getah dan sawit tu...
tapi hak tu dia duduk atas bonet kete...

Awok jangan nak mengada MD.......
Kawan sekarang kerap ngat balik dari jengka memalam ni..........drive sensorang lak tu.................


hakhakhak...ade org takut...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  ainie rashid on Mon Jun 14, 2010 9:46 pm

SailorMoon wrote:
ainie rashid wrote:
MD wrote:ni macam kes kat simpang jengka la...sempadan getah dan sawit tu...
tapi hak tu dia duduk atas bonet kete...

Awok jangan nak mengada MD.......
Kawan sekarang kerap ngat balik dari jengka memalam ni..........drive sensorang lak tu.................


hakhakhak...ade org takut...

Mahunye tak takut....... buatnye dia landing sikit punya cantik atas bonet tu.....
siap bagi senyuman menggoda........ tak terkedu dibuatnye SM...... he he he scratch

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  zulkbo on Mon Jun 14, 2010 11:32 pm

ainie rashid wrote:

Mahunye tak takut....... buatnye dia landing sikit punya cantik atas bonet tu.....
siap bagi senyuman menggoda........ tak terkedu dibuatnye SM...... he he he scratch

aku macam nampak kau
di KLCC hari ni Ainie?
adakah aku bermimpi?
he he Shocked

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  ainie rashid on Tue Jun 15, 2010 4:53 am

zulkbo wrote:
ainie rashid wrote:

Mahunye tak takut....... buatnye dia landing sikit punya cantik atas bonet tu.....
siap bagi senyuman menggoda........ tak terkedu dibuatnye SM...... he he he scratch

aku macam nampak kau
di KLCC hari ni Ainie?
adakah aku bermimpi?
he he Shocked

Hah sudoh la zul..........
awok nampok saper lak tu.......he he he
Very Happy Very Happy scratch scratch

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Tue Jun 15, 2010 12:04 pm

ainie rashid wrote:
MD wrote:ni macam kes kat simpang jengka la...sempadan getah dan sawit tu...
tapi hak tu dia duduk atas bonet kete...

Awok jangan nak mengada MD.......
Kawan sekarang kerap ngat balik dari jengka memalam ni..........drive sensorang lak tu.................

Rolling Eyes Rolling Eyes Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ainie,
ni kisoh dulu dulu...aok cuba lalu dulu...
tapi perlu diingat kawan ada satu kes yang seumpamanya tapi kejadian berhampiran dengan jalan jengka 5 sebelum jambatan sg jempul,dekat simpang ke kuala Sentul..

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  Sponsored content Today at 3:41 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum